Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz lajbi101 #5294 üzenetére

Probléma? Ha neked probléma, hogy nem használhatod a LED-et zseblámpaként, akkor ne is vedd meg. Rádió nincs benne, igen, holott a T oldalán még mindig úgy szerepel, hogy van benne...Körülbelül ennyi hibája van neki. Bár ezek közül egyik sem hiba. Itt-ott előfordult még probléma, de azok nagy része egyedi volt, vagy user-error. Ha nem tetszik, nem kell megvenni, milliónyi másik készülék van, lehet szemezgetni. Én meg vagyok vele elégedve. Most gondolkodnék, hogy az L9 vagy ez legyen-e, de mikor rendeltem, nem volt kérdés. És ennyi pénzért olyan teljesítményt kaptam, amit más készülékeknél kétszer ennyiért kapnék. Nem mellesleg jól is néz ki, van stílusa neki. Kicsit a Defy beütése van elölről, ami jó, mert nem keverik össze "véletlen" az iPhone-al (még a gombok sorrendje is Defy), és mellesleg a Motorola említett telefonja is tetszett, szerintem szép volt, még akkor is, ha mások azt mondják, hogy ronda.

A helyesírásra pedig figyelj, mert a halott és hallott nem ugyanaz. Nem mindegy, hogy veréb vagy véreb.

Zsolt_72: [link] :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés