Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz Leon77 #21148 üzenetére
Engem az applikáció lepett meg, de nagyon - sajnos rossz értelemben.
Sokkal lassabban nyitotta meg a telefonom a MiHome app-ot, minden más - ahogy azt megszoktam - apphoz képest.
A frissítése is kritikán aluli volt, hosszú másodpercekig nem jelezte, hogy merre járt a lakásban a porszívó, aztán egyszer csak odatolta az addig bejárt területet az arcomba.
Az az app - és környezet - ahol ennyire nyögvenyelős egy eszköz beállítása, véleményem szerint rossz.
tmx-esekkel meg nem foglalkozok. Nem ér nekem annyit hogy ide-oda járjak. (öregvagyokénmá'ehhez )Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Luigi962
őstag
válasz mrlujoak #21142 üzenetére
Ennyi hiba és szervizelés után kérj a szervíztől egy csere utalványt az üzletbe ahol vetted és annyi. Én így voltam a Vacuum Mop Proval, 3x szervíz 1 nap itthon 3x vissza aztán csereutalvány. Pénz vissza vagy veszel egy másik fajtát és abba beszámítják a vételkori árát ennek.
-
törölt tag
Sziasztok,szeretnék vásárolni egy ViomiSE-t aqua-tol. Ez jó választás? V-RVCLM21A ez a tipusjele,ez kell hogy érdekeljen hogy mit jelent? Köszönöm
-
bcsarli
tag
A Viomi-k megbízhatóak? V3-at vennék édesanyámnak szülinapjára.
-
-FLY->
őstag
Megérkezett ma a Roborock S5 Max. Igazából az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy ez is nekimegy azért dolgoknak, pl a mészkő a falon eléggé csipkézi a burkolatát. Hamar roncsderbi kinézete lesz ennek is, pedig bíztam benne, hogy jobb navigációja lesz jóval, mint a mop essentialnak.
-
Leon77
őstag
válasz mrlujoak #21152 üzenetére
Mint említettem a családban többen is használjuk az mi home-ot sok-sok eszközzel. Teljesen jól működik mind wifiről, mind pedig mobilnetről. A kamerák képében például olyan 1,5 másodperces késés van, ami szerintem teljesen elfogadható, a porszívót pedig teljesen valós időben mutatja, hogy merre jár. Lehet, hogy nálad van valami helyi gubanc, telefon, rooter, bármi. Esetleg régió beállítás, mert szerintem az sem mindegy, milyen szerverrel beszélget az MI home és, hogy az hol van.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
mrlujoak
veterán
válasz Leon77 #21161 üzenetére
Minden lehet.
Bár az furcsa, hogy minden más szoftver teszi a dolgát, ahogy kell.
Egyedül ebben a szoftverben tapasztaltam kirívó lassulást, dadogást.
Sebaj. Letakarítottam a telefonomról - csak egy hőmérő volt még hozzátársítva - és ennyi.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Két és fél év mindennapi használat után csereérett a Xiaomi Mi Robot Vacuum porszívónk. Alig találni hozzá Magyarországon már kefét (rendelni nem akarok kínából, a postás vegyen magának!), ezért új porszívót keresek.
Az összefoglaló eléggé gyártóspecifikus, én nem ragaszkodnék hozzá
100 m2-nyi a terület, amiben van kőburkolat, laminált parketta és szőnyeg (rövid szálú), felmosás és/vagy nedves törlés is szükséges.200ezer forintnál ne legyen drágább. Ki mit ajánl?
Arukeresőt nézegetem, elég sok ott is az "egzotikus" márka.
Kinek mi jött be?Köszönöm a tippeket előre is!
-
L4mie
veterán
Garancia...1 évet adtak rá 2020-ban lurdyban, szervízről meg csupa jót olvasok itt éppen
de lehet az lesz, csak nincs kedvem 20-30-40-50k-t kifizetni egy kétes működésű cucc javítására, ezért reméltem, hogy van itt valakinek rutinja, tapasztalata szenzonrcseréről, honnan érdemes rendelni esetleg talált jófajta tutorialt.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
veterán
Elfelejtették lelőni a S5 max kupont, gyorsan kihasználni amíg megy.
Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: BGdeS5max24h + 5% [link]
299.00$Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGq7DE02 + 5% [link]
$349.00Roborock S7 + ajándék Xiaomi TV Stick
EU raktárból!
Kupon: AAECEA64E947
157.078FtXiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner 17000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGESXMLT + 5% [link]
$67.19Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG1eed26 + 5% [link]
179.99$Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: A5F2B359808F
124.783FtRoborock S7 Robot Vacuum Cleaner with Sonic Mopping Auto Mop!
EU raktárból!
Kupon: BGFDSUT6 + 5% [link]
$395.00Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BG475282 + 5% [link]
249.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dee Dee
tag
válasz Silent77 #21170 üzenetére
Szia! Köszi. BG az 5%-ot nem vette be (Sorry, you don't meet the coupon receive requirements that your customer type), illetve a Gshop se ette meg a kuponokat. Lehet valamit rosszul csinálok :\ Friss reges accounttal.
Q7 elvileg annyi mint az S5 max, akkor nem éri meg jobban a Q7? (feltéve ha működik a kupon:) -
-
Leon77
őstag
Gondolom valamelyik leeső szenzor meghibásodott. Én rendelnék kínából hozzá, szerintem ez filléres tétel. Szeriviz szvsz 30k lenne alsó hangon.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
MBalu0001: azt még meglesem, hátha, de teljes sürítettlevegős-mikroszálas pucolást kapott utoljára, szerintem megmocorgattattam azt is, de próbát megér.
Leon77 / humigabi
Én is erre jutottam, leesúszenzor lesz cserélve otthoni körülmények között, 2.5 éves a gép, kidobni nem akarom, ahhoz drága cucc, ahogy nézem a szétszedős indiai videókat, nem annyira bonyolúlt hogy ne tudjam megoldani magamnak, drukkoljunk menni is fogxiaomiból meg többet nem veszek ilyen drága cuccot, 10k alatti kütyükből oké, de ennek a szippancsnak a totális céges szinten leszarása és ejtése...
sajnos csalódnom kellett a márkában.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
vhelorexy
újonc
Szia ! Nekem is Viomi SE-m van. Arra van-e szerinted megoldás , hogy áthelyezném a dokkolót a nappalin belül egy másik dugaljhoz és ne kelljen új térképet felvenni ? Sok virtuális falat és helyiség szétválasztást csináltam már a meglévő térképen és jó lenne ha nem kellene ezeket újból megtenni.
-
veterán
Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BGjune30e + 5% [link]
259.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tam@s
tag
Szerintetek mi lehet a hibája egy Xiaomi Mi Robot Vacuum porszívónak? 2017-ben vettem, eddig tökéletesen működött, nettó 50 m2-t takarított napi szinten, sokszor pucoltam, szétszedtem többször is, hogy az alkatrészeit tisztán tartsam.
A hiba: Random módon kikapcsol porszívózás közben, még a terület felével sem végez, majd akkor tér csak magához, ha újra töltőre teszem. Olyan, mintha hosszan nyomtam volna a kikapcs gombot. Első körben akksira gondolnék, de ezt olyan 65%-os töltöttségnél csinálja, csak porszívózás közben. Onnan tudom, hogy meg fog történni, hogy ilyenkor nem lehet látni az appban a térképet, csak azt, hogy hány % a töltöttség. Hard reset volt, de szerintem azzal csak a wifit kérte újra.
Alul főkefe forog, szívómotor üzemel közben, nem akad el semmi, amikor működik. Alaposan megtisztítottam mindent, amit lehetett, ne érzem, hogy erőlködne.
Alaplap hiba lehet? Valamilyen kondi? Van valakinek ötlete?
Nem szívesen váltanék más típusra, egy csomó tartozékom lett közben berendelve, meg aztán jól kiszolgált eddig minket. -
veterán
Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with 2.5L Suction Station 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: BG1week30pcs + 5% [link]
$489.99Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG1week1T + 5% [link]
259.99$Dreame V9 Cordless Handheld Vacuum Cleaner from Xiaomi Youpin with 20000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BG1weekV9 + 5% [link]
139.99$ + postaJIMMY HW8 Cordless Wet Dry Smart Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG1weekhw8 + 5% [link]
$99.99Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
70 környékén mi most az ajánlott? 1c, F9 esetleg 360 s8?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest