Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Akit érdekel van most amazon spring akció! Roborock S8 599 Euro -120 euro kedvezmény.
479 Euró a vége+szállítási költség. -
Luigi962
őstag
válasz yetijetnyak #24691 üzenetére
Felmosáshoz be nedvesítve rakd fel a mopot és meglocsolhatod egy kis padlóápolóval is így még illat is lesz.
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Kérdezném azoktól akinek Roborock S8 van és előtte is volt már robotuk, hogy a dupla kefének köszönhetően a szőnyeg takarítása érezhetően jobb lett? Nekem jelenleg Roborock S7 van ezért kérdem.
-
Luigi962
őstag
Nekem volt fehér gen1 Xiaomim/Roborock aztán volt fekete Mop Prom most meg fehér Roborock S7 van. Fehér hálásabb szín a por miatt viszont a feketén nem látszik meg, ha begyűjt pár karcolást a bútorok alá bekúszáskor. Egyébként meg vannak az Alin nagyon jó vinyl fóliák és azzal egyedivé tehető, ha már unod a színét vagy túl karcos lenne. [link]
-
Luigi962
őstag
válasz maxximeggy #23936 üzenetére
Szerintem próbáld ki, ha itthonról veszed majd a Wayteq szervíz javítgatja, ha lenne probléma vele. Nekem a Mop Promat 3x szervizelték aztán csereutalvánnyal kiszálltam a buliból
-
Luigi962
őstag
válasz ftamas0201 #23780 üzenetére
Szerintem a Roborock appon keresztül kérdezd meg a supportot a problémáddal. Nekem egyszer volt egy problémám és 2 napon belül kimerítő választ adtak képekkel és videóval illusztrálva. Abszolút korrektek.
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
válasz tobias88888 #22697 üzenetére
Az S7 jóval nehezebb.
-
Luigi962
őstag
válasz traktorgumi #22598 üzenetére
Maradj a Roborock appnál, tökéletes.
-
Luigi962
őstag
válasz tobias88888 #22588 üzenetére
Settings/Robot settings/ Button Lights vagy/és Status Indicator light.
-
Luigi962
őstag
válasz szabolcs.sz #22523 üzenetére
Én is azzal táplálom az enyémet
-
Luigi962
őstag
válasz Graphics #22492 üzenetére
Pontosan így van, én olcsóskodásból vettem egy Vacuum Mop Pro-t nettó 85-ért aztán a 6 hónapból 4-et a szervízben töltött majd felajánlották a cserét és majdnem ugyanennyit ráfizetve lett belőle használható és jó porszívó/Roborock S7/. Azóta mosoly és séta, gondok sehol
-
Luigi962
őstag
Az S a Roborocknál a prémium széria, a Q azt a S5 Max utódjának szánták! Egyikkel sem lősz mellé, IOS nem akadály. Én feketét akartam venni aztán fehét lett/S7/. Az első porszívom gen 1 Xiaomi volt és fehér aztán jött egy Vacuum Mop pro fekete ami cserével megkímélt az agyi stroketól szerencsére. Feketén nagyon látszik, ha poros viszont az apróbb karcok nem tűnnek fel ellenben a fehéren a súrlódások nyomai jobban kitűnnek viszont a kissé poros kinézet nem. Szerintem fekete mutatósabb, de a nők szerint inkább a fehér a szebb?! Egyébként Aliról rohadt jó fóliák vannak rá, ha megunod a színét.
-
Luigi962
őstag
válasz Jumbozorz #22412 üzenetére
Én deszt.vízzel használom és felmosás előtt a mopot bevizezem majd egy kupak padlóápolót locsolok rá és úgy teszem fel. Lesz illat is meg talán hatékonyabb is.2 mop van folyamatosan használatban. Oldalkefét ritkán kell cserélni, Hepa szűrőt meg írja az alkalmazás mikor.
-
Luigi962
őstag
válasz Gsx-rr #22367 üzenetére
Aki olcsó belépő szintű, de azért mégis minden funkcióval ellátott robotot akar az szerintem próbáljon meg egy realme Techlife Robot Vacuum robotporszívót most 80 ezer pénz és itthoni garanciával. Amennyiben nem lenne mégsem olyan jó akkor szervízelni lehet itthon simán. Hivatalos Realme shop a forrás.
-
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
válasz Compton187 #22159 üzenetére
Nekem egy teli tankkal 2x63 nm feltöröl intensív módban.
A mop mosható mosógépben. -
Luigi962
őstag
Akinek nagyon kell Roborock S7 az tud rendelni csak ma az ebay-ről 380 Euróért és van fehér is meg fekete is! [link]
-
Luigi962
őstag
válasz Lasersailing #22143 üzenetére
Nekem is volt Xiaomi gen 1 /Roborock/ 2 évig. Soha nem cseréltem volna le, ha nem csábulok el a feltörlés meg az egyéb nyalánkságok miatt. Atom biztosan teszi azt amit tud!
-
Luigi962
őstag
válasz zozy84 #22130 üzenetére
A mopot felmosás előtt vizezd be és locsolj rá kis padlóápolót és úgy tedd fel.
A felmosást állítsd Deep Clean + ra, így lassabban megy és rezegteti is a mopot, ha a felmosást 2x-re állítod akkor hosszába és utána keresztbe is végig törli a helyiséget! A vacuum erősségét elég Turbo-ra állítani a szőnyegeknél úgyis magától felemeli Max-ra. -
Luigi962
őstag
válasz tobias88888 #22049 üzenetére
A USD nem borzalmas egy hónapja 445 volt ma meg benézett 390 alá is már
-
Luigi962
őstag
válasz phoenix1989 #22023 üzenetére
Nem tudom, mert az enyémen csak olyan van/Xiaomi Mijia rúdporszívó/
-
Luigi962
őstag
válasz phoenix1989 #22017 üzenetére
Nekem olyan a rúdporszívómon van
-
Luigi962
őstag
válasz takacsbotond #21959 üzenetére
Én úgy tudom igen.
-
Luigi962
őstag
A Reflink témához csak annyit szólnék, ha nem lenne itt "Silent77" fórumtárs akkor elég sok embernek vagy nem lenne robotporszívója vagy méreg drágán jutott volna hozzá. Nem beszélve arról, hogy Mi csak úgy az életbe nem jutnánk ilyen kedvezményekhez+olykor segítséghez az ügyes-bajos dolgokban. Ezt mondom úgy, én nem itteni link alapján vettem S7-et !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest