- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #8104 üzenetére
Most hogy mondod ... fogalmam sincs.
Eddig még nem nyomtam rá. Gyanítom, hogy a szolgáltató kér valami hitelesítést, mert ilyenkor nála próbál valamit átállítani a telefon. Mármint az előfizetésen. Erre persze a szolgáltatónál azt mondanák, hogy biztonsági beállítás, nehogy valaki telefonálási lehetőség nélkül maradjon külföldön mert elállít valamit. Ezért jobb az ha Ők kezelik (kizárólagosan).(#8105) heidricha
Nem tudom, én a Nova-t nem ismerem, de nálam ugyanolyannak tűnik (memóriakezelés terén is) a macedón mint a többi rom.(#8105) heidricha
Akkor ES Explorer. Az első program, ami nálam még nem állt le időtúllépési hibával (ilyenkor fagy be általában az átvitel) PC-re való WiFi-s másolás közepette.(#8105) heidricha
Végülis ahonnan nézzük. Én se tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, vagy fogalma, csak próbáltam valami logikus magyarázatot kitalálni a hibákra.(#8115) tlac
Mer a mondatkezdő nagy betűk, és mondatvégi írásjelek mellőzése sokkal igényesebb dolog ...(#8114) heidricha
Válasz a gépháztól: öreg vagyok, buta, és egyre lassabb is. Remélem a gépész minél hamarabb megtalálja a helyettesemet.(#8114) heidricha
A bölcsesség nem korral jár.(#8127) SziberTomi
Én is köszönöm, hogy te is megosztottad a ZTE válaszát, lehet akkor végül rászánom magam, hogy visszavigyem a telót, esetleg ezzel is hozzájárulva a hibák kivizsgálásában, és javításában egy következő frissítésre. Mondjuk nekem ez a fajta gyártói hozzáállás már súrolja némileg a hihetőség határát, még ha a válasz korrekt is.
Arra tudnék csak biztatni minden fórumtársat, hogy a hibákat ne csak itt, hanem a ztehu@zte.com.cn-es kapcsolattartási címén is ossza meg egy pár mondatban. Aztán írja meg a válaszukat. Nekem is hamar visszaírtak. Bár nem feltétlen a hiba tekintetében volt információ értéke a levélnek, hanem a gyártói hozzáállás miatt.
Kíváncsi lennék a tömeges bejelentésekre hogyan reagálnának.(#8130) Keeperv85
Nem vagyok ugyan anyagmérnök, de én az ablaküveget is simán megkarcolom bármikor egy élesebb fémmel. A telefon kijelzője meg szerintem sehol nincs a tiszta üveghez.
Ettől függetlenül én sem használtam soha fóliát, mégsem karcolódtak a kijelzőim (mondjuk egyiket se vizsgálgattam nagyítóval). Gondolom kezelés kérdése.(#8134) mephisto97
Ha találsz jó SD-t, akkor pl. az Opera-ban simán menü gomb, és Lapok mentése, vagy valami ilyesmi. Szerintem a többi böngésző is tudja.(#8150) Zsolt_72
Nálam a HP + PZS páros vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Revolut
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Apple Iphone 8 -64Gb - sérült házas
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- PS Plus előfizetések
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest