Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
válasz
adamsz82
üzenetére
Legközelebb az ilyen jellegű hozzászólásodat "off topicba" rakd, akkor nem olvasom végig és nem húzom fel magam rajta.
Ha te nem hallgatsz rádiót te bajod! Ne nézz tévét se, ne olvass újságot se és ne menj ki az utcára se mert mindenhol csak a sok reklám jön.
Minden reggel, mialatt utazok rádiót hallgatok, hogy jól induljon a napom és tájékozott legyek. Napközben ha utazok szintén rádiót hallgatok. Este ha hazaérek inkább a rádiót kapcsolom be mint a TV-t.
Amikor én vettem a T - webshopból a GXI-t, akkor még ki volt írva a jellemzőkhöz, hogy FM rádió. Miután megvettem itt a fórumban írták, hogy valószínű szoftveres frissítéssel megoldódik majd. Erre várok azóta is mert, mint kiderült, én igen is fontosnak tartom az FM rádiót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő