Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Azon gondolkozom, elég lesz-e az S7 és nincs szükség az S7 MaxV-re.
A kamerát elengedem. Kérdés: a képen látható szőnyeggel nagyrészt az S7 is megbirkózik, vagy jól jönne a MaxV extra szívóereje? -
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #21845 üzenetére
az S7 kifejezetten jo a felmosasban, persze a kiontott kavet hulye lenne az ember nem feltorolni.
Nekem az osszes jarolapos helyisegben az S7 mos fel, teljesen elegedett vagyok a munkajaval.
-
humigabi
aktív tag
válasz Luigi962 #21854 üzenetére
Ez Xiaomi Viaomi Alpha3 biztosan fel menne rá. 8 cm a mászóképessége
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz BlackJack21 #21858 üzenetére
Lehet, hogy így van, de a leírás így szól "mászási képesség 8cm-ig"
Közben megnéztem egy másik forgalmazónál is, ott is ezt írják
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
oszy
veterán
válasz Luigi962 #21854 üzenetére
Miért ne menne? Nem olyan magas ez a szőnyeg. Nekem az F9 kb. ilyenen megy minden másnap.
fesii
aktív tag
Sziasztok
A párom szeretne egy robotporszivot. Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Azt elhiszem hogy szépen porszívóz, de meddig bírják? Persze mindenki csak akkor ír amikor baja van, de face porszívó csoport is tele van problémákkal. Illetve marketplace is tele van eladóval. Általánosságban mennyire szokták tolerálni a robot porszivot a kutyák? Xiaomi pro és lite között vacilálok csábító a life ára… , de ha reálisan nézem akkor mit kapunk ma manapság 100k alatt.
Van itt esetleg olyan aki nagyon nem akart venni robotporszivot de aztán muszáj volt vennie és már örül neki hogy rá beszéltek ? -
Chris1966
csendes tag
Szó van itt a gshopperről. Én nagyon nem ajánlom Őket.
Én és baráti kör is vásárolt: csak a gond volt velük, és az ügyfélszolgálat egy vicc, kb. nem is létezik...
E-roller, porszívó, media player - ezekkel gond volt, és magával az 'áruházzal' is.
Iszonyú gagyi, unprofesszionális gittegylet. Én nem tudok Őket ajálnani, sőt...
Százszor jobban ajánlok akkor már inkább egy Geekbuying, TomTop vagy Banggood áruházat,mint ezt a gittegylet gshopper-t.
Illetve továbbra is kérdezem, hogy nem tilos itt reflinkekkel 'házalni' ?
Másik topikból ilyeneket kapásból töröltek, és a poszt-tolót is csúnyán lehordták az rémlik()Chris()
-
Lasersailing
senior tag
Szia
Nálunk én hónapokat gyozkodtem feleségemet, hogy vegyünk, nagyon nem akarta. Kb 2 heti használatot követően (és azóta is) a második legjobb gépünknek tartja. 4 éves hibátlan gen1. Kb 3 év után akksicsere volt, azóta is hibátlanul működik. Ha megállna, akkor s7 jönne. Ha több pénzem lenne erre, akkor meg s7 max v pro ultra (vagy mi a neve annak, ami elmossa a felmoso egységet) és kb 1k eur az ára...Szerk:
Macskánk van, nem bántja a gépet, inkább fél tőle.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz whatnot #21861 üzenetére
Szólj ha bármi van, megpróbálok segíteni, de ne legyen.
Support f@s, ha nem változtatnak nem biztos, hogy ajánlott marad.
50%-os eddig akinek tudtam segíteni és akinek nem.
Ettől függetlenül jó árak vannak néha, én is sokat vásárolok tőlük.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tranceplanet
addikt
Egy nagyon jó tanács neked és bárki másnak is, aki az első robotját venné. Ne kezdj belépő robottal! Ez azt jelenti, hogy a 100K alatti kategóriát nagyjából el is lehet felejteni, főleg, hogy minden drágult, ezek is nem meglepő módon. Egy normális robot, ami megbízható és elmegy 3+ évet az 100-150K között mozog. Nyilván az az önürítős és víz feltöltő tartályosak 150 felett kezdődnek, ez sem meglepő. A marketplace és hasonló oldalak is azzal vannak tele, amitől szabadulni akarnak. Egy megbízható és bevált típustól nyilván senki nem akar szabadulni. Az itteni tapasztalatok alapján a Roborock gyártó termékeivel kapcsolatban van a legkevesebb negatív visszajelzés. 100+ K összeget rá kell szánni? Igen!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
erzol
őstag
Nekem marketplacen egy alig használt roborock s5 max-ot sikerült kifognom 130m2 üzemidővel.
Első gépként kiváló.
Régóta terveztem, azóta öröm és boldogság 5 cica mellett. -
-Rolika-
senior tag
Tudom nem robotporszívó, de láttam, hogy Silent77 kolléga szokott linkelni rudporszívókat.
Szerintetek melyik lenne jobb választás: Dreame V9 vagy Dreame T10?
Egy Dreame L10 Pro mellé kellene, kanapéhoz meg bútorokhoz leginkább.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Luigi962
őstag
A Reflink témához csak annyit szólnék, ha nem lenne itt "Silent77" fórumtárs akkor elég sok embernek vagy nem lenne robotporszívója vagy méreg drágán jutott volna hozzá. Nem beszélve arról, hogy Mi csak úgy az életbe nem jutnánk ilyen kedvezményekhez+olykor segítséghez az ügyes-bajos dolgokban. Ezt mondom úgy, én nem itteni link alapján vettem S7-et !
-
Papix
tag
Sziasztok!
Dreame Bot L10 pro masinánk van.
A hiba a következő: a tegnapi használatnál már offline-ba volt, sebaj elindítottam manuálisan. Nem találta meg a dokkolót. Nem baj mondom én, rátettem a töltőre. Reggelre nem töltött fel, mintha nem kapna áramot. Áttöröltem az érinkezőket hátha vmi kosz miatt. Semmi reakció a töltés miatt és megint offline.
Küldtem neki egy resetet, egy helységet feltétképezett dokkolót nem találja nincs is a térképen. Kb 20 centire a tötlötől megáll.
Olyan mintha a dokkoló nem kapna áramot.
Átdugtam másik konnektorba, ott se vesz fel áramot és offline van. Net van.
Mi lehet a baja?[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
Itt egy kép. Ezen látszik, nincs a dokkoló a térképen. Itt éppen offline van mert megint felcsatlakoztattam, de kb 10 perc múlva offline lesz.
Hogy tudom megnézni, hogy a dokkoló nem adja át az áramot?[ Szerkesztve ]
-
Chris1966
csendes tag
válasz Luigi962 #21870 üzenetére
Semmi gondom az említett Silent77 taggal,mivel nem ismerem.
De azt elég furának látom és tartom,hogy mindenhonnan durván ki vannak tiltva ezek a 'reflink' reklámozások, itt meg simán megy. Erre kérdeztem rá.
Ill. vadul ajánlgatva van a gshopper, pedig ritka tróger banda és gittegylet.
Százszor inkább egy geekbuying, tomtop vagy akár banggood mint ŐK.
Ez volt posztom célja, nem az említett Silent77 srác vagy hölgy bántása.()Chris()
-
pooty
tag
Ja látom, akkor maradnak a dokkoló érintkezői... (nálam van külön fali töltő)
Persze egy próbát megérhet a tápkábel ellenőrzése is sima rövidzár vizsgálattal akár (nehogy azon múljon). -
Papix
tag
A tápkábellel nincs gond.
Egy műszerész ismerős rámért a dokkolóra, lóf....sz esti fénynél amit lead. Zárlatos a dokkoló. Ennyit tudtam meg.Kérdés, elvileg még garanciális a kicsike, dhgate-ről lett rendelve, EU raktárból. Jól gondolom, hogy a webshoppal kell egyezkedni a gari miatt vagy esetleg lehet az itthoni márka szervizzel is az eu raktár miatt?
-
daver88
aktív tag
Üdv! 100e Ft alatt jelenleg mi a bestbuy robotporszívó? A dollár miatt már inkább érdemesebb már itthon is nézegetni?
-
farkas26
Topikgazda
válasz Chris1966 #21878 üzenetére
Silent77 megbecsült kolléga itt a fórumon, sokunknak segített már olcsóbban venni robotporszívót, ezért se szoktam az általa küldött linkeket mindet ellenőrizni.
Téged ne zavarjon törlöm a gshopper ajánlást, továbbá valami panasz van engem keres privátban.Attól, hogy nem vagyok mindig aktív, jelen vagyok."A jövő sem a régi"
-
Doki16
addikt
Egy családi házba szeretnék egy szisztematikus robotporszívót. Kb 90m2-ről lenne szó. Persze vannak benne bútorok, székek, asztalok, kanapé stb. Laminált padló és járólap van mindenhol. Egy pici szőnyeg van a nappali közepén. Nincsen küszöb sehol sem csak burkolatváltó. Kell még valamilyen infó?
Milyen gépet tudtok ajánlani ilyen 200k Ft környékén?A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
válasz Chris1966 #21878 üzenetére
Nyugodtan írhattál volna PM-et. Máshol is megy, csak ott oldalakat linkelnek az engedett, fogjuk rá.
Ez nem arról szól amire Te gondolsz.
A gyerektől (srác) elég messze vagyok!
Nincs vadul ajánlgatva Gshopper, én is leírtam milyenek, de ha náluk van jó áron, akkor onnan veszem én is. Annak ellenére, hogy nem a legjobbak, sőt a support mint leírtam f@s. Ebben próbálok segíteni akinek csak tudok. Más bolttal ez sokkal gördülékenyebb. Abban is igazad van, hogy sokkal jobb lenne ha Banggood, vagy Geek adna ilyen árakat, de sajnos mesze vannak ettől Nálam 79 vásárlás 0 gond, de ez nem jelent semmit.
Bízok benne, hogy fejlődni fognak, ha nem akkor eltűnnek a süllyesztőbe.
Részemről lezárva.
Peace!zozy84 Náluk hiába ugyanaz a kupon, akár naponta is megváltoztatják az árat, tehát ilyen szempontból mindegy meddig megy. Figyelni kell, de ritkán szokott visszább menni.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ezek a robotporszívók (pl. Xiaomi), meg tudnak bírkózni a kikotort macskaalommal? Vagy az már sok nekik? -
zozy84
senior tag
Mindenhol felment az S7 ára. Remek.
-
solisko
csendes tag
Sziasztok!
Itteni ajánlások alapján vett midea M7 (a szüleimnél) eléggé feladta a harcot. Takarít, és teljesen változó idő után (van, hogy szinte azonnal, van, hogy 6-7 perc takarítás után) megáll egy helyben, ott áll egy darabig (közben forog minden), majd elkezd pirosan villogni, és visszamegy a töltőre. Az alkalmazásba semmilyen értelmes hibaüzenetet nem küld. Kipucoltam mindent is, lehúztam az akkut percekre, hátha segít, de semmivel sem jobb. Mi lehet a megoldás? Elég bosszantó hiba Köszi minden segítséget!
-
whatnot
őstag
Megérkezett Gshopperről az S7. Doboz tip-top állapotban, készülék is ránézésre az.
Szombat este rendeltem, tehát 4 munkanap alatt ideért. Ez azért elég impresszív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest