Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #6597 üzenetére
Egyetértek. Az oroszoknál divat ez a határtalan Doom mánia, jellegzetesen a SeregaLus féle buherálásokban, de legtöbbször ez csak árt a játéknak, mert eltereli az ember figyelmét a tulajdonképpeni játékmenetről. Az esztelen gyilkolászás hamar unalmassá válik, és a Stalker egyáltalán nem is erről szól. Ha már annyira bele szeretnek matatni a modokba, akkor inkább a feladatokat kellene szaporítani bennük, mintsem a mutánsokat.
-
Dhampir
félisten
Agropromnál a létrán felfelé mászva a föld alól egyszerűen hibaüzenet nélkül kidobott a játék.
SeregA-Lus-ban nem csinált ilyet.Egyébként egy korábbi hozzászólásomat módosítanám annyiban, hogy az eredeti játékban is benne vannak a Szeméttelepen hallható nyikorgó hangok, de amikor először jártam arra (egy előző telepítés során), ez valamiért nem volt hallható.
Helyiségekben mozogva megjelenik előttem a saját alakom fénylő formában, amely zavaró. Ezt a hibát hogyan lehet orvosolni?
Így néz ki:
-
Dhampir
félisten
Az alapjátékban (az érintetlen Dezowave, nem a SeregA-Lus) is oly sok Izlom és más mutáns mászkál Sötétvölgyben, vagy ez csak a SeregA-Lus túlzása volt?
-
Kaszas1990
csendes tag
Sziasztok most a napokban nyomtam ki a Lost Alphat es a jatek vege utan kaptam egy olyan kuldetest, h talaloskerdesben van megadva a feladat vagyis Rokaval illetve Farkassal kapcsolatos. Az egyik felet sikerult megtalalnom de viszont a masik felet nem! Valakinek sikerult megoldani? A valaszt elore is koszonom!
-
Dhampir
félisten
Köszönöm a segítséget!
Pedig nem vagyok az esztelen lövöldözés híve. Emlékeim szerint a "Vétkek" főnöke nem akart tárgyalni, de eszerint újra kérdezgetni kellett volna?
Valamikor majd újrakezdem az eredeti Dezowave játékkal, tegnap még a SeregA-Lust próbálgattam (ami tele van mutánsokkal, főleg Sötétvölgyben).
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #6591 üzenetére
Ez olyankor van, ha a Kordonon kinyírtad a Sin-eket, akik Foxot őrizték, ahelyett, hogy megalkudtál volna velük, ahogy Szidorovics kérte. A barlangban ők lapulnak. Ha nem bántottad őket eddig, csak leütnek, elszedik a cuccaid és elküldenek megszerezni valamit (a cuccaid ott vannak a melletted lévő ládában, simán fel tudod szedni). Ha kinyírtad a bandát, akkor marad a Szolgálatos út, rajtuk keresztül tudsz tovább jutni, a barlang lakói egyelőre ellenségesek.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Sötétvölgyi Szolgálatos kiszabadításánál az történt, hogy kifelé menet tárcsere közben lelőttek a banditák.
Volt egy mentésem az ajtó kinyitása és a Szolgálatossal való párbeszéd után, de ezt a mentést visszatöltve a Szolgálatos már nem hajlandó megszökni a fogságból, csak ácsorog a börtönében, kommunikálni többé nem lehet vele.
Így viszont lehetetlen végrehajtani az elvállalt feladatot.
Más:
Amikor Sötétvölgyben elindultam a Lada Nivával és közben lődözött rám a helikopter, akkor felborultam a kocsival, így gyalog vágtam át Borongáson a hídnál lévő vasúti alagútba. Az alagút mélyén leereszkedtem a tárnába, de valamitől meghaltam, és véget ért a játék. Nem tudom, hogy mi okozhatta.
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir #6588 üzenetére
Mert az is totál random, hogy egy holttest ad e infót vagy sem. Valamelyik SHoC modban el lehetett játszani azt hogy egy hulla mellett állva mentés majd visszatöltés után ki lehetett szedni egy rakat rejtekhely infót, mert nem jegyezte meg a mod hogy abból a testből már kinyertél egyszer egy rejtekhely infót.
-
Dhampir
félisten
A SeregA-Lus-t próbálgatva, teljesen véletlenül adja ki a rejtekhelyeket, amelyek már Kordon területén is előfordulnak.
Viszont előfordult gyorsmentést visszatöltve, hogy ugyanaz a karakter (például egy katona a leszakadt híd alatt) már nem adott rejtekhely információt.
-
Sensut
őstag
-
Dhampir
félisten
A többi indításnál már nem omlott össze, érdekes.
A C: meghajtón van, de nem a Program Files mappákba telepítettem, hanem létrehoztam egy új mappát a játék számára. Csak rendszergazdai módban indul el.
Az orosz hangok miatt lehet, hogy visszatérek a SeregA verzióhoz, mert nem találtam orosz szinkronos megoldást.
-
-
Dhampir
félisten
Helyzetjelentés:
Dezowave eredeti játékában a Szeméttelepen, a Hangár elfoglalása után kerülnek ki az elesett banditáktól a korábban hiányolt rejtekhelyek információi.Hiányzik a játék hangulatába jobban illeszkedő orosz beszéd.
Amiben többek között SeregeA "gyurmánya" más volt, a többféle hanghatás, például a Szeméttelepen a nyikorgó, rozsdás lemezek hangja. Azonkívül abban Kitörés is volt Kordonban, szerencsére Dezowave eredetijében nem történt még.
Az eredeti Dezowave játékhoz esetleg fel lehet rakni orosz szinkront is?
-
Dhampir
félisten
Nah, az eredeti játék a legelején máris elszállt (megjegyzés: a SeregA-val ilyen nem történt), csak a magyarítás gamedata mappája van benne, semmilyen módosítást nem eszközöltem, nem turkáltam bele.
Ami érdekes, a második indulásra a főmenühöz érvén, el is felejtette az összes beállítást, visszaállt az alapértékekre.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #6570 üzenetére
-
Balathruin
veterán
-
Dhampir
félisten
Köszi szépen!
A patch-et már megtaláltam a moddb-n.
Az alapjáték hány részletből áll, miket kell letölteni?
A http://www.pub.dezowave.com/, ahonnan le lehetne tölteni, 403 Forbidden-t mutat.
Esetleg torrentlinket tud valaki, ahonnan az egész eredeti alapjáték letölthető?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az eredeti Lost Alpha alapjátékra elegendő az utolsó, v1.3003-as foltot feltenni, vagy az előzőek is kellenek?
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs #6564 üzenetére
Csak amiatt találtam furcsának, mert a múltkor már kegyetlen sok rejtekhelyet mutatott ehhez képest. Például a Szeméttelepen az alagútban lévő hátizsákot is, most pedig eddig semmit.
Sajnálom, hogy nincs sok időd játszani, de az jó dolog is lehet (például sok munka, jó fizuval), én több hónapig nem játszottam, mert saját számítógépem nem volt, körülbelül november közepe óta. A múltkor járt nálam egy belépő szintű játékra is fogható gépecske, no akkor azon próbálhattam ki a Lost Alphát úgy, hogy a Szeméttelep és Agroprom küldetésekig eljutottam. Ezért tűnt fel, hogy az akkori rövid játékidő során még adott ki rejtekhelyeket.
Vajon a rejtekhely infóknak bekavarhatott, hogy a Soopytwist patchből Kaszas1990 fórumtárs módszere alapján ezeket a módosításokat hajtottam végre a pár állomány átmásolásával?
(#6565) Mans20
Értem, köszi.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Dhampir #6561 üzenetére
Ha nem egy repack okozza a gondot, akk nem kell elszonytolodni, mivel véletlenszerűen dobja be fosztogatásnál a rejtetkhelyeket. Én volt, h több órányi játék (azaz a való életben napokig, mert nem sok időm van játszani) után kegyeskedett bedobni végre egy-egy általam várt (korábbi játékból ismert) rejteket.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #6561 üzenetére
Tehát arra gondolok, hogy a minitérkép most egyáltalán semmiféle rejtekhelyet nem mutat meg. Ez a RePack by SeregA-Lus.
Most olvastam az SG fórumon, amit Dezowave írt:
A repackokat pedig nagyon nem ajánljuk. Ha ott bármi hiba adódik, abban nem tudunk segíteni, mert erősen át van írva az egész, és több kisebb mod bele is van rakva.
Eszerint jobb lenne, ha az eredetit használnám, ezt nem is tudtam, hogy át van dolgozva, akkor nem kezdek bele immáron másodjára.
Az eredetit torrentről is lehet tölteni?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Amikor pár héttel ezelőtt kipróbáltam a Lost Alphát, még voltak benne rejtekhelyek.
Most teljesen új telepítés történt, és nem mutat semmilyen rejtekhelyet sem, amit fel lehetne kutatni, max. hullarablási lehetőség adódik, illetve itt-ott kaját, vizet stb. lehet összeszedni.
Mindkét esetben ugyanaz a SeregA-féle verzió futott.
Vajon miért nincsen már benne a rejtekhelyek lehetősége?
-
Dhampir
félisten
válasz
tatararpad #6559 üzenetére
Oké, köszi.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mikorra várható újabb Lost Alpha javítás?
-
hubai1979
őstag
válasz
Kaszas1990 #6556 üzenetére
Nincs it semmi gomd,véletlenűl a Legendary 2.0 gamedata mapályát írtam át.Tökéletesen működik köszi szépen.Egyszerüen össze kevertem öket nem náztem hogy nem is a Lost alpha cucaiba turkálok.
Igen a serega verziót használom.
-
hubai1979
őstag
válasz
Kaszas1990 #6553 üzenetére
Bocs hogy most szólok de nem működik.
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
hubai1979 #6548 üzenetére
Hello mindenkinek itt vanak a sulylimit modositott fajlok ami 500 kg. A leirasban mellekeltem a bemasolasi reszt is!
A linkek a kovetkezoek es sok sikert mindenkinekhttp://www.filedropper.com/actor
http://www.filedropper.com/system_4
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\System.ltx
max_weight = 500
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\creatures\Actor.ltx:
max_walk_weight = 500 -
capulet75
addikt
Beállítottam 500kg-ra a teherbírást, ki is irja hogy x/500, de 150-nél mégis leáll hogy too heavy.
-
capulet75
addikt
válasz
Dhampir #6546 üzenetére
Nemrég próbáltam itt egy arcnak van egy régi Clevoja, first gen i7, 8 ram és egy régi 5870M van benne. Döbbenet hogy a mai napig megbirkózik az összes játékkal majdnem. Az 1GB Vram már kicsit kevés, de beszarás jó az a cuuc. Valami hat éve megvan neki, és soha semmi baja nem volt. Évente kitakarítja és újrapasztázza, meg vett már bele 3x akkumulátort, de ennyi.
Nem hasonló, az A6 fizikai négymagos, ez meg kettő. A 6650M 2GB is erősebb mint az ebben levő cucc.
-
hubai1979
őstag
válasz
Kaszas1990 #6547 üzenetére
az jó lenne,az ötszáz kiló király, valamilyen fájlmegosztóra gondoltam,van egy pár ingyenes.
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
hubai1979 #6534 üzenetére
Szia, ha tudsz ajanlani egy oldalt ahova feltothetem es elerhetove tehetem akkor szivesen megteszem! Igazabol csak a sulylimitet emeltem meg 500 kg-ra. A futast azt hanyagoltam mert alapbol is jol birja! Illetve a serega tipusu verzio a legstabilabb idaig valamit van egy jopar valtoztatas mintpeldaul fegyverek ujratoltese, meg uj fegyverek is talalhatoak benne! A mentessel kapcsolatban pedig en ujat kezdtem a valtoztatsok veget mivel elvesztek a menteseim a jatek ujratelepitesekor.
De vegul csak sikerult amit szerettem volna
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #6545 üzenetére
Más a notebook alatti AMD működése szerintem. Vajon az adott konfiguráció és a driverek összecsiszoltsága miatt? Nem tudom. Asztalin régebbi Athlonnal nem voltak jó tapasztalataim, ugyanakkor egy gyengébbnek tűnő laptop jobb eredményt produkált. Valószínűleg szoftvere is válogatja, hogy melyik típusú VGA-ra optimalizálták.
Valami hasonló konfig.
ATI Mobility Radeon HD3650 256MB a WiP-et 1280*800 felbontásra lecsavarva elvitte, Kordonban próbálgattam.
A8-4500M Trinity APU-ja jól jönne, elfutkosna vele is.
-
capulet75
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6538 üzenetére
Még ezt az Intel-AMD dilemmához, de már nem akarom szétoffolni a fórumot, mégis talán kicsit tanulságos, friss hozzászólás egy felhasználótól:
En most vettem masfel honapja Phenomot, de megbantam.
Jobban jartam volna egy i3-al. Lecserelem majd, ha lesz penzem.
Nekem van olyan helyzet, hogy 60%-on van videokartya kihasznaltsagom GTA5 alatt es a proci meg 100%-on dolgozik 3.7GHz-en, a tapom kozbe teker, mert zabalja a proci az aramot.
...
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #6541 üzenetére
Azt sajnálom, hogy már nem kapható, kifutott a Dell Inspiron 5749 (és korábbi 5748), GT 840M-el.
Azzal a kártyával már lehetett játszogatni is, a Lost Alphára is hellyel-közzel elég lett volna, és bár konzumer gép volt sok hiányossággal, de 3 év gari mellett tűrhető anyagfelhasználással rendelkezett. Persze egy hasonló árú asztali géppel versenyre nem kelhetett.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6538 üzenetére
A videóban a Fallout 4 fps értéke nagyon kevés, az APU nem erős.
A monitor esetében fontos, hogy ne villogjon, és legyen jó garanciája.
Általános "mindenes" felhasználásra a DELL P2214H például nekem tetszik, és helyszíni garanciával adják.
Ami mostanában ajánlott ár-érték arányban, például az LG 22MP58VQ-P monitor, de garanciában (és elforgathatóságban) nekem jobban bejön a Dell Ultrasharp monitora.
-
hubai1979
őstag
válasz
Dhampir #6537 üzenetére
Nem tudom én mindig a teszteket nézem, össze hasonlításokat AMD vs INTEL,az egyik piszok drága másik valamivel gyengébb.Sokat számít a videokártya is,alig de alig lehet megmondani hogy mivel jobb a drágább intel.Rengeteg video van fön,meg sztán gondolom számít a monitor is.
Akkor egy normális videokarival,tiszta szégyen hogy öt éve száz-ötvenezerért vetem a gépem.olyan minőségben tudom játszani a játékot hogy szégyen az egész.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6536 üzenetére
Igen, a laptop drága és kompromisszumos megoldás, ha nem elsődleges a mobilitás, és hely is van a PC szétpakolásához, akkor az asztali az igazi, mellé pedig lehet egy kis használt, könnyen hordozható laptopot venni idővel.
Igényes felhasználás esetén a PC sem túl olcsó mulatság. Esetleg ha sikerül innen-onnan, apróhirdetésekből összevadászni az alkatrészeket, de eléggé időigényes az állandó bóklászás, és nem minden esetben lehet tudni, hogy megbízhatsz-e az eladóban, illetve az általa átadott termékben.
Errefelé szoktak lenni áram- és Internetkimaradások is, néha többnapos. A múlt hónapban is volt. Jól jött volna egy notebook, amivel el lehetett volna menni egy szabad hotspothoz ügyeket intézni.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6533 üzenetére
Notebookokban gondolkodok évek óta.
A mostani PC konfigurációknak most kezdtem csak utána olvasgatni. Érteni nem értek ehhez sem mélységében, de legalább az ajánlott alkatrészekről szóló javaslatokat úgy-ahogy emésztgetem.
A CoP elfutott már egy régi notebookos NVS 3100m VGA-n is.
-
hubai1979
őstag
válasz
Kaszas1990 #6522 üzenetére
Nem tudom miket modosítottál,de nekem nem mennek az ilyen dolgok.
Amit modosítottál gondolom súly,gyorsabb futás, nem fárad,tovább van tüdő, meg hasonló dolgok.Fől tudnád rakni valahova, ha szépen megkérlek? Kell uj játékot kezdeni vagy nem?
-
hubai1979
őstag
Szép napot, honnét tudnám le tölteni a modot a legkönnyebben,az egész javítással együt.
Utóljára játszottam vele,a mocsárban kidobot, mikor az öreg kunyhójához értem,video bejátszás aztán vége.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Szerintetek, ha laptopon egy integrált Intel HD Graphics 4000, 2*4 GB RAM-al elvitte a Lost Alphát 1366*768 felbontáson, akkor egy Intel HD Graphics 5500 is vinné?
Egy dedikált AMD Radeon R5 M335 VGA elég lehet fullHD felbontáson is, vagy inkább 1366*768 felbontás ajánlott hozzá?
-
Dhampir
félisten
válasz
Kaszas1990 #6522 üzenetére
Köszönjük a beszámolót, jó játszást!
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
Dhampir #6516 üzenetére
Hello mindenki! Sikerult meg oldanom a problemat vegul is eleg egyszeru volt a megoldas.
Eloszor is en ezt a verziot toltottem le: [RePack by SeregA-Lus] S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha szoval csak ezzel mukodik amugy hozzateszem edig megjelent javitasok mind benne vanak valamint van egy par uj fegyver is mint peldaul TT-33 tokarem valamint PPSH-41 legalabbis en ezekel talalkoztam idaig. Instalalas utan feltelepitettem a honositast SLAHU-v0.9.3003b.zip. Utana javitast amit belinkelt Dhampir azt letoltve csak egy reszet hasznaltam fel. Vagyis csak gamedata\config\system.ltx illetve gamedata\config\creatures\actor.ltx fajlokat masoltam at es ezeket modositottam kedvem szerint. Amit en megvaltoztattam az a sulytoblet kapacitasa mert nekem ez volt a lenyeg. Roviden ennyi remelem tudtam nektek is segiteni, nekem szemelyszerint jo par probalkozasomba es ujratelepitesbe kerult de vegul sikerult!Tovabbi szepnapot mindenkinek.
-
capulet75
addikt
?
-
capulet75
addikt
Van valakinek 200kg-os teherbírásra vagy nagyobbra módosított fájlja? A régit nem találom.
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #6512 üzenetére
Ez a patch csak az eredeti Lost Alphahoz készült, a Serega féle tartalmazhat olyan módosításokat, amik nem kompatibilisek ezzel a patchel. Ez a patch eredetileg tartalmazott 3 módosított script fájlt, de miattuk (vagy csak valamelyikük miatt) a játék szinte minden video bejátszás után kidobott az asztalra, ezért eltávolítottam őket a csomagból. Viszont értelemszerűen ezek eredetije ott van az adatbázisban és FONTOS hogy meglegyen, nem szabad onnan is törölni! A patchben csak módosították őket valamiért, ha jól emlékszem hangokhoz volt köze annak, amitől a játék crashelt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Kaszas1990 #6515 üzenetére
Köszi a visszajelzést, remélhetőleg sikerül megoldani.
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
Dhampir #6514 üzenetére
Le van toltve illetve sikerul modositanom is amit szerettem volna de viszont a script problemat nem sikerult meg oldanom, de rajta vagyok a probleman illetve irtam Sensut forumtarsnak is ezugyben. Remelem o tudja a megoldast, h hogyan lehet torolni azt a bizonyos 3 scriptet. Igazabol nem talalom a jatekon belul peldault ezt HudItem.cpp .
-
Dhampir
félisten
válasz
Kaszas1990 #6513 üzenetére
Szívesen, ha lehetséges, majd oszd meg velünk a tapasztalatodat, hogyan vált be.
-
Dhampir
félisten
válasz
Kaszas1990 #6511 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ez lesz az sensut fórumtárs hozzászólásában.
-
Kaszas1990
csendes tag
Sziasztok ujra feltettem a STALKER Lost Alphat de most a Serega valtozatott ami egeszen idaig jolmukodik!
De viszont megszeretnem valtoztatni a sujlimitett de ebben a valtozatban nincsenek meg a fajlok amikbe bele kell piszkalni. Valami otlet, h hogyan tudnam megoldani? A valaszotokat elore is koszonom! -
farazsola
csendes tag
válasz
Antonius1978 #6501 üzenetére
szerkeszteni szoktam a config fálylokban egy két dolgotfegyvereknél némely ruhánál és ebe a álapotukba lehetetlen.
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs #6506 üzenetére
Ha van bőven lőszered, akkor érthető, kevés lőszerrel inkább a spórolás hangsúlyos. Súlylimit emelése nélkül a zsákmányolás inkább gyötrelem, ezért szóba jöhet az időnkénti futás. Persze hullák nélkül rejtekhely információk sincsenek. Viszont nem sok mindent lehet elcipelni úgy, hogy tíz méterenként kifullad a figura. Nálam rengeteg holmi gyűlt össze így is, nem győztem vinni, pedig nagy részét Kordonban hagytam a híd utáni teherautóban. A hosszú sétákat untam meg, amikor leszórtam a cuccaim nagy részét a padlóra Sztrelok búvóhelyén (aminek ajtaját később valaki kinyitotta és elcsente az otthagyott holmit).
-
cheatergs
senior tag
válasz
Dhampir #6504 üzenetére
Én úgy vok vele, h az ellenség azért van, h lootot adjon nekem, szóval aki-ami vörös a minimapen az rövid időn belül szürke lesz.
Kedvelem a gyűjtögetést, no!
Nekem úgy tűnt, sztori szerint lineárisan lehet haladni a mapek közt, tehát mindenképp a Garbage-ba kell menni először, onnan Barba, onnan Agropromba, onnan küldenek a Dark Forestbe, majd Dark Valleybe, onnan Rostockba, a többire már nem emlékszem. Amíg nincs unlockolva egy térkép, addig visszafordít.
-
capulet75
addikt
Van ilyen, nálam is volt, asszem a harmadik végigjátszásra hogy csak a sniper volt életben fent a hídon. De legalább épp volt nála 100 skúló a dragonhoz. Elég sokáig elmentem annyi lőszerrel
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs #6503 üzenetére
A leszakadt vasúti hídnál amikor kijöttem, bizony valamitől elhunytak a derék őrök, és rengeteg cuccuk volt, alig győztem elhordani a teherautóhoz.
Simán átlehet menni közvetlenül a híd alatt is, amikor lőnek, csak meglepetésszerűen kell megjelenni és gyorsan kell futni, lentről tüzelnek rád, amikor észrevesznek. Persze a legegyszerűbb kicsit távolabb átkelni a vagonoknál.
A többit nem tudom, mert nem jöttem vissza a Szeméttelepről (csak kölcsöngépen játszottam pár héttel ezelőtt), és Rosztovba sem tudtam átmenni, mert folytonosan kidobált a játék.
Egyébként lövöldözés helyett sokkal egyszerűbb elszelelni, ahol csak lehetséges.
Némi tűzharcot követően Agropromnál a megszerzett irattokkal így rohantam vissza a föld alá. Az akció előtt a távolból kilőttem a hangszórót és az egyik őrtornyost, habár ezzel elszabadítottam a poklot, mert kívül elkezdtek vadászni rám.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Dhampir #6502 üzenetére
Cordonban két híd van, az "afféle" a Gyár előtt, ahol a stalkerek gyülekeznek, meg a leszakadt vasúti, azokat köti össze az alagút.
A vasútinál a katonákat neked kell kinyírni, legalábbis én még nem találkoztam olyannal, h maguktól kinyúltak, mire az adott játékban először odaértem.
Mellesleg én először a katonákat nyírom ki, mert az alagútban a zombikba sok lőszer kell, úgyh sztem megéri azután visszamenni, h biztosítva van a lőszermennyiség.Respawnolni Cordonban csak akk fog bárki is, ha átmentél legalább Garbage-ba, és jó idő után visszajössz Cordonba. Rossz dizájneri döntés miatt Garbage-ból visszaérkezéskor kapásból a kapuőrző militarys brancsba dob be a szkript (miközben Cordonból kifelé v 100m-t kell még gyalogolni kifelé a kaputól), onnan tudni fogod, h minden ellenséges humanoid, disznó és vadkan respawnolt a pályán. A patkányok, a két fénylény, a kutyák és a macskák nem fognak.
Megjegyzem megint fura döntés, h a semleges stalkerek sem, tehát ha egyszer kiirtották a veled baráti stalkereket a gyárban a banditák, akk csak Wolf járőrözik ott. Számomra ez illogikus, hisz vsz épp a kívülálló, semleges stalkereknek kéne legtöbben lenniük a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest