- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Dottorei
tag
-
Akelaus
senior tag
-
Pro Koryak
addikt
Tudod a tehénlepény + sok légy esete.
Aki a METÁL zenét szereti, annak a 4. Metallica album már ....
aki meg csak azt nézi ki az előadó, nekik bejön szinte minden, mert megmagyarázzák klf dolgokkal: idősödnek, változnak, haladnak a korral, letettek már valamit az asztalra, akkor tök mindegy mit csinálnak....stb.
Hát nálam sem, ott van a Nigtwish, In Flames, Soilwork, Fleshgod Apocalypse, Pokolgép, ... és egy csomó '80-'90-2000 évek eleji metál banda, akik mostanra kb. rádiós pop-rockot nyomnak, emiatt is kedvelik többen őket, mint anno, amikor valóban kimagasló, egyedi hangzású, maradandó zenét játszottak. -
Dilikutya
félisten
-
Pro Koryak
addikt
-
Peterhappy
addikt
Hogy én mit hiszek el, az sokadlagos. De senkit nem is érdekelne a véleményem (másé sem), ha időközben földbe állna a turné, esetleg a teljes zenekar.
Fogalmazzunk úgy, remélem csak egy csúnya rágalmazás az egész, de olyan nagyon azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ha csak részben is, de igazak lennének a pletykák.
-
TripleB
senior tag
-
gbors
nagyúr
Az utóbbi fél évben több helyen is szembejött az Enter Sandman. Egyszer sem bírtam végighallgatni, legkésőbb a refrénnél mindig kilőttem. 16 évesen nem tűnt fel, de 32-vel később csak úgy ordít róla a hatásvadászás. Csoda, hogy a writing credits-ben nem szerepel Bob Rock
Egyszer ráveszem magam, és meghallgatom az egész lemezt, hogy legyen róla egy friss képem - de gyanítom, hogy az a 2-3 szám fog tetszeni, ami anno megragadt, a többi meg meh vagy rosszabb.
-
Pro Koryak
addikt
Szerinted
Számomra a Black album is visszafejlődés, ezt még anno hallgattam párszor, mert hát mégiscsak Metallica, de rájöttem, ez már nem az én világom.
Pár éve a régebbieket sem hallgatom, a 2000 utániak meg szót sem érdemelnek.
Azt nem tudom, aki úgy áll hozzá, mivel Metallica, akkor rossz nem lehet, az hová tette a hallását, józan ítélőképességét vagy nekik mindegy mit játszanak csak Metallica legyen
Akkor legyen most ez, bár már volt régebben:
SYMPULS-E - "Solarstorm" -
gbors
nagyúr
-
Voy15
tag
Én pl pont nem tartozok a haterek közé, mert szoktam hallgatni őket, koncertjeikre eljárok ha tudok.
Terveztem is menni a duplára Downloadra, de aztán osztottam, szoroztam, és inkább úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzt azért nem ér az egész.
Sokan kiábrándultak belőlük a Black Albumnál, mégtöbben a Load/Reloadnál.
Nálam a mélypont a St. Anger, azt semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó meghallgatni
De amúgy az "új" vonalas lemezeik annyira lettek kiválóak számomra, hogy pl a Death Magneticről egy konkrét dalt nemtudok mondani a Hardwiredről meg hirtelen 3-mat tudok:
Hardwired - mert ezzel kezdtek koncerten
Halo On Fire - mert ez elég jó volt koncerten
Spit out the bone - mert ez szintén jó volt koncerten, és ezzel jöttek vissza
Belehallgattam az újba és a második dal közepénél inkább visszaraktam a Live Insurrectiont.
No mindegy, végighallgatom majd, hátha a többi nóta jobb lesz, de nekem ehhez ma nem volt türelmem. -
Nunder
őstag
-
Nunder
őstag
-
Nunder
őstag
-
Pro Koryak
addikt
Persze, persze....hallgasd sokat, élvezkedj csak
Amit a Justice... után képviselnek, brrr, attól kiráz a hideg, Black album utániak nekem a selejt kategória. Itt nálam meghasadtak, nem tudom értékelni őket. Ez a stílusváltás, erőlködés, útkeresés, legyen modern, de mégis Metallica, valahogy nem jött össze.
A Black album úgy ahogy hallgatható, de nem hallgattam azóta. Eccerűen ebben sincs semmi, ami megfogna. -
Pro Koryak
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
dethroner
veterán
-
james001
veterán
-
TripleB
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Ellia
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Ugyan hadd merjünk már annyit leírni, hogy tetszik vagy nem tetszik egy adott szám. Normális stílusban fejezte ki a véleményét, semmi negatív megjegyzés vagy becsmérlés nem volt benne. Nem kell egyből butthurtködni, meg kell tanulni elfogadni egymás véleményét. Nem pedig csak írni, hogy elfogadod.
-
TripleB
senior tag
-
updog
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 2 éve tartó búcsúturné idén még biztosan megy egész évben.

aki meg csak azt nézi ki az előadó, nekik bejön szinte minden, mert megmagyarázzák klf dolgokkal: idősödnek, változnak, haladnak a korral, letettek már valamit az asztalra, akkor tök mindegy mit csinálnak....stb.