- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #6797 üzenetére
Ja jó ezt nem tudtam.
Köszi.
-
nubreed
veterán
Egy egyszerű kérdés.
Még mindig a Lost Alpha a legjobb, legmasszívabb, legtöbb tartalmat adó mod vagy ha úgy tetszik kibővített, felturbózott teljes Stalker utód annak ellenére, hogy csak nem akar megszületni az a várva várt új patch vagy van már ennél jobb?
-
hubai1979
őstag
válasz
Dhampir #6787 üzenetére
Sok éve ugyanevvel a játékkal játszottam,eljutottam a bányáig, de nem tetszett,tök ugyan az volt minden küldik, személyek benne,csak hozzá teszem bug nélkül.Háromszor szedtem le, javításokkal meg hasonló dolgokkal és nem ment, valahol vagy nem töltöt vissza, vagy valami hasonló dolog,akkor kérdem mit javítottunk vagy mit csináltunk.Bocsánatot kérek mindenkitől, de ez az igazság,nem akarok senkit sem bántani, pláne nem a fejlesztő brigádot.
-
capulet75
addikt
köszönöm mindenkinek
-
kekeeci
senior tag
válasz
capulet75 #6788 üzenetére
StalkerSoup - Narodnaya Solyanka topik - az összefoglalóban vannak a linkek.
-
capulet75
addikt
A Narodnaya Solyankat honnan tudom letölteni?
-
Dhampir
félisten
válasz
FeketePok #6785 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez nem mod - főleg nem összefércelt - hanem a teljes játék újragondolása és kibővítése a "kigyomlált" alapjáték helyett (ám ha tévednék, akkor javítsatok ki).
Amennyiben lenne elegendő fejlesztője, akkor valószínűleg nem húzódna el ilyen sokáig a végleges kiadása.
-
FeketePok
tag
Lenne egy kerdesem azokhz akik vegigvittek ezt az osszefercelt takolmany modot,jart mar valaki ugy.hogy amikor visszatart a 100rad barhoz akkor amikor az tamadas alatt all es le kell loni a 2 helikoptert miutan a heliket leszedte a kiuritett barban a doboz amiben elraktarozta a cuccait egyszeruen el van tunve?
-
kekeeci
senior tag
-
rétisün
veterán
válasz
DEARevil #6780 üzenetére
talán SaGa googledrive-ján fenn van.
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
Nem találok működő secret trails 2 letöltési helyet. Tudtok valamit, ami működik?Köszönöm!
-
nubreed
veterán
Szóval egy bizonyos ponton mindig kifagy nekem a Lost alpha, bármit csinálok.
A moddb -n gondolom a legfrissebb fájlok, patchek vannak fent hozzá? Vagy "átköltöztek" egy másik helyre ahol vannak frisebbek? -
PeL
addikt
válasz
' Tzs , #6777 üzenetére
Ahogy láttam főként kozmetikai mod bár sok különbséget nem látok őszintén szólva az alap verzióhoz képest a képeken mert alapból egy a modhoz illesztett absolute nature pack van a játékban ami amúgy is szép szerintem, meg beleraktak 150 fegyvert. Plusz az A-Life switch-et kitolták, vagyis távolabbi mutánsok/npc-k is láthatóak lesznek és messzebbről észre is vesznek.
Kb ennyi ami lényeges.
-
' Tzs ,
senior tag
Túl jó vagyok angolból...erről mit lehet tudni?
[link] -
Dhampir
félisten
válasz
GypsFulvus2 #6770 üzenetére
Működik még a kis Sony olvasó?
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #6755 üzenetére
Hát próbáltam leszedni ezt a Joint Pak 2-t de mivel 6GB a mod, a MEGA meg 5 GB-nál azt mondta hogy elértem a letöltési limitem és várjak 6 órát a letöltés folytatásához, én meg szépen kinyomtam és ott rohadjon meg. Nem elég hogy feltelepítem a sz*ros pluginjüket a böngészőmbe amibe ki tudja milyen dolgokat raknak bele, még várjak is a letöltésekkel. Hát szakadjanak meg
-
kekeeci
senior tag
válasz
szabog4 #6764 üzenetére
Az úgy kezdődött, hogy néhány fejlesztő összeült, és elkezdték csinálni a 'Народная Солянка' (Narodnaya Solyanka) című orosz nyelvű 'szupermodot'.
Ez tulajdonképpen az alapjáték, kibővítve plusz területekkel, fegyverekkel, feladatokkal és nem utolsósorban történetekkel.
Időközben készült egy - érdekesmód először francia, majd angol nyelvű - változata, ez lett a StalkerSoup. Egy idő után a két mod fejlesztése különvált. Később aztán a Solyanka fejlesztői is elkészítették a saját angol verziójukat.
Jelenleg a Soup erősen fejlesztési stádiumban van (többőnk szerint egyre rosszabb lesz), a Solyanka legújabb verziója (Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) eléggé stabil.
A Souphoz Gery D. fórumtársunk csinál fordítást. Többet a StalkerSoup fórumon. -
Sensut
őstag
válasz
szabog4 #6764 üzenetére
Az a Soup link a MODDB-n nem jó, mert régi. A Soupnak van topikja is a Prohardveren
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6765 üzenetére
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6752 üzenetére
Erről a stalker soup módról tudnál/tudnátok írni pár sort, hogy röviden miért érdemes belevágni? Mitől több, mint a többi mód. 56 map van, ez izgalmasan hangzik, de ne attól legyen több a játékidő, mint a Lost Alphanal, hogy A-D-be meg vissza kell sétálni...
Nagyon jó játék, de zavaró ez az apróság.
-
Lomha 8V
addikt
Az elemlámpa meg az üzemanyag is azért fogy gyorsan, mert szerintem a proci órajeléhez van igazítva. Keressétek meg ezt: S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\misc\items\devices.ltx
És itt valahol flashlight sor, azt hiszem, azt próbáljátok állítgatni. Ezt most emlékezetből írtam, ha nem jó, szóljatok és megnézem pontosan.
-
FeketePok
tag
SIN problema megoldodott ,visszamentem a 100rad barba es csekely 10K rubelert csapos elsimitotta az ugyet ugyhogy mar X-18 labor is kiramolva,bandtaktol doksi ellopva na persze monolit es bandta bazis kitakaritva.A 2 bazis kitakaritasabol annyi fegyver jott,hogy szegeny Lada niva alig birta el :-).
Mindenesetre a laborokban piszkosul frusztralo,hogy az elemlampaba 70 masodpercenkent elemet kell cserelni ezen illene valtoztatni./ -
-
FeketePok
tag
Na kerem tisztelettel Fox kiszabaditasakor lelottem a SIN-eket es most borongoson az alagutban mindig kinyirnak de a kuldetesek kozt megjelenik az ,hogy menjek le az X-18 laborba,a kerdesem az lenne ha halomra lovom a banditakat es a zsoldosokat letudok menni az X-18-ba kellenek egyaltalan azok a randa SIN-ek a jatek vegigvitelehez?Vagy kezdhetem elolrol az egesz bughalmazt?
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #6752 üzenetére
Azzal szerintem még várok 1-2 évet
Most olvastam a honlapját még azért bőven van mit csiszolgatni rajta. Mondjuk az tény hogy iszonyat nagy project, nem is értem a srácnak hogy van türelme ezt csinálni már évek óta. Biztos váltott már hajat párszor közben.
-
PeL
addikt
Jöhetne már tényleg az a Director's Cut patch... Lassan annyi idő lesz mint maga a játék fejlesztése
A Call of Chernobyl sajna nem köt le annyira mint vártam. Lehet addig újra előkapom a Secret Trails 2-t.
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lost Alpha-ba (Legújabb frissítéssel) hol találom, a börtönbe zárt duty-s kiszabadításához szükséges kulcsot. Meg a Banditafőnök séfkulcsát kinél keressem?
Segítséget előre is köszönöm!
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Utána már csak egy ütős fordítás kell.
-
Dhampir
félisten
A laborok nagyon hangulatosak, csak nem kedvelem az időre elvégzendő, visszaszámlálós feladatokat. :-(
-
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Végül is a retro-t is szeretjük
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6741 üzenetére
Igen csak elhúzódik a kiadása, sajnos.
-
Balathruin
veterán
válasz
Plazmacucci #6740 üzenetére
Szerintem ez lesz az első végleges verzió
Az 1.3 nagyon nem tűnik annak, de azt még nem is adták volna ki...
-
-
dezowave
csendes tag
válasz
marked one94 #2950 üzenetére
A developer's cut verzióban ez már módosítva van... sűrűbben adja a stash infót.
-
Silious
tag
válasz
Silious #6719 üzenetére
Sziasztok!
Most végre volt egy kis szabad idő játszani. Egy korábbi mentést töltöttem be, és egy jó 2,5 órás kitérőt tettem a játékba, még véletlen se legyen ugyanaz a szál. Sajnos ahogy bemegyek bandita ruhába a bázisra, szívesen látnak, majd a parancsnokkal beszélek az iratokkal kapcsolatba, a végén rám támad lelövőm, széfet kinyitom, és ahogy felveszem a dokumentumokat, ki is fagy a játék. -
McCoy20
tag
Üdv All,
olyan kérdésem lenne, hogy 1.3003-ban (talán a legutolsó patch-el feltéve) kb alig találok "stash" info-t a hullákon, az alapjátékban ill. Oblivion lost-ban meg a Complete-ben is jócskán voltak, most meg eddig ha 4-et kaptam sokat mondok (main sotry-t követem, X18-ban járok). Valami bug, vagy simán ilyen a mod?
Thx előre is -
shield
őstag
válasz
Balathruin #6726 üzenetére
És nem osztod meg velünk!?
-
SaGa59
őstag
válasz
Navarone #6727 üzenetére
Az egyik ott megemlített film nem a játékok Zónája, de nem is a Piknik az árokpartoné. A játékok világához érintőlegesen kapcsolódó, abból néhány elemet átvett önálló könyvsorozaton, a Z.O.N.A.-n alapul. Ennek a nyitó könyve pl a Kremlben lévő Zónáról szól.
Rengeteg orosz könyvszéria van, ami a Zónához kapcsolható valamiképp.
Van a S.T.A.L.K.E.R. maga, 89 részel, egy másik széria az Én a sztalker Az Új Zóna, az A Zóna hősei. Ezek még úgy ahogy tényleg ehhez a Zónához kapcsolódnak. A már említett Z.O.N.A. már kevésbé, a maga lebelgő házaival, fura robotjaival, meg van még vagy öt, ami csak úgy csatlakozik ide, hogy a címe egymástól ponttokkal elválasztott nagybetűkből áll. Z.A.K.A.T.; E.K.Sz.P.A.N.Sz.I.Ja.; New R.E.A.L.I.T.Y., PURGATORIUM, stb...
Van egy Piknik az árokparton (Sztrugackij testvétek projekt) sorozat is, eddig ha jól láttam három kötettel. -
Navarone
újonc
Stalker sorozatok?!
[link]
-
Navarone
újonc
Vesszek meg, sehol sem találtam ezt a modot, így megcsináltam magamnak
-
Navarone
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de régóta követem a fórumot kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Lenne e olyanra igényetek, hogy a játékban található fegyverek eredeti nevükön jelenjen meg? Átbogarásztam a szövegfájlt és átírtam benne a neveket, lehető legpontosabban egy kis utána járássalPár példa: Kora-919 > Colt M1911, SIP-t M200 > SIG Sauer P220, Obokan/AC96/2 > AN-94 Abakan, Thunder S14 > OTs-14 Groza, GP 37 > H&K G36, Akm 74/2U > AKS-74U
Vagy már valaki csinált ilyet korábban?
-
McCoy20
tag
Üdv All,
olyan kérdésem lenne, hogy 1.3003-ban (talán a legutolsó patch-el feltéve) kb alig találok "stash" info-t a hullákon, az alapjátékban ill. Oblivion lost-ban meg a Complete-ben is jócskán voltak, most meg eddig ha 4-et kaptam sokat mondok (main sotry-t követem, X18-ban járok). Valami bug, vagy simán ilyen a mod?Thx előre is
-
Dhampir
félisten
válasz
Silious #6719 üzenetére
Próbálj korábbi mentéssel újra nekilendülni.
Nálam sok esetben statikus fényre- és DX9-10-re váltással sikerült továbbmenni, bár erre a Szarkofágnál volt szükség. A Szeméttelepen a Hangár felé volt kidobálós hibám az eredeti játékon és a SeregA-Lus féle verzión ugyanúgy. Egy korábbi rendes mentés (nem gyors mentés) talán segíthet.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Sajnos én a Dark Valley bandita bázison vagyok, és sajnos kidob a gép.
Pont az irodában van egy mentésem, a széf nyitása után, tehát ha betölt, kb 10 másodperc és ki is fagy. Próbáltam min graffon betölteni az állást, de sajnos semmi, próbáltam minél messzebb futni a szobából, hátha vmi ott bug-os és azért fagy ki, de semmi.
Van valami trükk, vagy megoldás, amivel ezt a részt át lehetne vinni? -
-
FeketePok
tag
Sracok valaki probalta mar ezt a verziot [RePack by S.L] s.t.a.l.k.e.r. lost alpha. eclipse mod ? vajon a magyaritas mukodne vele?
-
kekeeci
senior tag
Sajnos (
) némely mod-ban a piros nem feltétlen ellenség. Néhány mod-ban üzletelni lehet velük, feladatokat adnak, függetlenül attól, hogy a célkereszt piros rajtuk. Nem mindig jó a rambózás. Próbálj úgy közel menni, hogy nincs kézben fegyver, ha lőnek rád, ellenség. Persze nem árt előtte menteni.
-
Én nem az elején, Fox kiszabadításánál lövöldöztem, túl vagyok a leütésemen is a bányában! A SIN-ek vezére bíz meg doksik szerzésével, de már úgy fogadnak az emberei, hogy piros rajtuk a célkeresztem; ilyenkor meg ugye ellenségek, tehát lőttem. Lehet, útközben megöltem véletlenül egy SIN-tagot?
Vagy mi történhetett?
Lomha 8V: Szerintem az a szál sem fog működni, mert meghalt a túsz. Bár lehet, nem egyre gondolunk, és van egy másik is; a Duty-hoz tartok úgyis majd, szóval ki fog derülni!
Majd kalandozok erre meg arra, aztán írok, ha esetleg tovább tudom valahogyan vinni a történetet! Amíg tartott, élveztem nagyon, egyébként meg úgyis a legfőbb szempontom az volt a játékkal, hogy hatalmas pályát kapok, az meg teljesült -sok egyéb extrával egyetemben.
A játékban szereplő fegyók nincsenek valahol kigyűjtve a tulajdonságaikkal egyetemben?
-
& sklopp
Most már mindegy. Megoldottam, de lehet, hogy nem tudok tovább menni a történettel, majd kiderül. Velest és az embereit kicsalogattam oda, ahol még tudok rájuk lőni, és így végül mindenkit megöltem. Utána már nem volt gond védtelenül bemennem a felszereléseimért -egy ládában szerencsére meg is találtam őket
-, meg elvettem a halott Veles Vintar-át is, nem kell az már neki...
Most viszont kigyalogolva a barlangból, nincs semmi feladat. Vajon hogyan lehet folytatni a történetet? Majd kiderítem, jó lenne, ha sikerülne!
-
Velesnek vinném a doksit, amit kért, de az összes SIN-es piros lett, le is lőttem már vagy 5-öt. Viszont ahogy Veles közelébe érek, eltevődik a fegyverem, ő meg ugye továbbra is lő rám az embereivel együtt.
Amúgy büszke vagyok magamra, mire bemondták, hogy jönnek a katonák, már nem élt egyetlen Monolith-os sem! Mindet kinyírtam egyedül. (Aztán a katonákat is.)
-
válasz
dezowave #6705 üzenetére
Köszi! Egyelőre leszedtem teljesen, de újra fogom rakni tisztán (alap+patch), és nem fogok mellette letölteni sok szálon. A Lost Alpha ugyanis nagyon bejött. Kipróbáltam a StalkerSoup-ot is, de nem kellett 10 perc se, hogy kiábránduljak belőle, szóval azt szeretném, ha a Lost Alpha lenne működőképes. Ha valami baj lesz megint, elküldöm a megadott címre a log-ot!
-
dezowave
csendes tag
Szia,
Ha valamiért kilép a játék (de akár normál esetben is), akkor a játék mappájában az appdata\logs mappában keletkezik egy "log" és egy "mdmp" kiterjesztésű fájl általában xray_felhasználóneved.log és ugyanaz mdmp véggel. Érdemes időrendi sorrendbe rakni, és a legfrissebbet elküldeni nekünk az info@dezowave.com -ra aztán rálesünk. Kiléphet kevés memória miatt is, vagy ha 32bites az operációs rendszer, vagy ha nem a hivatalos verziót tolod, hanem valami repack, és társait. Mindenesetre, amiben tudunk, segítünk.
-
Dhampir
félisten
StalkerSoup topic, itt mindent megtalálsz a hibákról, és a fejlesztésekről.
-
válasz
Dhampir #6699 üzenetére
& SaGa59
Köszi mindkettőtöknek! Leszedtem a StalkerSoup-ot tegnap, először azt próbálom ki, aztán ha nem jön be, vagy fagy, bugzik, akkor nézelődök az említettekből, illetve megpróbálnám a Lost Alpha beállításait megváltoztatni, hogy fusson, mert egyébként nagyon bejött volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 3
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest