Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oliverda
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
Szerintem ehhez az Apple Paynek semmi köze. Az az eredetihez hasonló kártyát "klónoz", a Revolut kártyája pedig gondolom már magyar BIN-es.
-
-
Oliverda
félisten
Ott van nagy számokkal a blokkon, hogy forintban fizettél, vagyis sikerült kiválasztani az elcseszett DCC-t a terminálon, azaz a kajálda bankja átváltotta neked a saját árfolyamán forintra a 27,4 eurót, majd pedig a Revolut forint híján visszaváltotta az euródat forintra, mivel ugye már forintban jött a terhelés. Szép.

mod: Látom időközben másoknak is leesett.
-
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Egy payment processor hiba miatt voltak fantom terhelések június elején. Tényleges top-up nem lett ezekből, hanem a Revolut visszajuttatta a pénzt az eredeti kártyára. Ne nyissuk ezt most itt újra, az akkori kommenteket el lehet olvasni a topicban, de röviden annyi, hogy hiába volt sms kód jóváhagyás a top-up kártyán, hiába nem volt rajta egyenleg, ezeket kikerülve levonták a plusz pénzt, ha valaki pont indított feltöltést a hibás időszakban. Aztán kb 2 napon belül visszaadták.
Anyagi kára nem lett ebből senkinek tudtommal, és úgy néz ki, image romlást sem szenvedett a Revolut, ha mostanra már el is felejtettük.
-
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Havonta kb max 70 ftomba kerül az egyszeri utalás
-
sb95
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Én nem tudok ilyen esetről, csak Yager01 kérdésére válaszoltam. Viszont ha megvizsgáljuk a kérdést, akkor előfordulhat problémás szituáció. Például egy nagyobb adatlopás esetén a kártyaadatokhoz is hozzáférnek a támadók. Tavaly valamelyik nagyobb légitársaságtól is megpattintottak több százezer bankkártya adatot.
-
törölt tag
Ezt sikerült több ponton is elrontanod.
Ha forint kártyád van, akkor forintot tölts fel, majd utána a forint számláról válts eurót. Ha forint kártyával eurót töltesz fel, akkor a bankod vált, annyi erővel elkölthetted volna azzal is a pénzt egyből. Hogy szórjak még egy kis sót a sebbe, az a 327,8-as árfolyam csak a zárolás középárfolyamon, majd nézd meg könyveléskor, tippre simán 335 felett lesz.
A harmadik és negyedik kép alapján is egyértelmű, hogy forintban terheltek meg, saját árfolyamon váltott a terminál. Ráadásul úgy nézem nem volt forint egyenleged, így a forint összeget a revolut az eurós számládról váltotta át, ami hiába kedvező, szintén bukó.
-
edk-
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Most volt az a svájci eset, hogy megphisingelték az IT-biztonsági szakértőt és 30000 frankot topupoltak, majd utaltak el maguknak.
-
-
-
sb95
tag
válasz
Yager01
üzenetére
Szeptember 14-től jön az erős ügyfélhitelesítés, azaz kétlépcsős megerősítést használnak majd a bankok az online fizetésekre, de több bank már most is alkalmazza ezt az eljárást. Ergo, elviekben nem lehetséges topupolni a tudtod nélkül, mivel online fizetésnek számít. Ennek ellenére én pl. azt tanácsolom, a főszámládhoz tartozó kártya adataidat soha ne add meg sehol.
Emellett a legtöbb banknak van virtuális kártyája, OTP-nél pl. 99ft/hó. Nem egy nagy összeg. 7/24-be ingyen át tudod vezetni a főszámládról azt az összeget erre, amennyit éppen a revolutra tennél, rögtön meg is jelenik. Arról topupolsz és akkor biztos, hogy biztonságban lesz a pénzed.
-
-
Yager01
senior tag
Transferwise?....láttam, hogy létezik de nem gondoltam hogy "az is kell nekem"
2nap alatt 3uj kártya?! Igazából csak arra gondoltam hogy a netes vásárlásaimat optimalizálom ( HUF váltás...)és azt a pár külföldi tartózkodást...de ez kezd bonyolódni
Intézzek egy TW kártyát is ? 
-
Yager01
senior tag
@edk- tényleg csak ennyi védelem létezik? Ez annyira nem megnyugtató. Már 100eFt lenyúlása is tud fájni... Azt is olvasom hogy a elején simán zárolhatják a kártyát ha gyanúsan sok topup érkezik rá? Mi a gyanús? Ha elmegyek mondjuk pár napra külföldre és ott aktívan használni akarom mondjuk 5-6napig és rátolok mondjuk 200e-et már lehet gyanús vagyok?
-
Lex Icon
senior tag
Bennem is most fogalmazódott meg az a kérdés, hogy hol vannak a napi limitek, mint egy jól nevelt kártya esetében (vásárlás, felvét, online)?
A havi limittel nagyon macerás ezt megoldani. -
Yager01
senior tag
Frissen regisztráltam revolut és a curve alkalmazásba is, a kártyáim éppen úton vannak. Azon gondolkodom, hogy mindkét felületen gyakorlatilag a fizikai bankkártyáink hitelkártyáink minden adatát rendelkezésre bocsátjuk. A R esetében mondjuk egy támadás esetén hogyan tudok védekezni az ellen hogy egy nagyobb összeget topupoljanak a hitelkártyámról amit utána mondjuk gyorsan tovább is utalnak? Vagy a C esetében simán csak lenyúlták a kártya adatokat...? Túl parázom ?
-
aujjobba
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
“ At the moment, our app is available for Apple Watches, iPhones or iPads with iOS 10 or newer, and phones with Android 6.0 or newer. Your phone must have a minimum screen size of 3.5 inches.
Unfortunately, Android tablets are not currently supported.”
Az utolsó mondat a lényeg, android tablet nem támogatott.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
SIM kártyás táblagépen fut a Revolut app? Konkrétan: Lenovo Tab 4
-
Tuomas
addikt
-
-
Tuomas
addikt
válasz
DamianB
üzenetére
Hát ha én algoritmus lennék, pénzmosónak hinnélek
De kitudja zárolnak-e.
Amúgy ha új a regisztráció, egyszerre nem is biztos, hogy tudsz ennyit rátölteni, mert van egy korlát amiről nem tudjuk mennyi.
Utalás bankszámlára ingyenes, de elképzelhető, hogy itt is belefutsz korlátokba. Javaslom tanulmányozd at az appon belüli súgót a témakörben. -
sub71
senior tag
GooglePay
Hivatalosan a Google nem is tilthatja a Magyar felhasználóknak az alkalmazás használatát, mivel ezt az Unió belső piacainak megkülönböztetését tiltó törvények nem engedik. Ezért egyszerűen csak nem vezette be Magyarországon(nem látjuk a Google Store-ban). Ha azonban a Telefonodra telepítetted az alkalmazást és a régi, 4596-os számsorral kezdődő Revolut kártyával rendelkezel, akkor teljesen legális a GPlay használata, még lakcím módosítás sem kell hozzá. -
Üdv lenne egy kérdésem 2333 euró raknek a revolut számlámra ott azt átváltanam forintra és úgy utalnam vissza a rendes számlámra első kérdés itt gondolom egyből megfog a revolut azzal hogy túl nagy pénz hirtelen a számlámra. Második kérdés a kiutalási díjon kívül más költséggel kell számolnom ? Köszönöm
-
hape60
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Bocs a linkelésért, nem olvastam vissza, nem tudtam, hogy más is felrakta már. Ígérem, a jövőben ilyen bűnt nem fogok elkövetni -ennyi elég?
Lehet, hogy erről is volt szó már: a PayPalon akartam regisztrálni a kártyát, de a következő üzenet volt:
.
A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát. Próbáljon meg egy másik kártyát, vagy kérdés esetén forduljon a kártyakibocsátóhoz.Az ebay-on akartam fizetni vele, ahol szinte csak PayPal-on keresztül megy a dolog. Hogyan tovább?
-
Tuomas
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na megpróbálom leírni, de képekkel szemléletesebb lenne. Ha végeztél már feltöltést egy hozzáadott bankkártyával, az ottani számlakivonaton, netbankban a feltöltésnél szerepelni fog egy 4 számjegyű kód.
Ezt itt kell megadni: rámész a pénz hozzáadására, alul a kártyánál rámész hogy módosítás, utána a meglévő betéti és hitelkártyák felirat alatt látni fogod a kártyát aminek a jobb oldalán lesz egy bekarikázott i betű. Arra rámész és ott meg kell jelennie a kártya ellenőrzése, vagy ehhez hasonlónak és ott.
Ha erről amit itt látsz küldesz egy képernyőképet úgy, hogy az ellenőrzés gomb látszódik - persze az érzékeny adatok kihagyásával - megköszönöm, mert akkor szemléletesen ki lehetne egészíteni az összefoglalót. De ezt csak az látja aki még nem hitelesítette, vagy adott időn belül kapott kódot.
-
hape60
aktív tag
Most olvastam az Indexen:[link]
Revoluttal ez elkerülhető? -
Tuomas
addikt
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Akkor mondhatni nincs is "teleahocipöd"
Bocs, nem lehetett kihagyni.
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Elvileg új tételként fog a fizetett pénznemben megjelenni. A gond az, hogy sajnos alin még mindig előfordul hogy sokára jön meg csak a pénz, és többször kell a supporttal egyezkedni.
-
teleahocipöm
senior tag
26-ra ígérte a REVOLUT a kártya megérkezését, ma megjött. Elmentünk kipróbálni, először az ATM-es PIN-cserét ejtettük meg, majd vásárlás, ám az érintéses fizetés nem sikerült, újrapróbáltuk bedugás+PIN és minden rendben. A telefonon jelezte, hogy történt egy érintéses fizetési kísérlet, az összeg áthúzva, felette a végrehajtott fizetés. Következő boltban már simán ment az érintéses fizetés. Igazán remek kártya

-
Vérboci
addikt
sziasztok, ezt a kártya megerősítés dolgot hol találom az appban?
-
szuladam
aktív tag
Azt apáddal kell...

Viccet félretéve... ezt inkább a suporttól kérdezd. De tudomásom szerint sehogy. Mivel a Rev nem gyerekeknek lett kitalálva, ez nem egy zsebpénz kártya...
Viszont hogy ne szomoríccsalak el, folyamatban van a társ kártyák/ családi kártyák fejlesztése és előbb utóbb család barát kontet lesz. Elvileg... reméljük...
-
huan
őstag
válasz
szuladam
üzenetére
Ha a bankom váltotta, akkor sem túl rossz, mert elvileg drága az ERSTE és középnek tűnik a váltása.
Tanulópénznek jó, mert nem értem teljesen még a működését
-
Tuomas
addikt
Hát attól függ honnan kapta a pénzt. Bővebben itt
-
MasterMark
titán
Nem tud bekavarno az apple pay.
Eurót töltött fel, a bankja váltotta.
Forint kártyárol forintot kell feltölteni a forint zsebbe. Akár apple pay-jel, én is úgy szoktam.
-
vnorbi
aktív tag
Nem tudom, hogy az Apple Pay be tud-e itt kavarni, de az alapműködés az, hogy minden kártyának van egy pénzneme. Ha ebben érkezik rá terhelés, akkor semmi gond, de ha eltérő pénznemben van terhelés, akkor a kártya kibocsátója fog váltani. Ebben az esetben az Erste. Egyébként nem figyelmeztetett feltöltés közben a Revolut app, hogy ez egy HUF kártya, biztosan EUR-ban akarod terhelni? Csak mert amikor én a TransferWise kártyámról töltöm forintban a Revolutot, akkor minden alkalommal szól, hogy "angol font a kártyám pénzneme, biztosan akarom, hogy forintban terheljen?"
Ha a terminálon még eurót hagytál jóvá, a terminálból kiadott bizonylaton meg már forint van, az szerintem elég aggályos, de gondolom, normális embernek nem jut eszébe lefotózni a terminál kijelzőjét (vagy az egész folyamatot videóra venni), hogy hátha majd reklamálni kell, és majd milyen jól fog ez akkor jönni. Nem tudom, mit lehet csinálni, talán ha ott helyben rögtön szólsz, akkor tudják sztornózni.
Szerk:
Ja, most nézem, hogy ott van a 27,4 EUR is a bizonylaton. Akkor talán be volt kapcsolva a DCC (dynamic currency conversion), amit esetleg nem láttál és/vagy nem te hagytál jóvá, hanem aki kezelte a terminált.
-
szuladam
aktív tag
Rosszul gondolod...
Ha Rev Euró zsebét úgy töltöd fel, hogy oda eurót top upolsz, akkor a bankod fogja váltani a fointot euróra, mert a Rev Eurót "vár". (Kivéve persze ha van euró a számládon) A Rev HUF zsebét kell forinttal feltölteni. És utána az appban neked kell átváltani Euróra.
És nagyon úgy tűnik, hogy forintban fizettél Szlovákiában, azaz az étterem terminálja váltotta az euródat forintra. Szóval elvileg a létező összes dolgot pont rosszul csináltad, ha jól vettem ki
-
sambenez
addikt
Én arra gondolok, hogy feltöltöttél Ft-ot erstéről revolutra, és ott átváltottad Ft -> EU-ra. Így a bankodtól érkező sms-ben lévő összegnek nincs köze az EU árfolyamhoz.
Vagy közvetlen EU-t töltöttél a Revolutra és akkor a bankod vált, így meg tök mindegy milyen árfolyam van a revolut alkalmazásban.A 3. képen a számlán van HUF, ezt viszont az étteremtől kellene megkérdezned miért nem euroban van a számla.
-
-
huan
őstag
Nem a forintos ERSTE kártyával töltöttem fel, hanem Revolut alkalmazásban az Euro-zsebnél a pénz hozzáadásával (Apple Pay-jel) Nem hagytam az Erste-re a váltást, hisz az ERSTE-nek ez csak egy kártyás vásárlás.
"nem engedni az étteremben, hogy a terminál forintra váltsa az összeget, hanem hagyni az eredeti pénznemben"
Erre gondoltam én is, de ki kérte hogy forintra váltsa, mikor Euroban számolnak ott mindent és a terminálon is a 27,4Euro szerepelt? -
vnorbi
aktív tag
Úgy érted, megnézted a Revolut árfolyamot, utána pedig a forintos Erstés kártyáddal töltöttél fel közvetlenül eurót, így az Erstére hagytad a váltást? Mert ilyenkor mindegy, hogy a Revolut mit mutat, majd pár nap múlva könyveli az Erste, és kiderül a tényleges árfolyam.
(Forintos kártyáról forintot kell feltölteni, majd az app-ban átváltani euróra, és ha van ráhatásod, akkor nem engedni az étteremben, hogy a terminál forintra váltsa az összeget, hanem hagyni az eredeti pénznemben).
-
huan
őstag
Sziasztok!
Vettem ma 30Eurot, a pillanatnyi 327,6477Ft/Euro árfolyamon.
Kép1
Az sms-ben 9.834Ft volt, ami 327,8Ft/Euro-t jelent.
Kép2
Elmentünk Szloviba ebédelni, hogy direkt Euro-val fizethessek, ne a bankom váltsa. Fizettem 27,4Eurot (Revolut virtuális kártyával Apple pay-ben):
Kép3
A Revolut-alkalmazásban azonban 28,93Euro szerepel.
Kép4A kérdéseim:
- A 30 Euro vásárlásakor miért 327,8-cal és nem 327,64-el váltott?
- A 27,4Euro költségből hogyan lett 28,93?
- A blokkon szereplő CARD-utolsó 4 karaktere (8755) nem a Revolut kártyám utolsó 4 karaktere (sem a fizikai, sem a virtuálisér nem ez, de még csak nem is a magyar ERSE-sé)Szinte egyik szám sem stimmel a történetben?
Hogy van ez?
-
XboxGamePass
senior tag
Aliexpress visszatérítésekkel kinek mi a tapasztalata? Nem sztornózva áthúzva lesz, hanem majd egyszer megjelenik pluszban? Pár napja már folyamatban van, ali késznek jelzi, de Revon még semmi

-
-
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Tudom. Attól hogy nincs root, még lehet hiányos a google services csomag, valamint egyéb G szolgáltatások (és hiányaik) miatt lehetnek gondok az X telefonjain, típus és rom függő. Volt róla szó, van aki a Revolut appot is kézzel szenvedi fel rá. A Pay azonosításra lehet megoldás egy gapps csomag flashelés, de egy ideje leálltunk a Xiaomi telókról így már nem tudom tesztelni.
-
Sify
senior tag
Ügyfélszolgálaton dolgozom, pénztárazok is. A 4 napos ünnep miatt sok külföldi jön fizetni és meglepően sokan revoluttal fizetnek.
-
Vérboci
addikt
válasz
hedgehog
üzenetére
Múlt héten voltunk Prágában 3 napot. 1600 koronát váltottam, hogy legyen kp is nálam, villamosra, kolbászra, fagyira. Ezt az 1600 koronát 13,5 forintos árfolyamon tudtam váltani itthon. Több mint 5 pénzváltót megnéztem ami hazafelé útba esett, mindenhol ennyi volt.
Minden további költést bankkártyával intéztem.Most megnéztem a netbankban a könyveléseket és hát nem azt adja ki, mint amit az indexes fószer ír.
Összesen 4893 CZK-t költöttem kártyával, amit 63.637 forintra számolt a bank (CZK-->USD-->HUF tengelyen)
Raiffeisen Bank, hitelkártya, prémium ügyfél.Ha ennyi koronát 13,5 forintos árfolyamon vettem volna, akkor az 66055 forintba fájt volna. Tehát 2418 forinttal többe!
(Revoluttal persze még jobb lett volna, de nincs még meg a fizikai kártyám sajna...) -
xbrbiz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha OTP-s egyéni vállakozói számlámhoz tartozó bankkártyát adom meg Revolut-ban és arról töltök fel pénzt akkor pl. 10000 Ft-os "vásárlásnál" az OTP 10129 Ft-ot számol fel. Normál kártyás vásárlásnál nem csinál ilyet. Ez így normális?
Köszi,
X -
Lex Icon
senior tag
válasz
zharkanyi
üzenetére
Azért ez jókora csúsztatás. Az Államkincstár Webkincstárának használhatóságához mi köze a fogyasztói árindex (~infláció) változásának vagy a TBSZ számla törvényi szabályozásának? A TBSZ másutt is pont így működik csak még fizethetsz is érte esetleg.
"Az új MÁP+ ugyan nincs, de inkább nem is kérek már belőle."
Ezt meg úgy hívják: érzelmi alapon hozott gazdasági döntés. Ami nem szokott kifizetődni.
Ráadásul 06.01-től adómentesek az állampapírok, tehát nem kell TBSZ-re pakolni. Egyszerűbb és többet is hoz. -
zharkanyi
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Van állampapírban, TBSZ-szel kombinálva némi megtakarításunk. Természetesen a Webkincstár-at használjuk, hogy kényelmes és ingyenes legyen.
Hát ha láttál már áttekinthetetlen és szar rendszert akkor ez az. Ne futtassátok már, hogy kényelmes és egyszerű!
PMÁP-om és BMÁK-om is van. Az új MÁP+ ugyan nincs, de inkább nem is kérek már belőle.
Az egy dolog, hogy a számára kifizetésre került hozamot mindig csak újabb féle állampapírba tudom fektetni, így pár év után már a hozam hozamának hozamáról is kell döntened, ami iszonyú macera. Szorozd mindezt fel 5 TBSZ-szel... Horror. Van vagy 7 féle állampapírom, TBSZ számlánként 3-5 féle...No meg akkor ott vannak a vételi/jegyzési árfolyamok. Ha utána akarsz számolni, hogy tényleg annyi-e a kamat, mint írják akkor még közgazdász diplomával is megizzadsz.
Az már részben csak az én szívásom, hogy kezdetben a PMÁP-ot preferáltam, ami infláció + kamatprémium. No most az emelkedő kamatkörnyezetnek hála (defláció is volt korábban) én évről évre 0% körüli reálhozamot realizálok. Persze ha fordulna a trend, akkor nyernék, de azért valahogy mindig pont akkor számolnak kamatbázist, mikor legrosszabbul jövök ki.
Szóval lehet a biztonsággal és az ingyenességgel hirdetni az államkincstárt, de az egyszerűséggel semmi esetre sem.
Sokkal áttekinthetőbb és könnyebben kezelhető egy brókercégnél vezetett értékpapírszámla és azon egy ETF, mint az államkincstárnál tartott pénz. -
anadroid
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Egy átverős domént jegyeztek be 6-án: revolut.uk.com. Ezt 14-én letiltották. Idióta svájcisapkása meg jól rákattintott az SMS-ben levő revolut.uk.com/login címre, majd önként és dalolva bedugta a fejét a hurokba.
Ha ez most kezdett el pezsegni, akkor valakinek most lett érdeke belerúgni a R-ba. H*lye emberek mindenhol vannak, akiknek kapanyélen kívül komolyabb eszközt nem lenne szabad a kezükbe venni. Ennyi. Bárkinek lett volna lehetősége az alább látható ellenőrzést lefuttatni, ahol látta volna, hogy friss, ropogós, pár napos doménről van szó, ami enyhén szólva is furcsa egy évek óta létező cégnél, nem beszélve a nagyrészt kétes dolgokra használatos {országnévrövidítés}.com formájú doménnévről.
whois revolut.uk.com
Domain Name: REVOLUT.UK.COM
Registry Domain ID: D115807216-CNIC
Registrar WHOIS Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Registrar URL: https://publicdomainregistry.com
Updated Date: 2019-08-14T19:31:35.0Z
Creation Date: 2019-08-06T19:18:26.0Z
Registry Expiry Date: 2020-08-06T23:59:59.0Z
Registrar: PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com
Registrar IANA ID: 303
Domain Status: serverTransferProhibited https://icann.org/epp#serverTransferProhibited
Domain Status: clientHold https://icann.org/epp#clientHold
Domain Status: clientRenewProhibited https://icann.org/epp#clientRenewProhibited
Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
Domain Status: clientUpdateProhibited https://icann.org/epp#clientUpdateProhibited
Domain Status: clientDeleteProhibited https://icann.org/epp#clientDeleteProhibited
Registrant Email: https://whois.centralnic.com/contact/revolut.uk.com/registrant
Admin Email: https://whois.centralnic.com/contact/revolut.uk.com/admin
Tech Email: https://whois.centralnic.com/contact/revolut.uk.com/tech
Name Server: NS4.THCSERVERS.COM
Name Server: NS3.THCSERVERS.COM
Name Server: NS2.THCSERVERS.COM
Name Server: NS1.THCSERVERS.COM
DNSSEC: unsigned
Billing Email: https://whois.centralnic.com/contact/revolut.uk.com/billing
Registrar Abuse Contact Email: abuse@publicdomainregistry.com -
válasz
aujjobba
üzenetére
Lehetni lehet, de nem érdemes. A jó megoldás egy online Webkincstár regisztráció, bekocogás a legközelebbi államkincstárba és többé személyesen nem kell sehova menni. Kényelmes, olcsó és kamatozik a pénz. Kis tételekkel is működik, ha muszáj feltörni akkor pedig olcsó a díja. (-1% asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légtisztítót vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2nap alatt 3uj kártya?! Igazából csak arra gondoltam hogy a netes vásárlásaimat optimalizálom ( HUF váltás...)és azt a pár külföldi tartózkodást...de ez kezd bonyolódni
A tapasztalatodat szívesen vesszük, ha már kipróbáltad.