Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pooty
tag
válasz alexandrosz #22348 üzenetére
Ez nálam is előfordult egy Viomi SE-nél, szerintem szintén valami papír zsebkendőt nyalt be és ennek eltávolítása után sem bírta túltenni magát ezen és nem indult el dokkolóról sem. Majd teljes kikapcs-bekapcs után megint rendben volt minden.
-
pooty
tag
válasz alexandrosz #22346 üzenetére
Az alapvető működéshez szerintem nem szükséges a wifi az csak applikációs eléréshez kell. Akkor lehet gond, ha azon a részen akad el ahol már nincs wifi és emiatt nem tud jelezni a hibáról.
-
CragON
aktív tag
S7 elkezdett legerősebb szívóerőn a szokásosnál erősebb sípoló hangot adni. Az a tipiukus porszívó hang, de most zavaróan sípolóbb.
Járt már így valaki? Ez valami meghibásodás első jele lehet? Más minden jó, teszi a dolgát. -
félisten
Nekem ma adták fel a geekbuyingos fehér S7-et.
Ha van aki még várja, akkor készülhet, mert valószínűleg jön az övé is."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tcsabika28
csendes tag
Sziasztok! Roborock S7 esetében más is tapasztalja, hogy besöpri a koszt a szönyeg alá. Ugye az oldal kefe funkciója az lenne, hogy beterelje a keféhez ,de a szőnyegek széle alatt csomó nagyobb koszt szoktam találni.
Köszi. -
CragON
aktív tag
válasz tcsabika28 #22359 üzenetére
Igen, nekem is összegyűlik ott pár morzsa stb, de nem sok.
A szőnyeg mivel magasabb így ha felmegy rá nem tudja felkapni a szőnyeg közvetlen szélénél lévőket.
Az oldalkefe meg nem tudja odaterelni, a koszt ami már a szőnyeg szélén van.
Azt megfigyeltem, hogy ha pl sok a morzsa az asztal alatt, akkor az oldalkefe néha "kilő" pár morzsát és ha olyan helyre megy ahol már volt, az ott marad. -
Gsx-rr
veterán
360 S5 Lidar szenzoros mennyire ajanlott?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz phoenix1989 #22365 üzenetére
nem szóltam, téves
Ezt amúgy ki gyártja?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Gsx-rr
veterán
válasz phoenix1989 #22365 üzenetére
Hol?
-
Luigi962
őstag
válasz Gsx-rr #22367 üzenetére
Aki olcsó belépő szintű, de azért mégis minden funkcióval ellátott robotot akar az szerintem próbáljon meg egy realme Techlife Robot Vacuum robotporszívót most 80 ezer pénz és itthoni garanciával. Amennyiben nem lenne mégsem olyan jó akkor szervízelni lehet itthon simán. Hivatalos Realme shop a forrás.
-
törölt tag
Sziasztok,Viomi SE főkefe beszerzéséhez ha tud valaki megbízható linket azt nagyon megköszönném.
-
pirosvilamos
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, ötlete?
Midea M7 lidar hibát ír, tisztítás nem használt, folyamatosan hozzá a hibát.
Szét szedtem a burkolatot, teljesen szabadon tudna forogni, de még sem mozdul.
Előre is köszönöm--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
atos30
aktív tag
válasz pirosvilamos #22371 üzenetére
Youtube-on Roborock lidar hibára keress rá ( más tipúsúra is kereshetsz, müködése az összesnek ugyanaz, viszont roborock repair videót biztos találsz) ( orosz és kínai videókra keress, mert alapból a régiós beállítás miatt a youtube ezeket nem jeleníti meg) Úgy látom a kis motor szokta megadni magát. 9V- os elemmel tesztelik, hogy tényleg az ment tönkre. Ha igen, úgy 2-3 ezer kínából az új motor .
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget a döntésemhez.
A topikot olvasgatva kettő készülék között vacillálok:
- 360 S8,
- Dreame F9Alapvetően 100k lenne a lélektani határ a keretet illetően.
Egy 65 m2-es lakást kellene takarítania, fele járólap/kerámialap, másik fele szőnyeg (~1 cm vastag). Àgy alà nem kell mennie. Főleg a hajszálakat, ill a kisebb porcicákat szeretnèm ha szèpen összeszedné és felmosna.A korábbi hozzászólásokban linkelt S8 (Emag) 67ezer huf, a Dreame (cmes) pedig 75ezer.
Melyik mellett tegyem le a voksom?Köszi a segítséget előre is!
-
Madn!ght
addikt
válasz tranceplanet #22376 üzenetére
Köszi Srácok!
Esetleg cmsshop kupon valakinek nincs elfekvőben? -
LazzL
tag
X
[ Szerkesztve ]
Üdv.: -= LazzL=-
-
Madn!ght
addikt
-
tutis
őstag
válasz Endless #22363 üzenetére
Ha olcsón akarsz jó készüléket akkor S5. Ha kicsit többet is rászánsz, akkor az S8 amit phoenix is linkelt.
Egyébként S5 rendelésem 6 nap alatt megérkezett.
Barátom S8 rendelése majd 1 hónap alatt jött meg. Valamit ott nagyon nem jól intéztek.. Egy időben vissza is ment teli árra az S8, most tették ki újra 68-ra.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
OPiiPO
veterán
iLife A4s tulajok: ha a MAX-ra állítom a szívóerőt akkor nálatok mennyivel merül jobban Mostanában vettem észre kicsi csökkenést a munkaidőben, majdnem 2 év rendszeres használat után.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Endless
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
Köszi mindenkinek, megérkezett ma a 360 S8.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok.
A tanácsotokra van szükségem: az utóbbi időben a porszívóm (Roidmi Eve.) időről időre eldobja a térképet. Marha dühítő, mert sem telefonon, sem applikáción nem tárol mapot, így minden alkalommal küldhetem körbe újra, ráadásul egyre furcsább térképeket rajzol. Már ott is helységet talál, ahol nincs semmi.
Szerintetek hol kezdjek hibát keresni?
KösziC805
-
atos30
aktív tag
válasz N4ri87 #22390 üzenetére
Szerintem ne keress hibát.
Szerver túlterheltség vagy frissítéskor szokott fáziskésés lenni a megjelenő adatokban. Ilyenkor eltűnik a térkép az aplikációban vagy úgy néz ki nem is működik.
Általában pár nap alatt normalizálódik a helyzet, de addigra a userek bepánikolnak és össze- vissza resetelnek meg újra térképeznek.A porszívó tárolja a térképet (Mideánál teszteltem tavaly) és ha be van programozva végig csinálja a takarítást, csakhát szerverhibánál a szerveren keresztül az appal már nem fog adatokat frissíteni csak késve és ilyenkor vannak anomáliák.
Tanácsom: várj pár napot (talán helyreáll a szerver) és utána reseteld a pórszívót, töröld az appból a pórszívót és az appot is töröld és végül üzemeld be újra az egészet.
Azért majd írd meg mi lett a vége, had okuljunk mi is .
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
zharkanyi
tag
Sziasztok!
Roborock S50-ünk van immár 4 éve és ebből 3 évig minden szép és jó volt.
Az utóbbi egy évben rendszeresen gond van vele, kóvályog ahogy itt más is írta már. Agyon törölgettem, nálam nem segített. Térkép reset után kiküldve megcsinálja újra szépen a dolgát, de pár alkalom és visszatér a problémához.
Factory reset is volt, utána tette a dolgát, de fel kellett raknom a firmware updatet és utána megint elkezdett kóvályogni. Ez baromi idegesítő mostanra.
A másik, hogy a 93nm-es tisztítási felület (annyit mér) már nem megy neki egy szuszra. Degradálódik az akkumulátora.Ha jól működne simán vennék bele egy új akksit, mert csak a porszívózás részét használjuk és tart egy olyan fokú tisztaságot, ami nekünk tökéletes. Időnként úgyis ki kell takarítani az ajtók mögött, sarkokban...
Viszont most erőteljesen gondolkodom, hogy mi legyen. Néha szét tudnám verni a 3 évig tökéletesen működő S50-et... Amikor elpakolunk mindent (gyerekek játékai...), még a székeket is felpakoljuk az asztalra és elmegyünk otthonról, majd arra jövünk haza, hogy random harmada van a lakásnak kitakarítva nem vagyunk valami boldogak. Érdekes mód, ha ilyenkor szobáról szobára végigküldöm, akkor azt jellemzően megcsinálja.
Persze vagy 3-4 óra, mire végez, mert nem bír csak 70 percet az akksija, majd töltés kell neki és csak további 30 perc után ér a végére.Ti mit csinánátok? Ezt próbáljam meg valahogy megjavítani (új akksi ok, de kóválygással nem tudom mit tehetnék) vagy vennétek egy újat.
Ha új lenne, akkor viszont valami olyan lenne jó, aminek többet bír az akksija. S50 30%-al fejezte be anno, ami azért gáz mert valahol 15%-nál minig elmagy tölteni magát, szóval nem volt sok a tartalék.
(Lehet a lakás töredezettsége a gond, mert amúgy 130nm, amiből 93-at kellene takarítson.) -
frenk74
tag
válasz zharkanyi #22393 üzenetére
Mi történik, ha nem az egész lakást takarítja a saját elgondolása alapján, hanem te szabod meg a helyiségenkénti sorrendet (1. konyha, 2. nappali, 3. folyosó, ...)? Ilyenkor csak az adott helyiség teljes kitakarítása után kezd bele a következőbe. Ha meg közben lemerül, és tölt, hadd csinálja, úgysem vagy otthon.
-
zharkanyi
tag
válasz frenk74 #22394 üzenetére
Mostanában ezt szoktam csinálni. Megadom a szobákat, konyhát... De ha az összeset végigkattintom és egybe küldöm rá, akkor ugyanúgy kihagyja mondjuk a fél nappalit. 1-2 szobánként meg szokta csinálni, de néha úgy is bénázik.
Ma pl. a nappaliban csinált egy félkörívet és az egész konyharészt kihagyta és az égvilágon semmi nem volt ott, ami miatt oka lett volna visszafordulni.
Máskor meg a szép párhuzamos vonalak helyett, random görbéken jár be egy részt. Eltölt ugyanannyi időt, de persze a harmada lesz csak bejárva így.A végén mindegyiknél visszamegy a helyére tölteni, vagy úgy, hogy befejezte, vagy csak tölteni, de a vége mindig ugyanaz. Egy félig, harmadáig elvégzett takarítás.
Mostanában HomeOffice alatt szoktam már inkább dolgoztatni. 1-2 szobára ráküldöm, aztán ha valamelyiket nem sikerül abszolválni, akkor oda megint küldöm. Anélkül, hogy bármit csinálnék másodszorra megcsinálja szépen... Fene érti.
Mindenesetre nem kell sok hozzá, hogy lassan egy hagyományos porszívóval kevesebb energiámba kerülne.
Régi szép idők, mikor ment minden 2. nap reggel 7:30-kor és délután a tiszta lakásba értünk haza.
-
pchris
tag
válasz temppro #22399 üzenetére
[link] Ez egy német videó angol felirattal, ahol pont s50-re installálja a srác. Ha valamelyik nyelven boldogulsz fel tudod rakni ez alapján szerintem. Gondolom megy a több térkép is, mert végülis gyári marad a firmware. Visszaállni hard resettel a legegyszerűbb. Legalábbis az én Xiaomi poszívómon azzal lehet. Roborocknak gondolom hasonlóan van hard reset fonkciója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest