- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
GvFh
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14876 üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Nekem is van elméletem a dologról... Én voltam a második a fórumon, aki megcsinálta a papírdarabkás kitámasztást (még januárban). Előtte nekem is naponta 4-5-ször kikapcsolt, többször bekapcsolás közben, meg PIN kód kéréskor. Kitámasztás után egy hónapig semmi probléma, majd kétszer kikapcsolt. Ekkor papírt cseréltem. Azóta (ca. 3 hónap) semmi gáz... Mostanában az uptime rekordra gyúrok. Most épp 820 óra...
Sztem valami nyák hiba lehet, vagy minimális smd forrasztási, esetleg a nyák rétegek közötti átvezetés, amit a papír általi feszítés orvosol. Természetesen nem az akksi csatlakozók nem érintkeznek, hisz 2-3 mm-t nyom be rajtuk az akku, amikor berakjuk. Vagy ez a kis rugós érintkező túloldala mégsem érintkezik a papír nélkül ezen problémás daraboknál...
Screen lock fagyásra is van agymenésem. Itthon, és az irodában is csak mac adress szűrés van a routeren, titkosítás nincs. Sosem fagyott még. Két hete tanfolyamon voltam Bp országban, volt free wifi a tanfolyamszervezőnél, ki volt írva a tanteremben a jelszó. Néha unalmamban neteztem, nem kapcsoltam ki a wifi-t. És egyszer le is fagyott. Legalább 6-8 ssid-t láttam, akár a sok router is zavarhatja a GXiN-t... Akinek gyakran fagy, milyen titkosítást használ, illetve sok hálózat van-e a körzetében?
És egy harmadik, ami még felmerült nálam hibaként (más még nem jelezte). Telefonáláskor, ha bejön egy újabb hívás, hallom a hangot, hogy hívnak. Nem váltok át, majd visszahívom. Ha az illető megunja a kicsöngést, és leteszi, rendre el szokta dobni az aktuális hívást is. Akinek dobált már hívást, nem hívásvárakoztatáskor jött ez elő? (Ez még B.04, lusta voltam eddig upgrade-elni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest