- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sensut
őstag
Na, ez jó hír mára, köszi! Annyi minden van a javítás/változtatás listán, hogy új játékot lehetne írni belőle, de kíváncsi leszek, hogy a kedvenc bugjaim javítva lettek-e?
-
T.Peterka
csendes tag
Nagy szünet után frissen raktam fel a Lost Alpha-t 1.3000 + 1.402 big patch. Rendben megy minden...
kivéve, hogy néhány hanggal gondok vannak. Konkrétan a lépéshang "stereo" módja nagyon zavaró... Fülessel játszva random vagy balról jön alépéshang, vagy random jobbról... és akkor a másik oldali hangszórón semmi. Még csak nem is egyszer itt, egyszer ott mintha felváltva lépegetne, hanem random vagy a bal vagy a jobb oldalra dobja be a lépéshangot. Ugyan ez a bokrok hangjával, mikor belegyaloglok. Random jobbról vagy balról hallom a dolgokat, és elég fülsértő.
g_body_actor-t bekapcsolva ugye nincsenek lépéshangok, de úgy meg eléggé hiányzik, túl nagy a csend + a bokrok hangján ez nem segít.Sound settingsben végigzongoráztam mindenen. Valakinek hasonló, vagy ötlet?
-
shield
őstag
válasz
Beerdrinker #7692 üzenetére
Adja isten, hogy úgy legyen!
-
Feri1984
tag
válasz
Beerdrinker #7692 üzenetére
Köszönöm a válaszod!Buta voltam.Úgy gondoltam,hogy az v1.4000 egy all in one verzió.A v1.3000 nem volt telepítve.....
-
Beerdrinker
tag
válasz
Feri1984 #7691 üzenetére
Nekem így működött:
S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA v1.3000
Lost Alpha Developer's Cut v1.4002 Big Patch
Lost Alpha Developer's Cut v1.4002 Small PatchEzek sorban feltelepítve, utána a magyarítás.
Viszont a fórumban azt írják a dez0wave-es srácok, hogy a két ünnep közt adják ki az 1.4005-ös teljesen feljavított verziót, amiben a kismadarak szerint már magyar nyelv is lesz...
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Jantar-ba kellene mennem a tudósokhoz, de nem engednek át. A Bárnál azt írja, hogy kitörés miatt le van zárva az átjáró és keressek alternatív útvonalat. Ha átmegyek a mercenaries területre, akkor ott sem enged át. Kell valami spéci szerkó hozzá? Csak mert semmi infót nem adnak róla. Köszi!!!
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7686 üzenetére
Most már meg.
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7684 üzenetére
Nekem HD4850-en megy a legújabbal is szépen. Legalábbis netről szedte magának a driver-t automatikusan, gondolom a legújabbat húzta magára.
-
PeL
addikt
válasz
_satine_ #7681 üzenetére
Üdv. Itt leírtam a tapasztalataimat: #7183-as hsz
-
_satine_
újonc
Sziasztok!
Látom van itt élet, úgyhogy kérdezek is
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy mit csináljak a grafikával? Bővebben: alapból közepes beállításokon indul, ha feljebb teszem, akkor akad és néhány másodperc múlva kilép. A big patch van fent, ezen kívül driverek is frissítve, a hardver pedig nem kevés hozzá.
Ha valaki tud rá megoldást, azt előre is nagyon köszönöm! -
DannyL81
tag
Sziasztok! Kéne megint egy kis segítség.
Agroprom-nál keresem Strelok könyvét. Tudom is melyik szobában van, de az zárva van és nem tudom kinyitni. Hol van a kulcs?
Köszi!
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy hol találom azt a vagont amibe a Farkastól szerzett kulcscsal lehet bejutni? Köszi!
-
-szabi-
addikt
Egy órát sétáltam mire Kordontól visszajutottam Radar pályára.
Nálam van a kulcs, de térképen jelzett helyen nem találtam a zárt ajtót.
Majd máskor folytatom, így mai játékmenet csak a séta volt.üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
dezowave #7670 üzenetére
Hi
Rostock-i bárnál egy két túlélő van, aki eddig javított azt már nem találom.
Construction Site-on megszereztem a tranzisztort és a szerszámokat illetve a kulcsot, de olyannal aki javított volna nem találkoztam.
Az erőműig még nem jutottam el.
A DC patch nincs fenn, próbáltam de eldobta az addigi mentéseim, illetve az addig folyamatosan futó grafikai beállításaimból képnézegető lett.
Végül jobb híján visszasétáltam a Cordon-ig javíttatni.üdv
-
dezowave
csendes tag
válasz
-szabi- #7669 üzenetére
Én nem emlékszem rá, hogy minden pályára tettünk volna javítót. A hivatalos GSC játékokban, a Shadow of Chenobyl kivételével (mert ott még nem lehetett javítani, csak modokkal, de az nem hivatalos) a másik 2-ben volt sok, de azért nem minden pályán
A Lost Alphában viszont Cordonban, Great Metal Factory (Bar-Rostok), Chernobyl (outskirts), Construction Site pályákon vannak. Sőt, a DC óta Deadcity-ben is van az egyik város széli panelben (ha jól emlékszem, de lehet csak tréder). Mindenesetre nem olyan nagy a játék, hogy kelljen minden pályára 1.Ez sem olyan rossz arány azért.
szerk.: Az új patch rak még be 1-et az biztos.
-
-szabi-
addikt
Hi
Túljutottam az agyperzselőn, Pripyat elővárosában járok.
Viszont a felszerelésemet csak a legelső pályán javítják, sehol máshol nem találtam aki javítana ruhát, fegyvert, stb.
Előző játékokban majd minden pályán volt aki javított, itt meg szinte senki.
Ez nálatok is így volt?üdv
-
-
DannyL81
tag
Az 1.4002 big patch-et tettem rá az alapra amúgy.
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi lehet a baja a directors cut-nak?
A sima változat a directors telepítése előtt elindult.
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Valaki tudja hol kell újratölteni a BTR-t? borongásban megakadtam mert kifogyott a benzin :/
-
-szabi-
addikt
Szia
Korábbi 1.3 verzióval játszom.
Feltettem az 1.4-est, de ami grafika elfut a mostanival az döcögött, ráadásul a mentésem sem ismerte fel, így végül visszaváltottam.
Néztem, de az előző mentésem még a betonüzemnél volt az meg úgy túl sok amit újra kellene játszanom.
Végül beletörődtem ebbe az állapotba.
Remélem a végén nem lesz gond belőle, hogy ez kimaradt.üdv
-
PeL
addikt
válasz
-szabi- #7656 üzenetére
A monolith főnök elhalálozása az nem tudom mitől lehet, gondolom szokásos random script hiba ami a stalker játékokban előfordul. Sajna ilyenkor csak a korábbi mentés visszatöltése segíthet ahol még él. 1.4002-es verzióval játszol? Lehet hogy korábbi verziókban még nincs javítva (már ha ez gyakori, jelentett probléma lehetett valamikor)
-
-szabi-
addikt
válasz
Balathruin #7655 üzenetére
Ezt a részt már visszatöltéssel letudtam.
Megjegyzem nem tudtam, hogy az egy lény azt hittem anomália.
Most egy picit szüneteltetem.
(#7643) PeL hozzászólása után úgy érzem nem játszom túl ügyesen.
Ráadásul a monolitosok főnökének elmúlásával még mindig nem tudom mi van!?üdv
-
-szabi-
addikt
Bementem a radar pályán a laborba és kikapcsoltam az emittereket.
Erre az ajtó rám-záródott és nem tudtam kijönni.
Néztem megoldást van aki cheat-el jön át rajta.
Van aki visszatölti a játékot és kitámasztja az ajtót.
Azért erre lehetett volna valami előjel.üdv
-
PeL
addikt
Azért lesz itt még fix bőven: http://www.dezowave.com/1.4005_changelog.txt
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #7644 üzenetére
Megvan, köszi.
Volt egy kitörés amiből estére ébredtem fel és a bázison lévő monolitosok elhaláloztak.
Visszavittem Nomádnak a cuccot és megvan a kód meg a kártya.
Viszont a monolitosok elkaptak, hogy lőjek le egy helikoptert.
Ezután elvittek a pátriárkájukhoz.
Aki kimúlva itt fekszik előttem, az említett kitörés miatt.
Ezzel mit lehet most kezdeni?üdv
-
-
-szabi-
addikt
Hi
Sikerült elakadnom.
Itt vagyok a monolitosoknál és Nomád készletét kellene megkeresnem.
Érdekes úgy emlékszem SoC játékban velük harcban voltam, most békésen sétálok közöttük.
Imádkoznak, miegymás üzletelni is tudok velük.
Nah, de irány a készlet, gondoltam itt felmászom arra az akármire és átugrom a falon:
Nos beleestem.
Kimászni nem lehet így visszatöltés és újra.
Kiderült vége a pályának:Szóval amerre én megyek bizonyára nem jó, de semmi iránymutatás nincs merre is kellene menni.
Kis segítség jól jönne mégis merre?üdv
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Van egy kérdésem. Ha hangtompítót teszek a fegyveremre(g36) lövés közben fps droppok vannak elég keményen. Ez csak nálam jön elő?
dezowave Ha tudnál egy tippet a laggokra hangtompítóval kérlek írd meg privátban. Van kordonban(lost alpha) a katonai támaszpontnál egy széf és egy számítógép. Ezeknek a kódját meg lehet szerezni? Érdekelne mi van benne -
PeL
addikt
válasz
nem_tom #7633 üzenetére
Igazából változó kinél mi jött elő, volt akinél elakadt a script vagy meghalt valami fontosabb npc (ez mondjuk minden modban és stalkerben előfordul és nem lehet rajta nagyon segíteni csak korábbi mentés visszatöltésével). Én személy szerint 1-2 random crasht leszámítva már a DC előtti verziót is végig tudtam vinni nagyobb gond nélkül. Ami nálam itt a DC-ben bosszantó bug volt az az hogy ha bekapcsolt éjjellátóval töltesz vissza mentett állást vagy lépsz pályát akkor ki fog dobni a játék és újra be kell tölteni. Plusz blowout nálam egyetlen egyszer történt a játék elején, onnantól sosem. Állítólag ez még csak DX8 módban működik rendesen egyedül, de nem tudom hogy javítani fogják e vagy mi lesz vele. Szerintem feltétlen érdemes már megvárni az updatet ha eddig kibírtad a játék nélkül.
-
nem_tom
őstag
1-2 hiba ami elég bosszantó, mégis masszív mennyiségű bug fix? Bocs, egy kicsit összezavarodtam.
Viszont mi az az 1-2 hiba amit zavarónak vélsz? Illetve érdemes akkor már várni még egy kicsit, hogy kiadják az a update-t? Grafikailag még mennyire kell visszafogni a játékot, hogy ne zabálja fel a gépem?
-
PeL
addikt
válasz
nem_tom #7631 üzenetére
Megjelent a Director's Cut verzió de van benne 1-2 hiba ami néha bosszantó, azóta ígérik az új updatet de még nem készültek el vele. Dezo azt írta ha jól emlékszem hogy még idén kiadják ha minden jól megy, gondolom elég masszív mennyiségű bugfix lesz benne ha ilyen sokáig halogatták.
-
nem_tom
őstag
Üdv! Év elején próbálkoztam a játékkal. (béta) Még nem éreztem eléggé késznek akkor, hogy be is fejezzem. Akkortájt úgy volt, hogy legfeljebb pár hónapon belül ki is adják a kész verziót. Most jelenleg, hogy áll a dolog? Vagy ha még nincs is kész, az új frissítések már vannak annyira jók, hogy gond nélkül élvezhessem a játékot?
-
Interceptor
addikt
Idénre ígérték a teljes önállóan telepíthető verziót ha jól emlékszem?
-
-szabi-
addikt
Nekem egyáltalán nem álltak meg állandóan köröztek, még a fal mögött is kiszedtek 2-3 alkalommal.
Viszont kiléptem a játékból majd vissza akkor már azt adta amit mondasz, egy helyben lebegtek és megvárták amíg lelövőm őket.
Ezt jól el is rakom, ha legközelebb ilyen van. Játék újraindítás.üdv
-
válasz
core i7 #7627 üzenetére
Én nem tudok róla.
64 bites engine-ről is jöhetne már hír, mert addig nem teszem fel újra a játékot, amíg nem lesz egybefüggő, töltögetésektől mentes a map. 2017 van, és bár a Lost Alpha hangulata nagyon jó, inkább játszok majd csak ezzel, meg a régebbi részeivel, ha technológiailag az új címekhez nem tud felnőni ez a régi játék.
-
core i7
addikt
Nincs valami hír arról ,hogy jön e valamikor új patch?
-
-szabi-
addikt
Ezt az elb@$#×tt részt.
Bárnál lőjek le 2 helikoptert RPG-vel.
Már vagy 20x visszatöltés és most meguntam.
Ilyennel akarnák sz@&#zni akkor call of duty-t játszanák.
Minek kellett ez ide!? -
Raymond
titán
-
MATEO6600
őstag
Köszi a tippeket, kipróbálom majd ha jut rá időm
-
Balathruin
veterán
A grafikai beállítások azért nem jók mert valaki jó ötletnek tartotta 8192-es shadow map maximummal kiadni a játékot.
Továbbá a fű is le tudja tarolni az FPS-t minimális látványért cserébe. -
-szabi-
addikt
Azon kívül, hogy a mentéseim nem mentek 1.4-es után, az is eléggé lelombozott ami grafikai beállítások addig jók voltak azzal most csak döcögött a gép.
üdv
-
MATEO6600
őstag
Tiszteletem!
Felraktam a játék legfrissebb változatát, és bátran felhúztam minden grafikai opciót csutkára.
Azt hittem a gépem elég lesz hozzá, de nem.
Mivel nincs kedvem kísérletezni hogy melyik csúszka mennyire befolyásolja az fps számot, így hozzátok fordulnék, hogy miből érdemes visszább venni?
Nyílt terepen 4 fps-em van... -
Xorith
tag
Itt volna a folytatás. Remélem tetszeni fog valakinek!
Stalker:Lost Alpha. Végigjátszás 4. Kísértet. -
Xorith
tag
Itt van a 3. rész. Kicsit bénázós ugyan, de Stalker!
Stalker:Lost Alpha. Végigjátszás 3. Kitörés. -
-szabi-
addikt
válasz
Balathruin #7607 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, eddig 1.3 játszottam ahhoz képest új amit mondasz.
Végül visszatettem korábbira, mert utolsó mentésemtől akartam folytatni.
Azért köszi, ezek szerint ez normális volt így.üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Felraktam az új patch-t, de nem töltötte be az előző verziós mentésemet.
Ez így normális, vagy valami hiba van a készülékemben?üdv
-
Xorith
tag
A végigjátszásom 2.része.
Stalker:Lost Alpha. Végigjátszás 2. Katonai kordon. -
Xorith
tag
Sziasztok. Egy cseppet sem profi videó, de talán kevés magyar végigjátszás van ebből. Saját videó.
Stalker:Lost Alpha. Végigjátszás 1
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest