Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz phoenix1989 #23324 üzenetére
Szia!
Ezt nem ismerem, de valószínű ennyiért nem is fogom megismerni. Jól beárazták.
De köszönöm, hogy belinkelted, mert sose tudhatjuk!
Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz FerNandor #23300 üzenetére
Szia!
Bocs, pár napig nem néztem fórumot. Kb 5 cl-es a flakon kupakja (nevét majd egy másik válaszban elküldöm, mert nem tudom fejből) azt 1/3-ig töltve megy a 600ml-is tartályba. Korábban Ajax soda+lemon felmosót használtunk, de mostanában mifelénk nem kapható.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz FerNandor #23279 üzenetére
Szia!
Nem cáfolni akarlak, csak mint tényt írom le, 3 éve használjuk a Mop Pro-t nagy víztartállyal és felmosószerrel. Vagy citromos, vagy szódabikarbónás szert használunk, a lényeg, hogy olajos, aromás szert nem használunk benne. Elektromos pumpás, 3 éve tökéletesen működik.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
Szépen megy lefelé a Dreame L10S Ultra ára itthon is
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz phoenix1989 #22303 üzenetére
Dreame bot l10s ultra teszten a fickó szárítás után végig húz egy fehér papírtörlőt mindkét mopon, nincs rajta víznyom
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz temppro #22287 üzenetére
Valószínű az, hogy az EU verzióra 1x jött frissítés, azoknak akik letöltötték téglásította a gépet, aztán visszavonták azt az fw-t és azóta sem jött másik, meg már nem is fog. Kihozták az újabb változatokat, azoknak majd biztos lesz. Sokaknak okozott nem kevés fejtörést és mérget a különböző hibáival, de vagyunk páran, akik a mai napig hibamentesen használjuk, mi pl. 2,5 éve és valószínű még fogjuk is jó ideig.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz BlackJack21 #21858 üzenetére
Lehet, hogy így van, de a leírás így szól "mászási képesség 8cm-ig"
Közben megnéztem egy másik forgalmazónál is, ott is ezt írják
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Luigi962 #21854 üzenetére
Ez Xiaomi Viaomi Alpha3 biztosan fel menne rá. 8 cm a mászóképessége
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Megjelent az egyik itthoni webáruházban a Xiaomi Dreame W10 robot porszívó.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Sziasztok!
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Roidmi Eva globális forgalmazása mikor indul?
Előre is köszi, ha megosztod!
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
Szia!
Gondold végig! Letakarod a tükröket, csináltatsz egy új térképet, ami a valós alaprajzot mutatja. Majd leszeded a tükrökről a takarást és beereszted a gépet, aminek a memójában van egy térkép, de az nem egyezik azzal, amit ott "lát" (a tükörkép miatt). Mit fog csinálni? Nagyon valószínű, hogy zavarba jön és ki tudja, hogy reagál?
De pont e miatt, egy próbát megér, hogy új térképet csináltatsz és megpróbálod a helyiséget tükörképestől kitakaríttatni.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz herrká #20250 üzenetére
Szia!
Ezeket úgy tervezték, hogy folyamatosan a töltőn és áram alatt legyenek. Nekünk egy Mop Pro van, lassan két éve, konyhaszekrény alá raktam a töltőjét, ha nem dolgozik, mindig rajta van. Még sem a gépnek, sem az akksinak nincs baja, most is annyit merül, mint új korában.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Szia!
Nálunk egy Mop Pro szolgál, ami lézeres. A torony miatt egy kicsit magasabb a lézer nélküli változatoknál és e miatt a nagyon alacsony bútorok alá nem fér be.
Bár ezzel a típussal sokaknak meggyűlt/meggyűlik a baja, mi nem panaszkodhatunk rá, jól dolgozik. Akár töltőről indul, akár elviszem a takarítandó helyiségbe, működik rendesen. 1 térképet ment és kezel, de nálunk ez elég is.
Ha ütközik is valamivel, elég finoman teszi, de általában 2-3 mm a távolság, amit tart. Sokan írták itt a fórumon, hogy megzavarhatja a robit fényes felület. Ez a Pro tükörkrómozott szekrénylábak körül mozog, amik még kúposak is, össze-vissza verik a lézer fényt, de nem befolyásolja, teljesen hiba nélkül mozog körülöttük. Takarítás közben ha lemerülne, visszamegy a töltőre és feltölt, aztán folytatja a takarítást onnan, ahol félbehagyta.
Lehet hozzá venni külön víztartályt, ami 600 ml, ebben a kategóriában a legnagyobb, ami elég egy egész ház feltörléséhez. Mi lassan két éve használjuk desztillált vízzel és felmosószerrel, semmi baja a szivattyújának. Ezen idő alatt egy mop feltétet és egy oldalkefét cseréltem, mindent lehet rendelni hozzá Aliról, vagy itthonról (csak drágább). Ja, meg a nagy víztartályt, de ott én voltam a ludas, nagyon megnyomtam a műanyag bepattintó fület és eltört.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Steady74 #20151 üzenetére
Szia!
Itt Dreame Bot Z10 Pro most nagyon jó áron van és itthon a garanciát is ki tudod használni (ha esetleg kell)
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Itt egy egészen jónak tűnő Roidmi.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Olympia76 #19949 üzenetére
Szia!
"Sziasztok, Dreame Z10 Pro esetében be lehet állítani valahogy, hogy konkrét helyen kapcsolja ki az akadályérzékelést és "törjön át" rajta?"
Szerintem egyik gépen sem lehet ezt beállítani. Kétlem, hogy bármelyikben - ideértve a Dreame Z10 Pro-t is - lenne ilyen szintű vezérelhetőség.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
Szia!
Nekünk ilyen van, három hosszúhajú hölgy van a családban, de nem okoz gondot. Kerék sosem szedi fel, oldalkefére van, hogy rátekeredik, főkefe feltekeri, de erről is meg az oldalkeféről is egyszerű leszedni, ha a célszerszámot használod (adják hozzá).
Azon őszintén csodálkozom, hogy az itt leírtak alapján választottad ezt a típust, mert a legtöbben nem ajánlják.
Nekünk bevált és gond nélkül használjuk.[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz donistvan #19769 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni Én egy MOP PRO mellé gondoltam megvenni, csak porszívózni, mert ennek nagyon kicsi a víztartálya, viszont sokkal erősebben szív mint a MOP PRO. Utóbbinak viszont van 600ml-es víztartálya és mi nagyon elégedettek vagyunk a feltörléssel, amit produkál, ráadásul szinte mindenütt lehet vele dolgoztatni.
humigabi
-
-
humigabi
aktív tag
válasz kocsisdavid5 #19475 üzenetére
A global változattal semmit MI Home alatt, vagy orosz app, akkor igen.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz daver88 #19294 üzenetére
Nem, jó lesz az a factory reset, meg az újratelepítés. De azt nem értem, miért végez 10 perc alatt. Az egész lakást be kellene járnia. Nincs tükör, vagy tükröződő felület, ami bezavarhat?
Na most jobban megnéztem a típust, ennek a tetején van a kamera, amivel tájékozódik. Így tükröződő felület nem zavarhat be. Lehet valami "szervi" problémája van.
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz tranceplanet #19158 üzenetére
Szia!
Nekünk is Mop Pro-nk van, szintén másfél éve. De én bárhova elvihetem a kezemben, kijelölöm a helyiséget, pozícionálja magát és takarít. Mindegy hova teszem, felismeri hol van.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Igen, ha beviszed egy helyiségbe és ott kijelölöd a térképen az adott helyiséget és elindítod, két körbeforgás után (pozícionál) megjelenik a térképen és el kezd takarítani.
A dokkolót ha átrakod máshová újra kell térképeztetni, mert nem fogja tudni, hogy az új helyen van. Neki az első térképezéskor rögzített helyen lesz egészen addig, míg újra nem térképezteted a dokkoló új helyéről.humigabi
-
humigabi
aktív tag
Írtad, hogy elakad a szőnyegen. Mindig elakad, vagy csak néha? Ha mindig elakad rajta, akkor jobb ha no go zónát állítasz be rá, mert csak gond lesz vele. Ha csak néha, akkor meg ki kell deríteni, mi okozza, hogy elakad és az okot megszüntetni, ha lehetséges (ha hosszú szálú és azért akad el, akkor jobb ha elfelejted a szőnyeg porszívóztatást).
A másik, amit írtál, hogy a hálózat miatt megszakad a wifi kapcsolat. Azt esetleg a router beállításával, vagy jelismétlő beiktatásával tudod orvosolni és akkor nem akad el.
Azt nyugodtan próbáld meg, hogy a takarítandó helyiségbe viszed, kijelölöd a térképen és úgy indítod el. Időt és akku kapacitást spórolsz vele, plusz simán tudja, hol van. Én azt is szoktam csinálni, hogy egyik helyről átviszem a másikba (küszöb miatt) és mindig tudja, hol van, amikor elindítom és pozícionálja magát.humigabi
-
humigabi
aktív tag
Szia!
Nekünk is ilyen gépünk van, de nincs vele gond. Hogy indítod el takarítani? Kijelölöd a térképen a takarítandó helyiséget és start a dokkolóról? Nem próbáltad még úgy, hogy odaviszed az adott helyiségbe, aztán kijelölöd a helyiséget és start? Mert ezt is tudja, nem kell feltétlen dokkolóról indítani.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz bajtokarpi #17625 üzenetére
Csak egy infó, aztán eldöntöd, mit gondolj. Mop pro porszink van, tök sötétben is dolgozik, éppen úgy és hatékonyan, mint nappali fényben. Lidar van a tetején.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Sziasztok!
Mop Pro tulajoknak hasznos infó lehet (most a hétvégén jöttem rá).
A főkefe "lebegő" - nem hajtás felőli - oldalán a szabadon futó gyűrűt le lehet húzni és az alászorult port, piszkot ki lehet takarítani. Egyúttal a gyűrűben lévő kis réz perselyt meg lehet kenni (én száraz teflonnal fújtam be, az nem szedi össze a port).humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Steady74 #17159 üzenetére
A Mop Pro tartozékai között kapsz egy vegyes tartályt, ami egyben por és víztartály is. Lehet egyszerre porszívóztatni és feltöröltetni vele, de (ezt itt a fórumon írta valaki) ha kiveszed a HEPA szűrőt a tartályból, akkor csak feltöröl. Ennél a gépnél célszerű először mindent felporszívóztatni, aztán feltöröltetni és ahol a szőnyeg van no go zónát kijelölni a térképen.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz flegga92 #17148 üzenetére
Szia!
Amit szeretnél, az csak a kínai változattal lehetséges, vagy mókolnod kell a globális változat fw-vel.
Arra a lakásméretre teljesen jó, nekünk ilyen van, de globál változat és csak egy térképet kezel. De jól működik, elégedettek vagyunk azzal, ahogy dolgozik.humigabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest