- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Én még hozzáteszem, hogy azt is nagyon sajnálom, hogy a Stalker 2 alap forrásai (asset) a Survariumba kerülnek. Egy MMO-nál ez a hangulat és csiszoltság egyszerűen kizárt a sok játékos miatt. Egy coop felállás teljesen más szituáció lenne.
-
bunfi
őstag
válasz
capulet75 #96 üzenetére
Á félre ne érts, meghalok egy ilyen típusú játékért, főleg azután, hogy a WAR-Z árazása kicsit "érdekesre" sikerült. Csak nem áltatom magam, hogy időben megjelenik és az elejétől kezdve vállalhatóan lesz szenvedés a vele való játék (értsd. elviselhető bugok). Sajnos az ilyen játékokra nem jut elégséges költségvetés, pedig egy-egy AAA játék (pl. ME3, BF3, BO2) marketing költségvetéséből bőven meglenne.
-
válasz
Physicist03 #92 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem csinálnak ebből egy jó kis MMO-t. Szvsz lenne annyi előfizető, mint a WOW-ban...
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #92 üzenetére
Jósolni nem akarok,mert nem értek hozzá,de szerintem is elég hosszú játéknak ígérkezik.
(#94) pilóta Lesz MMOFPS de azt Survariumnak fogják hivni.Szerintem jobb lesz ez így,mint MMO - ként. -
capulet75
addikt
Az biztos hogy az összes küldetést megcsinálom sorban, és nem fogok rohanni ész nélkül h lássam az új területeket. Szépen lassan adagolom, mint a jó whiskyt.
-
Anász
tag
nagyon várós ez a mod, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle Dezoék. Így az igazi, "vágatlan" verzióban lehet majd játszani a S.T.A.L.K.E.R-el
na meg persze az újítások is jónak néznek ki
-
capulet75
addikt
Ha van itt aki fordított már Stalkert, jelentkezzen Dezowavenál, simán beveszik a csapatba.És akkor lesz magyarul is.
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #84 üzenetére
Mert ügyesek voltatok
Itt rendben lesz az angol biztos nem guglival fordítják.
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #82 üzenetére
Nagyon várom már én is mint sokan mások is.A nyelvvel úgy vagyok az sgm 2.2 - öt angolul játszottam először csak semmit nem értettem belőle és én nem szeretek úgy játszani.Nagyon örültem neki mikor PeL és LeoDelux lefordították és végre tudtam mit miért csinálok.
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #80 üzenetére
Igen vegyes a csapat
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #77 üzenetére
Csak részben,mert az interjúban is mondja több helyről is csatlakoztak a projekthez.Ahogy néztem a csapatlistát volt egy aki angolról oroszra meg volt aki lengyelre fordítja.Ahogy proci85 is mondta magyar honosító nincs a csapatban.Ellenben azt remélik valaki v valakik csak lefordítják majd.
-
Aarpok
őstag
Elolvastam az interjút amiben említi Dezo,hogy lesz angol,orosz meg lengyel nyelven csak ép magyarul nem.
Ez kicsit csalódás nekem,mert kiadják a jónépnek hátha valaki majd lefordítja.Az angolt meg az oroszt még csak értem,hogy miért,de hogy a játék hazai rajongóira nem gondoltak ez nekem fura.
-
capulet75
addikt
Az én első Stalkerem anno egy 1.8ghz amd-n és egy 9600XT-n járta a zónát.
-
proci985
MODERÁTOR
sima SoCt anno egz x800gtoval toltam ki. statikus fényekkel, de ment szépen 1280x1024 very high 0aa0afen.
egy 3870 már elég volt 1280x1024 full dynamic 0aa0afre is. OL mondjuk már pár helyen beakadt, de az sem volt vészes. a jelenlegi 6950 2GBm meg 3xFHDre is szépen elég volt SoCre és minimális kompromisszumokkal elég CoPre (sunshaftokat picit vissza kellett fogni).
steames elvileg egyezik, szóval fura, hogy rosszul ment.
-
Aarpok
őstag
Nekem mint láthatod nincs erőművem,de próbáltam rávenni a játékot erőszakolja már meg a VGA -t is
Steames verziót használtam DX9 ill. DX10 - ben de csak diavetítés lett belőle (12 - 20 fps).Aztán kipróbáltam egy nem steamest teljes ill jav. teljes dinamikus fények közepes részletesség mellett is játszható sebességet produkált a játék.Ezt még a mai napig sem értem,hogy lehet
-
proci985
MODERÁTOR
anno elég sokat nézegettem 1080pben és eyefinityben, cput hiába terheli tövig egy magon, az fps a GPU terhelés függvényében skálázódik. és teszi ezt szépen. ellentéte pl a metronak, ami valahogyan skálázódik, de a fene se tudja, hogyan.
SoC és CoP is nálam egyenes csíkot húzott terhelésre, bár CoPt csak eléggé extrém beállításokkal néztem. illetve a 6950el SoCt is csak 5760x1080 ultrán próbáltam.
-
M@trixfan
addikt
Köszönöm a fejlesztési javaslatokat! Az az igazság, hogy a számomra elérni kívánt cél általánosan egy jatékgptől az 1080p 60 fps mellett. Persze simán kibékülök azzal is ha mindig 30 felett marad az fps az ilyen fantasztikus atmoszférájú egyjátékos világokban mint a Stalker. Ha nem lenne más hobbim és feladatom akkor szívem szerint már vettem volna egy mostani "reális high-end" gépet ami szvsz a 3570K + GTX 670 kombó. A VGA árak egy kicsit mellbevágtak. A 4870 OC is drága volt annak idején, de mégsem 100K.
-
Aarpok
őstag
Most nevetni fogtok,de a survariumba is ígérik a többmagos procik támogatását.A legújabb fejlesztői videóban beszélnek erről a készítők.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
capulet75 #44 üzenetére
5770 lassabb, mint a 4870... dx11 meg azon a szinten nem sok vizet zavar fHDben. 5850 alá szerintem nem érdemes cserélni 4870ről.
TTomax: Stalkernél a multithread supportot sose sikerült úgy istenigazából összehozni. sima Stalkernél 1.006már ok volt, de még ott is volt instabilitás a fizika miatt, CSben meg csak idő kérdése volt a consistency megborulása (bár sima Stalkerben is).
CoPban kidobták a physixet, onnantól meg a játék megfelelően agresszív beállításokkal már nem volt CPU limites. nálam pl tiszta GPU limit van.
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #51 üzenetére
-
westcoastog
veterán
-
capulet75
addikt
-
M@trixfan
addikt
válasz
capulet75 #38 üzenetére
Jelenleg egy E8500 van egy 1GB-os 4870 MSI OC kártyával. COP alatt azért jobb lenne már valami erősebb 1080p-ben ami DX11. A régebbi motorok is tudják fogni a gépet az ilyen utólagos grafikai tuningok esetén amikre eredetileg nem volt felkészítve. Még az is lehet, hogy COP motorral jobban futna. Azért én is remélem, hogy szépen fig menni
-
Aarpok
őstag
Igen ép ma csináltam addig,de már nagyon kivoltam.Képzeld a monolitosok meg a zombik szövetkeztek,hogy eltesznek lábalól párszor sikerült is nekik
Lementem a laborba ott nem haltam meg egyszer sem.Kijöttem ki se tudtam lépni a liftből ott vigyorgott a zombi.Azt lelőttem jöttek a kutyusok persze kinyírtak.Nagy nehezen visszajutottam a mosodához még 1 - 2 dolgot lerendeztem aztán most ott tartok,hogy el kell menekülni.
Bocs az offért.
-
M@trixfan
addikt
Azonnal mentettem a kedvencek közé. Úgy érzem számomra ez sokkal többet fog adni mint a Survarium, az már nem Stalker. A fenébe is, meg kéne újítanom a gaming PC-t mire ez kijön!
-
ZetorGumi
addikt
Várandós, mint a kismama!
Képek alapján meg bruti lesz.
-
Egyébként hogy megy egy ilyen mod? Letöltöm, setup.exe aztán örülés, vagy kell mókolni még csomót, hogy menjen?
-
proci985
MODERÁTOR
na, csak elkészül lassan ez a huge mod is.
sima stalkert meguntam, miután kb pontosan tudtam, hogy mi hol van. OL szintén. CoPt szintén kijátszottam teljesen, CS pedig szerintem sose volt teljesen kész (bár letoltam azt is).
de egy új mod jó lenne, ha már a kettő nem jön.
-
TTomax
félisten
Huhhhhuuuu.... nagyon várjuk!!!
-
Idén várható ez? Mer már nagyon várom...
Most vittem végig megint a pripyatot complete moddal igencsak jó volt.
Grafika természetesen büntet.
-
7600 GS
addikt
Hát ezek a képek azért ütnek. Nem kell nekem Crysis 2 szintű grafika, csak a Stalker Feeling legyen meg, nekem ez számít.
Ha már a modoknál tartunk, meg tudnátok mondani hogy milyeneket érdemes felrakni?
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #10 üzenetére
Még nem jelent meg csak a topik
-
westcoastog
veterán
Na végre, topik.
-
Aarpok
őstag
Köszönöm,hogy létrehoztad a topikot
Amennyire én tudom ez különálló játék lesz tehát a SOC sem kell hozzá.
-
Állat.
Valaha megvolt a dobozos Stalker, de már nincs meg sajna, pedig újra kellene játszani lassan
Viszont ilyen modokkal még sosem próbálkoztam, így nem értek hozzá egyáltalán, ezért lehet láma a kérdés, de megy ez önállóan, vagy kell hozzá az eredeti játék? Ha kell, akkor jó a Steam-es verzió is? Máshol már nem kapni sajnos... -
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
"We urgently need a volunteer modeler! Please let me know if you can help, or if you know someone, who might help us. Xray sdk + plugins are given, but you need to have SoC unpacked (textures, and meshes needed for the sdk to run properly). For modelling tool: maya, max, or milkshape, blender, doesnt matter, just be quick, and experienced. \o/"
Lehet jelentkezni ha valaki érzi az erőt.
-
capulet75
addikt
Lassan a finishez közeledik az LA,legalábbis a nem régen megjelent nyilatkozatok ezt támasztják alá. A Dezowave Group oldalán friss információk vannak, a Lost Alpha facebook csoportjában meg sok fanatikus rajongó.
Mi is az LA? Dezowave interjú 1. és 2.
Az LA teljes térképe.
És a Moddb.com oldala.
És reméljük mihamarabb megjelenik ez a remek mod, ha már A Stalker 2-őt ilyen csúnyán elmeszelték. Bármi információtok van azt tegyétek közzé a topikban, vagy ha nagyon közérdekű, akkor természetesen kirakom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest