Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Lehet hogy rosszul tudtam.Valaki javítson ki legyen szíves!
Annyit tudok még javasolni hogy a dinamikus kontrasztot vedd lejjebb vagy kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gejala
őstag
Az lehet, hogy te a hidegebb színekhez vagy szokva (mint sokan), de attól még tutira a 2. meleg kell a C650-en a szabványos kinézethez. Ezzel nem lehet vitatkozni.
De ha elkezded először 1. meleggel, aztán később 2. meleggel nézni a filmeket, akkor pár hét múlva rájössz, hogy ezzel sokkal jobb és soha nem fogsz tudni utána visszamenni a "normálra". -
BBéci
legenda
Amennyiben moziban, celluloidról vetített film színeire gondolsz, azt elfogadom viszonyításí alapként. A kalibrálatlan, egyéni ízlés alapján beállított tévén...
Inkább hagyjuk!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gejala
őstag
Valóban sok film van, aminek nem teljesen vagy egyáltalán nem valósághű képe van. Viszont MINDEN filmet ugyanazon szabványok szerint masterelnek, legfeljebb sok rajtuk a szűrő. Így egy kalibrált tévén ugyanúgy fognak kinézni, mint a moziban, ha természetesek a színek, ha nem.
Én nemrég láttam moziban egy nem teljesen valósághű, sok helyen enyhén stilizált filmet és utána itthon a tévén is ugyanúgy nézett ki a Blu transzfer 2. meleg színhőmérséklettel és társaival.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem csak gondolom, hanem állítom!
Több tucat különböző méretű tévét teszteltem a nappalimban, de 3,8 méterről nézve még a 63 colos sem volt zavaróan nagy. A plazmatévés topikban is mindennapos téma a méret. A legtöbben 50 colost néznek, de következőnek még nagyobbat szeretnének.
Említhetném a vetítőket és a hozzájuk tartozó vásznak méretét, ami nálam 2,4 m széles, ám az itt offtopic.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
putyu10
aktív tag
válasz dgabro #59635 üzenetére
Mi három napot és hatszáz kilométert szántunk a nézelődésre mégis szar lett. A panashopban pedig minden volt egy helyen. Nagyon bánom SAMSUNGOT!
[ Szerkesztve ]
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
sandró60
addikt
válasz dgabro #59635 üzenetére
Nekem is volt plazmám.Még a kezdeteknél 2005-ben vettem az "áramzabálós"LG-.Lehet,hogy sok emberben még ez él, meg a "beégés".Sajnos nálam még ez is volt.Nálunk is az asszony volt rajta,hogy cseréljük egy gazdaságos sporolós tévére,ezért lett 3-éve a Samsung led.A hirek szerint a plazma gyártásal felhagynak.
-
Flashget
félisten
válasz dgabro #59977 üzenetére
ami biztos ez alapján.
a C-D-E szériába detto ugyanazt a CI+ építették be független attól mit írnak a honlapokon.
B széria esetében még csak a sima CI került beépítésre.
Én ma megyek a kártyáért és ha kapok kipróbálom a P2470HD-n is de nagy a valószínűsége ebbe még a B-hez hasonlóan CI került.Realme GT Master Edition
-
Inhouse
őstag
válasz dgabro #61357 üzenetére
Amennyire én tudom a wifi adapterekre háklisak a TV-k, a Samsung is csak azzal a chip-pel szerelttel, vagy inkább csak a gyárival megy. Viszont, ha biztosan működő dolgot akarsz, némi kompromisszummal olcsón megúszhatod. Vegyél egy wifi-s AP-ot (AccessPoint)! Ő veszi wifin a jelet és egy rövid UTP-n adja a TV-nek. A TV úgy látja, mintha "vezetékes" neten lenne. Viszont egy adaptert még áram alá kell helyezned és az AP is nagyobb egy wifi stick-nél.
Egy Hyundai okosTV-t üzemeltem legutóbb így be. Neteznek rajta és DLNA-n nézik a gépről a filmeket.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Tippmix46
senior tag
válasz dgabro #63512 üzenetére
Szóval azt állítod, hogy akkor ezek már nem igazak a plazmára?:
- átlagosan 1,5x-2x akkora fogyasztás, mint ugyanakkora méretű LED tv-n (50 colos méretben napi 10 óra üzemidő mellett (mert ugye valaki tényleg használja is a tv-t, nem csak heti pár filmet néz rajta, mint Bécci.....nekem pl. pc monitor is egyben munkaidőben stb.) ez 10 év alatt min. 150-200 ezer Ft különbség)
- szükséges bejáratási idő (atyaég, amikor a plazma tulajok erről beszélnek mindig leesik az állam)
- vibráló kép (lehet az én szemem érzékeny, de az, hogy egy vibráló történetet nézzek hosszú órákon át naponta ez lehetetlen nálam)
- beégés (állandó téma a plazmáknál, számomra ez elképesztő hogy arra kell figyelni, változzon a kép időnként és nehogy beégés legyen)
- nappaliban igényli a besötétítés, és sokkal jobban, mint a led tv (mivel az átlag ember nappalija azért nappali, mert napos, ezért bizony az világos helyiség lesz, és ott keményen kell akkor a sötétítőkre figyelni....én meg nem akarok barlangban lakni ha már van egy szép napos nappalim csak azért mert plazmám van, főleg hogy ha a nappalit besötétítem, akkor a konyhában kell a lámpa fényes nappal emiatt, atyaég, na nem!)
- pc/laptop monitorként való használatra kevésbé jó ( a fentiekből adódóan )
- és, bár ez állítólag nem bizonyított, hogy kevésbé javíthatóak, mint a led tv-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest