- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #36293 üzenetére
Hát már aminek. Nem feltétlenül az a gyűjtemény értelme, hogy használjuk is. Persze, lehet elég egy retró teló - Laci is egy 6300-val meg 3610i-vel nyomul) de van mellette Galaxy S2 e-mailre. Nekem a nagy netcsomag miatt van a Oneplus, szeretem is, de ha lenne a korlátlan telefon + egy minimális net, meg egy rendes netes kártya, akkor nekem is elég lenne egy hasonló telefon, amin tudok sokat "ugatni". De nem kell mindent használni...
(#36292) stufen2:
Majd lesz, ha megjön (a csomag!) Amik már megvannak, azok meg olyanok,hogy ránézésre nem nagyon mondod meg, hogy mi az extra rajta... ( nullperces E61i, N85, 5320 - Mindhárom proto), inkább csak hogy végre megvan a végleges 6630 a két proto mellé, meg végre van 6600 fold, N97 mini gold, ilyenek. Meg egy elhúzódó, nagy projektben vagyok éppen, összes gyűjteményi telefon naplózása, dokumentálása... El leszek egy darabig vele, az biztos.
(#36294) Gaborpecs:
Szerintem is mindenkinek egyszerűbb, ha az eladó mond árat. Gondolom nem feltétlenül akarod eladni, csak ha van valaki, aki mond egy jó árat, akkor viheti. Vevőként viszont egyszerűbb, hogy tudjuk, mit kér érte az eladó - Pláne, hogy képen nem látszik a valós méret,(adatokkal is el lehet képzelni, persze, de más, ha az ember látja).
Többiek: Mindenkinek szíve joga, hogy hirdet. Ha Gábornak ez a technika szimpatikus, akkor ő így teszi fel eladni a fölöslegessé vált vitrint. Nem kell egyből "leszedni". Vitatkozni meg fölösleges, Másképp gondolkozunk, más pénztárcánk van, más szempontok alapján gyűjtjük a telefonokat is. Ha már végre összeakadtunk, hogy van egy közös érdeklődésünk, ne mérgezzük meg a topicot ilyen apróságok miatt.
Uff, én beszóltam. -
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #36293 üzenetére
Persze a 2112 az az 5 körül megveszed plusz posta (ami egyre drágább lett) kategória...az olcsó telefon, bár mivel tömeg telefon volt szépet és alkatrészt találni nem lehet hozzá belátható időn belül, felx kábelt a billentyűhöz mondjuk a 6108 hoz lehet venni, gondolom ugyan az való a 3108 hoz is, én vettem még tavaly Olaszo.ban, de utgy (szar), működik csak a ledek vannak rossz helyen és nem olyan szép a billentyűzet világítása. Mondjuk a 8ezres cdma-knak van értékük, pláne ha sikerül kifogni egy kagyló kialakításút, azért szoktak pénzt kérni
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest