Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz Mate #16118 üzenetére

"Ha azt vesszük, hogy néhány wifi hálózaton fagy csak a telefon, ahol viszont más telefonok nem fagynak és ez az emberek nagy részénél így van, akkor lássuk be, hogy a telefonnal sincs minden rendben."

Na akkor ezt szedjük részekre. Ha azt vesszük, hogy csak néhány hálózaton fagy le és csak a Wifin, az egy masszív hazugság, ugyanis már nem egyszer leírtam, hogy közvetett oka a WiFi a fagyásnak, nem közvetlen. Közvetlen oka a SIM kiolvasó rutin és a 3G FW, valamint a RIL. Tudom. Látom. Megnéztem méár többször. Le lett logolva. Forrás nélkül képtelen vagy javítani.

Más telefonok nem fagynak? Tényleg? Persze hogy nem. Nem is értem miért kell akkor rájuk szoftveres support, meg az emlegetett Facebook "support"... Az én k. anyámat, hogy hogy nem fogom én ezt fel... :U

Az emberek nagy részénél így van: fogalmad nincs róla kinél van így és hogy nagy rész, vagy kis rész! Totál NULLA rálátásod van az ilyen információkra: amit itt látsz a fórumon, az kb. 150 ember véleménye. A telefon eladásai szerintem kicsit a többszörösét képzik. Ám ha nagyon szeretnéd, megpróbálok neked hivatalos belsős adatot szerezni arról, hogy mennyi volt a tényleg hibás darab (Nem, nem az, amit csak úgy visszavittek user error miatt), szerintem erősen meglepődnél...

A telefonnal nincs minden rendben: ezt nem vitatja senki. 100%-os szoftver egy ilyen új platformra nem is jön elsőre. Még a tapasztalt kóderek sem láttak olyan technikát, ami ebben van! Kicsit gondolkodj el rajta miért nincs rá pl. CM...Mert szopás megcsinálni? >> :K

Jelly Bean: soha sem ígérték. Azt mondták a Grand X-re lesz. Lett? Lett! Csak nem az Inteles modellre. Kérdezd meg, akinek MSM SoC-al szerel Mimosa X-e van, ha találsz, milyen frissítéseket kaptak rá... és akkor majd koppan az áll, hogy hol nincs support...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés