- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #6861 üzenetére
Nekem semmi bajom eddig a GXI töltőjével, sőt szerintem is sokkal jobb ez mint pl a Skate-é, ott a töltőből lifegő usb csatlakozó nekem kifejezetten gagyinak tűnik (unboxing videók alapján) így töltőt nem kell vennem másikat szerencsére
A kábelnél nekem is repedt mindkét csati bár nekem még nem mállott le (még...
) de erősen reped nekem is, (úgyhogy szigetelőszalag) ha így lesz akkor én is veszek valami normálisabbat, hasonlóan a füleshez, de legalább hosszú, így simán elég akkor is, ha a gép hátsó usb-jébe dugom.
Más:
Ti tapasztaltatok olyat hogy csak úgy nem megy a T-s mobilnet? Csak kíváncsiságból érdekelne, nekem épp ma volt ilyen, jelezte a telefon hogy be van kapcsolva a mobilnet, de adatkapcsolat nem volt se a böngésző, se a play nem hozott be semmit. Arra gondoltam első körben hogy T-s hálózati hiba, de újraindítottam a telót és utána már nem volt gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest