Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential (SKV4136GL)
vs.
Rowenta X-PLORER SERIE 45Vagy van kihagyhatatlan "kínai boltos" ajánlat?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Vennék XIAOMI DREAME F9 porszívót.
Van BB áron most? Ahol 69.990-ért van írva, ott nincs készleten...
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz alexandrosz #21637 üzenetére
Megérkezett a porszi. Köszönöm! Most bontottam ki. Van valami amire első beüzemelés előtt figyelni kell? Gondolom most töltőre kell majd rakni. Magyar nyelvű leírás persze nincs.
-
oszy
veterán
válasz alexandrosz #21679 üzenetére
Köszi!
A Xiaomi applikációval párosítottam és iPhone-val. Lehet elsőre tűnik csak bonyolultnak. De egyelőre nem tudom hogyan induljak el. Egyébként úgy lehet, hogy elsőre csak egy szobát térképezzen fel? Vagy neki kell engedni az egész lakásnak elsőre?
És tényleg olyan fontos, hogy folyamatosan a dokkolón legyen, az pedig áram alatt?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Akinek kellene: Dreame F9 MAGYAR használti utasítás.
-
oszy
veterán
A Mi App használatában tud valaki segíteni nekem? Nem találok oktató videót/leírást róla.
-
oszy
veterán
Dreame F9-hez hol érdemes csereszettet venni? Hol van jó áron?
-
oszy
veterán
válasz alexandrosz #21733 üzenetére
Köszönöm!
Az ár fontosabb, mint a szállítási határidő.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Luigi962 #21810 üzenetére
Akkor arra az összevonást sem lehet megcsinálni? Mert mintha úgy olvastam volna, hogy droidos telóval megcsinálod és utána iPhone-n megy.
___________________________________Ajánlásokra:
Nekem a Dreame F9 56 m²-t takarít. Részemről ajánlott. Igaz még a felmosó részét nem használtam. Majd a héten. Meg lehet csinálni, hogy csak bizonyos szobákat mosson a többi ne? Vagy mivel leér a mop, így vagy most vagy porszívózik?Aliról ez a szett jó lesz hozzá?
-
oszy
veterán
Innen lehet akkor rendelni? Eredetit küldenek? F9-hez akarok egy csere szettet. Két mop, két oldalsó kefe, két szűrő, egy főkefe és egy tisztító eszköz.
-
oszy
veterán
válasz Luigi962 #21854 üzenetére
Miért ne menne? Nem olyan magas ez a szőnyeg. Nekem az F9 kb. ilyenen megy minden másnap.
oszy
veterán
válasz tranceplanet #21866 üzenetére
Ahogy már írtam részemről a Dreame F9 is ajánlott kategória. Nekünk ez a második gépünk, mert a Rowenta ment vissza!
-
oszy
veterán
Nem próbáltam még ki a felmosást, de holnap beütemezném. Mi az amire figyelni kell? Olvastam olyat, hogy előtte érdemes bevizezni a mopot. És talán már kérdeztem, de az appban mosást kell indítani és a szőnyeget kerülni? Dreame F9
-
oszy
veterán
Van egy olyan problémám, hogy volt nekem térkép a lakásról. A legutóbbi takarításnál jelzett ez a "csodálatos" applikáció, hogy nem egyeznek a térképek és frissítsem. Meg is tettem. Viszont most meg nincs elmentett térkép! Ez miért lehet?
-
oszy
veterán
Kezd idegesíteni az applikáció! Ment egy kört a lakásba, de teljesen máshogyan mutatja a térképet, mint előtte. Nem is így vannak a szobák. Jobb oldalról indult ki és most bal oldalra írja, hogy dokkolón van és töltődik. Úgy nézem, hogy jobb oldalra pedig berakta a balra lévő szobát. Mi a fene történhetett??
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Nikaré #22039 üzenetére
Rendben!
Dreame F9
A régi térképet már csak a cleaning history-ban látom. Egy térkép sincs elmentve. Emelet nincs.Először az érdekel, hogy miért történt ez az egész. Valamiért rosszul térképezte fel a lakást a sok jó takarítás után.
-
oszy
veterán
Köszönöm a választ!
Mikor megérkezett akkor lett frissítve. Azóta semmi.Nem tudom mi lelte.
Sikerült feltérképeznie a lakást, de -úgymond- fejjel lefelé van a térkép az előzőhöz. És az volt a jobb! Jó lenne, ha olyanra csinálná újra!A másik, hogy a szobákat nem tudom saját magam igénye szerint elnevezni. Az előre megadott nevek vannak és kész. :/
-
oszy
veterán
Miért van az, hogy a jobb oldali fenti szürke részt nem mutatja folyamatosan csak takarítás után? Már többször járt ott és mégsem tanulja meg!A térképet nem lehet úgy szerkeszteni, hogy a szobát kisebbre vagy nagyobbra állítani? Néhol átmegy a másik szoba részére.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz csikaszka35 #23599 üzenetére
Ha most eltudnám adni a Dreame F9-et én már meg is venném az tuti.
-
oszy
veterán
Mennyire ajánlott a Roborock Q7Max? Hazai vásárlás lesz a garancia miatt. A küszöb magassága: 3,5 cm. Gondolom ezt megugorja. Családi házba lesz. Kb. 80 négyzetméterre. Kutyaszőr van a házban.
Esetleg Xiaomi Roidmi EVA vagy Philips HomeRun 3000?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Köszönöm mindenkinek a hasznos infókat a küszöbbel kapcsolatban!!
Akkor a Q7Max ajánlott vagy van olcsóbb, de jobb?
-
oszy
veterán
Srácok!
Olyan gép, ami "csak" porszívózik, abból melyik az ajánlott? Max. 120 a keret ismerősnek. Nem akar többet rászánni.
-
oszy
veterán
Xiaomi Dreame D10s vagy Xiaomi Dreame D10s Plus? Ez itt a kérdés. Hol érdemes vagy hol lehet jó áron hozzájutni? Elviszik tőlem a Dreame F9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest