- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A B05 frissítésről van már valami infó, hogy kb mikor jön?
Nálam szerencsére nincs gond a gyári rommal (a wifi fagyást nem tudom, még nem jött elő, de ritkán wifizek, akkor is inkább az otthoni wifin appok frissítése stb, napközben böngészni e-maileket letölteni a mobilnetet használom) nekem eddig megy mint egy svájci óra, a mobilnet eldobálást gondoltam hogy a rom hibája, de arról is kiderült hogy a T sara.
Viszont egyre inkább gondolkodom hogy én is áttérjek majd főzött romra, mint ahogy azt az előző telefonommal is tettem, bár ott muszáj volt (1.6-os gyári rom) de itt is így illene
viszont meg szeretném várni a B05-öt mert akkor gondolom új next verzió is lesz, és addig a CWM-en is lehet frissítenek majd kelzsocáék (láttam még béta verzió) + a B05 után szerintem úgyis a JB frissítés lesz még, (remélem) több már nem biztos.
Bár nekem egyetlen és egyben a legidegesítőbb problémám van a gyári rommal, az is az MTP mód az ICS-ben, illetve az, hogy openSUSE alatt nem tudtam normálisan beüzemelni, ezért marad a wifi + ftp (ES File Explorer) de nagyobb fájlokra ez nem az igazi, inkább az a gáz, hogy linuxosként egy szimpla fájlmásolásra Windowst kell használnom...
Ezért azt szeretném megkérdezni még, hogy a Next V2 rom tudja alapból a mass storage módot is mint anno a GB, vagy ott is fel kell tenni hozzá appot?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest