Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
válasz flegga92 #11916 üzenetére
Szia!
Egyenlőre csak egy térképet tud tárolni, az egyik szinten elengeded és takarít. Van már olyan fw, ami több térképet kezel, csak azt egy spanyol oldal útmutatása alapján lehet, nem egyszerű módon rátölteni.
Dokkolót csak akkor érdemes felvinni, ha biztosan nem megy végig egy töltéssel. Lépcsőt érzékeli, nem esik le.
Rövid szálú, sűrű szövésű szőnyeggel könnyen boldogul és szépen kitakarítja, ilyenünk van.Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Peetey91 #11914 üzenetére
Szia!
Ennyiért is van Mop Pro. Mi tőlük vettük, de akkor még csak 97 volt. Olvastam egy leírásban, hogy lehet bele felmosó szert tenni, (semmiképp se agresszív hatásút) de a desztillált víz ajánlott a csapvíz helyett. Mi az Ajax citromos szódabikarbónás felmosóját használjuk, az nem rakódik le benne (az olajesszenciás változatokkal ellentétben).
Ja és még egy tapasztalat. A vegyes porszívó-felmosás funkció és tartály helyett érdemesebb venni hozzá egy nagy víztartályt és először felporszívóztatni, utána kicserélni a tartályokat és felmosatni vele. Sokkal szebb a végeredmény és nagyon komoly területre elég a folyadék.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Gubu0101 #11935 üzenetére
Azt kivételesen itthon, mert gyorsan kellett és kintről sem lett volna sokkal olcsóbb.
Ráadásul előre kifizettem, így szállítás 0,- Ft.
Xiaomishop, Mop pro víztartályÜdv:
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz Soma01 #11956 üzenetére
Nézzél csak körül, mert sokkal jobb, ha magad győződsz meg róla, melyik milyen tulajdonságokkal bír. Én is ezt csináltam és rájöttem, hogy egyik gyártó sem közelíti meg azt a hármat, akikkel a Xiaomi gyártat. Ráadásul vannak olyan típusok Pld. ez amik sokkal több pénzért a felét sem tudják annak, amit egy S5 Max, vagy egy Mop Pro tud.
Én nagyon sokat olvastam utána, mire a Mop Pro mellett döntöttünk, de egyáltalán nem bántuk meg.
A kiválasztásnál sok mindent mérlegeltünk és bár az S5 Max többet tud, mégis a Pro maradt. Most már minden van hozzá, ami a teljes kihasználáshoz kell és a tartalék alkatrészek is megérkeztek.
Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.Ja és egy tapasztalat, amit mindenkinek szánok, akinek Mop Pro-ja van. Ha végzett egy megadott takarítási ciklussal, de indítanátok egy másikat anélkül, hogy a dokkolóra visszamenjen, akkor a "Stop running" megnyomása után érdemes az alkalmazásból kilépni, majd vissza, megvárni míg betölti a mentett térképet és úgy megadni a következő takarítási parancsot.
A csak "Mop" funkció pedig csak a nagy víztartállyal működik, a kombinált por-víztartállyal nem.Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
11953 Serpent
Fehér filc csík, belülről fehér gumival összevarrva, hogy rá lehessen húzni. Ha nem kell, lehúzod róla.
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Napfénysüti #11965 üzenetére
Ezt nézd meg, szerintem az igénynek megfelel. Erős a szívóhatása.Xiaomi MI Robot Vacuum Mop
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #11981 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer mindkettő műszaki specifikációját! Xiaomishop-nál megjelent az új 1C, azt is nézd meg, érdemes.
Üdv:
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz axlfsi #12044 üzenetére
Oké, megértettem.
Nekünk Mop Pro-nk van, ahhoz rendeltem Aliról szettben cuccokat, amihez oda volt írva, hogy eredeti gyári. Megjött, Xiaomi dobozokban és kottára u.a. minden, mint ami gyárilag benne van.
Szóval ha keresel olyat, amihez ez oda van írva, jó eséllyel gyárit kapsz.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Magicrat #12040 üzenetére
Szia!
Kis segítséggel a fórumtársak rávezettek, honnan is rendeltem a Mop Pro-hoz a tartozékokat Tartozékok
Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Peetey91 #12054 üzenetére
A kombinált porszívózás+feltörlés funkciót csak úgy tudod elindítani, ha a kombi tartály van benne. Mivel érzékeli, melyik tartály van behelyezve, csak az adott tartályhoz tartozó funkciót engedi elindítani. Tehát ha ezt akarod használni, akkor kombitartály feltölt, behelyez, mop felpattint és kombinált funkció elindít (porszívózik és feltöröl egy menetben).
De! Mivel mi is ilyet használunk és a kombinált funkció annyira nem jött be, rendeltünk hozzá egy nagy víztartályt, így először porszívózik, utána feltöröl. Igaz így duplán megy és közben "tankolnia" kell a dokkolón, de sokkal szebb a végeredmény, arról nem is beszélve, hogy a 600 ml töltet az egész területre elég.Még belefért a szerkesztésbe, természetesen amikor csak feltöröl, akkor a porszívó funkció nem megy, ellentétben a kombinálttal, amikor porszívózik és egyben feltöröl is.
Üdv:
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Yager01 #12101 üzenetére
Ezt egyenlőre nem tudod megcsinálni. A Mop Pro fw-je csak egy térképet kezel, majd az ígért frissítés fog állítólag több térképet megjegyezni, kezelni. Most csak annyit tudsz tenni, hogy a térképes helyen térkép szerint takarít, a földszinten meg térkép nélkül megy egy teljeset és a végén nem mented el a térképet.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
[link] Napfénysüti
Ilyen gond nálunk is volt, de az alkalmazás bezárása és újra megnyitása helyre tette a dokkolót (volt, hogy kétszer kellett megcsinálni, de helyre állt).
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz tranceplanet #12195 üzenetére
A linkedben lévő "kütyü" a múlt héten jött meg nekünk, döbbenetes amit tud. Csak ajánlani tudom mindenkinek kiegészítés képpen egy robot mellé, mert amit az nem tud kitakarítani plusz a szövet bútorokat (szőnyegeket is) félelmetes minőségben takarítja egy ilyen akksis gép (Dyson sem tud többet).
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz tranceplanet #12201 üzenetére
Így tudod jól összehasonlítani Xiaomi Mi Mijia Handheld Vacuum Cleaner 1C
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz noicenoice #12206 üzenetére
2 cm-es küszöbön oda-vissza jár, de a 3 cm-es már sok. Gyárilag is 2 cm van megadva, ha jól emlékszem.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz Napfénysüti #12305 üzenetére
A miénk EU-s, (Turbado-tól) az Y felmosást viszont tudja. Térképet csak egyet kezel és a 3.5.3_0017 fw-vel jött és azóta sem ajánlott fel mást.
Köszi az infót!
Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz Napfénysüti #12400 üzenetére
Nincs a leírásában sehol, hogy szabad vízzel mosni. Mivel papír alapúnak látszik, szerintem nem szabad vízzel mosni. Lehet, hiszen mindent lehet, csak nem szabad.
Én s.levegővel tisztítom.
De ha a műanyag hálóra gondolsz, azt igen.[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz jackbacsi87 #12567 üzenetére
Mop Pro van üzemben nálunk 5. hónapja. Szerintem nagyon jól navigál - ezt most már tapasztalatból írom - keveset ütközik, azt is nagyon finoman, hála a lézernek és a lökhárítóba épített mikrokapcsolóknak. Az 1C-ről azt olvastam, hogy a kamerás navigálás miatt nagyon sok az ütközése a tárgyakkal.
Sajnos az teljesen igaz, amit Gubu fórumtárs ír az fw frissítésről. Nem tudom, mi itt miért nem kapjuk meg rá a frissítést, pedig van hozzá, ráadásul egész jó újítások vannak benne.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz gyulazsolti #12575 üzenetére
Ahhoz van, de én nem csináltam meg. Szerintem el lehet boldogulni vele így is.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz gurabli #12701 üzenetére
Szia!
Nekünk ez van [link].
Ha azt mondom, hogy aki eddig nem nagyon szeretett pórszívózni a családban, most csak ezt használja.
A töltés annyira elég, amennyit leírnak róla. De a speckó hengeres fejeknek köszönhetően nagyon jól takarít kisebb fokozaton is. A legerősebb fokozatot csak szőnyegen, vagy ágymatracon használjuk, ahhoz meg elég a 8 perc bőven. MI a kicsi és közepes fokozatot használjuk a legtöbbet.Xiaomi Mop Pro robot meg az 1C együtt mindent visz.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
Szia!
V8 18000 Pa szívóerő
V9 20000 Pa "
C1 20000 Pa "A legfontosabb különbség ez. A V9 és a C1 szinte u.a. csak a V9 dokkolója eggyel több adaptert fogad. Ez nagyon jó, mert a C1 dokkolójára nem lehet minden tartozékot felrakni és ez egy kicsit kényelmetlen.
Ezt azért tartsd szem előtt. Meg az árakat is!
Üdv:
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
Teljesítményben semmi, kinézetben a V9P borzadály, egy Dyson utánzat. Nekem rettenet.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Ubulhun #12735 üzenetére
Szia!
Egy vagy kétszintes a ház? Mert az S5max tudja kezelni a két szintet külön térképpel, a Mop Pro nem. Ez is lényeges különbség az akku kapacitás (S5 max 5200 mAh, Mop Pro 3200 mAh) mellett.
Mint Mop Pro tulaj ezt már nem szívesen írom le, de az S5max-ra rendszeresen megy a frissítés (a fórumtársak írják rendszeresen) a Mop Pro-ra meg a hibás fw visszavonása óta semmi.
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz Pozsi85 #12812 üzenetére
Szia!
Ez egy jó kérdés. mert most hogy kérdezted én is el kezdtem keresgélni, mert eddig eszembe sem jutott hangparancsot adni. De kb. annyira juthattam, mint te, mert bár már korábban hozzáadtam a home-hoz, a beállításokban nem találtam semmit.
Bocsi, de nem tudok mit tanácsolni, talán lesz valaki a fórumon, aki már csinált ilyet és megosztja velünk.humigabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest