- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laleeee #35935 üzenetére
Szerintem engedd el. Biztosan van olyan kisbetűs feltétel, aminek nem felelsz meg, így nem kapod meg a pénzt.
Így jártam én is, kaptam sorban az appban az üzeneteket, hogy hívjak meg valakit, akkor pénz üti a markomat, és még hátravan az akcióból 10 nap.
Meghívtam valakit, regisztrált, feltöltötte a számlát, fizetgetett a kártyával, én persze nem kaptam semmit.
Utánanézve a dolgoknak, kiderült az apróbetű, a kézhez vett kártyával is az akciós időszakon belül kellett volna fizetnie.
Na ja, csakhogy a regisztráció után 10 nappal kapta meg a kártyát, vagyis amikor nekem az app azt írta, hogy még 10 nap van hátra az akcióból, akkor már tulajdonképpen lejárt az akció, mert nem túl elegáns módon azt nem tették hozzá, hogy nem fogja a meghívott illető megkapni a kártyát, tehát nem tud vele fizetni határidőn belül
Én is röhögtem egyet, ennél többet úgysem tud csinálni az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,256-512GB SSD
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest