Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz heidricha #8104 üzenetére

Most hogy mondod ... fogalmam sincs. :D
    Eddig még nem nyomtam rá. Gyanítom, hogy a szolgáltató kér valami hitelesítést, mert ilyenkor nála próbál valamit átállítani a telefon. Mármint az előfizetésen. Erre persze a szolgáltatónál azt mondanák, hogy biztonsági beállítás, nehogy valaki telefonálási lehetőség nélkül maradjon külföldön mert elállít valamit. Ezért jobb az ha Ők kezelik (kizárólagosan). :U

(#8105) heidricha
    Nem tudom, én a Nova-t nem ismerem, de nálam ugyanolyannak tűnik (memóriakezelés terén is) a macedón mint a többi rom.

(#8105) heidricha
    Akkor ES Explorer. Az első program, ami nálam még nem állt le időtúllépési hibával (ilyenkor fagy be általában az átvitel) PC-re való WiFi-s másolás közepette.

(#8105) heidricha
    Végülis ahonnan nézzük. Én se tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, vagy fogalma, csak próbáltam valami logikus magyarázatot kitalálni a hibákra.

(#8115) tlac
    Mer a mondatkezdő nagy betűk, és mondatvégi írásjelek mellőzése sokkal igényesebb dolog ...

(#8114) heidricha
    Válasz a gépháztól: öreg vagyok, buta, és egyre lassabb is. Remélem a gépész minél hamarabb megtalálja a helyettesemet. :U

(#8114) heidricha
    A bölcsesség nem korral jár. ;)

(#8127) SziberTomi
    Én is köszönöm, hogy te is megosztottad a ZTE válaszát, lehet akkor végül rászánom magam, hogy visszavigyem a telót, esetleg ezzel is hozzájárulva a hibák kivizsgálásában, és javításában egy következő frissítésre. Mondjuk nekem ez a fajta gyártói hozzáállás már súrolja némileg a hihetőség határát, még ha a válasz korrekt is.
    Arra tudnék csak biztatni minden fórumtársat, hogy a hibákat ne csak itt, hanem a ztehu@zte.com.cn-es kapcsolattartási címén is ossza meg egy pár mondatban. Aztán írja meg a válaszukat. Nekem is hamar visszaírtak. Bár nem feltétlen a hiba tekintetében volt információ értéke a levélnek, hanem a gyártói hozzáállás miatt.
    Kíváncsi lennék a tömeges bejelentésekre hogyan reagálnának.

(#8130) Keeperv85
    Nem vagyok ugyan anyagmérnök, de én az ablaküveget is simán megkarcolom bármikor egy élesebb fémmel. A telefon kijelzője meg szerintem sehol nincs a tiszta üveghez.
    Ettől függetlenül én sem használtam soha fóliát, mégsem karcolódtak a kijelzőim (mondjuk egyiket se vizsgálgattam nagyítóval). Gondolom kezelés kérdése.

(#8134) mephisto97
    Ha találsz jó SD-t, akkor pl. az Opera-ban simán menü gomb, és Lapok mentése, vagy valami ilyesmi. Szerintem a többi böngésző is tudja.

(#8150) Zsolt_72
    Nálam a HP + PZS páros vált be. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés