- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
válasz
ServerWorks #17531 üzenetére
nekem korábban prepaidet írt a MasterCardokra a PayPal, sőt a friss MasterCardra is. de az új Visánál nem.
-
válasz
ServerWorks #10328 üzenetére
Mindjárt elsírom magam.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
ServerWorks #10334 üzenetére
Srácok, lakott már valaki valameddig a Downing Street 11-ben a Borisszal szemközt?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Hm... Mielőtt pálcát törsz fölöttem vagy bárki más fölött, kérlek fusd át ezt: Link
Itt van az összefoglalóban. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Én az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. A google pay be az igazi cím került, és a revolut is a virtuális kártya igénylése után megkapta a rendes címet.
Ha ez egy nem kóser, akkor miért nem törlik az összefoglalóból? -
aujjobba
addikt
válasz
ServerWorks #9675 üzenetére
Mert az OTP kártyás befizetőoldala nem biztos, hogy minden esetben elfogad külföldi kártyát.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ServerWorks #8585 üzenetére
Sajnos az utolsó közel 200 hsz-t néztem vissza és nekem az derült ki, higy valamilyen információt kért be 7napon belül a felhasználóktól a Revolut és aki ezen időn belül nem válaszol,annak felfüggesztik a fiókját. A kérdés az, hogy a személyi igazolvány és a szelfin kívül mi az az infó ami még kellhet nekik?!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ServerWorks #8111 üzenetére
Nem, akkor van felár, ha hétvégén váltasz te (vagy akár az app automatikusan).
Remélem, most már érthető.Szerk.: közben többen megírták.
-
Tuomas
addikt
válasz
Ahogy a felettem szóló írja, ez nem így van. A hétvégi felár akkor jelentkezik, ha hétvégén váltasz valutát, vagy pénzt költesz olyan számláról, amin nem áll rendelkezésre fedezet. Ez minden esetben valuta váltással jár, és nem csak a kp felvételnél, hiszen egy on-line vásárláskor ugyan úgy előjöhet.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Téves. Hétvégén a deviza konverziónak felára van.(itt, azaz topikunk fintechjénél a Revolutnál, 0.5-1 százaléknyi)
Ha pl. dollárt költenél egy hétvégén ,akkor jobban jársz ha előtte elegendőt váltol/teszel belőle a dollár-Revol"zsebed"be hétköznapon (londoni idő).
-
válasz
Tehát ha hétvégén fizetek mondjuk online a revolut Ft alapú kártyámmal ebayen USD-ben akkor nincs felár?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ServerWorks #7512 üzenetére
Utoljára neked mikor utasítottak vissza egy fizetést, mert nem volt aláírva?
Kelleni kell, csak a kutya nem nézi. -
törölt tag
válasz
ServerWorks #7377 üzenetére
Miert jobb a Visa?
-
Bence008
tag
válasz
ServerWorks #6729 üzenetére
Gyakorlati haszna valóban nincs, 1+1 tartalék kártya elég nekem, itt most az lett volna a lényeg, hogy a másodlagos (tartalék) kártyám kinézetét is felár nélkül kiválaszthatom, de egyet akkor le kell selejteznem. Csak kíváncsi voltam, hogy ha úgy adódik, akkor a leselejtezett kártya valaha visszatehető-e a rendszerbe, vagy daráljam le, mert már csak az asztal lába alá lesz jó?
-
hedgehog
senior tag
válasz
ServerWorks #6603 üzenetére
nálam, ahogy korábban írtam, második próbálkozásra sikerült beregisztrálni a Vonatinfo-ban a RevP kártyát, és azóta is többször vettem vele jegyet
-
UberMutant
őstag
válasz
ServerWorks #6599 üzenetére
Revolut Béta MC tapasztalatok:
- Online fizetés
nemműködik
- POS terminál fizetés működik
- Pénzt felvenni nem próbáltam ATM-ből... én igen, és OTPből működik
- ...de PIN kódot változtatnisem OTP, sem Sberbank nem engedni - ERSTE meg kód változtatásnál azt írta ki, az ERSTE hálózatában ez a kártya nem engedélyezett! - OTP engedett PINt cserélni, MKB nem. -
KTU
addikt
válasz
ServerWorks #6599 üzenetére
törölhető
-
aujjobba
addikt
válasz
ServerWorks #6328 üzenetére
Kártyás fizetésnél is.
-
hedgehog
senior tag
válasz
ServerWorks #6090 üzenetére
Mire vonatkozik a kérdés?
Ha a RevP-re, akkor az arra lesz jó, hogy kiváltsa azokat a problémákat, amikor a fizetésfeldolgozó bénázik, ezért nem sül ki a fizetés. Vagyis persze problémák biztos lesznek később is, de végre a Revolut saját hatáskörébe fognak tartozni, nem kell egy külső szolgáltatóra várniuk.
Szóval a payment-processorukat lecserélik egy sajátra, de egyelőre tesztelési fázisban van, és ezek a RevP kártyák fogják tesztelni.
ha a kommentemben lévő többi dologra kérdeztél rá, szólj.
-
UberMutant
őstag
válasz
ServerWorks #6090 üzenetére
nekik éri meg
-
petipetya
nagyúr
válasz
ServerWorks #5780 üzenetére
Mint egy normál bankkártyát, hiszen ez is egy normál bankkártya. Köszi, kicsit túlbiztosítottam (volna).
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
ServerWorks #5714 üzenetére
Ez is igaz és fontos infó, hogy a blokkolás nem a pénz blokkolását jelenti. Viszont újabb feltöltés lehetőség nincs a blokkolás alatt és nem biztos, hogy 20.000 KP-vel tervezel egy nyaralást végigcsinálni. Egyébként ez az egész mizéria csak addig tart ameddig egyszer túl nem vagy rajta. Engem blokkoltak, feltöltöttem amit kell, levették a blokkolást és azóta már félmillió Ft-ot fogalmaztam a Revolut accountommal gond nélkül. Ez csak az elején lehet issue, de továbbra is úgy gondolom, jobb ezt tudni kiutazás előtt.
-
fraba
aktív tag
válasz
ServerWorks #5520 üzenetére
Szerintem semennyire. KP-t csak azért vettem fel, hogy egy magánszemély által szervezett útra befizessem a beugrót.
-
válasz
ServerWorks #5505 üzenetére
Hozzászólásod ütközik a PH! alapelvekben leírtakkal. Ha a TG modkerbe teszi, rajtad ragad (jogosan). Nem lenne egyszerűbb kerülni az ilyeneket?
-
fraba
aktív tag
válasz
Igen, használtam én már többször is Moszkvában. KP-t is vettem fel vele ATM-ből (hogy melyikből azt megmondom őszintén nem is néztem), hibátlanul ment minden, nem volt semmi extra költség.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Szerintem a politikát mellőzhetnénk ebben a topikban.
-
oszi666
őstag
válasz
ServerWorks #4770 üzenetére
oké, csak ez a nyavalyás phd mindig megviccel, nem hitel-képes stb stb
-
brainticket
aktív tag
válasz
ServerWorks #4662 üzenetére
Nem mindenhol, pl. Szlovákiában és Lengyelországban sem.
-
válasz
ServerWorks #4662 üzenetére
nem vagyok benne biztos, hogy az anglikán egyház ünnepli, és abban sem, hogy az ünnepnapok hétvégének számítanak
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
ServerWorks #4385 üzenetére
Még egy ok: A virtuális kártyákat elsősorban online fizetésekhez találták ki. Ezen mindig csak annyi pénzt tartasz amennyit éppen el akarsz költeni, így ha illetéktelen megszerzi a kártya adatokat akkor nem tud tőled pénzt lenyúlni, ellentétben a fizikai kártyával, ami mögött a számla teljes egyenleg figyel.
-
Oliverda
titán
válasz
Mert ha véletlenül kompromittálódik, akkor kb. 20 másodperc alatt le lehet cserélni.
-
kosmoo81
tag
válasz
Jó a fizikai is, de épp ma jött meg, az előző poszt után hozta haza a feleségem. A lényeg h revolutos kártyával tudok fizetni telekomot meg vodafonet is ha úgy hozza szükség.
-
Oliverda
titán
válasz
ServerWorks #3607 üzenetére
Semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest