Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
hümm... ez érdekes, szerintem pedig, ha nem automatikus, akkor nem kellene elvándorolnia. Az adat-roaming tiltásának letojása meg kimondott gáz. Szerintem érdemes lenne a T-nek hivatalosan hibaként jelezned írásban, hogy ha netalán durva számlát kapnál, akkor legyen mit mutogatni!
APN - amelyiket használni akarod, ez elvileg a csomagodtól függ, valami a T weboldalán kell legyen róla!
Olyan rég nem volt a Blade-en gyári ROM, hogy nem is emlékeztem, hogy ezeket nem lehet szerkeszteni! Ott mindent lehetett, néha kellett is, itt meg minden adott, legfeljebb választani lehet!
-
atillaahun
veterán
Akkor már csak azt tudod tenni, hogy letiltod a roaming hívásokat a szolgáltatódnál. Asszem csak telefonos ügyfélszolgálaton lehet.Sőt jobban megnézve a hívásbeállítások között is van olyan, hogy híváskorlátozás, ott pedig esetleg bepipálhatod a Kimenő (külföldön)-t, és Bejövő (külföldön)-t. Nem tudom gyakorlatban működik-e, eddig nem sokan írtak róla, hogy használnák.
Bár ettől még nem fogja abbahagyni a váltogatást a hálózatok között, csak nem engedi hogy lehúzzanak a roaming-al.
-
xSide
őstag
Ez olyan alapvető hülyeség, hogy csak na!
Miért lenne egy letöltött jött-ment alkalmazásnak köze egy csengőhangbeállitáshoz mint az alap rendszert használónak!
A zedge és fajtársait már akkor leirtam és süllyesztettem a fenébe mikor még se k750-em volt. Mi köze egy teló tipusànak a letölthető csengésekhez?
Semmi!
Olyan user error, mint országház, az ilyen kijelentésektől mint 'de minek' meg egyenesen falramászok, mikor azt se tudja valaki mivel egye a levest kanállal vagy szívószállal...Egy kérdésem még lenne. Kinek nem sikerűlt a firefoxban lévő könyvjelzőit telòra raknia?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi