Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

Na most, hogy leadtam a 808-ast, sokat gondolkoztam, mit használjak másodtelefonnak. Az ugyebár egyértelmű, hogy a 2110 nem egy hosszú távú megoldás. :)) részben, mert telefonáláskor jobban merül -bár nem teljesen feltöltve tettem bele a kártyát délben, és azóta is megy.
    Szerintem ezek lesznek, holnaptól indulva: Blackberry 9700. Ennyi. Jó, néha lehet elmegyek egy 8110-zel, de a 9700 már régóta tetszett, csak se a 808-ast, se a Z10-est nem akartam letenni. Most, hogy rákényszerültem, már úgy lenyűgözött a 9700, hogy még a SIM-em sincs benne. Azon kívül, hogy szép, gond nélkül beugrott a 16-os kártya bele, és ezerszer gyorsabban frissítette a média könyvtárat, mint akármelyik symbian. van benne hangszínszabályozó-ha csak előre beállított is. ja, és másodtelefonnak szuper lesz :) Asszem megvan, miről írok tesztet, ha eljutok oda. Közben lehet még kipróbálom majd az E7-emet is, csak arra kell figyelnem, melyik kártyámat mibe teszem, mert egyiken van mobilnet, a másik viszont csak családi :)

Új hozzászólás Aktív témák