Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
szeretnék warez blueray filmet nézni a samsung tv-n viszont az allshare keresztül nem hajlandó lejátszani. Ha a notit dvi hdmi kábellel összekötöm akkor valós blueray filmet fogok látni. A notinak nincs blueray lejátszója, hdmi kimenete.
Van valakinek ötlete? -
medek3
aktív tag
válasz seefried #13159 üzenetére
Ha megnézed a samsung honlapján akkor kiderül, hogy nincs internet szolgáltatása.
A wlan csatlakozás azért kellhet mert direkre kötve egy routerral kapcsolatot teremthetsz a pc vel vagy a notival az allshare programon vagy a tv saját beépített média playerén keresztül.
Egyébként nem nagy durranás. A youtube és a netrádió ér valamit viszont a távkapcsolót kell használni klaviatúrának így eléggé nehézkes a keresés. Nincs rajta böngésző így ez az internet szolgáltatás eléggé beszűkült, nem olyan mint a pc-n.
Szóval nem maradtál le semmiről. -
medek3
aktív tag
Tudom én tudom, hogy a mostani gazdasági helyzetben mindenki szívesebben megveszi a boltit ezzel is gyarapítva az egyébként is jómódban élő művészeket és média sztárokat.
Azért értelek csak puffogok.
Mit nem lehetett érteni?
Bármilyen megoldás érdekel ami nem frankó.
Asus f5sl notim van és allshare keresztül szoktam nézni a lebutított max 12Gb os filmeket.
Az ennél nagyobb méretű filmeket nem ismeri fel a tv.
Viszont, ha direktbe kötném a notit a tv-vel dvi-hdmi kábellal és a tvt ( full hd) használnám a noti monitorjának. És wmp el lejátszva ugyan olyan minőségű lesz mint ha blueray lejátszón tolnám a tévére a frankót?[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz Lustii #13178 üzenetére
Szerintem ne 37 colosat vegyél, ha a képminősége a fontos mert a nagyobb tvkbe jobb minőségű paneleket tesznek. Min 40-41.
Ezt az okosságot nem én találtam ki annak idején olvastam valahol amikor én is ugyan így keresgéltem az igazit.
Szerintem a 6 széria ami még megfizethető és jó is a samuk közzül.[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz nightshadow #13183 üzenetére
Akkor most már értem miért hajintanak állandóan fejbe a halo reach ben.Megtudnád esetleg mondani, hogy a samsung LE40C650L1W - nek mennyi?
Köszi. -
medek3
aktív tag
válasz sityupityu #13186 üzenetére
Erre én is gondoltam, mondjuk egy samu story.
De a tv mediaplayere nem fogja megismerni, hozzáteszem szándékosan a blueray formátumot (nem a 8-12Gb re lebutított).
Egy sima külső merevlemeznek nincs media playere.
Vagy rosszul tudom?[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz sityupityu #13188 üzenetére
Egy blueray film 25-30 Gb ha jól tudom.Akkor szerencsés vagy.
Ez nálam csak akkor derülne ki, ha vennék egy külső merevlemezt, de nem kockáztatok.
Marad a mediabox.
Azért köszi[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz atesss #13193 üzenetére
Alapvető szabály: Műszaki cikkből soha ne vegyél alapkategóriát mert ugyan úgy megkérik az árát viszont minőségben lényegesen rosszabb lehet.
Ugyan ez igaz felfelé is csak fordítva.Egy pici pluszért többszörös árat kérnek.
Marad a régi bevált középút. Így alakulhattak ki a " best buy", "ajánlott vétel" ..stb kategóriák ahol az ár érték a legjobban kiegyenlítődik.
Szerintem a 6 os szériában keresgélj. -
medek3
aktív tag
Te tudsz erről valamit, hogy hol lehet engedélyezni a tv-n?
Idézet gyugyótól: Van erre saját protokol.
Elég ha csak kábellal van a TV rákötve az otthoni hálózatra. A TV-n engedélyezni kell az ilyen távirányítást utána működik. Pld.: itt egy windowsra meg még sok mindenre felrakható kis program.Nálam ez a c650-nel működik laptopról szoktam néha használni. -
medek3
aktív tag
Te tudsz erről valamit, hogy hol lehet engedélyezni a tv-n?
Idézet gyugyo79 től : Van erre saját protokol.
Elég ha csak kábellal van a TV rákötve az otthoni hálózatra. A TV-n engedélyezni kell az ilyen távirányítást utána működik. Pld.: [link] egy windowsra meg még sok mindenre felrakható kis program.Nálam ez a c650-nel működik laptopról szoktam néha használni.[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
Szeretném lementeni pendrive ra a program kiosztást de pinkódot kér tőlem, viszont nem emlékszem, hogy adtam volna meg. Hol találom vagy hogy törölhetem?
-
medek3
aktív tag
Ajánlom minden nem 3d tv tulajdonos figyelmébe a powerdvd11 et. Eléggé hardver igényes de hd filmnézés közben csak egy klikk és máris 3D ben nézhetjük tovább kék-piros szemüveggel. Eléggé meggyőző.
[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz HoReSz1975 #13206 üzenetére
Nekem sajna semmi használható csak a samu magyarország ingyenes telszáma:
06807267864 -
medek3
aktív tag
Hogy tudok bluray filmet hálózaton átvinni az lcd tvre a notimról, ha a tv nemlátja az m2ts fájlt?
-
medek3
aktív tag
válasz Zjunior #13257 üzenetére
Bezzeg a régi szép időkben mikor megjelent az első psx.
Eleinte nem lehetett csak cserélni a játékokat.
Akkor még Pesten laktam és a 13. kerület Kisgömb utcában a sulival átellemben volt egy aszem game city hely. Három polcon sorakoztak a gyári játékok és 500-1000 forintért tudtad becserélni a játékodat. Volt aszem 2 Játékom.
Az Első Psx et a Ráday utcai Mario Land ben láttam, akkor még a nintendot zúztam ezerrel.
A boltos srác éppen a haverjával nyomult egy lövöldözös game val, nekem meg leesett az állam és akkor már tudtam, hogy az életem egy játék és azonnal vennem kell egy psx et.
Akkoriban ez 70 ezret kóstált a fizum meg 40 ezer volt.
Az 576 Kbyt magazin volt a kedvenc újságom szjvc vel az élén.
Azóta visszaköltöztem vidékre, xbox360 rajongó vagyok, de ebben, de csak ebben nem warezos. Nálam a metal gear, tomb raider, tenchu, és az örök stratégia Command & Conquer
az ász.
játsz, játsz, játsz,[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz HoReSz1975 #13286 üzenetére
Simán
-
medek3
aktív tag
válasz trippla #13305 üzenetére
Veszel egy jó hosszú hdmi kábelt( ha van a pc den hdmi) és szépen összekapcsolod a kettőt.
Ha nincs hdmi kimenet akkor veszel egy dvi-hdmi kábelt, a dvi megy a pc be a hdmi nek meg van egy speckó hdmi bemenete amihez aszem az van írva, hogy dvi-hdmi.
Kimondottan ilyen célból.
A dvi, én úgy tudom, kizárólag csak képet visz, így a hangot (ha a tévéről szeretnéd hallani) a fejhalgató kimenetéröl küldöd. Van egy ugyan olyan csatlakozó a tvden mint a fejhalgató kimenet, nálam pont alatta, ami ehhez a kapcsolathoz lett kialakítva. -
medek3
aktív tag
-
medek3
aktív tag
Az a legegyszerűbb, ha rákeres 1-2 eladófélben lévőre, ha szerencséje van, talál.
Vagy ellátogat bp 7ker király utcába a hiéna negyedbe ott még akár egy tizest is adnának érte.
Az a baj, hogy ez nem vicc. Ennyire nem éri meg műszaki cikkre költeni. Csak a technológia változik az ember marad ugyan az. -
medek3
aktív tag
Láttam én már olyan lcd t, aminek olyan képe volt mint, ha nagyanyám szoknyáján keresztül néztem volna a videoton szupercolort.
[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy az allshare elindításakor a samu magától átvált a teletexre? Elég érdekes. Mit akarhat vajon?
-
medek3
aktív tag
Ismeri valaki ezt a kalibrációs progit?
Calman v4.
Hogy a francba kell ezt használni? -
medek3
aktív tag
Van itt ez a szín kalibrálós progi. CalMAN_v432.
Ér ez egyáltalán valamit?
Nem egy nyomj egy gombot és kész vagy csak én nem lelem a helyes utat. -
medek3
aktív tag
Sok helyen írják, hogy kalibrálás után szebb a kép, de sehol nem írnak konkrétumot.
Van valaki aki ezzel kapcsolatban képben van?
Nincs semmi tuti? -
medek3
aktív tag
Felhívtam a samu mo ot, hogy érdeklődjek optimális beállítások felől, hivatkozva a fórumokon olvasottakra. Erre közölte a hölgy, hogy ezeket az adatokat nem adhatja ki.
Azt hittem rosszul hallok. Fontosabb, hogy ne derüljön ki egy két opció fölöslegessége mint a vásárló elégedettsége.
No se baj. A következő tv-m nem samu lesz. Egyébként is csak azért ezt vettem mert magyaroknak ad munkát, de mint utólag kiderült a csehektől szállítják hozzánk.
Kib@szott kereskedők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest