Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Érdekes van két hasonló tudású telóm iPhone 5S Xiaomi Redmi S2. Az GMaps-ot használók mindkét telón, Androidon akadozik. A böngésző meg iOs-en akadozik, de itt más a motor Webkit , Blink
-
zoltanz
nagyúr
Néztem az iPhone 4S 9 éve kiadott böngető még betöltögeti a weboldalakat.
Sajnos csak n-es Wifi -n kerestűl 3G hálózat hiányában -
zoltanz
nagyúr
Androidra nem tudtok olyan szövegfelovasót (pdf hasonló) ami tud több oldalast is felolvasni? (kérdeztem már a robotos szofver totyikban)
Érdekes , hogy nincs mert már a korai Symbian S60 is volt szövegfelolvasó.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
válasz Stylewars_kp #38754 üzenetére
A iPhone 5S is félretró, ugyanis fél éve már hogy nem jön ki rá böngető, ugynígy a Robotos 5.0 Lollipop elotti Os-t futtató telók. (mondjuk pláne ezek nem Lte képesek)
-
zoltanz
nagyúr
válasz zolikaDB #38741 üzenetére
3GS annyira ikonikus fizikailag, manapság is sokan hirdetnek képével neten valamint szervíz cégtáblán stb is.
Akkoriban drága volt, viszont, a menüje nem kadozott, és aktívan segítették a 3D játékfejlesztőket (plusz erős Gpu)
A gyerekem unatkozott vagy le kellett ültetni elég volt elindítani egy játékot rajta, rohat szép modern grafikája volt, szőrös kis animált vicces figurák stb. -
zoltanz
nagyúr
Van egy gyári iPhone 4S 16GB tartaléknak új aksival.
Edge hálózattal kipróbáltam megy a navigáció email iMessege , valamint van rajta sok játék, veszteséges tömörítésűzene AAC, és relatí türhető fotókat is készít. -
zoltanz
nagyúr
válasz quailstorm #38705 üzenetére
Értem akkor félretró.
Sajnos kis "szépséghibája" telónak, powebank vagy töltő legyen kéznél mert a töltővezérlőjével van valami. Össze vissza mutatja a százalékokat, kipórbáltam több aksit. -
zoltanz
nagyúr
Iphone 4S 16 GB retrónak számít már (2011 gyári)? Külső Böngésző vagy 4-5 éve nincs hozzá Opera. Rajta lévő iOs 8 is 2014 kiadás. (ami a böngető motort illeti)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz quailstorm #36689 üzenetére
Én használtam anno 2-3 évig. Voltak kisebb nyűgjei, de még prémium iPhone-oknak is vannak.
-
zoltanz
nagyúr
válasz quailstorm #36585 üzenetére
Elment a PÜ.
Elvileg van S60v3 telóra is van firmware törés, ami után lehet használni ezeket az app-okat. (ha jól tudom csak valami biztonsági aláírás van megkövetelve az S60v3-ban)
Amúgy a csomagban vannak Java programok is.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz lehella #36579 üzenetére
Igen menni fog rajta, még ebook-ok (magyar) is vannak benne, a hozzá való olvasó app-pal. Tartalmazza a Nokia PC Suite is.
Jelenleg nincs S60-as telóm, ha kérdés van, nem biztos, hogy tudok segíteni.
Akit esetleg még érdekel jelezze, 200 MB méretű (Google Drive-os, jelszó nem kell), PÜ-ben küldöm a link-eket.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Megtaláltam Symbian S60-as szoftver+ Java app gyűjteményemet, Nokia 6600-hoz (szappanhoz) használtam még.
Ha érdekel valakit szívesen feltöltöm.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Ezek is tetszenek nekem:
Nokia 2650
Motorola V3 -
zoltanz
nagyúr
Lenne egy Nokia 6600 (szappan) azt mondják a beszéd hangszórója hibás, kihangosítva lehet használni ilyenkor? Az egy másik hangszóró lehet?
-
zoltanz
nagyúr
Nokia 6600-hoz billentyűzet panelt hol lehetne kapni?
-
zoltanz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
A kalsszikus Nokia 7110 nagy kedvenc volt akkor. A filmekben is megfordúlt pl a Matrix -ban.
-
zoltanz
nagyúr
Nekem a Nokiák tetszettek 3210-3310 szériám volt. Ismerősnek volt Motorola -ja az autóban diplomata táska méretben az sem rossz telcsi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest