- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, írtam korábban, hogy volt egy kis gondom a telefonnal ezért vissza is vittem ma, hogy cseréljék ki.
A sugárba vittem vissza mert ott volt dolgom. A szervizes srácnak elmondtam, hogy mi a probléma és hogy azóta nem jelentkezett a fényerő ilyen drasztikus leesése. Kértem, hogy cserélje ki egy újra mert így nem akarom megtartani. Szó nélkül kicserélte volna, de sajnos nem volt készleten és legközelebb jövőhéten szerdára tudta ígérni. Mondtam, hogy nekem szükségem van a telefonra és 1 hétig nem tudom nélkülözni. Nagyon segítőkész volt és mondta, hogy akkor rögzíti a panaszomat és írt egy jegyzőkönyvet a cseréről, beleírta, hogy szerdán lesz cserélve csak a készlet hiányuk miatt. Aláírtuk a papírt és kész is voltam.Szerintem nagyon flottul ment és nagyon rugalmasan kezelték a dolgot, meg is lepődtem.
Ja és ő is kiemelte, hogy ezeket a készülékeket nem javítják csak cserélik.Szóval szerdán megint új telóm lesz!
Bár kicsit félek, hogy az új esetleg rosszabb lesz. Ennek nincsen pixel hibája, a rezgő motor is okés, a hangja is jó ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest