- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Nos, először is semmi közöd hozzá ki, miért és hogyan cserélteti vissza a telefont. Akár csak ha amiatt, hogy nem tetszik a ZTE logó rajta, ha vissza tudja cseréltetni akkor, miért ne tenné meg?
Szerinted egy ekkora mamut cég mint a T, ilyen kis már elnézést kisstílű f@tyfasznyi GXI tétellel nem pont ejti (eddig itt a fórumban 20 alatt van bőven a cserélt telefonok száma, ha nem 10 alatt..), hogy mennyit kell cserélnie? Vállalta a T, hogy behoz egy telefont amihez nincs szerviz háttér, a telefoncsere ennek a vonzata.Volt problémám: kikapcsolt a telefon mikor épp használtam, türelmes voltam, pedig pár napig igen sűrűn produkálta, aztán elmúlt, és mikor visszajött urambocsá úgy döntöttem, hogy ha van lehetőség akkor megpróbálom a cserét. (mellesleg így IdolS tulajként már látom, hogy voltak máshol is zűrök a GXI-n, indokolatlanul lassú adatkapcsolat, bekapcsolást követően lassú adat - wifi - gps kapcsolatok, volt, hogy adatkapcsolat egyáltalán nem volt míg nem kapcsoltam ki-be a telefont, hangminőség nálam is néha érdekes volt.., valószínűsítem, hogy többeknek a hibátlannak hitt telefonjánál megvannak ezek a gondok csak egyszerűen mikor a GXI-t vette előtte rosszabb telefonja volt mint az én esetemben és nem volt valós viszonyítás alap.
Nem "vérszemet" kapva érdekelt a garancia kispajtás. A telefon annyira masszív és stabil így több mint egy hét után, hogy - lekopogom, nem tartok tőle, hogy HW gond lenne vele, de majd eldől. Azonban ismétlem, ha akksit kell cserélni (már ha lehet..) nem egy 10 ezres tételnek tűnik a zárt készülék ház miatt.
Ha lehetett volna miért ne intéztem volna el, hogy korrigálják a gart?
Örülhetsz! Nem sikerült mint olvashatod.
Remélem hízik a májad és elégedett vagy, hogy a Te beszűkült irigy kis világodban van "igazság". Remélem érzed, hogy hasonlóan kellemest kívánok én is számodra.Ellenben mást buzdítok, akinek nem járt még le az első év és problémája van a GXI-vel, az kezdeményezze a szervizt - cserét, mert nyer egy év garanciát.
Kedves mate, Te pedig, ha jogosult is vagy a 2 év garanciára majd csere után, kérlek mondj le a plusz 1 év garanciáról hisz Téged nem érdekel. Bár ha hasonló stílusban produkálod magad az üzletben, mehetsz Te bármilyen szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest