Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

válasz Bjørgersson #18596 üzenetére

Soundmagic e80-at ajánlom. én már másodjára vettem. kiegyenlitett a hangzása de mégsem túl nyers, tehát 1-2 óráig is jó hallgatni nem fárad el a fül.
    elég részletes hangzást ad. a zsinórja nem szövet, de valamiért nagyon jól bírja. megtörni jópárév alatt sem tört meg, csak a cipzárral csiptem be. (mondjuk ez jack csatlakozós)

e80s a mikrofonos fajtája de másodjára már csak a sima változatot vettem mert van a távirányítós változaton egy android/iphone váltó gomb, amit hiába nem használtam, kontaktos lett 1.5-2 év után, és tologatni, kontaktspézgetni kellett folyamatosan, akkor is kb 1 óráig volt jó aztán kezdhettem újra, megjavitani sehol senki nem vállalja. úgyhogy arról lemondtam.
    szóval nagyon jó füles, van hozzá mindenféle dugó, (agyonistenített eredeti comply is, bár az valami brutál rövid idő alatt talán pár hét, szétszakad)
    én azzal használom ami gyárilag volt rajta, és tökéletes. előtte vsonic gr07 volt vami eléggé dícsért minőségi tipus, de nekem az fárasztotta a fülem, és mindg ki akart fordulni a fülemből, ez nem.
    persze sokat számit min hallgatod. egy dap sokat ad hozzá, hiába egy modern okostelefon (nekem xiaomi poco 3 ami nem olya régi) egyértelmüen hallható hogy gyengébb a hangminősége, kicsit olyan csőhangzás egy daphoz képest. abból hogy milyet hát van itt dap topic,(te fülhallgatós is amúgy :) ) utána lehet kérdezni :)

Új hozzászólás Aktív témák