Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14726 üzenetére
Nos jo hogy te rajottel a dologra, ugyanis en csak onnan tudtam meg a hibat, hogy szerencsere csinaltam biztonsagi mentest elozoleg azokrol az alkonyvtarakrol, amelyeket te atalakitottal, igy amikor az ujjal nem mukodott, letoroltem oket, es visszatettem a biztonsagi mentest, es abba bemasoltam eloszor a configot, azzal osszeomlott, ujratettem, akkor a scripts-et masoltam be ujra, es azzal mukodott, mellesleg azt sem tudom, hogy ennek hol a log file-ja.Az AMK options-be be se leptem soha, ezek az idojarast es egyebeket befolyasolo dolgok, asszem...
Hat jo, javits amit tudsz, es majd dobd fel ujra.
Mellesleg segitsegemre volt az az allomany - google forditassal, amiben nagyvonalakban leirja, hogy mit is kell csinalni bizonyos pontokon, most epp a Chevrone farmon vagyok, az atjarot keresem visssza az Erdobe.Ha nincs az az allomany, soha a budos eletben ki nem talalom, hogy a lebego folddarab utan el kell menni a helikopterhez...Zapadlo mar 3ikszor ramolta ki a cuccaimat, mikor es hogy kapom vissza oket? Most a 3ik rablas utan megint kell vele beszelni? A masodik rablas utan kimentettem az unokajat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest