Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andralin

aktív tag

válasz Andralin #32680 üzenetére

Jelentem, hogy a NCB bank automatájából minden egyéb költség nélkül tudtam kivenni készpénzt Szaúd-Arábiában.

Szeretnék megosztani veletek egy hasznos infót!
    Itt Szaúdiban kollegámnak egy szerencsétlen lépés közben kiment a bokája és tegnapra úgy bedagadt neki, hogy már járni is alig tudott. De nem akart orvoshoz menni, mert nincs biztosítása. Tudtam, hogy van neki Revolut prémium fiókja, beszélgettünk róla a napokban, hogy mennyire hasznos ez külföldön. Tőlem tudta meg, hogy a prémium fiókhoz automatikusan tartozik egy világkörüli utasbiztosítás is, amiről ő nem is tudott! :U

Megnézte az appot, ott volt, hogy aktív a biztosítása, fel is hívta a segélykérő számot. Kikérdezték mi a baja, milyen címen tartozkodik és fél órán belül visszahívták a legközelebbi szerződött klinika címével.

Egy igényes, európai sztenderdeknek megfelelő klinika volt. Ott már várták, azonnal sorra került. Megröntgenezték, kiderült, hogy csontrepedése van. Kapott rá kenőcsöt és fájdalomcsillapító gyógyszert. A számla átszámolva kb. 90e Ft volt, amit neki kellett előre kifizetnie és a számlát azonnal el is küldte a biztosítónak beszkennelve még tegnap délután.

Ebből az összegből a szerződés szerinti 50 EUR önrészt levonták és a különbség ma kora reggel már meg is érkezett a Revolut számlájára jóváírásként a biztosítótól! :DD

Minden nagyon simán és gördülékenyen ment, még egy ilyen távoli, zárt országban is. Jó tudni, hogy ez az utasbiztosítás ennyire megbízható és használható!

Új hozzászólás Aktív témák