Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #22502 üzenetére
Na, összegezve S7 Vs S8(sima verziók):
hátrány:
-400ml vs 470 ml portartály
előny:
-2500 Pa vs 6000 Pa.
-"Obstacle Avoidance ".Maga az S8 igazából az S7 maxV fejlesztett verziója.
S7 maxV vs S8
hátrány:
-semmi
előny:
-200ml vs 300ml víztartály
-5100Pa vs 6000 Pa.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
szente
addikt
Sziasztok!
A Proscenic mennyire megbízható gyártó? Korrekt cuccokat gyárt?
-
szabolcs.sz
tag
válasz szente #22504 üzenetére
Passz, én 1db U6-ot vettem 2 hónapja, 60eft korul, kalandvagybol. Teszi a dolgát, adták hozzá egy sima és egy vizes tartályt, 30nm-t fel óra alatt kiporszivozott. Bejárónő mellé van, nyaralóba, eddig 4 ciklus van benne. KB havi 1-2 alkalomraremelem jó lesz. Otthonra q7 maxot vettem kB ugyanakkor.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabolcs.sz #22505 üzenetére
Ismerős ez a Proscenic U6, azt hiszem a Lenovonak is ők gyártanak robotot.
60-ért viszont ajándék. Hol vetted annyiért?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
szisztematikus mozgasu gepet neznek, egyelore infokat gyujtok.
Elolvastam osszefoglalot, ott kb csak xiaomi-rol volt szo. Csak az az ajanlott?
-Jo lenne olyan 100-120e Ft-ba beleferni.
-Csak laminalt parketta/jarolap van, szonyeg, kuszob nincs.
-Nincs nagy kosz, nincs haziallat, 2 felnott 2 gyerek.
-3 szintes a haz, jo lenne ha tudna olyat hogy felviszem emeletre kezzel, kiporszivoz, majd szol ha kesz hogy vigyem le a dokkolohoz
-Felmosas. Van ennek ertelme (plane ebben az arkategoriaban), vagy feleseges? Nincs vele riziko (kifolyik viz, elaztat, stb)?[ Szerkesztve ]
OK
-
Graphics
Jómunkásember
Ebbe az árba belefér a:
Dreame D9
Mop 2 ProMindkettőt a Dreame gyártja.
Az elsővel van tapasztalat, ez tud Multi-Mapot.
A felmosás az inkább feltörlés, de nagyon hasznos, mert a maradék port is összeszedi.Nincs rizikó, nem folyik ki, mert egy szivattyú adagolja. Ez a típus viszont manuális, tehát neked kell felhelyezni, majd a végén levenni a mopot.
A szőnyegnél nem tudja felemelni, tehát oda első körben nem mehet be, csak levett moppal.Vannak komolyabb típusok, de azoknak az ára 1,5-2x , ami tudja "emelgetni" a mopot is.
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vettem még pótcuccot, majd aliról, ha találok valami duty free-t...
Nem tudom lehalnak-e, nekünk a Mi Vacuum 4 éves, semmi baja nem volt soha, igaz ez még Roborock gyártmány.
Ha 4 évig kibírja ez is, akkor megérte, ha előbb baja lesz, akkor elnézést kérek a Roborock gyártmányú cucctól, és következőleg azt veszek.
-
Z_A_P
addikt
válasz Graphics #22512 üzenetére
Ertem, koszi.
A felmosas hogy megy?
Ha csak porszivozni akarok, akkor le kell tepozarazni a feher rongyot rola es kiuriteni a viztartalyt? Vagy app-bol kell beallitani hogy most mosson is, es rongy+viz maradhat rajta?
Lehet padloapolo lottyot is rakni a vizhez, vagy csak tiszta vizzel szabad?OK
-
Graphics
Jómunkásember
Ha porszívózni akarsz, akkor kétoldalt kipattintod a tartályt moppal együtt és leveszed.
Ha mosni akarsz és azt akarod, hogy ne menjen rá a szőnyegre, akkor állítasz neki no-mop zone-t.
Fel lehet osztani a tereket szobákra, illetve virtuális falat húzni, ha pl. radiátor-konvektor alá nem akarod beszorítani.Első indulásnál felpakolsz mindent, körbeengeded mop-ostartályos nélkül.
CSak tiszta vízzel azaz ( desztillált v. ioncserélt, itt majd kijavítanak, de azt hiszem előbbi)
Én úgy szoktam, hogy a mopot indulás előtt bevizezem, mert ezt így is kell, mosdókagylóba engedek vizet, pici Ajax, és azzal beáztatom.Ezt teszem fel, és frankón illatos lesz minden.
Van Daily Mopping, meg Deep Mopping is, utóbbi alaposabban megy végig.
Elvileg 30 percenként le kéne venni a mopot és kimosni, én eddig hagytam végigmenni a 45-55 perceket.
Érdemes esetleg a piszkosabb helyeket utoljára hagyni, hogy ne húzza végig mindenhol a koszosabb mopot. Lehet Cleaning sorrendet is állítani, hogy melyik helyre menjen először.Nagyon okos a szoftvere.
Ha véletlen D9-et veszel és kérdésed lesz még, akkor privátban is kereshetsz nyugodtan[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Tud amúgy porszívózni és felmosni is együtt, csak szőnyegre nem tudsz menni úgy vele, ha fent van a mop a tartállyal
Viszont szőnyegen tud olyat, hogy megemeli a szívóerőt automatikusan.Felmosás pedig igen, úgy ahogy írod.
A seprű alapból rajta van ,azt nem kell levenned sosem
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz Graphics #22514 üzenetére
Desztillált víz vs. ioncserélt közt az előállítási eljárás a különbség, ioncseréltet fogsz kapni benzinkúton de desztilláltat csak gyógyszertárban szoktam látni, mindkettő ph7 körüli van.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
veterán
Nincs sok kinti akció.
Banggood Roborock S7 $409.99 VIP3-tól. Akit érdekel, írjon PM.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Baltincs
tag
Sziasztok!
Megleptük magunkat egy Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite-al karácsonyra. Azóta minden nap megy egyet, viszont egy-két napja (factory reset után is) folyamatosan elakad egy négyszögletű dohányzóasztal alatt ami alól eddig simán kijött. Ott szenved egy darabig, neki megy mindegyik lábnak kb 40szer, majd azt mondja, hogy végzett a takarítással úgy, hogy a fél nappalit nem járta be és a többi szobáig így el sem jutott, majd nagynehezen hazamegy, de az is egy külön tortúra.
Mit lehetne tenni szerintetek vele?
Áttörölgettem már mindent, hátha valami koszos lett, de semmi. -
peeat
tag
válasz szabolcs.sz #22523 üzenetére
ami még jó az RO víz ( RO szűrővel nem túl drágán megoldható de ne olyan ami visszasóz sima akvarista ro szűrő elég)
-
Luigi962
őstag
Én is azzal táplálom az enyémet
-
OPiiPO
veterán
jó ötlet
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tobias88888
őstag
Geekbuying végre, többszöri rákérdezésre most küldi a 11.11-es S7-et (legalábbis DPD felé adatokat már küldtek, bár ez lehet trükközés is). Nem kapkodták el
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs.sz
tag
válasz tobias88888 #22527 üzenetére
mennyi volt akkor a gb ára az s7-nek ?
-
RBJ
addikt
Rövid kérdés? Lydsto R1 VS Viomi alpha 2 pro.
Nekem lydsto van teljesen megelégedve ismerős akar.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
tobias88888
őstag
válasz szabolcs.sz #22528 üzenetére
364.99$ de 396.3Ft-ra jött ki egy dollár revoluttal. Ebben a pillanatban 372.4Ft egy dollár szóval 385$-os ár jönne ki azaz nem sokkal rosszabb mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
-
-
joysefke
veterán
Megjött a Roborock S7 Banggoodról (Silent77 féle kuponnal).
-(1)Kell valamit tudni első használat előtti beüzemelésről?
-(2)Első feltérképezést érdemes napfénynél megejteni vagy mehet este lámpafénynél?
-(3)Feltérképezésnél mennyire kell félteni az érzékeny bútorokat és főleg azok sarkait? (Alpesi fényes fehér, alumínium, stb)Köszi!
-
macii97
senior tag
válasz joysefke #22536 üzenetére
"Quick mapping"-et használva gyorsan körbemegy takarítás nélkül minden szobában csak körbenéz pár perc alatt összerakja a térképet.
Utána első takarítások alkalmával finomítja tovább.
Bútorokat nem fogja bántani hozzájuk se ér
Ha van földig érő nagy tükör, az bele fog zavarni. Nálunk van, kb 20 centis sávban ragasztottam rá matt ablakfóliát az megoldja -
RBJ
addikt
Ezek az alkalmazások miért a felhőben tárolják a térképet?
Vagy én tudom rosszul? Lehetséges a telefonra menteni?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
tobias88888
őstag
Szívóerő kb marketing fogás, sokat nem jelent: [link] (CFM se számít annyira, inkább a százalékos takarítás)
Videóból is látni azért, hogy őrült dolgokkal tesztelik ezeket, pl homok ritkán kerül fel. Sima port a legtöbb tökéletesen összeszedi, még a régi alap Mop-om is. Én szőnyeg miatt veszem az s7-et meg a feltörlés miatt (plusz van macska is)[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
S5 Max amúgy kompatibilis az új s7 féle bristle-less főkefével? Mert az lehetne kb a legjobb opció ez alapján
-
joysefke
veterán
Hogyan tudom az S7-et WiFi-re csatlakoztatni, anélkül, hogy a mobil appba beírnám a WiFi jelszót?
-
Z_A_P
addikt
válasz tobias88888 #22544 üzenetére
Hat teszt alapjan jobban takarit, raadasul ez S5, azaz regebbi (feltetelezem szarabb mint S7).
Na most lettem bajban
Ahogy olvasgattam a forumot, olyan 1-2 evesen halt be a legtobb (aki irta), szoval a D9 4 ev garija erre jo lenne, mindig "kapnek egy ujat" ha gond van.OK
-
joysefke
veterán
S7-et lehet üzemeltetni leszedett mop-ronggyal is?
-
mazso1988
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro termékkel.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...