Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én eddig cirka 4-szer utaztam fapadossal.
2004 febr 25-én londonba Skyeuropeal , ekkro fél órás késséssel indultunk, mert jeges , havas volt a kifutópálya, talána mienk volt aznap az első gép Ferihegy 1ről.. (Olyan időjárást képzeljetek el, hogy felfele mikor jöttünk, egy kivágó kamion miatt megpördültünk)
Onnét Ryanair-Oslo: 0 perc késés. Viszotn kényelmetlen ülések...
Hazafele 2004 Május 26: Norvegianair, 20 perc késés... De ez jó volt...
Két hete: Wizzair
P - Frankfurt, Hahn, 0 perc késés....
Párom wizzairrel haza: 10 perccel hamarabb itt volt akiírtnál.
Eddig a pozitív tapasztalatok...
Negatív csúcsok: párom utazásaikor Milánó , Frankfurt. Előbbi Alitalia/Malév, utóbbi Lufthansa. Lufthansanal legalább 30 perces késések voltak állandóak, Alitaliánál votl 1 órás is, simán, lazán...146 ezer forintos retúr jegynél, azért ez khm... Szal érted...
Úgyhogy én meg azt mondom , hogy nem ér annyit a sok nagy cég, amennyivel többe kerül, ha ugyanannyi idő latt (A jelek szerint hamarabb is) odaérek ahova akarok...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Disney gyerek elefántos falióra
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
P - Frankfurt, Hahn, 0 perc késés....