- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
Legközelebb az ilyen jellegű hozzászólásodat "off topicba" rakd, akkor nem olvasom végig és nem húzom fel magam rajta.
Ha te nem hallgatsz rádiót te bajod! Ne nézz tévét se, ne olvass újságot se és ne menj ki az utcára se mert mindenhol csak a sok reklám jön.
Minden reggel, mialatt utazok rádiót hallgatok, hogy jól induljon a napom és tájékozott legyek. Napközben ha utazok szintén rádiót hallgatok. Este ha hazaérek inkább a rádiót kapcsolom be mint a TV-t.
Amikor én vettem a T - webshopból a GXI-t, akkor még ki volt írva a jellemzőkhöz, hogy FM rádió. Miután megvettem itt a fórumban írták, hogy valószínű szoftveres frissítéssel megoldódik majd. Erre várok azóta is mert, mint kiderült, én igen is fontosnak tartom az FM rádiót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest