Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Ametist #40702 üzenetére
csak akkor, ha a forrás olyan egyébként nem.
még nincs szabványosítva a 16:9Ez spec olyan és jó minőség
Élő adatfolyam -eurosport 2http://esioslive2-i.akamaihd.net/hls/live/201150/AL_ESP2_INT_ENG/playlist_1800.m3u8
[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
krx21
nagyúr
válasz Ametist #46017 üzenetére
Ha az én véleményem megfelel...
Motion Plus köztes képkockákat számol ki... Beszúr valószínűsíthető nem valós, számolt képkockákat a valósak közé... Előnye: javul a mozgásmegjelenítés, folyamatosabb lesz az egész, javul a mozgóképfelbontás..
Hátránya: A számolt képkockák néha hibásak, fölég gyorsan mozgó kontúroknál látszik... Túl finom lesz a mozgás: szappan opera effektus...További hátránya lehet, hogy növekszik az input lag...
A LED Motion Plus a szem és az agy olyan érdekes tulajdonságára alapszik, hogy a mozgó képek pillanatra való felvillanása élesebben marad meg az agyban, mintha folyamatosan látnánk... Ezt mindenki ellenőrizheti is:
Gyorsan mozgó járműben ha előre nézünk, akkor láthatjuk, hogy a periféria elmosódik, de ha elkezdünk pislogni akkor éles részletekre lehetünk figyelmesek... Erre alapszik az egész, szándékosan vibráltatják a ledeket (háttérvilágítást), mintha régi CRT TV-t néznénk, vagy gyorsabban...
A hamis HZ-es adatok számítása is innen ered... pl: Egy valós 100Hz-es TV-re, ha hozzávesszünk a ledes vibráltatást akkor CMR 200Hz-et írnak... A 200hz +vibráltatás = CRM 400Hz stb...[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz Ametist #47522 üzenetére
A fogyasztásmérő nálam sem mutat semmit,de igazából nem is érdekel.Van egy voltcraft fogyasztásmérőm azzal teszteltem pár beállításon.Nem tudom mi volt a változás,én úgy vagyok vele ha újabb biztosan jobb.Amit itt szoktak jelezni pl.pvr funkció soha nem érdekelt...kb mióta nem használok vhs-t.
A fuso meg működik de ott sincs sok frissítés így nem tartom azt sem életbevágónak.Szóval én inkább azt gondolom hogy az újabbakban optimalizálnak,hibákat javítanak.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
kaboska
aktív tag
válasz Ametist #55206 üzenetére
Szerintem nagyon sas szeműnek kell lenni hogy az ember érzékelje a különbséget.
A Samsungoknak elég jó a belső lejátszójuk és általába mindent visz!
Ez egyéni vélemény biztos lesz aki más véleményen van!
Én is voltam már úgy ,hogy egy filmet megnéztem 2 féle verzióba (Mind 2 1080p) csak más bitrátával és láttam a különbséget 1 méterre a tv-től ülve.Nekem is 46"Samsungom van"Fej vagy gyomor"
-
Gsx-rr
veterán
válasz Ametist #55234 üzenetére
A felbontás ugyanaz de a bitsürüség miatt butított!
Igazad van ,bluray lemezről másolták ,de akkor lenne teljesértékű bluray fullhd film ha nem változtatnának a tömörítésen és csak egy sima remux lenne!Ezt az infó fájl-ban általában meg is találod!
Nagyon durván fogd fel úgy mint a DVD-és a divx közti különbséget!a belső lejátszó nem játszik le BD50-es filmet!
Ezért is lenne különbség ha médialejátszóval vagy bluray lejátszóval néznéd a BD50-es eredeti filmet!3D-nél még szembetűnőbb a különbség! Én is azt gondoltam ,hogy nem amíg nem tudtam próbát tenni egy ugyanaz a film 2 változatában!
hogy érdemes azt neked kell eldöntened! ha nagy mozis vagy és a megfelelő távolságról nézed a filmet akkor mindenképp!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest