- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
valaki esetleg tudja a megoldást?
-
medek3
aktív tag
tönkrement a notim monitorja, letéptem róla és most a samum az alapértelmezett képernyő.
Viszont csak úgy ismeri föl mint alapértelmezett PnP képernyő.
Monitorok esetében eszközkezelőből lehet telepíteni a megfelelő drivert.
lcd tv esetében meglehet oldani, hogy ne csak általános PnP képernyőnek lássa?
DVI-HDMI a kapcsolat -
medek3
aktív tag
mountolva a bluray iso-t letudod játszani serviio val ha kijelölöd a meghajtót.
A gyors átvitel érdekében érdemes a kábeles összeköttetés a router-el.
Giga torrenten a bluray filmek csak iso formában vannak feltöltve -
medek3
aktív tag
válasz
Fishor #33825 üzenetére
persze, csak be kell állítani az adott mappát, mondjuk azt ahová lehúzod a filmeket és nincs vele több gondod. Telepítés után nem indul el automatice, startmenüben megkeresed, elindítod, beállítod, újraindítod a gépet persze a tv legyen bekapcsolva.
amint felállt a rendszer a tv jelezni fogja, hogy a serviio aktív. -
medek3
aktív tag
válasz
Fishor #33823 üzenetére
nálam az a gond, hogy a le40c650 allshare vel nem játsza le az mkv -at néha még akkor sem, ha átírom ts-re a formátumot.
Valamint kényelmi funkció, nem kell a notit buzerálni, hozzá sem kell nyúlni a progihoz többé, teszi a dolgát a háttérben.Csak bekapcsolom a notit mint egy dvd lejátszót, a többit már a tv- n intézem. Azért megér egy próbát.
Állítólag áll leejtős a különbség a kábeles kapcsolat esetében ha egy jó minőségű médiabox-al játszod le a filmeket. -
medek3
aktív tag
Van egy 2010 LE40C650 es lcd tv-m. Már jó régen nem jártam ebben a topikban és azt kérdezném van esetleg valami új használható stuff a tévéhez. Lehet nem hivatalos is.
Ha jól emlékszem akkoriban a régebbi tévék "SMART"- osításában reménykedtünk. -
medek3
aktív tag
válasz
Fishor #33820 üzenetére
serviio nak hívják a programot, de ne a honlapról töltsd le a legújabbat mert már ez is fizetős.
Bár a régebbi verzióknál meg állandóan beugrik a frissíts újabb verzióra ablak rendszerindításkor. Tud magyarul is. Beállítod a mappát ahol vannak a filmek, és még pár dolgot kedved szerint aztán újraindítás után már a tévéről irányíthatod a mozizást. -
medek3
aktív tag
Ahol néztem eddig nem nagyon adtak hozzá csak hdmi kábelt.
Akkor lehet jobban járnék, ha nem 3Déset vennék hanem sima ledet csak jobb minőségűt?
Azt tudom, hogy 200Hz en működik csak a 3D-ben nem voltam biztos
A hetes sorozat viszont már elég drága aszem. -
medek3
aktív tag
Érdeklődnék, hogy samu ue40D6000 -es megéri e az árát 173 EFt.
Valós 100Hz en működik a 3D?
Van nála jobb ebben az árfekvésben?
1 órán belül meg kellene vásárolnom, így remélem olvassa aki ismeri a típust.Kellemes ünnepeket mindnyájatoknak!!!
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15444 üzenetére
Szeretem újvárost, nagyon pöpec hely, laktam ott 2évet
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15441 üzenetére
egyébként üdv majdnem földi. Nem vagy Jabilos véletlen.
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15441 üzenetére
Gondolom a progi media lejátszója.
-
medek3
aktív tag
válasz
sityupityu #15419 üzenetére
Nekem is c650-es van, de honnan tudhatom, hogy samu-e a panel benne?
A C650 igen is nagyon pöpec és örülök, hogy nem vettem led-es 3D-st.
Majd 2-3 év múlva. Addigra már lesz némi tapasztalat a gyártási hibákból.
A lányom régi lcd-s monitorja elég fostalicska az újakhoz képest -
medek3
aktív tag
Úgy látszik nem érdemes még Led-es tv-t venni. Még nagyon nem kiforrott technológia, ha ennyi a gond ezzel a felhősödéssel, az LCD-k viszont most lehetnek a toppon.
Talán meg oldódna a probléma, ha nem edge led megvilágítást használnának. -
medek3
aktív tag
válasz
szaszapi #15311 üzenetére
nem mindegy melyik driver rakod fel. Ne az opcionálist, hanem az alap drivert.
Rákötöd a tv-t, katalystban letiltod a pc monitorját (ezek után, ha bármikor rákötöd a tv-t automatikusan kikapcsol a pc-d monitorja)
Saját digitális monitoron belül meg kiválasztod 1080p-t, majd aszem képméretezésnél nulláig kihúzod a csúszkát. -
medek3
aktív tag
De ez sem rossz [link]
-
medek3
aktív tag
-
medek3
aktív tag
Nem sokat változott a helyzet. Most is igyekszik mindenki a legjobbat kihozni a kedvencéből.
Kezdő hifisnek érdekes volt, hogy mi mindennel próbálkoztak az emberek egy "pici" pluszért.
Lefagyasztani a CD lemezt, shakti követ rakni a kábelekre, "márványtömböt" rakni a hangfal tetejére. Ez a fórum is nagyon hasonlít, csak itt a felhasználók a szerkesztők.
-
medek3
aktív tag
Akartam már kérdezni, hogy tesztelőként dolgozol az általad felsorolt magazinoknál?
A sztereo nagy kedvencem volt. Aszem 95' ben kezdtem el a rendszeres olvasását. Nem emlékszem pontosan, de akkoriban jelent meg az első. Megtanított más szemmel látni ill. más füllel halgatni a hifit. Utánna jött aszem a videopraktika? -
medek3
aktív tag
válasz
Katumoto712 #14796 üzenetére
Szerintem nem, mivel úgy kezeli mint, ha a saját monitorja lenne és ha az 100Hz-es akkor a videokártya 100 Hz-nek kezeli.
-
medek3
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #14785 üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen progi, ha csak képet és avi filmet szeretnél megosztani.
Ha az othoni csoport és a média adatfolyam engedélyezve van a gépeden alapból látja a c meghajtón lévő képek,videók, zene mappát. Egyébként csak jobb klikk az avi film fájlon és lejátszás xytv-n. Ha mkv-t szeretnél átküldeni akkor már kell a segéd progi.
Én a serviio-t ajánlom. -
medek3
aktív tag
válasz
KonzolKartel #14763 üzenetére
Nem vágom.
Minek egyáltalán router kábeltévéhez? -
medek3
aktív tag
válasz
KonzolKartel #14755 üzenetére
Gondolom a pc-nek is van net elérése és mind a kettő kábelen csatlakozik a routerhez. Így elég érdekes. Próbáld kikapcsolni a routered tűzfalát.
Miért kell új router, ha tv szolgáltatót váltottál?
Próbáltad visszaállítani a régit? -
medek3
aktív tag
válasz
KonzolKartel #14751 üzenetére
Akkor pedig a router lesz a ludas, ha nem látja a pc a tv-t.
Neted van a tv-n? -
medek3
aktív tag
válasz
KonzolKartel #14703 üzenetére
Esetleg az eszközök és nyomtatók hozzáadásánál töröld, majd kerestesd meg újra.
A routerben manuálisan oszd ki az ip címeket.Alapból aszem 100 eszközre van beállítva.
Beállítod a routert használó eszközeidnek megfelelően a számot, majd kiosztod. -
medek3
aktív tag
válasz
KonzolKartel #14685 üzenetére
Nálam is ugyan ezt művelte az allshare.
Leformáztam a gépet csak a tuti kedvéért és csak a serviio-t raktam fel. Az allshare-t meg dugják a se@@ükbe.Nincs gond.
Én, bár lehet, hogy f@szság, de ha valamilyen új hardware-t veszek vagy bármi ismeretlen gyanus gebasz van újra telepítem a rendszert. Ez mindig bevált. -
medek3
aktív tag
Anno említetted, hogy neked a média lejátszód tudja kezelni a torrent klienseket.
Melyik ez a típus?
Esetleg serviio hoz nem tudnál mondani valami okosat?
Nem akarja játszani a magyar szinkront(van neki), a serviio konzolon már mindent magyarra állítottam. Hogy lehet nyelvet és feliratot váltani? -
medek3
aktív tag
válasz
ProdyG #14655 üzenetére
Kapcsold be a game módot, automatikusan letilt mindent ami ronthatja a helyzetet, de gondolom azért így sem fog 40 alá menni.
Én még 170-et adtam érte, de még 1 éve ez is barátinak tűnt a szolgáltatásait és a "minőségét" nézve a Ledekhez képest, nem beszélve a 3D tv-ről. 1-éve még majd fél milcsi volt.
-
medek3
aktív tag
-
medek3
aktív tag
Bocs tudom nem ide való.
Ha tudna valaki egy olyan routert ajánlani amin egyszerre tud a család bluray filmeket "nézni" és Netezni (you tube stb....)
A sávszélesség annyira nem rossz (25/25) viszont filmnézés közben, ha a lányom elkezd netezni, a fiam esetleg xboxozni, néha beszaggat a film.
Nem baj, ha nem drága! -
medek3
aktív tag
Ha semmiképp nem tudod lejátszani a 20-50gb os bluray filmeket, van xboxod és hd tvd, itt a megoldás.
A gyors átvitel érdekében vezetékkel kösd össze a notid és az xboxod a routerral.
Ez a progi egy kicsit feldobja a Windows media centert, tökéletes minőség, megszüntetheted az alsó és felső fekete csíkot így élvezve a teljes képernyő nyújtotta élményt.[link] -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14160 üzenetére
Megnyitod a progival az usb-n lévő fájlt majd a bal közép részen választhatsz hogy mire is vagy kíváncsi. Már nem tudom pontosan melyik dobja fel a csatornáid kiosztását.
A ctrl segítségével több csatornát is ki tudsz választani majd jobb klikk és törlés.
A csatornák áthelyezésére már nem nagyon emlékszem. A csatornakiosztást meg úgy tudod változtatni, hogy klikkelsz a csatorna számára és beírod azt a számot ahova szeretnéd, hogy kerüljön.ALI_G: BD25.....stb 20Gb -tól 50 ig
-
medek3
aktív tag
Nekem C650 em van. Lehet hogy ennyire eltérnek a menük?
Akkor mentsd le a csatorna listád egy fat32-re formázott pendrive-ra és szerkeszd meg ezzel.Most veszem észre, hogy neked is C650 -ed van akkor tuti ott van az.
Menü, csatorna, csatornakezelő.
Neked sima HDD-ről lejátsza a tv a BD filmeket? -
medek3
aktív tag
Serviio dlna nem játsza a magyar szinkronokat pedig a konzolban beállítottam a magyar nyelvet,
Esetleg valaki tudja a választ? -
medek3
aktív tag
válasz
xrvman #14131 üzenetére
Milyen a videokártyád?
Atinál nem az opcionális, hanem az alap drivert kell telepíteni, ekkor a katalystban, ha rákötötted a pc-t a tévére az általános fül alatt (aszem) letiltod a pc monitorját majd az asztal beállításban kijelölheted a 1080p- t, majd méretezésnél nullára állítod.Bocs félreértettem a kérdést.
-
medek3
aktív tag
válasz
Sztlaci #14121 üzenetére
nem feltétlen a led miatt. Az első napokban nekem is elég furcsa volt a nagy fényerő. Talán még zavaró is volt. Úgy bevilágította a szobát mint, ha valami alkimista műhely lenne. Hamar elfáradt tőle a szemem, és nem értettem, hogy fogok így tvzni. Azóta a film módot használom és a szemem is hozzá erősödött.
-
medek3
aktív tag
válasz
engine88 #14118 üzenetére
Elindítod az allshare progit. A beállítások fül alatt találsz valami olyat, hogy mappa beállítások. (Nem emlékszem már rá pontosan mert letöröltem.)
Alapból van ott három mappa a C meghajtóról kijelölve : Képek, videók zenék.
Ezt kitörlöd, majd a mappa hozzáadásával megkeresed azt a mappát ahová a filmjeidet raktad, hozzáadod. Ugyan itt a beállításoknál van egy fül hálózati kapcsolatok, ott felsorolja a sajátgép , tv stb Jobb oldalon engedélyezheted vagy letilthatod a kapcsolatokat.
Engedélyezd. Le ok zod.
A bal felső sarokban van egy ikon ahol kijelölheted, hogy mit akarsz használni a jobbik a tévé.
Bal alul van egy + gomb megnyomod, feldob egy ablakot mire elkezdi frissíteni az eszközkezelőjét azokkal a filmekkel amik abban a mappában vannak amit az előbb beállítottál.
Ha végzett hozzá adhatod a filmet play és már tolja is át a tv-re.De neked lehet, hogy az ultra jobbik.
-
medek3
aktív tag
válasz
engine88 #14116 üzenetére
van már szeptemberi is.
Hát vannak itt a fórumon olyan júzerek akik próbálnak mindenféle rejtett vagy letiltott szolgáltatásokba újra életet lehelni. Szerintük ezek a frissítések megakadályozhatják.
Én nem vagyok ennyire bátor. Rajtad áll.
Bocs lehet, hogy csak a C650 nek van szeptemberi.
Egy éve vettem az enyémet, teljesen bele tudom élni magam a helyedbe.
Nagyon örültem neki úgy emlékszem. -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14077 üzenetére
Elindítod az allshare progit. A beállítások fül alatt találsz valami olyat, hogy mappa beállítások. (Nem emlékszem már rá pontosan mert letöröltem.)
Alapból van ott három mappa a C meghajtóról kijelölve : Képek, videók zenék.
Ezt kitörlöd, majd a mappa hozzáadásával megkeresed azt a mappát ahová a filmjeidet raktad, hozzáadod. Ugyan itt a beállításoknál van egy fül hálózati kapcsolatok, ott felsorolja a sajátgép , tv stb Jobb oldalon engedélyezheted vagy letilthatod a kapcsolatokat.
Engedélyezd. Le ok zod.
A bal felső sarokban van egy ikon ahol kijelölheted, hogy mit akarsz használni a jobbik a tévé.
Bal alul van egy + gomb megnyomod, feldob egy ablakot mire elkezdi frissíteni az eszközkezelőjét azokkal a filmekkel amik abban a mappában vannak amit az előbb beállítottál.
Ha végzett hozzá adhatod a filmet play és már tolja is át a tv-re. -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14075 üzenetére
próbálj mp3 at átküldeni, ha azt sem játsza le akkor a hálózattal van valami bibi.
A pc-d eszközkezelőjével kerestesd meg a tv-t ha megtalálta akkor van kapcsolat.
Avi filmre jobb klikk és lejátszás xxxtévével. Avit minden progi nélkül le kell tudnia játszani.
Milyen oprendszert használsz? -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14071 üzenetére
nem igényel semmi különöset.
Hálózati kábellel összekötöd a tv-t és a routert.
A pc-nek gondolom van wifi kapcsolata. Engedélyezed a pc hálózat és megosztási központ speciális megosztási beállítások alatt a média adatfolyamot. (Win7)
Telepíted az allshare progit és már filmezhetsz is.
Persze a router is igényel némi beállítást. -
medek3
aktív tag
válasz
csabika777 #13961 üzenetére
Be kell kapcsolni a média adatfolyamot a hálózatiközpont speciális megosztási beállításoknál.
-
medek3
aktív tag
Ha sima hdd- t használsz pl story station- t, gondolom úgy kezeli mint egy pendrive- ot és csak azokat a kiterjesztéseket hajlandó lejátszani amiket a tv media player- e támogat.
Sanszos hogy az iso val nem boldogul. Hdd- vel rendelkező médialejátszók, mint az o'play a saját media player- üket használják. Itt már fontossabb az összes kiterjesztés támogatása, különben a kutya se venné.érdemes ilyesmibe feccolni, mivel a cd sorsa megpecsételődni látszik.
Ráadásul a samu allshare progija frissítés után nem, hogy nem tudja kezelni a BD filmeket, de most már folyamatosan leállítja a kiszolgálót, ha BD filmet lát a kijelölt mappában. -
medek3
aktív tag
válasz
sityupityu #13909 üzenetére
Igen ezt csinálja, mindent legyalul csak sajna a fw- t nem törli.
-
medek3
aktív tag
Ha folyamatosan nyomvatartom az exit gombot akkor a FW -t is törli a tv? Vagy csak a beállításokat és a csatornakiosztást?
-
medek3
aktív tag
Hát ez frankó. C650 es tévémen megjelent egy szép zölden világító pixelhiba.
A készülék lassan 1 éve üzemel. Tudja esetleg valaki, hogy hány hibánál garanciális a javítás?
Vagy törődjek bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest