Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekac
tag
Ez hihetetlen, hogy nálam nem megy.
Februárban, mikor megvettem, akkor ment.
Májusban frissítettem, és most meg akartam nézni valamit és nem csinál semmit, csak normálisan bekapcsol.A másik kombinációval meg az első csatornával kapcsol be.
"3. Whilst TV is off invoke service menu by pushing INFO-MENU-MUTE-POWER on remote control (If this doesn't work try MUTE-1-8-2-POWER). This will turn the TV on and show the Service Menu (S1)."
Valaki járt hasonlóan? Ötlet esetleg?
(hívjam fel a samsungot, hogy bocsimár, nem enged be a szervíz menübe?
)@gxyb

-
dekac
tag
Sziasztok!
Másnak sem jön be a service menu 2011. áprilisi frissítés után?
(LE40C550)
-
nightshadow
veterán
válasz
kanu1984
üzenetére
Segítség kellene Led tv vásárláshoz!
Samut vagy LG-t szeretnék led-et 102-est vagy 106-ost,leginkább xbox fog rajta menni meg film gépről!150K körüli értékben....Samsungot 150k-ért ebben a méretben nem fogsz kapni ennyiért, ez a legolcsóbb: [link] LG-t pedig nem tudom, hogy van-e, mert azt nem nagyon követem.
-
nightshadow
veterán
Érdeklődnék mennyire tartozik az ajánlott vétel kategóriában a D 6500 samsung.
Sajnos normál digitális adást nem sikerült rajta megnézi de tetszett.
3D nem igazán érdekel ezért is kérdezném mi ennek a típusnak a 3d mentes megfelelője?A D6500 az ajánlott vételnek számít a tudása alapján, csak nagyon drága, 3D mentes megfelelője pedig nincsen.
-
gulyasa
őstag
válasz
78zolika
üzenetére
Attól függ...
Pl. ha nem sok és nem fontos javítást tartalmaz vagy nincs benne új szolgáltatás, akkor fölösleges.
Sőt, a C650-esekkel kapcsolatban olvastam, hogy elő lehet belőlük kényszeríteni a PVR funkciót (ami alapban nem elérhető bennük) némi szervizmenüs trükközéssel, de amint fw frissítésre került a sor, a PVR lehetőség elszállt... -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Érdemes a tv szoftverét frissíteni ha van hozzá újabb kiadás ?? -
kanu1984
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene Led tv vásárláshoz!
Samut vagy LG-t szeretnék led-et 102-est vagy 106-ost,leginkább xbox fog rajta menni meg film gépről!150K körüli értékben.... -
tomic
addikt
Erre valaki? [link]
-
Neo62
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek!!
Van egy C630-asom amiben úgy tűnik meghalt az infra érzékelő, a távkap. működése leellenőrizve, elem cserélve.
A gari nem biztos, hogy működik- Koambrás tv - ezért kérdezem, hogy másnál volt-e hasonló hiba, hogyan lehet letesztelni, hogy bizti ez a hiba és mennyibe került a javítása (állítólag modulban lehet cserélni a vevőt, vagy rosszab esetben a kávával együtt)
Koambrás javítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Minden segítséget köszönök!!

Üdv
Neo62 -
soldi3r
veterán
ha egy c530-as tv jack-kel van összekötve az erősítővel, akkor mindenképp arra küldi a hangot? és optikai kábellel?
-
nightshadow
veterán
32 colos Samuból, főleg filmre használva, ez a fő szempont, miket tudnátok ajánlani 100 ezer közelében, mondjuk nagyon maximum ilyen 125 és 130 ezerig bezárólag, ami sokkal jobban megérné a 32C650-vel szemben?
Ebből a keretből jelenleg csak a 32D5000 jön ki, de ez gyengébb, mint a C650 volt. Amelyek a C650-hez mérhetőek, azok a 6-os sorozathoz tartoznak (32D6xxx), de ezek 160-170k körül vannak, s ezek már 3D-sek.
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Tanács kellene!
Sajna lecsúsztam a tavalyi modellekről, 32C650-et néztem ki anno.
Lenne egy ilyen eladó 100-ért most, de ismeretlen panellel, úgyhogy nem tudom bele menjek e.
32 colos Samuból, főleg filmre használva, ez a fő szempont, miket tudnátok ajánlani 100 ezer közelében, mondjuk nagyon maximum ilyen 125 és 130 ezerig bezárólag, ami sokkal jobban megérné a 32C650-vel szemben? Szebb kép, több előny, jövőre nézve tartósabb... stb. Van most ilyen a piacon?
-
pepe4
tag
Samsung ue40d6100 és a 6500-as közt van látható külömbség mert a 6100 majdnem 40 ezerrel olcsobb most nézegettem.Valaki hozzáértő tag segithetne milyen tv éri meg és érdemes venni.
-
maestro87
őstag
Üdv mindenkinek!
Samsung TV tulajdonosok véleményét szeretném kérni! A kérdés pedig az lenne, hogy szerintetek tévézés közben zavaró-e a samsung tv-inek tükröződő felületű képernyője, vagy észre sem lehet venni?
És szerintetek melyik érné meg jobban: Egy SAMSUNG UE32D5000PW vagy egy LG LV3550?
Előre is köszi. -
abramis
csendes tag
Sziasztok!
A segítségét szeretném kérni valakinek. A z a helyzet, hogy egy haverom vett egy Samsung UE40D5003 típusú LED tv-t van neki egy Philps hifi-je vagy music centere, és abba kéne belevarázsolnom a hangot hogy a hifi-n keresztül szóljon minden,de a tv hátulján egy darab stereo hangkimenet sincs csak 2 db HDMI egy Scart amibe egy scart elosztón keresztül bekötjük a Digi tv-t a DVD-t meg az Xbox-ot meg van még egy USB és ennyi.
Tehát úgy kéne megoldani hogy minden a hifiről szóljon,ha éppen DVD-t néz akkor az stb... stb...
Köszönöm előre is a segítséget! -
tomic
addikt
Érdeklődnék mennyire tartozik az ajánlott vétel kategóriában a D 6500 samsung.
Sajnos normál digitális adást nem sikerült rajta megnézi de tetszett.
3D nem igazán érdekel ezért is kérdezném mi ennek a típusnak a 3d mentes megfelelője? -
nightshadow
veterán
válasz
creatorium
üzenetére
A D550 az a C550 utódja, úgyhogy annyi a különbség, mint volt a C550 és a C650 között. A legfontosabb különbség a 100Hz hiánya. 46D550-es teszt: [link]
-
creatorium
tag
Sziasztok, irjon már valaki hozzáértő vagy tapasztalt, hogy érdemes -e megvenni a le40d550-t,
vagy köszönőviszonyban sincs a már nem kapható 40c650-el.
-
vlevi
nagyúr
"3D-ben feleződik a felbontása"
Ezt aláírom. MM-ban volt kirakva valami nagyobbfajta LG 3D-s tévé, talán 55-60" körüli méret.
Még 3-4 méterről nézve is feltűnt, hogy baromi kockás a kép. A ferde vonalak kiábrándítóan lépcsősek. Nem kéne erőltetni ezt a 3D témát, de a gyártók kénytelenek, mert a korábbi trükkökkel a gyártók már nem tudnak pénzt kiszedni az emberekből. Más kérdés, hogy akinek egy kis esze van, az tévézésre nem vesz 3D-s tévét. És szerintem a filmeknél is hamar elunja az ember, hogy a 3 órás filmből azt a 15mp-es effektet várja, aminél előjön a 3D. -
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Azért azt el kell ismerni, hogy nincs crosstalkja, ami nem jellemző az LCD tévékre.
-
pezo00
tag
Erről a TV-ről mi a véleményetek. Van olyan jó mint az LG hasonló árú Lw5500-asa?
-
pepe4
tag
Tervezek venni 3d tv leginkább foci meccs nézéshez,ps3 játékhoz,film nézéshez lenne használva 300.000-ig ti melyik típust ajánljátok? Én samsung ue40d6500 modellt néztem ki.Vélemény róla?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erről a tv-ről mi a véleményetek?
Samsung UE40D6100SWXXH -
gulyasa
őstag
válasz
78zolika
üzenetére
HDMI vagy DVI (és természetesen VGA - vagy más néven D-Sub - is lehet) - igazából a laptopodon és a tévéden lévő csatlakoztatási lehetőségektől függ.
A HDMI azért a legjobb megoldás - már ha van olyan kimenet a laptopodon -, mert azon a hang is "átmehet" a tévére, nem kell külön hangkábel.
Kivéve azt az esetet, ha házimozi erősítővel akarod a hangot megoldani (bár az újabbak között olyan is van, amibe szintén lehet HDMI-t csatlakoztatni). -
78zolika
senior tag
Mivel érdemes a tv -hez kötni a laptopot HDMI - vagy azt hiszem úgy hívjak VGA ?
Online filmet szeretnék nézni tv -én ?) -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Nem ide tartozik !csak érdekesség képen
Tegnap megvetem a tv ÖT : [link]
Euronics -ban Szerintem jó áron vetem 99900 FT de kiállítót db volt így megkaptam 95999 Ft ( 10 db -ott kaptak ennyim lett az utolsó ) 3 napja állt kint fóliás nem karcos
+ vetem hozzá + 3 év garanciát 9009 Ft = 105008 FT , 5 év garancia
Furcsa volt mikor otthon használatba helyeztem , 8 éves ( sípolós ) 56 képátlós tv után , kép szép igaz a felbontása 1366 x 768p ( de azt mondták + írtak sokan hogy nem fogom észrevenni a különbséget 1920 x 1080p között ) , Este nettről film le pen drive be film néz , szomszédok örülhetek hangrendszer próba Eddig nagyon tetszik
Vissza kanyarodva a Samsung -hoz ellőttem volt egy vásárló aki Samsungot vásárolt ö kérdezte az eladót hogy igaz e hogy 2 év garancia van rá ,de csak 1 év teljes kőrű ,a másik 1 év csak fő alkatrészekre vonatkozik , azt mondta hogy utána néznek ( még a bolt vezető sem tudta ,a garancia levélbe nem volt bele írva ) . de szerintük a 2 év teljes kőrű ( de felhívjak a többi boltot,és megkérdezik ) . állítólag a Sharp - nál van 3 év és ott az utolsó év az csak a fő alkatrészekre vonatkozik , sajnos nem vártam meg a fejleményeket , aki tudja a választ írja meg ,csak kíváncsiság
Ezer köszönet

-
nightshadow
veterán
Teszt: internetezés a 32D6500-on: [link]
-
Serpiko
addikt
SAMSUNG LED UE40C6000 megér szerintetek 160.000.- forintot új és 1 év garanciát adnak rá.

-
pepe4
tag
Mi a különbség samsung ue40d6500,-samsung ue40d6510 között?Köszi a választ.
-
sandró60
addikt
válasz
78zolika
üzenetére
Szia!
Az az igazság a tv képminősége igazából majd otthon derűl ki.Az üzletekben általában demó lemezekről megy gyakorlatilag minden. A kedves vásárló meg hülledezik."HOGY ILYEN SZUPER KÉPET"még életemben nemláttam
Az otthoni használat: álltalában az emberek túlnyomó többsége az ilyen- olyan minőségű antenna jellel használja és lehet,hogy csalódás éri mert sajnos még nemegyforma minőségben kapjuk a különböző adók jeleit(kábel-DIGI)Vagy az adókról sugárzott különböző minőségű filmek,se jönnek le a képernyőn megfelelően.Tehát csodák nincsennek
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, már egy ideje van egy c530-as samsung tv-m. Az oldalán van egy usb is, sajnos ethernet illetve wifi nem található rajta alapból. Szeretnék DLNA szerverről filmeket lejátszani vele.
Nem vagyok szakértő a témában ezért is intézem hozzátok a kérdés.
Ahogy látom a samsung árul a tv hez külön vásárolható usb-wifi adaptert, csak az a baj hogy 12000Ft amit kicsit sokallok érte.
[link]Létezik olyan wifi eszköz amit meg lehet kapni olcsóbban és működik a tv-vel? Valaki próbálkozott már ilyennel? Illetve jobb szeretném inkább utp kábelen megosztani a tartalmakat a tv-vel, láttam hogy létezik usb-ethernet adapter is, viszont az a kérdés hogy melyik típus lehet az amit felismer ezek közül, ha egyáltalán van ilyen.
-
BBéci
legenda
-
vlevi
nagyúr
válasz
78zolika
üzenetére
A képminőség sajnos egy bizonyos ponton túl olyan, mint a műkorcsolya. Szubjektív. Lehet mérni, számokkal kifejezni, hogy melyik tévé mit tud, de lehet, hogy neked más tetszik. Vagy pedig te nem látod vagy nem tartod problémának azokat a dolgokat, amitől másvalaki a falnak megy.
-
78zolika
senior tag
Azért kérdeztem , mert általában ezeket szokták kiírni a tv-re
Én mint laikus ( most pár napja csöppentem bele a TV Led dolgokba , Tv csere 8 éves tv -met szeretném lecserélni ) : Honnan tudjam amit veszek tévét az jo minőségű képe lesz ?
Ami számomra fontos a hangminőség is :
Jó pár boltot megjártam már ,és sajnos mindenhol más , márkára akarnak rábeszélni ,Ez most ezért szuper ,ez azért szar , már annyira belekeveredtem az egészbe hogy végkép nem tudom mit vegyek :?? Ma este elmegyek még az Auchanba ( állítólag mától , elég jó áron lehet tv venni ) -
nrudi
csendes tag
Értem. Mindenesetre köszi a válaszokat! C6000-esről esetleg valami vélemény?
-
-
BBéci
legenda
Egy 32 colos tévé és a moziélmény, olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Esetleg 1,3 méterről nézve...
Az 50 hertzeseket nem szoktuk ajánlani, mert a mozgóképfelbontásuk, 1080 sor helyett csak 300 körüli, ami a gyors mozgások élességvesztését, elmosódását jelenti.
A D5500-nak nincs gondja a 24p-vel. -
nrudi
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem a hozzáértők felé. D5000-es samsungban gondolkozom,anyagilag is és méretileg is (32") ez felelne meg,de vásárlás előtt ilyen tulajdonosoktól (vagy D5500) kérdezném,hogy rendben mennek -e ezen a tv-n a HD lejátszások,nem akadozik -e a kép,normálisan megy e a 24p-s lejátszás (illetve tudja -e).
Illetve még lenne egy jelöltem ami nem samu: (ez tudja a 24p-t)
http://www.sony.hu/product/tv-80-32-lcd/kdl-32ex600/tab/overviewEz 50hz elvileg és nem tudom mennyire lenne rosszabb a moziélmény,mint mondjuk a samsung 100hz-nél.
Aki tud kérem segítsen. Melyik volna a jobb választás? WDTV Live volna a filmek kiszolgálója.
Köszönöm előre is.
-
vlevi
nagyúr
válasz
78zolika
üzenetére
Sajnos az ORION-nak már csak a neve van meg. Mármint a 30-40 évvel ezelőtti nosztalgia, hogy ORION, vagy Videoton tévé

Semmiben sem különbözik a sokezer másik alkatrész összeszerelő üzemtől, mint a Vestel, Funai, Agoyama, ... és a minősége is olyan.
Azt a néhány ezer forintot, amennyivel kevesebbe kerül egy ilyen szerkezet, nem érdemes kockáztatni. Ráadásul az összes nagyobb gyártó sokkal többet ad az 1 év garanciánál. Van ahol 5 év.Most így hirtelen, akciós 32"-s tévé : 32LE4500
Ha semmi mást nem nézünk, csak az árat, akkor ez szintén ledes (bár én nem favorizálom a ledet), viszont fullhd felbontású, és csak 5 ezerrel drágább.De itt találsz még vödörszámra olcsóbb, jobb tévét is. [link] Természetesen még webshopok tucatjai vannak, ahol hasonlóan elfogadható áron kapsz az Orionnál jobb tévéket.
Számold úgy, hogy ha 10 évre veszel tévét, és 20 ezerrel többe kerül, akkor az évente 2 ezer forint.
Ja, és anélkül soha ne vegyél tévét, hogy megnéznéd, mit tud. Mégiscsak a képminőség a legfontosabb. -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tegnap nem jutottam el az Auchanba , de a Corába igen
Ott az eladok a ORION LED TV ajánlották " Olcsó, és Jó is ( PL : ORION T32 - DLED : 80000 Ft : 1 év gari [link] ) Állítólag Japán Belső , Samsung Led panel , Vélemény az Orionról ???
Ezer köszönet

: Ne haragudjatok hogy ide írogatok ( nem ide illő témában , de talán itt választ kapok )
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogyan lehetne megoldani LE40C550-es tv-n a flac vagy wav állományok lejátszásást?
Módosított firmwarre vagy service menu turkálásra gondolok elsősorban. -
vlevi
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
8G-t tuti látja. Szerintem a 16G-s sem lehet neki akadály. De akkor már inkább egy 2.5"-s vinyó (vagy 1.8-as). Igaz, kicsit kényesebb a dobálásra, de 160-250Gigát kapsz ugyanannyi pénzért. És a pendrivera elég lassan kúszik fel az a 16 giga, kivéve, ha valami jó drága, extragyors pendrive. Végül pedig, előbbutóbb úgyis belefutsz abba, hogy két darab 8.1 Gigás filmet szeretnél rátenni

-
sonkamiki
tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Nekem 40C653 típusú TV-m van, már 6 napja
. Én az Outletben vettem, mert ugye hivatalos hazai forgalmazónál nem lehet kapni. Ezek külföldről behozott termékek. Volt pro és kontra érvek az Outletes termékekkel kapcsolatban,de úgy voltam vele,hogy a szememnek hiszek
! Nem láttam hozzá hasonló "képűt" talán csak LED-ben ami 200 ezer Ft fölötti árban volt! Tüzetesen átvizsgáltam,kipróbáltam,leteszteltem a Tv-t a helyszínen és úgy döntöttem, hogy megveszem! NEM BÁNTAM MEG! KOPP_KOPP!
A képe eszméletlenül jó, főleg HD adásoknál nem hittem hogy lehet ilyen képe egy Tv műsornak,pedig koax kábelről nézem nem HD BOX-ról! DVB-T/C tunerrel szerelt. Az EPG-t nagyon hasznos dolognak tartom. Médialejátszója eddig "mindent vitt"! SQ1 panellal szerelt! Rengeteg beállítási lehetőség van! A C650 és C653 közötti különbség "designben" van /alul Nekem van egy szürke sáv/, a fő dolgokban egyébként megegyeznek!
Pendrive-n vigyél be teszt cuccot és próbáltasd ki a tv-t, megéri
! Teszteket itt a fórumon belinkelt már valaki! -
cantus
tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Szia!
Pont egy híres C650-est vennék, de sehol se kapni, ezért olyat akarok venni, amilyen Neked lesz. Kérlek írd már le a tapasztalataid jó krtikusan, negatívumokkal is, hogy tudjam érdemes -e beleruházni.
Nagyon köszönöm!
Peti -
snefftamas
aktív tag
válasz
78zolika
üzenetére
A "LED" tv kontra LCD tv az csak marketing bullshit a büdös életbe nem fogja behozni az árát a "LED" tv. Kicsit olvass vissza a forumon es látod mire gondolok a tavalyi még kapható C sorozatnál jobbat nem nagyon találsz főleg a kritériumok alapján ami írtál kivéve a LED
.
Az auchanba általában panasonic plazmakat szoktak ajánlani legabbis a dunakeszi auchanba. -
78zolika
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Sziasztok !
Köszönet a válaszokért , BBéci , HofiZoli , és persze neked is

Amit be linkeltél azok LCD tv én LED tv szeretnék venni (állítólag villanyban vissza hozza az árát ) Úgy emlékszem a Philips 47 W eszik
( A energiaosztály ) .
Hasonlót nem tudnátok ajánlani mint ez [link]
Lényeg : Képátló 32" (81cm) , LED , Képfrissítés 100Hz ,Felbontás 1920x1080 pixel, Full HD , USB ( lehessen filmet , képet ( (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás) )) , Laptop rákötés , nagyjából ennyi , Ja az ár 115000 Ft a max
Ma tervezem hogy elmegyek munka után , az AUCHAN -ba ott is megnézem mi a kínálat

Majd este írok hogy mit ajánlottak
Ezer köszönet

-
HofiZoli
senior tag
válasz
78zolika
üzenetére
Nálam 3 induló volt tv vásárláskor. Philips volt az első ami először kiesett, majd az lg és maradt a samu 27-es ledje a D5000. Abszolút nem bántam meg, teljesen azt kaptam amire a leírásokból számítottam. Szebb a képe mint a hasonló méretű philipsnek, és többet is tud. Na meg arról ne is beszéljünk, hogy a samsung médialejátszójának még nem tudtam olyan formátumot adni amit ne játszott volna le. Kifogástalan.

-
snefftamas
aktív tag
válasz
78zolika
üzenetére
Szia!
Általánosságban a Philips IPS paneleket használ, mig a koreai gyártók VA tipusu paneleket használnak. Az hogy Neked melyik jobb, keress rá a neten a két fent emlitett panelre, nagyon jó összefoglalásokat fogsz találni.
Ebben a méretben TV nézésre én ezt ajánlom jó ár-érték arányban,
http://www.argep.hu/product_1222268.html
vagy ezt kicsit többért
http://www.argep.hu/product_1222470.html
-
BBéci
legenda
válasz
78zolika
üzenetére
Komoly érdeke fűződhet ahhoz, hogy Philipset adjon el.
Jó sok valótlanságot, sőt, butaságot hordott össze, szerencse, hogy idejöttél érdeklődni.
Ettől még megveheted azt a Philipset, de nem biztos, hogy a legjobb üzletet kötöd. Szerintem semmivel nem jobb mint bármelyik Samsung, LG vagy Sony, amit hasonló összegért, netán valamivel olcsóbban adnak. -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Segítség kellene kinéztem ( vagy is ezt akarták rám sózni )[link] ezt ,de érdekelne ugyan ilyen tudásal , és árban Samsung és LG tévé ,hogy tudjak választani . Az üzletben ezt a Philips -t ajánlották csak " ebben az árban jobbat nem kapok ,ez sokall jobb mint a többi (Samsung " állítólag 66 képátló felet már nem szabad Samsungot venni .A led panel szar , mert nem Samsung hanem valami más gyártmányú ( a 66 képátló felet ) ( mondta a nevet de nem emlékszem ) ,LG azt ne vegyek az szar ( hangzásban ,fogyasztásban ) "" . Eladó véleménye
Hiába kalandoztam el a másik márkák -ban mindig visszajutottunk a Philips -hez Vajon mér ez tényleg anyaira szuper ??? Kerestem teszteket de nem találtam ,ha tudtok linkeljetek
Ezer köszönet

-
nightshadow
veterán
46D550 teszt: [link]
gulyasa: "hogy mi a különbség az agyonmagasztalt C650-es és e két másik "alfaj" között?"
csak designbeli különbség van
Bati0501: Arról nem volt szó,h megbízható-e az a bolt?
nem esett róla szó
-
Zjunior
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Remélem én is

-
snefftamas
aktív tag
válasz
DA3MON
üzenetére
Hat semmi jó a lehető legrosszabb választás tv nezesre de en mar monitornak sem ajánlanám az enyémet eladtam 2 hónap után és beneveztem egy Dell ips-es monitorra.
Zjunior: meg mindig a legjobb ár értek arányú lcd tv boldog tulajdonosa leszel!!! Reméljük kapsz rendes garanciát hozzá.
-
2o
csendes tag
Sziasztok!
Monitorként és Xboxhoz vennék egy LE40D503-t. Szerintetek mennyire alkalmas ez a típus fps játékokhoz? Más típus is érdekel hasonló árban. A Media Player, TV adás minősége nem érdekes. -
gulyasa
őstag
Nemrég felmerült itt, hogy valakinek sikerült C653-ast vennie...
Ma nem sok időm volt, így csak rohanvást tudtam benézni az itteni Elektro Outletbe és meglepődve láttam pont egymás mellett egy C652-est és egy C653-ast. Mindkettő 40"-os és ugyanazon az áron (százharmincvalahányért).
Mint említettem, ma nem volt időm jobban megnézni őket, ráadásul ezek éppen nem voltak bekapcsolva, de kíváncsiságból kérdezném, hogy mi a különbség az agyonmagasztalt C650-es és e két másik "alfaj" között? -
Bati0501
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
Arról nem volt szó,h megbízható-e az a bolt?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
Samsung honlapján is fennt vannak a méretei, de lemértem neked. 97.5 centi. Kis híján 1 méter széles.
A 102 centi az a képátló, maga a képernő kevesebb, mint 90 centi széles, és ehhez jön 4-4 centi a káva
u.i.: Úgylátszik, baromi lassan olvasok, mert míg végignéztem az oldalt, többen is megadták ugyanezt a választ...
-
SFONarayan
tag
Üdv urak! A 40LEC650 mekkora pendrive-ot tud kezelni? Vagy mennyi a max kép, amit lát? Mert én rácsatlakoztattam egy 8GB-os pendrive-ot, amin közel 2000db fénykép van, de nem lát csak kb 1000-t belőle. 56 oldal max. Ez normális? Ha a képeket két külön mappába osztom szét, egyikben sem lát semmit.
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
régebben volt az a lehetőség a fórumon belül hogy keressünk bizonyos szavakra és csak azokat a hsz-eket dobta ki amik azt tartalmazták - ezt a funkciót nem találtam most. Ezért szeretném kérni valamelyikőtöktől, hogy linkeljen már legyen szíves egy képet ahol meg lehet nézni a pixelek mintáját és a hozzá tartozó elnevezéseket. ha matrica nincs, akkor legalább szabad szemmel győződjön meg az ember róla, hogy milyen panellel is van dolga.
Köszönöm előre is a segítséget! -
PeterPH
senior tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ne keseredj el, de "csak" 976.2mm.
A képátló összetett szónak remélem mindkét felét ismered. Na az a 101-102cm.
Lustaság fél egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

legalább...

,azon csak a kép fog átjönni a tv -re

! Teszteket itt a fórumon belinkelt már valaki!