- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
rétisün #5466 üzenetére
Én is voltam ezen az oldalon és láttam a torrentet, csak még nem akartam letölteni.
Azért linkeltem ezt, mert ha van yandex disc-ed, akkor mindjárt átrakja oda, onnét pedig jön rendesen. Ha csak simán kezded letölteni akkor ez van. Gondolom, hogy neked akkor jobb a torrent.
10GB-ot lehet tárolni rajta. Azért szeretem ha orosz oldalról yandex-es a letöltés, mert nem kell mindjárt letölteni, rá érek később is foglalkozni vele, előbb csak átküldöm oda. Főleg ha helyszűkében vagyok a vinyókon. Kár, hogy nincs ilyen lehetőség a Mega-n és a Google-n.
Egyszerű a reg az oldalra. Még SaGa ajánlotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Számítástechnika készülékek és konzolok portalanítását, javítását vállalom BitTech szerviz 2025.
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest