- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni.
Én is szeretem a GXI-t, és jelenleg (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kikapcsolgatás jött elő nekem (amit az aksi kitámasztás megoldott azóta sem kapcsolt ki magától) és az aksimerülés, amit szerencsére agy Play frissítés szintén megoldott.
Viszont egy ötlet erejéig felmerült bennem hogy gari letelte után bármi baja lenne akkor valószínűleg papírnehezék lenne belőle, és sajnos itt a fórumon is egyre fogyatkozik mögüle a közösség,
szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)
Ti mit gondoltok?
Ha nincs gondom vele mindenképp tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg a cserét egy sp-re vagy idol-s-re?Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest