Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Dave Crank #2158 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy hangerő növelésére van lehetőség valahogy?
Hm, halknak érzed? starr írta korábban, hogy nem túl hangos.
-
starr
őstag
válasz Dave Crank #2162 üzenetére
Felraktam valami equalizer programot, ami mindig aktív, és lehet vele hangerőt is növelni.
Azóta már letöröltem, mert a kedvenc zenelejázszóm alapból tudja.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #2162 üzenetére
Érdekes, a 4A-nál pont az ellenkezőjére panaszkodnak, a legalacsonyabb hangerő is túl hangos.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
lócitrom
őstag
válasz Dave Crank #2158 üzenetére
„fullos mentésre” reagálva: azt hinném ez MTK-s berögződés, de ilyesmire nincs szükség. ha nagy baj van általában fastboot mód az van és onnét tökéletesen visszahozható a telefon.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
válasz Dave Crank #2167 üzenetére
konkrétumot nem tudok. nyilván változó. nagyon eddig nem olvastam arról, hogy bárkinek sikerült volna gallyra vágnia QC alapú Xiaomi telefonokat. alapvetően a rendszerszintű elcseszésekre gondolj. többség csak azt rombolta le eddig az általam olvasott fórumokban. ha baj van elég, ha van fastboot és akkor már több irányba elindulhatsz. persze a rendszertöltő feloldása az tényleg előtte meg kell, hogy legyen.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
vince
őstag
válasz Dave Crank #2176 üzenetére
twrp-vel is vissza lehet tenni a global romot, de van fastboot rom is hozzá, lásd a téma összefoglalóját.
A MIUIHU csapat közösségi finanszírozásból vett egy tesztkészüléket, el fog készülni a magyar rom is a telefonra. Jó lenne tudni, hogy miben különbözik majd az a rom a globaltól és az EUtól.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #2180 üzenetére
Ha nem mobilnézetben vagy, oldal tetején az összefoglaló. Recoveryvel (TWRP) recovery romokat lehet feltenni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
mch
csendes tag
válasz Dave Crank #2443 üzenetére
Melyik LOS-t raktad fel, az orosz gyártmányt? Ujjlenyomat, GPS, Bluetooth jól működik? Esetleg Xposed-ot próbáltad?
-
bunnyhu
senior tag
válasz Dave Crank #2443 üzenetére
Hát az meg honnan? Mert én baromira nem találom az oldalukon a telónkat.
https://divecenter.hu
-
garcia66
tag
-
MATEO6600
őstag
válasz Dave Crank #2743 üzenetére
Nekem sehogy se adta be a képlopást... Most beállítottam a 3 ujjas gesztusra ami meg vagy müxik vagy scrollozok a képen
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #2880 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: [link]
Én is csak találtam, nincs vele tapasztalatom.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
DJGABI
addikt
válasz Dave Crank #2935 üzenetére
igen, már réges-rég neked is váltani kellett volna chrome-ra. az támogatva van meg fejlesztgetik, az aosp-osat már nem nagyon
a menü gombra van valami patch asszem, nem? vagy csak az app switcherre? mondjuk az is komolytalan, h a drága ruszki fejlesztő azt sem próbálta ki/nem tudta fixálni. innentől mit várjon az ember...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tibyke
tag
válasz Dave Crank #2945 üzenetére
akkor meg kivarok, kicsit marad rajta a gyari matt "folia", koszi!
esetleg masnak van konkret tapasztalata?
-
ra^ven
senior tag
válasz Dave Crank #2945 üzenetére
Szia!
Erre én is kíváncsi lennék, amit most utoljára rendeltem, csak alul felül tapad, 2 hét után már bement a por oldalról...
Más:
Bluetooth még továbbra is bajom, a korábbi ZTE V5ömmel simán tudtam használni a kocsiban lévő Keenwood DDX4023BT fejegységet, ez hol csatlakozik hol nem, nem tudom felvenni a hívást, és tárcsázni sem tudok azon keresztül.A headseten sem mondható stabilnak a kapcsolat, valamint nem tiszta, pedig egy Plantronics M90-ről van szó..
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
DJGABI
addikt
válasz Dave Crank #2999 üzenetére
egy Úr vagy hogy tesztelgeted, aztán ha nagyon elegem lesz a májjúiból én is váltok
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
orso0355
őstag
válasz Dave Crank #3001 üzenetére
Nálam a B20 nem szempont, a 4/64 inkább. Viszont érdeklődtem Eustocktól, és ők azt válaszolták, hogy "kínai belpiacos modell nem értékesíthető az európai piacon" - tehát akkor hogy kaphatnám meg itthon? Te hol láttál ilyet a kínálatban?
Amúgy nekem eddig még sose volt garis gondom mobillal, akárhonnan rendeltem is. Minden mással volt, de mobillal nem - vagy megoldottam egy telepítéssel
(Ja, ezt még este próbáltam megírni mobillal, de nem ment )
-
orso0355
őstag
válasz Dave Crank #3001 üzenetére
Ja, arról nem beszélve, hogy most 256 ft a dollár 41000 ft a 4/64-es teló (official global ROM-mal). Oké, hogy plusz áfa, de még így is, gondolj bele, azért nem olyan fos
-
orso0355
őstag
válasz Dave Crank #3021 üzenetére
Aranyszínűt gondoltam (bár alapvetőven mindegy).
Két út áll előttem.1. Kínából megrendelem, ez kb áfával együtt 52000 ft-ra jön ki (nettó ára 41000). Veszek hozzá headsetet, ami itthon akciósan 8000 helyett 6000 ft, az kintről 3000 (12 dollár.) Összköltségem tehát kb. 55000 ft.
2. Megrendelem itthonról, 1 év garanciával (külső raktárról, tehát ugyanúgy Kínából, valószínűleg), a telefon 59000 ft, a headset hozzá 6000, összköltségem tehát 65000 ft.
Namost 10 ezer ft különbségen már elgondolkodom
(Jelenleg 161.99 dollár a teló Geekbuyingon, ez a mai árfolyamon 41472 ft. 27% Áfával számolva 52700 ft.)
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz Dave Crank #3026 üzenetére
Lehet, de azért az a 6000 ft is elég sok
Postaköltség nincs, max az itthoni kezelés, 2-3000 ft. Az itthoniban ugyanúgy benne van ez, nyilván.[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3052 üzenetére
mit rendeltél?
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3058 üzenetére
kepet dobsz a telorol így....
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3064 üzenetére
hát ez télleg jóval nagyobb mint kellene...rendelj másikat[link]
[link]
2. picit szélesebb
16-17 óra körül lövök róla képet telón...
vagy ha gondolod, tőlem vehetsz, van tartalékom belőle...[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz Dave Crank #3052 üzenetére
Óóóó mehhh.
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3068 üzenetére
akkor elég ziher
-
kriszbon
őstag
válasz Dave Crank #3077 üzenetére
Itt aprón vettem nem akarom linkelni, a bolt meg ez [link] lehet ezt sem kellene, de mindegy.
Mod. Valahol visszább lett írva, hogy az üveg csak alul és felül tapad, és a front kamera nyílás nem nyitott(ez ott nem lett írva).
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3068 üzenetére
ez kicsit ferdén lett felrakva...azért van bal oldalon levegős rész.
/mire rájöttem, h kell beilleszteni a képet.../
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3086 üzenetére
ez az, ha bárkit érdekel:[link]
-
ra^ven
senior tag
válasz Dave Crank #3086 üzenetére
Szerintem ez megint nem lesz jó. 🙁
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Zoleee83
addikt
válasz Dave Crank #3130 üzenetére
Írta hogy a 2év garancia miatt lenne a felső kettő jobb neki.
"Igen, tudjuk, hogy eustocknál olcsóbb, de megéri a +1év gari a felárat a havernak."Eustock csak 1 év garos.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
válasz Dave Crank #3130 üzenetére
Az 1 év gari miatt maradunk a drágább, 2 év garis verziónál.
Már két Redmivel is befürödtem eddig.
Redmi 1, haver hozta nekem Kínából, 3 hét után előjött egy olyan hiba, hogy csak 50-60%-ra tudta tölteni az akkut a telefon. Gari persze nem volt, mert kint lett véve boltban, így postán sem fogadták volna a honkongi support szerint. Akkoriban indulgatott a magyar szervíz, de mivel nem tudták eldönteni, hogy egy 15 dolláros alkatrészt vagy az alaplapot kell cserélni, így abból sem lett semmi.
Redmi 2 Pro, 1 év garral vettem itthon. Ahogy lejárt a garancia, 1-2 hónapra rá memóriahibával kimúlt a telefon. Pedig meg akartam várni a 3/32-es Redmi 4-eseket, most lenne esedékes kb, 2 év garral meg tudtam volna várni.
Úgyhogy most a Redmi 3S-t már két év garanciával vettem, biztos ami tuti.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
aelod
veterán
válasz Dave Crank #3158 üzenetére
Bocs ha sokat kérdezek de az sms-eknél hogy lehet beállítani, hogy ne ömlesztve jelenítse meg a beérkezett üzeneteket hanem feladó szerint?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Dave Crank #3208 üzenetére
Megvan. Sikerült, várom a választ rá. Üzenet kérdés is megoldódott. Most már csak a rezgés ami idegesít...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
carr
őstag
válasz Dave Crank #3158 üzenetére
Emlékeztetem magam.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
shifty!
senior tag
válasz Dave Crank #3377 üzenetére
A 13-as LOS hogyan szuperál?
A 14-est kipróbáltam, de egy nap után visszament a MiuiEu dev 7.1.2, mert nem éreztem az aksi idejét jónak (bár 1 nap után nem igazán lehet megítélni egy új ROMnál, több éves tapasztalat ezt mutatja, de most türelmetlen voltam...) és a grafikus teljesítménye is ótvar volt - értsd: játék alatt laggolt, ahol a miui szépen ment.
A kamera viszont simán hozta a global romos minőséget, sőt, némely helzetben jobbat is lőtt. Ez egyébként érdekes témakör, mert a MIUIEU dev 7.1.2 jobbat lő eddig mindegyiknél.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
gorje
senior tag
válasz Dave Crank #3377 üzenetére
Koszi szepen!
En is korabban a mobilevoipot hasznaltam, jelenleg a zoiper jon be jobban.
Tarcsazoba valo integralas sikerult amugy?
Kivancsi vagyok, hogyan fog szolni a keszulek (jelenleg p8 lite es vernee thor van, remelem jobb ezektol). Ha nem, akkor Viper4android-al megprobalok varazsolni.
Szerintem is a mobilevoipal van a gond.
-
carr
őstag
válasz Dave Crank #3392 üzenetére
Épp azon agyaltam, hogy anno mikor az mp3at még gyári audio cd-ről rippeltük, és kódoltuk át... egy egy délután ráment a 233MMX idejéből.
Szép idők.
De am azt írják minnél alacsonyabb A-el tölti a telót, annál kímélőbb az akkunak. Korábban itt néztem egy MIUI cikket, volt egy app, amihez root kell, hogy ne töltse x % fölé.
Ott volt benne sok okosság.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3419 üzenetére
Passz. Neket teljesen gyári a telefonom. Ahogy az eustock árulja.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3421 üzenetére
Azért leírom, én hol találtam: nyitóképernyőn telefon, bal alul menü gomb, beállítások, további beállítások, internetes hívás beállításai, alul fiók hozzáadása. Itt felhasználónév, jelszó és a szerver címe. Internetes hívás használata: itt minden hívásnál, amikor nincs elérhető adathálózat. Ezután már megy is. Normál hívást indítasz a névjegyzékből és ott megjelenik a három opció.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3425 üzenetére
Nagyszerű! Akkor ezek szerint neked is megvan. Azért írd majd meg, hogy milyen használni az alkalmazáshoz képest. Jobb, rosszabb, vagy ilyesmi.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3427 üzenetére
Akkor valami nem ok. Nekem stuntcall-al megy. Amit a szerver beállítás után írtam, azt is átállítottad? Illetve a voip szolgáltatónál engedélyezve van a SIP?
-
gorje
senior tag
válasz Dave Crank #3427 üzenetére
Szervernek sip. kezdetűt írtad? Nekem régebben volt olyan, hogy csak a névjegyzékből kérdezett rá és a hívásnaplóból nem. Elsődlegesnek a sip van beállítva vagy sim?
-
lócitrom
őstag
válasz Dave Crank #3498 üzenetére
én is próbálok párat. bár különösebben nem terveztem leírást közölni róluk. de meglátom. az sline csak azért jó, mert mindenre gyárt. viszont a minőség meg kivitelezés az elmarad.
-
SutiAdi
tag
válasz Dave Crank #3502 üzenetére
Legutolsó global stable 8.2.10.0, Android 6.0. Elég jó tempóban merül az akksi emiatt, hogy az Android rendszer így szívja.
[ Szerkesztve ]
-
csodavas
tag
válasz Dave Crank #3533 üzenetére
megkeresem, köszönöm!
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3628 üzenetére
Igen, az online felületen letiltható a SIP. Lehet, hogy alapértelmezetten nincs is engedélyezve. Akkor pedig kehet, hogy ez az oka, hogy nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3722 üzenetére
ebay?
-
fzoli86
tag
válasz Dave Crank #3732 üzenetére
fotó a tört üvegről és simán visszautalja az árat...ez az amit ajánlottam?
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Dave Crank #3839 üzenetére
a Snapdragon 435 hivatalosan tudja az 5 Ghz-es wifit. viszont nem egyértelmű, hogy mi miatt nem megy. vagy nincs hozzá megfelelő antenna, vagy szoftveres hiányosság. elméletben az antenna adott. kutakodtam a témában, mert a vas egyébként több dolgot is tud, de mintha szoftveres szinten nem is tűnne fel a fejlesztőknek, hogy hiányzik valami. vagy esetleg pont leszarják. előbbire példa egyébként, hogy több felhasználó tesztelni kezdte pl. a telefont ilyen jellegű képességét és mondjuk Note 4X-szen sem megy az 5 Ghz. egyesek alaposabban utánamentek a dolgoknak és felfedezték, hogy a telefont egy-egy adott régióra beállítva már 5 Ghz-es üzemmódban is használható. 4X esetén egyébként itt lehet jelezni a problémát szavazás formájában. legutolsó elképzelésem az pedig az, hogy jelenleg szabadalmi és szabályozási okai lehetnek ennek az egésznek. a Xiaomi meg ezekkel pont hadilábon áll, de elkezdték felgöngyölíteni (lásd Nokia megállapodás).
a 4X vs. Note 4X dilemmára pedig változatlanul azt tudom mondani mint eddig többeknek is, hogy kicsit igényesebb átlagember szereti egy kézben tartani a dolgokat és ennek kb. az 5 hüvelyk a határa. én is rugóztam ezen anno, de összegeztem és arra a következtetésre jutottam, hogy a trendek miatt gyaníthatóan a szerencsétlen ötcol kikopik, mert hát tábla szalonnányi kacatokkal ugye könnyebb szelfizni meg zsebben elférnek... szóval az 5 col HD felbontással társítva kihal és hiába lenne logikus használni, FHD lesz meg batár telefonok jellemzően kisebb akksival. ez pedig ugye nem öt perccel kevesebb készenléti időt jelent azért. továbbá igazán jól az Android jelenleg nem használja ki az erősebb vasat sem. ez sajnos a futtatási környezet átka, de mivel nincs alternatíva vagy más rendszer, így megfontolandó, hogy azért a 2-3 fps pluszért és kisebb üzemidőért jobb döntés lenne-e a Note 4X. ráadásul úgy néz ki a 4X után alig lesz hasonló méretű telefon.
ez persze csak az én perspektívám. logikám szerint a jelenleg ismert felhozatalból a Redmi 4X hozza a teljesítmény/üzemidő/minőség/ár keresztmetszetét. a Note 4X is jó áron van, csak hát a MIUI és kb. minden gyártó messze van még attól, hogy kihozza a rendszerből a maximumot.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Dave Crank #3842 üzenetére
nagy a kísértés elsőre, de el kell oszlatni a lila ködöt
egyébként ha jól rémlik te is vettél ilyesmi tokot. esetleg van ötleted hogy a bánatba kell úgy levenni, hogy körmöm ne szakadjon le és a telefont se törtem össze tokostól? nem elég, hogy lepattintotta az üveget a telefonról, de még kihámozni se tudom belőle...
ha esetleg te találtál már normális üveget rá, aminek mondjuk a széle lekerekített azt szívesen venném.
(#3847) Vesztor87
nincs mit. nyilván akkor a videó lesz a megoldás, ha az demonstrálja. egyénként lassan megy fel nagyon aliexpress szerverre a videó, szóval nem érdemes elhúzni a felvételt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest