- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mindig is utáltam a laborokat a sztalkerben,de az LA - ban meg még inkább.A sok kis apró patkány akiknek legfőbb feladata az én lábszagomat rágni és ha lelővöm még át sem tudom lépni a tetemét.Azonban van pár csere is játékban (vagy csak nekem nem tűnt fel eddig) az undergroundban a két szörnyet kicserélték 6 zombira, az erőműben mikor segíteni kell a katonáknak beraktak 1 - 2 rpg - s monolithos akik 2 - ből kilővik alólam a BTR - t (volt pár visszatöltés).Nekem tetszik a játék most magyarítással még értem is és ha nem jön közbe semmi holnap kivégzem 3 - szor is.
-
shield
őstag
Lehet és érdemes is, mert "Hát az x-ray engine tényleg hatékonyabban kezeli ezeket a fájlokat mint a hagyományos gamedata-s megoldást.".
xrCompress -
mexikopo
csendes tag
Hogy lehet kitömöríteni a gamedata mappát? Fegyverek beragadása ellen hiába a rakom be a régi fájlokat nem működnek
-
warmonger441
aktív tag
Ezen érdekes beszélgetés utána se tudok bemenni és leadni az iratokat xD pls valaki help. ennek most mi a baja?
oda mentem ahová kértek... 5. próbálkozásra kijutottam a bázisról is élve erre nem enged be a duty-s majom mert nem vagyok V.I.P (WTF???) h tudok belépőt szerezni? esetleg nyalni kell a duty-s srácoknak
előre is köszi
ja igen a mission amikor megvan a pendrive a szellőzőből és vissza zavarnak a katonai bázisra papírokat lopni :3 aztán meg irány a great metal factory
szerk: megpróbáltam h a csávó fejbelövése segít-e... sajnos nem
-
T. M.
aktív tag
válasz
Balathruin #4684 üzenetére
Na alakul.
A legelsőben volt, ami kell, átírtam 5000kg-ra az értékeket
Most ott tartok, hogy lehet ebből újra db-t csinálni? -
Balathruin
veterán
válasz
Applefun01 #4689 üzenetére
Igen.
-
rétisün
veterán
válasz
Applefun01 #4687 üzenetére
patcheket nem tudom, lehet hogy elég az utolsó.
-
Applefun01
csendes tag
Bocsi mindenkitől, de nem tiszta, hogy most akkor honnan is lehet letölteni az eredeti változatát ennek? A patcheket meg mindenképpen mind le kell hozzá töltenem? Élőre is köszi!
-
robogo81
senior tag
Háát én egy idő után kikaptam őket(2 tár páncéltörő lőszerrel),bezzeg a helikopter gépágyú 1 bekapott lövés ,instant kill.
Úgy 1 óra alatt volt vagy 3 kitörés,kissé gyakori lett(igaz ebből 1 kötelező,a sztori része).Komolyabb hanfalon/fülesen durva a hangja,főleg ha lehetőség van az ablakból végignézni.Előbb lementem a laborba,mint ahogy a stalker ideadta a küldit,meg a szert.
-
Aarpok
őstag
válasz
robogo81 #4677 üzenetére
Szerintem nem lesz probléma, bár én nem lőttem le.Szaharov megígérte szól nekik,hogy megyek persze amint megláttak hülyére lőttek.Aztán haladtam a nádasban és elég sokszor elvesztették a nyomomat és mire majd nem odaértem a dokihoz akkor kapták meg rádión az információt,hogy jövök Yantarból és nem kellene bántani.
(#4672) robogo81 Vérszopók ellen használtam azt a szert amit adott a sztalker kb 1 percig biztonságban is voltam és miután elmúlt a hatás azonnal bekattantak a vérszopók,de arra már rájuk zártam az ajtót.
-
T. M.
aktív tag
Túl tápos vagyok!
Valaki segítsen kérem! Tonnaszám akarom cipelni a cuccokat, de nem tudok belenyúlni az actor, meg a system ltx fájlokba, mert a gamedata mappám szinte üres.
A főkönyvtárban vannak gamedata.db fájlok, gondolom ott lesz a megoldás... -
magyar.r
csendes tag
Mindegy, nem kell megoldottam.
-
magyar.r
csendes tag
Helo! most mit csináljak? Nincs gamedata mappám. Segítene valaki!
-
-
Telda
addikt
válasz
Plazmacucci #4675 üzenetére
Téged legalább elkapott...
Én teljesem besétáltam és semmi. -
Szóval tudna valaki megosztani egy mentést, ami azután van, hogy elkapott a sin faszfej a barlangban?
-
robogo81
senior tag
válasz
op.erik #4661 üzenetére
Már nem spoiler,túl vagyok rajra.
Pont addig vittem el utólag,hogy a földalatti laborból kellett szerezni kábelt a pda-hoz,meg az elveszett fegyót pluszba megkerestem(utólag aktiváltam a küldit,amikor a csávó benyögi hogy egy pár vérszívóka is van ott,vagy 1 tucat volt,csak az körvonaluk látszott,kiderült hogy ellenük a nagyobb táras sörétes milyen hasznos móka,meg végre kipakolhattam a hátitatyóbol a 14 benzines hordót is).
-
Telda
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem lehet kiválasztani a dx10 módot, mert nincs benne a listában, csak a dx9?
-
törölt tag
Játék motorja elég rakoncátlan, nem mindig használja ki a GPU-t, van hogy csak 60%-on jár.
70-150FPS között van nappal nyílt terepen, persze vannak szituációk amikor visszaesik 40-50-re.
bekapcsolt napsugarakkal, élsimítás nélkül "max" grafikán. (780 folyamatos, 1006Mhz-es, boost-al)
VGA Driverből sosem a legújabb van fent, így nem tudom milyenek az aktuális problémák.Szerintem mindegy melyiket válaszod hozzá
-
sinick
senior tag
770/780 GTX illetve MSI R9 (290 GAMING) vagy hasoló kaliberű tulajokat kérdezném, hogy a stalkerekhez melyik a stabilabb/jobb/ajánlottabb VGA kártya? Ha jól emlékszem, az AMD VGA-kal több gond van, főleg a driver miatt (???) illeve azok melegebbek is.
Köszi: sinick
Régi 7 éves gépen nem bírja már az izmosabb modokat, ráadásul döglődik is, ezért cserélném egy I5 4590-esre és hozzá kéne egy VGA. Konkrétan ASUS vagy MSI 770 GTX illetve MSI R9 290 GAMING, amit egy FPS 550 PRO táp hajtana. Hőleadás sem mindegy, mert egy mATX házba menne!
Ui: A kérdést átdobom a Milyen vidókártyát? topikba is.
-
törölt tag
Köszönöm hogy időt töltöttél vele, megkerested!
(#4656) ufodani: nálam is volt ilyen az alapjátékban elég sokszor, a játék újraindításával visszakapod a vasat a kezedbe. Van a menüben a Game/controls fülnél hogy látszik/nem látszik a fegyver, ott lehet megpróbálni ki majd be kapcsolni.
-
-
emre
veterán
válasz
mexikopo #4659 üzenetére
Én írtam, hogy emlékeim szerint ott találtam, de sajnos tévedtem. Most átnéztem a mentéseimet, és a vidd vissza a csomagot küldetéskor szereztem a halott városban, valószínűleg egy rejtekhelyen. Sajnos nincs annyi mentésem hogy a pontos helyét meg tudjam mutatni, de a küldetés végén már nálam volt.
-
robogo81
senior tag
válasz
Cheesus #4652 üzenetére
Kösz,meglesem ha megint arra járok.
Lehet kapni sokpénzért az árusoknál valami sárga-zöld gyógyszer/ellenanyagot ami sok minden jó, + arra hogy a kitörésen segítsen ,ha a szabadba érne(a leírásában ilyesmi van),kipróbáltam egy kitörésben,de dobálhattam befelé,semmit nem csinált,a COP-ban azt hiszem volt ilyen gyógyszert,kiütött arra az időre.
Mire való? -
robogo81
senior tag
válasz
op.erik #4650 üzenetére
spoiler,ha valaki esetleg eddig nem jutott el.
Nem igazán arra,hanem amikor először megy a halott városba,be az épületbe,és fel az informátorhoz és az felismeri és leveri.Utána van hogy magához tér valami cellában egy öreg fószer társaságában,aki mondana valamit,és erre kidobott,ha ez a bug ,amihez be kellett valami videót másolni(microsoft sam hang) az akkor megvolt. -
robogo81
senior tag
válasz
Balathruin #4648 üzenetére
Inkább maradok a gigapakk módnál maximum( a lámpát lehetne tuningolni,de eddig az jött be hogy megy a 60 hertzes szinkron,minél több a frém,annál hamarabb merül,nem vicc,nézd meg minimum grafon ha megy 200+ frémnél fél perc se egy elem,60-nál tovább bírja),az reálisabb hogy pár bekapott lövés után fexik.
Kissé fura volt először, hogy ellen frakcióknál lehet gond nélkül szaladgálni(megfelelő helyeken),de jó érzés a monolitos épületben gyalogolni egy keveset,egy rakás piros emberke között(persze kell az odaillő öltözet,meg a jelszó).
Tényleg,ha valaki elvitte addig,a halott városban az átvezető után,amikor magához tér a főszereplő,ott megvan még a crash?Az előző pecsnél addig tudtam elvinni. -
robogo81
senior tag
válasz
Plazmacucci #4646 üzenetére
Mért ,van god mód ehhez is?
Általában harc közben nem szelektálok az ellennél,csak rábök az öszes elrakra,és go tovább(van a hátitatyóban vagy 10 benzines hordó,de minek,néha kipakolom az őrség elé,és bamm). -
-
robogo81
senior tag
válasz
Plazmacucci #4644 üzenetére
Bocs ,de csak olyanom van
(igaz pont most kell lemenni az x14-be,szóval még a sin küldi nincsen befejezve).
-
Tud valaki olyan mentést küldeni ami az új javítással van már a sin barlangos küldi után? Lehetőleg nem hátizsák buzerált mentést
-
T. M.
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4642 üzenetére
Köszöntem!
-
T. M.
aktív tag
Üdvözlet!
Most, hogy van fordítás én is nekiálltam, eszméletlen jó cucc lett belőle.
A kérdésem az lenne, hogy a fegyver javítás, fejlesztés funkció nem igazán működik nálam, meg nem vágom, hogy milyen patcheket kéne felrakni rá, hogy jó legyen.
Ha valaki tudna ebben segíteni, meg dobna linket hozzá megköszönném! -
robogo81
senior tag
Nem gond hogy van benne jármű,néha jó jön mikor kellene 1 km futni(akad),az előző pecsben viszonylag jó volt a vezethetőség,jelenleg eléggé figyelni kell amikor kitér/fordul/megáll/nekimegy vagy bármi,ami nem egyenletes, egyenes irányú mozgás.
Vintart bc hol lehet szerezni?Jelenleg a legjobb fegyverem egy fejlesztett GP37-es.
-
Free04
tag
Üdv!
Kezdő stalkeres vagyok, írnátok pár hasznos tanácsot?
Pl melyik fegyvert/páncélt érdemes fejleszteni és mire?
Az artifaktokat meg alig látom, fél órát kerestem az elsőt is, pedig azt még a térkép jelezte is. -
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #4635 üzenetére
és bizony kár volt visszarakni... semmit sem javítanak a játékélményen - nekem legalábbis.
-
robogo81
senior tag
Lehet volt már,de akkora trágya lett(számomra) a járművek vezetése ,hogy az már nagyon.
Csak nekiláttam újra az elejéről,de amikor el kell szökni a fehér nivával,az olyan lett mintha nem lenne tömege,felborul,a 10 centis járdaszegély megfogja+ fenn is akad rajta.Kábé 10x kellett visszatölteni a mentést,mire kiértem a gyár parkolóból az utra,pedig az vagy 20 méter(megakadt,felborult,kifarolt,meg jött a helokopáter és kilőtt),mire elértem a vasúti felüljárót minden útba eső járművet elhasználtam(a legjobb amikor a kutyáknak nekimenve repült a jármű,vagy a vérszopóka meg menet közben megfogta szemből. -
törölt tag
Köszönöm a tippet a buldog 6-ra
Lehet hogy velem van a baj, de most nagyon megszenvedtem mire 200m-ről fejest tudtam lőni a BC-vel, pedig korábban imádtam!
Most vettem észre, hogy nem tudok haldoklóknak med-kit-et adni, másra úgysem fog kelleni. Megkérdezi az áldozat hogy tudsz-e segíti? De hiányzik a pozitív válasz a párbeszédből?!
Más: az első kitörés után 4 kutya és 10-15 patkány összeverődve nekem rontott, becsaltam őket egy romos házba és felmásztam a tetőre. Folyamatosan egy kupacban maradtak és pont közéjük dobtam a repeszgránátot. Alig ártott nekik, talán 1-2 patkány meghalt, két kutya "csak" megsérült.
-
rétisün
veterán
-
Telda
addikt
Hali!
Valakinek megvan a legutóbbi javítás gamedate/config mappája külön? -
emre
veterán
válasz
#16939776 #4627 üzenetére
Bulldog-ot ha jól emlékszek a katonai raktáraknál találtam.
Az Obokan sehol sincs a GP37-hez, de még a TRS301-hez sem. Kár hogy ezekhez kicsi kevesebb a lőszer.
A Vintart meg laposságra gyúrtam ki, és mivel eleve jobb távcső van rajta mint a leszerelhető, nem is értem hogy lehet egy Obokan jobb nála. -
törölt tag
válasz
#16939776 #4608 üzenetére
Agroprom-on vagyok túl, már van 1500db 5,45-ös és 1200db 9x18-as lőszerem.
Nem tudom hogy miért lenne kevés a lőszer?!Szerzek még egy hangtompítót az obokan-ra, jó lesz majdnem mindenre, most jobban bejön mint a vintarBC, pedig eddig nagyon nagy favorit volt a 10/10-es találati aránya miatt.
Egy buldog 6-ba szeretnék még ráakadni ha egyáltalán benne van a játékban, aztán rohanni bele a sötét útvesztőkbe, torkolattüzet használva zseblámpa helyett
UI.: valaki meg tudja nekem mondani, hogy a "wagon-key"-t hol lehet felhasználni?
-
bacika
csendes tag
Tudna valaki segíteni, nézem a képeket hozászolásokat és csak egy bajom van:
nálam amint először mentem a bárba, onnantól CSAK felhők vannak, napsütés semmi,mindig csak azt a k****va borús eget látom, már pripyatba vagyok, nappal borús ég, éjjel alszom, de kezdem unni hogy mindig sötétbe vagyok.(kicsit lehangoló)
Bárkinek valami 5let, parancs amit beírhatnék? -
Mate
nagyúr
Tudni valami egy esetleges újabb patch-ről? Lassan elkezdeném a játékot, de még nincs olyan állapotban
-
Telda
addikt
Mi a fenéért nem lehet a dx10-et választani?
Nincs benne a listában, pedig eddig benne volt. -
-
Telda
addikt
A legutolsó patchcsel van valakinek sötét völgyes mentése, amikor a monolith bázisra kell bemenni banditaként?
Nagyon megköszönném, már nincs erőm 5x is újra kezdeni... -
rétisün
veterán
válasz
warmonger441 #4617 üzenetére
ezzel a patch-el sem kompatibilisek a régi mentések, azaz új játékot kell kezdeni.
-
warmonger441
aktív tag
Szevasztok. Remélem tudtok segíteni
felraktam az új patchet és azóta meg se mozdul ingame az egér :S rámentem billentyűzettel a last save-re h hátha betölti a játékot és ott majd jó lesz... viszont akárcsak az előző patchnél, most is kifagy a játék ha folytatni szeretném
ötletek esetleg?
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Amikor kijött a LA, megbeszéltem Dezoval, hogy csinálok egy ugyanolyan unofficial oldalt, mint a másik kettő (WiP, AMK Devolution 2.0). Mivel kinn van a magyarítás, lassan elkezdem. Full HD képeket örömmel veszek, és segítséget is sokat fogok kérni.
Üdv!
Dodopek -
egyedülülő
őstag
Nem semmi ez a játék. Ugyan mindent kimaxolva is röccenésmentesen fut, de befűt rendesen. A megszokott max 77 fok, helyet itt felkúszott már 79- re a vga. A látvány hozzáteszem a misery után is lélegzetelállító.
-
Amantius
senior tag
Meg új bugok. Én azt is feladtam, ideg gyenge vagyok én már ezekhez.
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #4605 üzenetére
DeDe-s bug-ra kíváncsi leszek.
Szerintem a lőszer sokkal több mint bőséges volt az alapjátékban.
Mielőtt befordultam Csernobil-felé a hídra 1400-1500db 5,45-ös, 7-800db 5,56-os volt "készleten". Pedig nem néztem be minden kő alá.
Amit az ottani alakulatoktól össze lehet szedni (~60db SVDm2 lőszer, ~35db rakéta) bőven elegendő a hátra lévő rész teljesítéséhez, így felesleges volt ennyit gyűjtögetni.Rejtekhely infót 1db találtam: 2db elem, 2db konzerv, 1db vodka volt ott.
Nem bánom hogy jóval nehezebbek lesznek a körülmények, kell a kihívás
-
Aarpok
őstag
válasz
miklos3391 #4605 üzenetére
Én bejutottam hozzá elég könnyedén jött a kitörés majd új pálya töltése és mikor magamhoz tértem már a bunkerben voltam.Igaz most nem raktam fel a 3. patchet csak a második van illetve a magyarítás (2 - szer kitoltam angolul most magyarul szeretném).
-
Telda
addikt
A sötét völgyből való menekülés után beküld az alagútba, majd a bányába.
No itt ugye korábban leütöttek, most viszont csak itt futkosok és nem történik semmi... -
törölt tag
Teljesen új telepítéssel nekivágtam, 003 pach-el.
Öröm látni hogy aktívabb a környezet, ellenfelek intelligenciája javult.
Teljesen gördülékeny irányítás, eddig(takarítsd ki az alagutat a zombiktól) egyszer volt 1db töltés miatti megakadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged