- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
Ha már a merülésnél tartunk...
Nekem is bírt 5 napot is, ha nem használtam (2. telefon, inkább a cégest használom, arra van átirányítva a GXI-ben lévő kártya, csak hétvégén szoktam használni a GXI-t). Na mindegy is. A lényeg - kb. 2 hete kezdte el nálam is, hogy valami pörgeti a procit, és ezáltal meríti, mint a fene. Előtte - mint írtam - kibírt akár 5 napot is, most képes lemerülni akár 1,5 nap alatt, úgy hogy nem is nagyon használom. (Lehet megsértődött).
Viszont, ha néha a feladatkezelőben kilövök mindent (a mindet kilövi gombbal), akkor megfelelő szinten tartható a merülés, de még így sem az igazi. Közben hozzátenném, hogy nem telepítettem újabb alkalmazást, sőt szerintem még frissíteni sem frissítettem őket (mobilnet kikapcsolva).Az USB-s töltést azért nem tartom jónak, mert az max 500mA-t tud leadni. Ha megnézitek a fali töltőt, azon jóval magasabb kimeneti érték van. Ezért szerintem az USB-ről töltés nem biztos, hogy az akksinak jót tesz - nem is biztos, hogy fel tudja tölteni 100%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest