Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Megosztanám az első tapasztalataimat Next V3 rom + aksimerülés ügyben. :)

Én múlt hétvégén (pénteken) raktam fel, és eleinte a V3-nál is az Android Rendszer vezette a listát bár igazából csak a GPS-t próbálgattam vele, de túlzott merülés akkor sem volt már a GPS-próbákat leszámítva, elég barátian merült az aksi. Aztán később még azon a hétvégén felraktam hozzá külön-külön a Chrome és az mp4 patcheket is, + feltöltöttem teljesen az aksit, és azóta stabilan a cella készenlét vezeti az aksihasználatot ahogy kell, pl. több mint két nap uptime idővel így néz ki most az aksigrafikonom V3-at használva: :)

Szóval eddig nagyon biztató viszont azt hozzá kell tennem, hogy ebbe csak nagyon minimál használat, (kevés net, pár telefonhívás egyébként csak készenlét és offline mód) volt benne, kimondottan azért mert kíváncsi voltam hogy a rom magában mennyit fogyaszt. A rom appjait természetesen frissítettem, de azokon kívül csak a Maps (GPS tesztelés miatt) és az ES File Explorer van fent eddig.

Most akarom majd belakni a V3-at terveim szerint majd apránként, hogy ha esetleg van az általam használt appok között olyan ami eszi az aksit azt könnyen ki tudjam szűrni, de ha már belaktam a romot akkor arról is írok majd, hogy mennyire változott a helyzet. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés