- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
nekem az affinitásnál azt írja ki ,hogy nem lehetséges:/
-
Barin_Duty
tag
válasz
Cheesus #2092 üzenetére
Sietni kell! A fegyvert meg pár töltény dobd külön, azokat vedd fel elsőnek és akkor könnyen végzel vele.
Ugyanott van ahol a SoC-ban volt fogva tartva Szerega vagy mi volt a neve. Lehet nem tudnám érthetően leírni merre kell menned, de nincs messze, plusz a kis térkép is a haverod. -
-
vhw
addikt
Nekem csak a bugokkal van baj, a grafika meg nem a lehető legrosszabbra van állítva... (erről is szólt az első költői kérdés)
Én is végigjátszottam minden részt, anno valami szutyok 9600-as ati kártyával kezdtem a SoC-ot... Nem a grafika volt a legfontosabb már akkor sem...
Cheesus: talán nyírd ki a főnököt először... miért fordítanál hátat egy banditának?
A duty-st; az épület közepén lévő lépcsőházon túl, balra fordulj be, nekem ott ült két bandita a szobában, innentől meg már megtalálod -
Cheesus
senior tag
Enyhébb Spoiler, akik nem járnak annyira előrébb: Akik már feltörték a széfet a bandita táborban úgy,hogy elötte nem öltek még meg senkit, van itt valami trükk? Nálam is előjött a széfes bug, kidobtam minden cuccomat nagy nehezen, de a bandita ruha még rajtam van, és amikor a táskámban van már a dokumentum, a bandita főnök rám támad rögtön, viszont 0 fegyverrel elég nehéz életben maradni... A másik meg, hogy hol van a börtönnek a lejárata, ahol a Duty-s fickót tartják? Egy párszor körbejártam a helyet, de úgy tűnik én vagyok vak, mivel nem találom sehol... Spoiler vége.
-
Pacy
aktív tag
Win7 és mind a 8mag pipa..Egyéb ötletek?
Vhw: Amennyiben a lehetőség adott hogy a remek stalker hangulathoz ne akármilyen grafika társuljon ugyan már használjuk ki! Lehet hogy neked mindegy hogy milyen , nekem abszolút nem.Mivel a játékot szeretem és eddig az összes részét vegigtoltam , ezt sem szeretném kihagyni. Amint a kérdésemre is képes vagy válaszolni és segíteni halgatlak.
-
vhw
addikt
válasz
Plazmacucci #2087 üzenetére
13k-s Pentium G-n fut 1280x1024-ben...
-
-
Pacy
aktív tag
Ennyire jól megy mindenkinek a játék hogy "csak" a bugokkal van baj? Nektek hajlandó több mint egy magon futni, vagy dx9-ben játszátok? Elvileg patch amiről beszéltetek az kiterjed majd az optimalizációra is? Amúgy hol olvastatok róla?
-
Cheesus
senior tag
Na sikerült megoldani, a Controlson belül az Ignition parancsnál lehet beállítani azt a billentyűt, ami elindítja a motort
És ha már bugoknál tartunk. Van egy apróbb Agropromban. Amikor kijövünk a katonai bázisról, és elindulunk Cordon fele, lesz az út jobb oldalán egy lezuhant helikopter. Ha közel mentek az ablakához, akkor az ablak összeomlik, és csak egy nagy kékség lesz helyette. Szerencsére nem crash-el tőle a játék, ez csak szimplán egy esztétikai bug
-
vhw
addikt
Tud valaki valahol "szerelőt"? Petrenko nem hajlandó, rajta kívül?
(milyen áron dolgoz? A stalker ruhát kéne ~50%-ról feljavítani... nem tudom olcsóbb-e vagy kéne venni valami olcsó merc ruhát) -
T.Peterka
csendes tag
Azt hiszem nálam bebugolt az Agropromos quest. már előrébb járok de még mindig nem tünt el hogy "Segítsek a stalkereknek a katonák ellen" . Visszamentem, és minden katona halott, de a quest nem teljesül.
-
vhw
addikt
válasz
batman91 #2075 üzenetére
Meg lehet győzni? Én mikor elsőre benyitottam hozzá háttal állt, reflexből kinyírtam. De a szfées szórakozásnál kivágott asztalra...
Másodszorra visszatöltve már szemben állt, nem lőttem egyből, oda szaladtam, hogy beszéljek vele - de szép lassan fegyvert rántott... nem tudtam vele beszélni.intr1cacy: szerintem "shift+F"-el tudod mozgatni a hullát.
-
capulet75
addikt
Dark valley széfkód merre van?
-
törölt tag
Tovább tolom a bugok/crashek ellenére is, F6 jóbarátom. Agroprom UG-ban járok, kinyírtam a két Burert, egyiket nagyon ügyesen kigránátoztam amikor háttal állt az ajtó előtt, viszont a hullájától nem tudom kinyitni az ajtót.
Nyugtasson meg valaki hogy nem arra kell tovább menni, vagy van valami parancs a hullák eltüntetésére.
Bugok közé mehet hogy néhány ablak változtatja a színét zöldre/lilára.
-
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2068 üzenetére
A bázison belül, az egyik épületben ahova bemenekültünk. Odaért a kisugárzás, elájultunk és amikor magunkhoz tértnénk akkor jön a crash. Elvileg ez egy scriptelt esemény.
-
batman91
őstag
Igazából most gondoltam bele abba, hogy mi vagyunk a béta teszterek.
-
Cheesus
senior tag
Hogyan kell elindítani az autót? Valami gombot kellene megnyomni, de nem jelzi ki hogy mit, és Controls-nál se találtam erre utaló beállítást...
-
M@trixfan
addikt
Akkor én ezzel mág simán várok, most úgyis kritikusabb dolgok vannak folyamatban. Mondjuk nekem eddig is bejött, hogy pont akkor kerültem bele minden Stalker részbe amikor már megvoltak a legkritikusabb patch-ek. Nem is futottam bele soha komolyabb élményromboló dolgokba.
-
vidaila
senior tag
válasz
Barin_Duty #2062 üzenetére
Május 1-én.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2060 üzenetére
Belehalunk.
De remélem a mentések működni fognak a patch után.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2047 üzenetére
Amúgy pontosan nem tudod, hogy mikor jön a patch? Csak annyit, hogy 2-3 napon belül?
-
M@trixfan
addikt
Atyavilág, egyeseknek mennyi idejük van játszani!
-
vhw
addikt
válasz
Barin_Duty #2055 üzenetére
Nem is mindegy hogy jutok oda...
-
vhw
addikt
válasz
batman91 #2051 üzenetére
Ez hasznos lett volna anno...
De a Barban is meg lehetett venni...Más:
Rostokba nem lehet eljutni az alsó Cordon útvonalon? Kidobta már oda a küldetésem, mennék át, de jön a figyelmeztetés, hogy a "saját érdekemben" forduljak szépen vissza innen, majd később feloldódik ez a térkép részlet is... -
Cheesus
senior tag
Hol lehet gyorsan banditákat találni? (ruha miatt)
-
vhw
addikt
válasz
batman91 #2048 üzenetére
Én 50 méterenként
És gyakran manuálisan, külön slotba, nem fast save-vel - engem ne szívasson meg a zöld bogár, hogy kilométereket gyalogoljak újra végig. (rontja a hangulatot, megtöri a sztorit... de inkább, mint anyázni, mert pl. egy pillanatra megállsz az aranyos, ártalmatlan kis patkányok előtt, a következő másodpercben már 10en csócsálnak és villog a piros felirat)
(190 manuális mentés és növekszik
)
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2047 üzenetére
Az a baj, hogy pont kitörés előtt mentettem kb. 30 másodperccel. Habár van autosave, onnan visszatöltöm és mentek egyet.
-
batman91
őstag
Na most van egy nagy probléma, Military Warehouse-nál scriptelt kitöréskor crash. Szóval nem lehet folytatni a történetet. Megpróbálom úgy, hogy kidobálok mindent hátha.
Na emberek az eldobálós dolog sem működik. Nem lehet tovább csinálni attól a ponttól.
-
Cheesus
senior tag
A Duty-s főnöknél ne számítógépezzetek, mert nekem kilépéskor crashel egyet a játék.
-
M@trixfan
addikt
S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha GPU benchmark-ok és optimalizálási tippek képekkel a PCGH oldalán. Meg kell hagyni, van étvágya a játéknak!
-
Pacy
aktív tag
Lesz megoldás valamikor erre az 1 mag használatra? Ez így rettenet....
-
cannibalform
csendes tag
sziasztok. ma feltelepitetem és inditanám a játékot akkor , ez fogad
Expression : assertion failed
Function : CLocatorAPI:rocessArchive
File : LocatorAPI.cpp
Line : 337
Description : hdruser.tlx töröltem de ugyanúgy fenn áll a crash
valakinek volt ilyen problémája?
intel Q6600 + gainward 8800 gts-t, használok ha esetleg számit. -
batman91
őstag
Nálatok működik a fegyver javítás/fejlesztés funkció? Mert nálam állandóan kidob ha próbálom. Ez így nagyon nem jó, mert elcsesződnek a cuccaim. De megpróbálom ruha nélkül akkor hátha.
-
SaGa59
őstag
válasz
Barin_Duty #2036 üzenetére
Meg a stalkerektől is tudsz venni, általában olcsóbban, mint a kereskedőktől.
Szidnél 40, a kódorgó, üldögélő, unatkozó stalkereknél meg 32-35, attól függően, hogy haver vagy sem... -
Barin_Duty
tag
-
vhw
addikt
válasz
Barin_Duty #2034 üzenetére
Attol hogy megteheted meg nem muszaj
A X18bol en is csak egy megkezdett tarral az AN-ben, 2-3 tar pisztoly loszerrel es az Agropromtol nyuzott stalker ruhaban masztam elo. Pedig annak idejen en ~30-40 kg fegyverzettel kozlekedtem a zonaban
Teljesen szokatlanul ert hogy ennyire alul terveztem az akciot. -
Barin_Duty
tag
GP-37 600 tölténnyel, SEVA Suit, Dragunov...Elég hamar meglehet szerezni azt a felszerelést, amivel csont nélkül lehet végigkeménykedni a játékon.
-
vhw
addikt
válasz
Barin_Duty #2032 üzenetére
Igen a hulla...
annak idején se volt egyszerű megtalálni a helyes utat, de hogy megint majdnem kifogott rajtam... -
vhw
addikt
X18...
Hogy az a vacak jelszó hol van a gépekhez... már 4 laposelemet elpocsékoltam a turkálásra... :/ -
capulet75
addikt
Nálam amióta elmentem a BAR-ba és átállítottam full dynamic lightningra, azóta kb 15 percet tölt egy pálya az addigi 1-2 helyett.
Hiába állítom vissza alapra mikor elhagyom a BAR-t, akkor is ez van azóta. Valami ötlet valakinek?
-
Aino
tag
Lehet valakinek segíteni fog. Win 8 alatt. Feladatkezelő, Részletek, XR_3DA.exe-re jobb klikk, Affinitás beállítása, katt az Ok-ra. Így nekem mind a 4 magot használja.
Nálatok is zárva van Sidorovich pincéje? Nem tudom leadni a mellékküldiket. -
Barin_Duty
tag
Deadcity eszméletlenül jó!
-
Habugi
addikt
válasz
Execute #2022 üzenetére
Nálam pontosan ugyan ez a helyzet, mellévéve hogy egy szálon gyengébb vagyok mint Te.
Majdhogynem mindegy, milyen (1-4éves) VGA-ja van az embernek, az egy mag használat miatt.
Konstans 99-100%-on megy szerencsétlen és ha nagyobb füves/fás területre nézek bekapcsolt grass shadowval akkor 70-80%-ra leesik a GPU használat (és az fps is nagyot zuhan..), ugyanakkor fogom magam és lenézek a lábamra a GPU kihasználtság egyből felmegy 99%-ra.Egyszerűen az a szerencsétlen egy mag nem győzi a saját melóját + kiszolgálni a GPU-t sok esetben. Már 2 esetleg 4 mag használat is ordenáré módon dobna a játék sebességén. Megjegyzem, élvezhető 30-50fpsel is.
-
-
Norbika88
senior tag
válasz
Barin_Duty #2021 üzenetére
-
Execute
tag
Na kérem, tegnap fél napot elbaltáztam arra, hogy kicsikarjak egy-két plusz fps-t. Mikor feltettem a játékot, minden maxra húzva és bekapcsolva + 1080p. --> 15-20 FPS
Konfig:
i7 4770K @ 4Ghz
7950 vapor-x 3Gb CF (CF nem működik) @1100/1400Mhz
16Gb RAM @ 1866GhzEstére sikerült elérnem az átlag 30-35 FPS-t (Nagy ritkán azért még most is lemegy 20-25-re...). Hogy mi kellett ehhez?
procit felhúztam 4,6 Ghz-re (csak egy magot használ a játék, de azt rendesen)
vga bios állítás, hogy ne ugráljon ide-oda az órajel
grass shadows offBtw itt egy kép a procihasználatról:
-
Norbika88
senior tag
Agroprom find the Strelok stashnél, nem kellene egy pendrive-nak is lenni a könyv mellet?
25X körbe jártam, de könyvön kívül mást nem találtam lent. -
Habugi
addikt
(#1540) dezowave !!!
Ez valami állati jó lett, tegnap ilyenkor raktam fel de alig tudtam abbahagyni lefekvés előtt, igyis 4órát aludtam csak mielött melóba mentem.
Egyelőre 10/9, azért "csak" ennyi mert néha quickloadnál elszáll a játék, nomeg maradt a jókis 1szál procihasználat.Nyilván megvan a technikai oka, csak nem értek hozzá.
A grafika gyönyörű, msaa+grass shadow+dof+motion blur van csak kikapcsolva, minden más fullon és pöpecül megy 30-50 fps között. Ja igen, külön köszönet a dof kikapcsolhatósága miatt, állandó harcom minden játékban hogy megszüntessem cfg haxal ezt az izlésficamot!
Hozza az igazi Stalker hangulatot, sőt olyanra sikerült az összekép hogy simán túl is mutat rajta!
Nagyon köszönöm a munkátokat és a következő hetek zónában eltöltött utánozhatattlan feelingjét!Cirka 24h alatt 31GB feltöltés, sajnos csak 2mb/s a max de remélem már mindenkinek megszünt a problémája a d/l speed kapcsán. Nekem már tegnap is úgy jött le mint a huzat!
-
Mate
nagyúr
válasz
Barin_Duty #2017 üzenetére
Mennyire lehet jól irányítani a járműveket?
-
Norbika88
senior tag
Ez az MSAA for A-test objective DX9-DX10-DX10.1 ez mit takar az élsimításnál?
Ha kikapcsolom, nincs fagyás. -
kislaki92
senior tag
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&sec_id=19&offset=-120
legfelső!
már dolgoznak is a hibákon!!! innen látszik,hogy a STALKER a kedvencem!
munka,munka,munka!tisztelet! -
kislaki92
senior tag
válasz
Barin_Duty #2007 üzenetére
LADA NIVA nálad mindent kibírt
nálam pont a töltésnél...
akkor bummolt
de izgi volt gyalog menekülni a helikopáterek elől
majd magyarosítás jön jobban megfogom érteni!meg volt a széf...bár rákellett jönnöm,hogy nyomjam az F-et !
amúgy köszi!....az elmúlt 2 napban...1000 komment
-
Barin_Duty
tag
-
kislaki92
senior tag
nah most ott tartok ,hogy le kell mennem az X laborba...
rég voltam.jó lesz :$
de holnap folytatom!
egyébként rohadjon meg ,hogy elvették a páncélom XD
összegzem a gamet: szerintem a többihez képest szépen van optimalizálva...mikro lagg szinte nincs...grafika szép..sztorit átvariálták...szerintem alapból más is lesz...tetszenek benne a dolgok...meg,hogy föld alá lemész és nem tölt...legalábbis agropromnál...kívácsi vagyok a sok új területre
széfnyitás megoldódott ugye...skacok utána jártak..cuccok ki és jó lesz!aztán lassan tényleg össze kéne irogatni amiket tudunk róla!Dezóék igen jót alkottak!!!!! tisztelet nekik!!!kíváncsi vagyok mi lesz a next projekt! mert a patchek után az lesz! elvileg valami a GSC-vel lesz...csak nem?
kiderül...vagy beborul...tényleg valakinek már beborult ebbe a játékban?
-
kislaki92
senior tag
amikor a széfet kell kinyitni ott már tart valaki?
-
warmonger441
aktív tag
Én majdnem elsírtam amikor először kimentem a szabadba
Mestermű!!! azt hiszem elküldöm egy játék árát a srácoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Warhammer 40.000
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest