Új hozzászólás Aktív témák

• adamsz82

tag

válasz Mate #18612 üzenetére

Nos, először is semmi közöd hozzá ki, miért és hogyan cserélteti vissza a telefont. Akár csak ha amiatt, hogy nem tetszik a ZTE logó rajta, ha vissza tudja cseréltetni akkor, miért ne tenné meg?
    Szerinted egy ekkora mamut cég mint a T, ilyen kis már elnézést kisstílű f@tyfasznyi GXI tétellel nem pont ejti (eddig itt a fórumban 20 alatt van bőven a cserélt telefonok száma, ha nem 10 alatt..), hogy mennyit kell cserélnie? Vállalta a T, hogy behoz egy telefont amihez nincs szerviz háttér, a telefoncsere ennek a vonzata.

Volt problémám: kikapcsolt a telefon mikor épp használtam, türelmes voltam, pedig pár napig igen sűrűn produkálta, aztán elmúlt, és mikor visszajött urambocsá úgy döntöttem, hogy ha van lehetőség akkor megpróbálom a cserét. (mellesleg így IdolS tulajként már látom, hogy voltak máshol is zűrök a GXI-n, indokolatlanul lassú adatkapcsolat, bekapcsolást követően lassú adat - wifi - gps kapcsolatok, volt, hogy adatkapcsolat egyáltalán nem volt míg nem kapcsoltam ki-be a telefont, hangminőség nálam is néha érdekes volt.., valószínűsítem, hogy többeknek a hibátlannak hitt telefonjánál megvannak ezek a gondok csak egyszerűen mikor a GXI-t vette előtte rosszabb telefonja volt mint az én esetemben és nem volt valós viszonyítás alap.

Nem "vérszemet" kapva érdekelt a garancia kispajtás. A telefon annyira masszív és stabil így több mint egy hét után, hogy - lekopogom, nem tartok tőle, hogy HW gond lenne vele, de majd eldől. Azonban ismétlem, ha akksit kell cserélni (már ha lehet..) nem egy 10 ezres tételnek tűnik a zárt készülék ház miatt.
    Ha lehetett volna miért ne intéztem volna el, hogy korrigálják a gart?
    Örülhetsz! Nem sikerült mint olvashatod.
    Remélem hízik a májad és elégedett vagy, hogy a Te beszűkült irigy kis világodban van "igazság". Remélem érzed, hogy hasonlóan kellemest kívánok én is számodra. :)

Ellenben mást buzdítok, akinek nem járt még le az első év és problémája van a GXI-vel, az kezdeményezze a szervizt - cserét, mert nyer egy év garanciát.

Kedves mate, Te pedig, ha jogosult is vagy a 2 év garanciára majd csere után, kérlek mondj le a plusz 1 év garanciáról hisz Téged nem érdekel. Bár ha hasonló stílusban produkálod magad az üzletben, mehetsz Te bármilyen szervizbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés