Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Van vmi hír a kövi patchről?
-
op.erik
aktív tag
Nagy ingoványban található Zsoldos felszerelés: helye a barakkban
-
op.erik
aktív tag
na én feladtam ezt az xvid kodekes szarságot... sehogy sem működik.
volna valakinek az utáni mentése és megosztaná velem? -
ScomComputer
veterán
Sziasztok, segítsetek nekem, én hüle kitöröltem a játék könyvtárát, kellene nekem mentés, Itt jártam, vagy erről a környékről is jó lesz, ha van..köszi!

-
Kaszas1990
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Kaszas1990
üzenetére
25:03-nál ott a létra:[link]
-
Kaszas1990
csendes tag
Csak nem talalom esetleg egy videot nem tudnal belinkelni ahol azt a missziot meg csinaljak! Amugy talaltam egy Nagy csovet a fal hatabol logot ki es az mellet a falon volt egy nagy letre amire baromi nehez raszokni talan nem is lehet

-
törölt tag
válasz
Kaszas1990
üzenetére
A nagy kivezető csövek mellett/között van egy létra, azon lemászva megtalálod az ajtót amit keresel.
-
Kaszas1990
csendes tag
Sziasztok azt szeretnem megkerdezni, h nem tudnatok pontossan leirni, h hol talalom a szemetelepen levo szivattyuallomason a tranzisztor alkatreszeket. Tuvetettem mindent erte de nem talalaltam meg sehol sem! Koszi elore is.

-
sklopp
őstag
Közben letelt a szerk. idő. Érdekes dolog, az ajtó kódjának a halott technikus(? a piros ruhás) mellett levő PDA-n kellet volna lennie. Namost, a PDA nem mellette, hanem nála volt (átkutattam). Viszont nem volt benne a kód. De a videóban szerencsére szerepelt, így be tudtam jutni.
-
törölt tag
Erre én is kíváncsi lennék, mert a kalibrált Psy-védő-t később egy hullától kellett felvenni, az alkatrészes és a kalibráló készletek nálam maradtak, nem kerültek felhasználásra.
Az érdekes volt hogy a hátizsákból is "működött" a kalibrált Psy helmet, nem lehetett sem felenni, sem eldobni

-
emre
veterán
A kondenzátort, az alap és a kalibráló készletet érdemes Deedee-nek adnom?

-
Süni 1985 F
senior tag
Amikor a szolgálatnál a két helit le kell lőni ...xD
Megoldottam egy RPG töltettel. egyik állt a másik szállt felé...lövök és mindkettő bumm

-
Aarpok
őstag
A főkönyvtárban van az appdata mappa azon belül kell lenni egy screenshot mappának amiben gyárilag 2 kép is van.
(#4473) emre Nekem is csak a komplett mappa bemásolása és a videó-fájl avi - n hagyása segített

(#4476) miklos3391 Azokat Yantarban tudod lepasszolni a profnak persze nem egyszerre sajnos miután az egyiket elfogadja a másikra már nem ad ajánlatot csak akkor ha újra visszatérsz.
-
Wenzel
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a linket, erre volt szükségem így folytathatom a zónabeli vadászatot, még egyszer köszi

-
miklos3391
csendes tag
-
törölt tag
Akinek még mindig a video a baja, itt a teljes mappa... [link]
-
sklopp
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nekem megoldotta az ffdshow telepítése és ennek a letöltése a gamedata\textures\prop mappába.
-
sklopp
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Semmi belenyúlás. Képmentéshez F12 beállítva, viszont a mappa sehol. Az össze eddigi Stalkerben illetve a modokban eddig rendben megvolt, ezért fura, hogy most sehol. No mindegy, nincs kép mentés.
Aarpok : Köszi. Közben néztem egy másikat, de nem lettem sokkal okosabb, viszont a készítő úgy rángatta az egeret, felkeveredett a gyomrom, komolyan majdnem hánytam.
-
rétisün
veterán
az eddigi stalker játékokban/modokban a képmentések is ott voltak, a screenshots mappában....nem babráltad az fsgame.ltx fájlt? ennek kell benne lennie:
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
illetve a bill.-kiosztásban az F12 van a képmentéshez beállítva?
-
sklopp
őstag
Üdv stalkerek! Az x10 laborban van egy rácsos ajtó, ahol a felirat szerint "elromlott a zár". Bent élénk mozgás van, zombik tipródnak, fények villognak, stb. Úgy tűnik, be kéne jutni a mini-map szerint, de hogyan?
Másik kérdés, hová menti az F12 a képeket? Az appdata könyvtárban csak a logs és savedgames alkönyvtárak vannak. -
op.erik
aktív tag
nektek a mocsárban a dokival való beszéd után, mikor betölti az új pályát simán ment? Nekem az xvid codec hibát dobálja egyfolytában kifelé pedig friss verzión vagyok... Ettől mindig bebugol...
-
ericdrawen74
senior tag
Akkor valószínűleg nem

-
Aarpok
őstag
Lehet egyszerűen nem felvehető ez a pda.Csernobilban a csaposnál is hever egy pda az pulton és az sem mozdítható.
(#4457) ericdrawen74 Igazság szerint az utolsó monolithos lelővése után kész a feladat.Biztos mindet elkaptad?Nekem az erőműnél volt olyan,hogy az egyik rpg - s monolithos elkoborolt és kerestem vagy félórán keresztül.
-
ericdrawen74
senior tag
Pripyat-ban a segíts a hadseregnek legyőzni a Monolitot küldetést nem tudom megcsinálni, pedig a katonákkal azt az épületet is kitakarítottam, ahova az első lövöldözés után átmennek. Help?
-
shield
őstag
-
op.erik
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nein!
Ha ellenségesek a számodra használd ezt: javítás
Nekem segített, már a Kordonban sem akartak agyonlőni azonnal. -
apa019590
csendes tag
Greben cucca a benzin kútnál a kocsi alatt,drog.A gitár a faluvégén ahol a küldi volt egy anomáliás beton sz-ba.
-
kekeeci
senior tag
válasz
op.erik
üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de talán az a baj, hogy a képed <b>egyáltalán nem kattintható</b>, tehát csak ebben a méretben nézhető meg. A másik, hogy a PH-családnak erre a célra van felhasználónkként ~10M helye, amit a hozzászólás írása közben használhatsz - 'Új kép feltöltése a szöveghez' címszó alatt.
-
op.erik
aktív tag
kedves emre és Duracellm...!
Igazán ne haragudjatok, hogy 5 másodperccel több időbe tellett megnyitnotok teljes képernyőre a képeket.. Ezúttal is elnézést kérek, ezért kérem segítségetek abban, hogy akkor milyen úton és módon tegyem meg az előbb hibásan elkövetett képfeltöltéseimet!
Igazán nem szerettem volna senkinek az idejét pazarolni, de a GSC fórumon mindenki (többek között én is) ezt használja, bonyodalmak nélkül...
Na de egy szó, mint száz, a problémámat megoldottam, mégegyszer boccs!!!
( Plusz nekem a képfeltöltés.hu sosem teszi ki a képeimet, ezért használtam ezt...)
-
apa019590
csendes tag
Sziasztok.A halottvárosnál a csomag küldinél mikor pofánvág a manus megfagyok,mit lehet tenni.Amúgy is elég sokat Xr-ezik,de úgy ahogy eddig elment.
-
apa019590
csendes tag
Szevasztok.Van egy ilyen küldi-szerezd vissza a gépet Lukasnak.A kulcs meg van,menni kéne radarba.Akármerre megyek,nem enged át a kapukon.Nem tudom mit rontottam el.Ilyet is ír,high radiation levels,no entry.Aki tud segítsen.Előrre is köszönöm.
-
op.erik
aktív tag
volna egy kis problémám...
A "Keresd meg a csomagot" feladat elvégzése nem sikerül, ugyanis a zsoldosok bázisát miután lerohanta a katonaság a Halott Városban és kiszabadít minket az ezredes, ők ketten állnak a cella előtt és nem mozdulnak. Eddig nem gáz a dolog, csak elmenni köztük, azt nem tudok. Annyira felb@sz ez a 2 négyzetméteres tér körülöttem, amit más NPC-k nem érinthetnek.... Nem tudjátok, hogyan lehet orvosolni, hogy sikerüljön köztük átcsusszannom???

-
-
törölt tag
válasz
capulet75
üzenetére
Van egy hossz útvesztő aminek a végén van nagy terem egy darab kapcsolóval. Elég könnyű elmenni mellette mert bal kéz felől teljes sötétben van a feljárata.
Ha végkép nem boldogulsz segít a "Demo_record 1" megnézed hova kell eljutni, utána könnyebb az útvonaltervezés.
A hologramos alak nem "bánt" ha folyamatosan mozogsz és nem állsz meg. -
capulet75
addikt
Erre vki?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
op.erik
üzenetére
Szegényke(
), nálam csak DX8 közepesbe megy
ShoC megy maximumon, Clear Sky érdekes egy játék, mert a 4550-el(ami gyengébb mint a 9500GT) ment DX10-ben, a 9500GT-vel meg megy DX9 Dynamic Highban, Call of Pripyat meg Complete moddal megy DX9 Full Dynamicban(vagy DX10 már nem emlékszek) 
-
op.erik
aktív tag
Na az Erdőben sem semmi ez az obeliszk-szerűség... Valamilyen kék kristályból lehet, de nagyon hangulatos. És persze a lábánál levő kék tároló egy 9x18mm-es Makarov lőszert használó MP5A3-ast rejt.

-
op.erik
aktív tag
egész jó kis rejtekhelyet találtam a Borongásban itt:

tartalma (nálam legalább is - nem tudom hogy random-e):
- SVD
- SVU
- OTs-14 Groza
- VSS Vintorez -
capulet75
addikt
A hologramos földalatti bázisnál mit kell csinálni? Már bejártam keresztül kasul de nem jöttem rá...

-
kutga
félisten
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
-
Süni 1985 F
senior tag
Ez jóóó

-
Süni 1985 F
senior tag
Greben cuccait hol találom ,mert nem jelzi ki semmi őket és nem igen tudok tovább haladni..

-
capulet75
addikt
Gordon Streeman
Az álomban mit hol vannak az emitterek, mert bejártam mindent de nagyon nem találom. -
DEARevil
tag
Sziasztok! A második patch működő letöltési linkje megvan valakinek? Előre is köszönöm!
-
robogo81
senior tag
válasz
hubai1979
üzenetére
Háát én bejártam az egész alagút hálózatot,de olyan fegyvert nem találtam sehol.
Annak az egyik vége a leszakadt vasúti felüljáróhoz vezet(ahol a katonák nem engednek át,ezt üzenet is jelzi),egy másik kijárat meg a főút alatti kis aluljáró alá nyílik,ahol egy 4-5 stalker csoport szokott ücsörögni,akikkel elvileg ki lehet pucolni az első nagyobb küldiben a banditáktól a kócerájt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ShoC megy maximumon, Clear Sky érdekes egy játék, mert a 4550-el(ami gyengébb mint a 9500GT) ment DX10-ben, a 9500GT-vel meg megy DX9 Dynamic Highban, Call of Pripyat meg Complete moddal megy DX9 Full Dynamicban(vagy DX10 már nem emlékszek)