Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
Köszi a korrekt választ, és hogy normális tapasztalatokat tudsz megosztani, és nem csak lehurrogni!
Meggyőztél.. valószínűleg 1.re mindenképpen én is azt rendelem meg, és bár az elmondottak alapján nem gondolom hogy nem fog tetszeni, még is ott van a 8 nap, amíg meggondolhatom magam.
Én se aggódok a játékok miatt... volt egy Blade-em, csinált hülyeségeket, elég sűrűn, sajnos nem voltam felhőtlenül boldog vele. De igazából nem is fogtam ki egy túl jó készüléket. A Bladenél még elég nagy volt a szórás. Ezért tartok a ZTEtől kicsit. De remélem a Grand X is annyira megéri, mint anno a Blade, és akkor nincs gond.
Egész jó a tesztvideó is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest