Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
-
Lj23
csendes tag
Köszi. Sejtem, de 60 nm a lakás, és fontos lenne, hogy az ágy alatt kitakarítson. Nyilván a többin is szaladjon végig, ahogy tud, de nincsenek különleges igények. Csak annyi, hogy a heti egy porszívózáskor ne álljon már hatalmas por a lakásban, így közben egyszer-egyszer elindítanánk. 9.5 cm az ágy alja, sajnos ez a lidarossal már nem megoldható. Még a laposabbakkal is necces lesz, ha megsüllyedt az ágyneműtartó.
Másik szempont a kopó alkatrész utánpótlás. Mindkettőhöz gond nélkül beszerezhető? Gondolom az újabbhoz tovább lesz várhatóan.
-
OPiiPO
veterán
"a masik fele meg arrol szol, hogy mikent doglott be a keszulek" - azt is vedd számításba, hogy aki elégedetten használja a gépét az sokkal kisebb valószínűséggel ír a topicba, akinek meg gondja van az egyből azzal kezd, ezért a problémás esetek erősen felül vannak reprezentálva.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
zsamiatt
őstag
azért mert az emberek egy része azt hiszi, hogy ő most mennyit nyert, mekkora üzletet kötött és Sőt mindjárt Warren Buffett egyenesen. Aztán ha gond van néznek mint hal a tacskos szatyorban. Van akinek meg nem számít ha bedöglik. Nem kell ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Nikaré
őstag
Nincs arányban a kettő!
Megvette, használja hiba nélkül.
Megvette, használja, meghibásodik.
Szerinted melyik csoport írogat, panaszkodik ?Most lesz kettő éves a kintről rendelt/vásárolt gépem.
Nagy örömmel használom és köszöntem is anno a kuponos lehetőséget!
Most mit csináljak?
Hetente 3-4 alkalommal írjak ide, hogy a teringettét működik a gép!
Szinte alig csökkent az akku kapacitása!
stb... -
pooty
tag
Az is fura, hogy pl. a facebook csoportban, mindenki az itthon vásárolt robotporszívóról jelent valami hibát (legalábbis ami nekem feltűnt, hogy a Mo.-n vásárolt xiaomi essential porszívókról szóltak a meghibásodásos bejegyzések(mindenki a szervízbe való visszaküldést emlegette)). Nekem 2 kínából rendelt porszívóm van: a 2 évesben (xiaomi essential) akksit kellett cserélni(ez kb saját hibából jött össze) az 1 évesben (Viomi SE) eddig 1x kellett szűrőt cserélni (szintén kb. saját hibából). Érdekes lenne kideríteni, hogy az itteni fórumtársaknak (akár a csöndes megfigyelőknek is) honnan van a porszívója és volt-e meghibásodása...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az nem jelenti azt, hogy vásárolni is kötelező, de részemről befejeztem.
Totál rosszul közelíted meg, Te annyit látsz amit ide beírnak, de ez messze nem a valós.
Milliószor ki lett tárgyalva, hogy beírni az fog aki venni akar, vagy valami problémája van. A többi ember pedig használja évek óta csendben.
Az is ki lett tárgyalva párszor, hogy akinek fontos garancia az itthon vegye. Több milliót spóroltam az évek alatt a kinti vásárlással. Azt a pénzt inkább családra költöttem. Én se értem aki annyira ragaszkodik a garanciához, még is elfogadom, és nem lovagolok rajta.
Azért a garis dolgokat is sok estben el lehet intézni, de persze nem mindig. (rollert vettem ismerősnek, megérkezett, akku kuka. Küldtek új akkut kompletten, mindenki boldog.) Saját cuccaim közül ami nagyobb érték (20k feletti), nulla a meghibásodás aránya cirka 20 év alatt.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
L4mie
veterán
Garancia...1 évet adtak rá 2020-ban lurdyban, szervízről meg csupa jót olvasok itt éppen
de lehet az lesz, csak nincs kedvem 20-30-40-50k-t kifizetni egy kétes működésű cucc javítására, ezért reméltem, hogy van itt valakinek rutinja, tapasztalata szenzonrcseréről, honnan érdemes rendelni esetleg talált jófajta tutorialt.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
doggie
aktív tag
Nem teljesen.
Ahogy Silent77 is írta, ~32k volt akcióban egy elvileg buta porszívó, ami néhol kapható wifi-vel hogy tudjon kapcsolódni az app-hoz. Minden funkciója (porzsivózás, felmosás) tökéletesen működik, csak nem lehet az app-hoz rendelni, de elvileg nem lenne semmi más funkciója az irányításon kívül, amit távvezérlővel is lehet működtetni.
Így ha valóban megérkezik a számlámra, akkor ~12k-ért van egy v5s pro-m.
5 levélváltás megért ennyit."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
veterán
Kintről amúgy se kell sokat várni a garanciától.
Nagyon is jól járt. Az egész gép nem került 30k-ba. Nem tudom pontosan mennyi volt forintba.
Főleg ha azt nézem ,hogy szerintem nincs benne wifi.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kingabo
őstag
Köszi az 5letet. Videózás közben nyilván nem csinálta. Amennyire csavarozás nélkül tudtam szétszedtem, de a főkefén kívül sehol nem volt zsíros. Gondolom csak belement a kifolyt zsírba és szétkente a lakásban.
Egyébként Aliról van, ott is lehet érdemben gariztatni 1 év után is? -
Leon77
őstag
Én diego-ban vettem olcsó parkettaszegőt, és azt használom rámpának, de le lehet ragasztani mennyezeti hungarocell dekort is és a padló színére festeni (ez szerintem a legolcsóbb), anyukámnál így van.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
garfield-r
tag
Elnézést, ez kimaradt…
- Egy macska van
- Szönyegből egy kisebb van, nem hosszú szálú, inkább parketta és csempe amivel számolni kell
- Nem szeretnék felmosást
- Ami még fontos lenne, hogy a cserére szoruló komponenseket egyszerűen be tudjam szerezni (sarok kefe, porzsák stb) -
macii97
senior tag
Olyan porszívó, ami 2 centinél magasabbat mászik, szerintem nincs - legalábbis én nem találtam olyat pedig jó lett volna
A 2 centi is inkább 19mm ami belefér. Ami felette van, már megnyomja a lökhárítót és megakad a jószág.
Át kell alakítani a küszöböt, kell csinálni egy kis rámpát a robotnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest