Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobil87
tag
Ezzel lehet összekötni a led 3d tvt a laptoppal hogy hang és kép legyen?
http://www.edigital.hu/HDMI_kabel_csatlakozo/Equip_HDMI_apa_-_HDMI_apa_aranyozott_kabel_(1.4_HDMI_3D-s)_5m-p272946.html
-
stefi68
addikt
válasz
Mclaren.
üzenetére
Én is ilyet vettem a héten 40"-os méretben és az az infót kaptam (utólag), hogy már nem sok van belőle raktáron.
Másokhoz...
Sikeresen beüzemeltem és túl vagyok a csatorna rendezési mizérián
Jelenleg 001029 szoftver van a tv-n. Jelezte is, hogy van frissebb, de gyorsan kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Érdemes a legújabb verzióra frissíteni? Milyen új szolgáltatások érhetők el a frissítéssel? Esetleg milyen régi funkciók tűnnek el vele?Androidos távirányítás esetén: létezik olyan alkalmazás amellyel lehet az egeret normális sebességgel kezelni, mert a Samsung Remote Navigation felületén scroll-ozva alig vánszorog arrébb. Próbáltam a felbontáson is állítani, de nem sok sikerrel.
Esetleg van valakinek Hama Uzzano-ja? Azon a "hanyattegér" kezelése mennyire kényelmes? normális sebességgel lehet görgetni?
-
Tegla80
addikt
válasz
Mclaren.
üzenetére
szia
aki hezitál ,lemarad
végesek a készletek és nagyobb áresés már nem várható.
az újak meg ott(vagy feljebb) kezdenek,majd mint ezek.
tehát a "szakik" ahogy olvasom a topickot,mindenkit a vásárlásra biztatnak amíg még kaphatók a 2012es modellek.szerk:
a kiválasztott tv jó vételnek számít, itt sokat ajánlják!
hajrá amíg kapható -
Mclaren.
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok, Samsung UE40ES6100 típusú tv-t szeretnék venni, nagyon a végén vannak már a készletbe, jó áak is találni. Szerintetek érdemes lenne várni az új 2013 modellekre? Bár nem hiszem hogy ennyi pénzért kapnék valmai hasonlót, ez is 250 ezer körül kezdte a pályafutását, most azért már 160 ezer.
-
jfcvfc
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy ue40es7000-es tv-t. Van egy DNS320-as NAS-om. Hálózatban vannak egy router segítségével. A tv és a NAS is kábelezve van a routerrel. Nem tudom összehozni hogy a NAS-ról tudjak filmeket nézni. Az másik tv-m samsung c550-es és upnp-ben teljesen jól működött. Létezik hogy az újabb tv-vel nem tudom megosztani a tartalmat? A support szerint nem lehet a NAS-ról filmet megosztani csak az allshare programmal pc-n keresztül.Van valakinek megoldása úgy hogy ne kelljen a NAS-t programozgatni? (nem értek a linuxhoz kicsit sem) Esetleg csak valami beállítási problémám van?
Ja és a tv-n a hálózatnál ott van hogy NAS de nem lát semmit rajta. -
greencard
tag
Hát, én nem találok a Tools-ban semmi idevonatkozó menüpontot. Leírod pontosan?
Módosítás: Közben megtaláltam. A videó lejátszása közben kell meghívnom a Tools-t és ott van a "Lejátszás előlről". Ezzel csak az a gond, hogy mindig meg kell nyomni. Automatikusan és örökérvényűre nem lehet beállítani a forrásra?
-
greencard
tag
Sziasztok!
Láma kérdés jön: ES6100 esetén hol lehet beállítani, hogy pl. külső forrásról, pendrive-ról a videókat elejéről játssza le, és ne onnan, ahol abbamaradt?A laptopra feltelepített allshare-ben be lehetett állítani. Pendrive esetében a TV-n be lehet?
Köszönöm.
-
Mobil87
tag
Samsung UE40ES6100 3D SMART LED
Kérdésem
Fényerőt lehet állítani?
2,5 méterről nézném szerintetek az jó? -
toto0569
addikt
Nem rég hívtak a szervizből,hogy a Samsung vizsgálja a ES6100 3D megjelenítési hibáját amit bejelentettem.De azt meg kérdezném,mégis hogy hiszen csak egy szerelő látta és az sem volt hajlandó nagyon nézni amit mutattam neki a Kb. 10-15 perc alatt amit itt töltött.Közben volt két hívása ami 5 percet elvont a figyelméből.Ezek után mit tudott mondani a Samunak?Állítólag találnak megoldást rá vagy azt mondják,hogy ez elfogadható ettől a kategóriától.B@szott mérges vagyok mert most szerdára igérte a szerelő,most meg azt mondták,hogy várjak már a jövő hétig és akkor adnak majd választ.Ha nem javítják meg akkor nem hagyom annyiban.

-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek,most próbáltam ki egy Usb egeret igaz kábelest ,a Samsung 6100-omon meglepetéskén ért hogy ment még pedig egy gagyi SERIOUX RBM680 egér volt.

-
Mobil87
tag
Tudom h százszor megkérdezték már de annyi véleményt hallottam már

Melyiknek jobb a képe. és a 3d je és mennyivel??

Samsung UE40ES6100 3D SMART LED televízió VS Samsung UE40EH6030 3D LED televízió
-
Mobil87
tag
Mi a véleményetek erről a tv ről ??
SAMSUNG UE40ES6140W -
Batib
őstag
válasz
extralarge3
üzenetére
Sajnos a 2012-es (E sorozat) Samsung tv-kre még nem jo az említett megoldás.
Itt olvashatsz róla. -
extralarge3
csendes tag
Helló!
Van egy Samsung es6100-as TV-m.
A PVR-rel felevett anyagokat szeretném lejátszani pc.n.
Követtem RudY leírástát (kimentettem ufs recovery-vel maj kikódoltam DeSTRoi-val ) de az így keletkezzett TS fájlra sajnos a kmplayer és a vlc is azt mondja, hogy hibás.
Tudna valaki segíteni, hogy mit csinálram rosszul, illetve mit kéne másképp csinálni. -
Bendo
tag
Sziasztok!
Samsung LE40C650-eshez 3001-es frissítésű firmware esetén még mindig bukó a színes, és nagyobb felirat hack?
Köszi!
-
petyus_
senior tag
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Köszönöm szépen

-
utánvétel
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
Elég drágán adja, ennyi a vadi új ára boltban. "Használtan" pont feléért is kapható.
...közben lecsekkoltam az árgépen, húsz felett van az új ára, de én akkor sem adnék érte ennyit. Nekem is van, kaptam a tv-mhez, de az asztali gépről skypozok, mert ez a samu kamera, és a tv skype felülete nem jött be nekem..., körülményes a chat része, nem lehet fájlt küldeni, hiszen a tv-n nincsenek fájljaim. -
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek,meg tudnátok mondani nekem hogy a Samsung ES6100-hoz ,csak az a két - három fajta web kamera jó hozzá amit ki ír. Más kamerák nem jó hozzá csak Samsung?
-
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Szerintem hamarosan beadja a tv-m a kulcsot.

Nézegetem az új tv-ket. Lehetne pár kérdésem?
Minimum 6-os szériást szeretnék venni.
Jobban a 7-es szériától fölfelé tetszenek, de egyrészről árban jóval drágábbak, másrészről nincsen 32"-es belőlük. Mondjuk a 40"-es talán érintőre pont elférne, de az USB-hez nem férnék hozzá.
A mozgásvezérlés kizárólag szemből működik? Jól hangzik, így vezérelni a tv-t, de a mindennapokban tényleg megállja a helyét?
Átgondoltam közben(este amikor írni akartam lehalt az oldal), csak a 6-os széria jöhet szóba.
Mit ajánlotok?
UE32ES6560S Slim
UE55ES6800S Slim
Hogy mire kell a tv?
-Film lejátszás pc-ről. HDMI-HDMI kábel a legjobb választás(kb. 8 méteres kell nekem)?
-Film lejátszás telefonról, film lejátszás pendriveról.
-Youtube nézése tv-n.
-Internetezés.
-Tv vezérlés Samsung telefonról.
-Műsor felvétel pendrivera.A két készülék között nincs sok árbeli különbség ahogy néztem, viszont a 6800-hoz jár szemüveg (1db?) és vezetéknélküli billt. is támogat. Használja valaki billentyűzettel? Mindegyiket támogatja?
A CI+ nyílás merre van? Néztem a fenekükről fotót, de nem láttam. UPC-t kezel? És merre van a SCART (bemenet?), mert azt sem fedeztem fel.
Hálózati kábelből milyen hosszút adnak, ha adnak?
Van olyan bolt, amit nem ajánlotok? Mindenhol gyári garanciát adnak? A régi tv-t át kell vennie a boltnak, ahol az újat veszem? Ha nem, mit tudok kezdeni vele?
Az erősítőmön csak analog bemenet van, cserélhetem le azt is?

Köszönöm

-
Flashget
félisten
-
lacko6
senior tag
Köszönöm mindenkinek az infot.

-
JoeYi
őstag
válasz
lacko6
üzenetére
1.4-es HDMI kimenet szükséges hozzá, nemtudom hogy a DVI - hdmi átalakítás megfelel-e ennek a kritériumnak. De próbáld meg.
DLNA-n keresztül csak half-sbs-t vagy half-ou -t tudsz lejátszani, a full-sbs szerintem torzultan jelenne meg. Az első kettő minőségre ugyanolyan eredményt ad
-
oz82
senior tag
válasz
Mobil87
üzenetére
Hi!
-Input lag késleltetést jelent, Csak ha játszol és megnyomod a üss gombot, akkor lehet kapsz egy pofont mire Tyson üt egyet.

-3d-je JÁÓ....
-Mennyi mindent aarsz rákötni a HDMI-re? 1 set top box és 1 BD lejátszó pl. azt kifújt.
(Pl. öcsémnek a C600-é van négy ki is van használva, mert van PS3 és Android Stick is)üdv.
-
lacko6
senior tag
ES6100 es tv-n pcv-el néznék BD3D iso-t milyen programot ajánlotok és milyen beállításokkal hogy a maximális élményt nyújtsa?
-
-
petyus_
senior tag
sziasztok!
most vettem egy Samsung UE46ES6300S tvt. az a gondom, hogy mikor letöltött filmet nézek, olyan mintha a monition plus be lenne kapcsolva, olyan a hatás, az lenne a kérdésem h azt valahogy ki lehet e kapcsolni? vagy csinálni vele valamit?
előre is köszönöm!
-
Jovanny2
őstag
Akkor pár szösszenet a plazma topik nyitó hsz-éből, gondolom DM-Fan kollega nem akar a plazma ellen beszélni, csak a tényeket írja le, mégis minden bekezdésben van egy ilyen. Nekem túl sokszor hagzik el, hogy kompromisszumokkal haszálható, nem alkalmas, óvatosan, figyeljünk oda, tartsuk szem előtt, stb.:
"A plazma egyetlen hátránya világos helyiségben az lehet, hogy ha például ablakkal szemben helyezzük el, akkor a panel (a képernyő) visszaverheti a fényt, ugyanis míg az LCD TV-k kijelzője matt, addig a plazmáké többnyire fényes. Ezért az elhelyezésnél ügyelni kell, hogy lehetőleg ablaknak háttal, vagy inkább oldalt helyezzük el a készüléket." - legjobb egy ablak nélküli szoba, de ha csak ablakkal szemben tudom elhelyezni, akkor a reggeli borotválkozást is lehet intézni az időjárásjelentés közben.
"A ghosting-nak drasztikus, végleges károsodást jelentő formája a tartós beégés, amit hosszas (jobb modelleknél sok-sok órai) azonos képtartalom megjelenítésével tudunk produkálni.
Ezen a ponton el is jutottunk oda, hogy a plazma csak megkötésekkel, kompromisszumokkal használható bizonyos esetekben." - jobb modelleknél akár 3 részt is megnézhetek a Dexterből, mielőtt végleg beleég a panelbe a Sky logó? És a rosszabb modelleknél? Két Dexter?"PC-vel történő használat: Adja magát a dolog: a plazma nem igazán alkalmas PC-monitorként való alkalmazásra, hiszen belátható, hogy ebben az esetben gyakran előfordul, hogy a képernyőn egy adott helyen azonos képtartalom kerül tartósan megjelenítésre. Elég csak egy Windows-asztalra, vagy egy böngésző, Word stb. alkalmazás menüsorára gondolni. Ezek akár hosszú órákat is eltölthetnek a kijelzőn, akár akaratlanul is ott felejthetjük a képernyőn és már meg is van a baj...film lejátszása, játékprogram simán elfuthat PC-ről is, azonban érdemes ekkor is figyelni, mert adott esetben az ember elalszik a filmen és a lejátszó (alapbeállítást feltételezve) a lejátszás befejeztével visszaugrik kis méretre és reggelre már meg is van a panelbe égett Total Commander, fölötte egy Media Player Classic-ablakkal." Kicsit elbóbiskolok egy Dexteren, és arra ébredek, hogy a BSplayert megkaptam örökbe
"konzollal való használat: Mi a helyzet a konzollal? Korábban szintén jellemző volt (és sok gyártónál sajnos mai napig az), hogy gyors, hirtelen mozgásokat tartalmazó konzoljátékoknál (lehet PC játék is) fura, többnyire zöldes árnyalatú utánhúzást produkál a TV. Ezt hívják foszforlag-nak. Az utóbbi évben jelentős fejlesztések történtek ennek kiküszöbölése érdekében, amiben a Panasonic bizonyul éllovasnak." Ha nem Panám van, akkor lőhetem az ellenség zöld utánhúzását a Black Opsban meg az MW-ben.
A bejáratásról elég hosszan írnak, ezért gondoltam, hogy nem elhanyagolható.
"Bejáratás:
Ha már sikerült kiválasztani a nekünk megfelelő készüléket, az megérkezett otthonunkba, igényeinknek megfelelően elhelyeztük és elkezdtük használni, vegyük figyelembe, hogy a plazmatelevíziók - a gépjárművekhez hasonlóan - igénylik, hogy az első időszakban odafigyeljünk rájuk és kíméljük őket.
Ez a kritikus időperiódus nagyjából az első 500 üzemórát takarja. Ennek mértékén lehet vitatkozni, egyesek nem is tartják indokoltnak, mások 200 órát is elegendőnek tartanak. Én - saját tapasztalataim alapján - azt tudom javasolni, hogy ez a periódus legyen 500 óra, később nagyon meghálálja a készülék.A bejáratás annyit takar, hogy az első 500 üzemórában oda kell figyelni a készülék beállításaira, illetve a nézett tartalomra. A beállításokat illetően fontos megjegyezni, hogy azok ne legyenek túlzók, célszerű a készülékek "Normál" vagy ehhez hasonló gyári képprofilját használni, egyrészt azért, mert ez többnyire amúgy is az optimálishoz közeli beállításokat tartalmazza, másrészt pedig azért, mert a bejáratás alatt kerülni kell az aránytalanul magas kontraszt- és fényerőértékeket, mivel ezek eltúlzott mértéke hozzájárul a ghost vagy a beégés gyorsabb kialakulásához.
Az első 500 órában figyeljünk oda, hogy a panelen lehetőség szerint ne legyen fél óránál hosszabb időre azonos képtartalom, vagy képelem. Gondolok itt a csatornalogókra, korhatárkarikákra, vagy játékok esetében a HUD-okra (eredményjelzők, lőszerszámláló), készülékek menüjére (ide tartozik a TV saját menüje is!). Ez elsőre durván hangzik, hiszen ki az, aki fél óránként el szeretne kapcsolni a kedvenc műsoráról, vagy félbehagyni egy játékot - a valóságban azonban nem ennyire drasztikus a helyzet, hiszen ha belegondolunk rendkívül gyakran szakítják meg a műsort reklámok, amikor a korhatárkarikák, illetve csatornalogók eltűnnek, illetve játék közben is gyakran van töltési képernyő, illetve átvezető videó.
Amennyiben ez mégsem lenne így, akkor figyeljünk oda, hogy fél-háromnegyed óránként váltsunk képtartalmat - elég egy 5 perces pihenő a panelnak - jelenítsünk meg változó képelemet az előbbi állandó helyén. Ez megtehető szimplán másik csatornára való átkapcsolással, vagy váltsunk DVD-re.
A szélesvásznú filmekre is figyeljünk oda az első 500 órában (ezekre később is), ugyanis az alul-felül látható fekete csíkok ugyan nem égnek be, viszont mivel itt nincs képtartalom, a panel integritását megváltoztatják, ezért célszerű az ilyen filmek után pár percnyi teljes képernyős tartalmat ráküldeni a panelra, elég 5 percnyi és a panel vissza is nyeri homogenitását.Az első 500 óra után már bátrabban használható a készülék, akkor már jóval extrémebb dolgokat is elvisel a panel, de azt mindig tartsuk szem előtt, hogy a plazmatechnológia egyetlen komoly hátránya az, hogy oda kell figyelni a tartós képelemek kerülésére. Az utóbbi években nagyon jelentős előrelépések voltak ilyen téren, a mai plazmák már jóval ellenállóbbak ilyen téren, de azért ügyeljünk, hogy ne felejtsünk semmit hosszú órákra a panelen, mert az bizony nemcsak ghost-ot, de beégést is eredményezhet.
" -
bazsi0322
tag
Üdv újra!
Vennék egy laptopot ami wifivel csatlakozna a hálózathoz és lenne a tv-m ami pedig vezetékkel. A kérdés az, hogy ha a gép wifin van attól még ugyan úgy meg tudom osztani a tv-re a filmeket?
-
BBéci
legenda
-
stefi68
addikt
Csatorna rendezéssel kapcsolatban kérdezném:
Analóg csatikat lehet digitálisokkal vegyíteni? Pl. 1.) TV2 (digi); 2.) Minimax (analóg); 3.) RTLKlub (digi)
Exportálásnál csak a digitálisokat tudta kimenteni melyek a Chanel Editor-ban átrendezhetők.
-
Tegla80
addikt
válasz
GLOCK34
üzenetére
szia
megoldható,csak.........
Ezt olvasd át sztem előtte
[link]bazsi0322
"Tegnap összekötöttem az ue40eh6030-as tvmet a pc-vel hdmi-dvi kábellel. Még csak a fifa-t próbáltam rajta, de az tökéletesen működött! (nem volt semmilyen késés) Amint veszek egy hoszabb hdmi kábelt kipróbálom más játékokkal is.
A tv egyébként nagyszerű, ajánlom mindenkinek! "Örülök neki,h neked megfelel, pedig van késése,itt rálelsz dolgokra
[link] -
bazsi0322
tag
Tegnap összekötöttem az ue40eh6030-as tvmet a pc-vel hdmi-dvi kábellel. Még csak a fifa-t próbáltam rajta, de az tökéletesen működött! (nem volt semmilyen késés) Amint veszek egy hoszabb hdmi kábelt kipróbálom más játékokkal is.
A tv egyébként nagyszerű, ajánlom mindenkinek!

-
Jovanny2
őstag
válasz
kovadika
üzenetére
Épp írni akartam, egyetlen checkbox van a teló verzión, középütt: Off topic. El sem tudnád téveszteni
Olvastam múltkor, amikor TV-t vadásztam, a plazma topik első hsz-ét. Na az vette el a kedvem a plazma vásárlástól...bejáratás, logókra figyelés, ghosting, beégés, tükröződés, fogyasztás, stb. Cserébe van egy TV-d szép feketével, élénk színekkel, de úgy kell rá vigyázni, mint a hímes tojásra. Én, ha leülök a TV elé, csak nézni szeretném, élvezni a tudását, elvére az van értem, nem fordítva. Mindenki látogassa a saját topikját, nem kell it a flame generálás, ha valaki tv-t akar venni, úgyis megfordul mindkettőben. Győzze meg az adott topik a saját igazáról, nem kell átmenni a másikba trollkodni. Van read only mód is... -
szab13
aktív tag
Fali konzolt vennék egy UE40EH6030-hoz Vesa mérete 200x200 kb 11kg
Ha kinézett tartó terhelhetőség és Vesa méret szerint jó, akkor ugye nem kell vele foglalkoznom ,hogy max 32-37" mérethez ajánlják.?!
Esetleg valakinek van egy jól használható bevált tipusa ? (dönthető, forgatható)Köszi
-
GLOCK34
aktív tag
Egyik ismerősömnek a régi készülékén 1 db Hdmi aljzat van,de rá kellene kötni 2db készüléket is(digi beltéri,számítógép). Hdmi elosztóval lehetséges ez?
-
Tin
veterán
válasz
kovadika
üzenetére
látom nem bírod ki, hogy ne neked legyen igazad. tudd úgy, hogy neked van.
mivel ész érvekkel téged meggyőzni semmiről nem lehet, a fórumszabályzatra pedig láthatóan teszel, lévén te különleges bánásmódot érdemelsz, hisz mobilról netezel és már több mint 1 hónapja regisztráltál, ne lepődj meg, ha egy trollnak tartanak.
részemről befejeztem, nyugodtan írd még le a csakazértis utolsó mondatodat, és szerezd meg a zászlót a látszólag a fejedben létező versengésben...
-
kovadika
őstag
Te intezted igy a hozzaszolasod: "plazma tulajoknak" - Ezert reagaltam ra. Megegyszer: hasznald a valaszt, ha egy hsz-ra reagalsz es nem lesz felreertes. Mellesleg Bbeci tudtommal nem is plazma tulaj. Bocs az offert, de telorol nem tudok szurkiteni, igy is tul lett lihegve a dolog.
-
Tin
veterán
válasz
kovadika
üzenetére
én meg azt javaslom, hogy ne válaszolj nem neked szóló üzenetekre feszkó-generálás miatt, ne minősíts és ne oktass le embereket, és akkor talán nem fogják azt gondolni, hogy trollkodsz. ja, és ha offtopik dolgokat írsz, akkor szürkével írd. meg esetleg a friss reg miatt nem ártana átolvasni a fórum-szabályzatot sem.
-
Tegla80
addikt
válasz
kovadika
üzenetére
"Ha figyelmesen olvasod a topickot,tudhatod a választ"
akkor is így kezdtem neked,de nem sikerült felfognod e szerint .
akkor mutatom,erre írtam válasznak a számodra gyalázatos sorokat(ami igaz,de ne menjünk bele,mert nincs kedvem
)
[link]
és elmondom akkor,h a fórumtárs járt itt is és átment oda is és estére mégis ezt a kérdést tette fel itt.
nekem lejött amit Te nem akarsz felfogni, valszeg nem kell neki (sem) a plazma.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tin
veterán
válasz
kovadika
üzenetére
na figyelj, még csak nem is olvastam a hsz-ed, BBéci hozzászólását néztem, hogy megint a plazmát favorizálja. szóval a hozzászólásom még csak nem is neked szólt.
erre ráugrottál, akkor ugrott be, hogy múltkor ugyanezt csináltad, nem hozzád beszélt az ember, magadra vetted, elkezdted kiforgatni a mondanivalót, magyarul trollkodtál.
ez a véleményem. viszont ez egy szakmai topik, szóval inkább fejezzük be a személyeskedést. maradjunk annál, hogy a plazma topikban plazmázzatok.
-
Tin
veterán
mindennap azt kell olvasnom az lcd tévé topikban hogy a plazma az isten? ez valami önigazolás a plazma tulajoknak?

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig ennek a 3D-je egy álom, a tapasztalatom szerint. Erre mondta a szerelő/Samu, hogy lehet, hogy jó?