Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Szerda óta tulaja vagyok egy redmi 4x-nek (3/32), idáig összességében tetszik a telefon, meg kezdek a miuival is megbarátkozni. Egyenlőre szerintem bestbuy, hát még ha lenne global 4/64-es verzó.... bár 2/16-s lenovo p70-t váltott, ramban ígyis előrelépés és kamerában is.
Olyan kérdésem lenne, hogy hangerő növelésére van lehetőség valahogy? Mind fülhallgatónál zenehallgatás közben, illetve a normál telefonáláshoz füles és kihangosítás nélkül.
Idáig mtk-s telóm volt, előtte már rég volt snapis, ezzel kapcsolatban most nem vagyok annyira képben.
Másik:
Gyári állapotról valahogy lehet csinálni fullos mentést?
Még nincs nyitva a bootloader, még kb 10 órát ír a mi unlocker, hogy várnom kell.LineageOS milyen a telefonon? LOS 14 várható?
Köszönöm előre is a válaszokat, és elnézést, ha olyat kérdezek, ami tárgyalva volt már.Közben olvasgatom visszafele a topicban a hszeket, most már, hogy van időm ezzel foglalkozni a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz Dhampir #2161 üzenetére
Hát a volume boostolt mtk után nagyon halknak érzem. Bár már a fülem sem az igazi..
Igazából telefonálás közben szinte amilyen hangja van, az egyenlő a 0-val, ha csak nem a szobában vagyok egyedü, full csendben....[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
Ma sikerült bootloadert nyitnom a telefonon, és TWRP recoveryt felrakni rá, amivel készítettem egy mentés róla.
Ezek után custom romot rakhatok fel bátran? Ha valami van, stock romot mivel tudok visszahúzni?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Köszönöm!
Honnan tudom 1 global romról, hogy az twrp-ből húzható vissza, azok honnan tölthetők le?
Elnézést, ha nagyon egyértelmű/hülye dolgot kérdezek, de komplett összefogó leírás hiányában egyenlőre még nem körvonalazódott ki benne rendesen minden a mókolgatások kapcsán.
-
Dave Crank
senior tag
Az probléma, ha LOS13 telepítése közben twrp-ben piros szövegek is voltak?
Egyenlőre nem olvastam őket, hogy mi, elindult a telefon, gapps is felment, jónak tűnik.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz zsolti75 #2371 üzenetére
Én LOS-nél tapasztaltam, hogy csak 2 napot bír kb.
Azóta belefutottam olyanba, hogy se a mobilevoip, se a telegram, se az fbmessenger nem sötétül el híváskor, de mindhármat újratelepítettem, és megoldotta a problémát.
Adatvédelmi beállításoknál állítgattam dolgokat, pl ébrentartást kikapcsoltam, stb..., az akkukímélés szempontjából, gyanítom valami olyat is letiltottam, ami azt eredményezte, hogy nem tudták használni a közelségérzékelőt.
Azt leszámítva, hogy üzemidőben kevesebbet bír, mint a gyári miui, abból is a legfrissebb, amit felajánl ota-n, jó az LOS, ajánlom.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Én kipróbálnám, hogy kártyát ki, resi a telefont, kártya vissza, resi, majd átkapcsolni 2/3g, majd vissza 4g-re, hátha.
De amúgy igen, a legegyszerűbb, ha másik telefonban kipróbálod, vagy a telefont másik kártyával, ha van rá lehetőség.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz shifty! #2435 üzenetére
LineageOS-t használok, vasárnap óta, úgy hogy múlthét szerdán került hozzám a telefon.
Nyitás után egyből ment fel az LOS.
Jó a miui, meg tetszetős, de nem tudom megszokni, és jobban tetszik az LOS. (Előző telefonjaimon is azt, illetve CM-t használtam)
Egyenlőre minden működik rendesen, úgyhogy ajánlom!
Szerintem az üzemidő is jó!Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
4PDA-ról töltöttem le, LOS santoni V1 amit felraktam. Regisztráció nélkül le lehet tölteni, google chrome-mal angolra fordítva az oldalt meg lehet találni a custom firmware-k között.
bunnyhu:
Hivatos oldalukon nincs kint, majd talán ha lesz 14.0 akkor az kint lesz.
Minden jól működik, xposedet nem próbáltam, de volt fent a 4PDA-n egy v3-as mókolt 13.0-s LOS, amiben már telepítve volt alapból az xposed, meg bővítmény is hozzá, és ment.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
-
Dave Crank
senior tag
A régi sim kártya be tud kavarni az android rendszernek, főleg, ha esetleg frissebb a rendszer az új telefonon, mint a régin. Én két sim-mel használom, egyik csak net, másik gsm bejövő, bár pont ma vettem ki a net kártyát, mert az lejárt, és most a másikról van net is, de 2 kártyával hibátlanul ment, mind MIUI-val, mind LOS 13.0 és 14.1-el is.
-
Dave Crank
senior tag
Köszönjük az app-t a LED-hez!!!
LOS-n kipróbáltam, 13.0, de sajnos nem működik.
Root engedélyezve, telefont restartoltam, akkor elkérte az engedélyt, megadtam neki, megjegyeztettem, de nem ismeri fel a telefont, és azt írja, lecsatlakoztatva.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Szerintem abszolút ajánlott a telefon!!
Fényképezője jó képet csinál, és gyors vakuval is!Másik:
Tudom, hogy tárgyalva volt már, és keresgélek is vissza most, de ha valaki tud linket dobni jó edzett üveghez, és szilikontokhoz (egyszerű, sima fekete ultra thin), azt megköszönném.
Tokot már rendeltem, de sajnos rendeléskor félre nyomtam, és note 4-hez valót rendeltem....Ebay, vagy aliexpress amúgy a jobb?
Én idáig csak ebayről rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
válasz leslie_smith #2889 üzenetére
Igaz nem rendelkezem több hónapos tapasztalatta, de:
- Ha lefagy, akkor bekapcs gomb hosszan (10-15mp) és újraindul a telefon, bár nekem még nem fagyott
- Ha mSD-t akarsz bele rakni, akkor csak 1 simet tudsz tenni méghozza 3ff simet, de ha 2 simet akarsz, akkor az mSD helyére 4ff sim mehet
- Kb 25gb érhető el a 32GB-ből, nekem 16gb-s kártya volt lenovo p70a-ban, én azon is elfértem, ez a 25GB is elég, és 2 sim-mel használom.
- Custom ROM van fent nekem, LOS 13.0, 2 napot simán kibír, 3. nap reggelre 30% körül van, offical rom-mal ennél csak többet bír, ahogy olvasgatom a topicot.Szerintem nyugodtan vedd meg, én csak ajánlani tudom!
-
Dave Crank
senior tag
Napokban kipróbáltam az LOS 14.1-et.
Böngészőben ez valami android fícsőr, hogy úgy kezeli a lapokat, mintha több böngésző menne?
Szerintem ez így elég gagyi...
Akkor ami még problémám volt, a menü gomb nem ment a böngészőben, csak úgy tudtam előhívni a beállításokat, ha jobb felső sarokban a 3 pöttyre böktem..., ez is fícsőr?
Ami még zavaró volt, hogy pl facebook mobil nézetet bekérve, a nézet olyan volt, mint valami régi telón nézve..., még ha tényleg az asztali nézetet hozná be, az is jobb.
Tudom, használjak chrome-t, vagy ilyesmi, de már megszoktam az alap böngészőt.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
-
Dave Crank
senior tag
tibyke, ra^ven:
Ha megjöttek a fóliák, írok véleményt, esetleg fotót is töltök róla, hogy áll rajta.
Full covered üvegeket rendeltem, legalábbis az volt írva, hogy az, de nem olyat, aminek az alja, oldala, teteje színezett, mert szerintem azok eléggé.... nem szépek..., nem értem festés nélkül miért nem lehet kialakítani/legyártani ugyanazt az üveget.A szélein/oldalain nagyon nem tapadt/feküdt fel?
Volt itt a topicban linkelve már 1 folyadékos megoldás, nem tudom, az mennyire válik be ennél a telónál, elvileg valamelyik hüvelynél jó volt. Gondolkodom is rajta, hogy rendelek még most, nem nagy összeg ebay-en.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Szétnéztem 4PDA-n, igazad volt, van fent patch a menü gombhoz.
Most rakhatták fel nem rég, mert mikor letöltöttem a romot, akkor még nem volt.
Így talán kap 1 újabb esélyt a 14.1, bár számomra az értesítési sáv design-ban visszalépés a 6.0-hoz képest, bár ki tudja...Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz orso0355 #2998 üzenetére
Ha nem kell b20, akkor oké a 4/64, de szerintem ne kintről vedd meg.
Itthon is kapni pár helyen a 4/64-es verziót, nem hiszem, hogy nagy lenne a különbség árban a kintihez képest, viszont gyorsan itt van, és van 1 év normál garid + ha kintről jön, valószínű az is már majdnem ott lesz a + költségek után, mint itthon.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Próbáltam az első pár napban a májkrémet, nem rossz-nem rossz, de nem tudom megszokni. Tudom, launcher, stb.., De még sem ugyanaz....
Minden eddigi telefonom vagy stock droid volt, vagy cm, illetve los, de inkább az utóbbiak, ha volt fejlesztve, és a legtöbbször volt.
A miui nekem egy (és nem leszólásból, mert vannak nagyon jó dolgok is benne, és viszonylag egyben van) iOS utánzatnak hat, csak kár hogy nincs rágyúrva jobban az optimalizáltságra a Xiaomi, ha már a miui-val fejlesztenek....VoLTE mennyire hiányozhat, ha kipróbálgatom a 7.1.2-es custom romokat?
Én hívásokat főként voipról/viberről/telegram illetve messengerről indítok, gsm-n csak engem hívnak, legvégső esetben telefonálok csak arról, ha nem lenne mobilnet/wifi.[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
Kis segítséget kérnék.
Itt, írva van, hogy elsőnek fel kell rakni egy 7.1-s fw-t, és van ez a link hozzá.
Ezt ha 13.0 van fent nekem, simán felflashelhetem twrp-ben alóla? utána attól még bootolni fog a rendszer, ha nem rakom egyből újra a 14.1-el, hanem fent hagyom ami volt?
Illetve ez így simán flashelhető?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz orso0355 #3020 üzenetére
Itt pl.
Elvileg raktáron van a feketéből, a többi külső raktáron van, nem tudom milyen kell neked.
Nekem sem volt még kinti telókkal bajom, de ha itthon lehet kapni, és nem nagy a különbség, akkor inkább itthonról.
-
Dave Crank
senior tag
válasz orso0355 #3025 üzenetére
De a kezelési költségekkel nem számoltál, ami után már szerintem 6000Ft se lesz a különbség, ahogy már előttem is írták.
Bár ezzel annyira nem vagyok képben, de nagyjából úgy alakulhat az ár, hogy majdnem ugyanott lesz a kezelések és áfa utána.[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
Megjött az edzett üveg, amit majdnem 4 hete rendeltem, felraktam, a szélein végig levegős mindenhol...
-
Dave Crank
senior tag
válasz solfilo #3133 üzenetére
Hát ja, lehet vele bukni is...
Bár szerencsére nekem idáig se kintről, se itthonról vásárolt telóval nem volt bajom. Remélem Xiaomival sem lesz másképp, nekem ez az első Xiaomi, a családban még 1 redmi 3s van kb fél éve.
Bár a legtöbb telefonom 1 évig se volt nálam.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz Krisszalai #3249 üzenetére
Milyen hívások közben? gsm, vagy valami más, pl.: voip, messenger, viber..?
Nekem akkor csinálta ezt, amikor adatvédelmi beállításokban kivettem az ébrentartást az appokknál..., mire rájöttem...
De ha gsm, akkor nem ez lesz a baj.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Ebay-ről ilyet lehet rendelni?
Próbáltam már rákeresni, de nem találtam.
Bár a linkben szereplő sem drága....Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
MobileVoip-t én is használom, tökéletesen megy. más voip alkalmazások is jól mentek, nevet nem tudok mondani, hogy melyikek, mert én csak a MobileVoipot használom, a többit fater próbálta.
Tárcsázóba nekem nincs beépülve, de nem is állítgattam, hogy így legyen, de most hogy kérdezted, utánanézek majd az alapértelmezéseknél.
Elég sokat hallgatok utazás/meló közben zenét telefonról, xiaomi basic fülessel jelenleg, szerintem jó a minősége. Bár egy húzott hangerős MTK után halk, de minőségben szerintem megfelelő, és másik fülessel is jó volt.
Ha már szóba jött a MobileVoip, nekem olyat csinál ezen a telefonon, meg az előzőn is, hogy ha telefonáltam, majd home-mal kiléptem, és ha újra telefonáltam volna, akkor nem hallottak a túloldalon.
Ha kiléptem visszagomb, majd exittel, majd recent apps-ból kilőttem, és újra megnyitottam, újrahívtam, akkor megint jó volt.
Valakinek csinál még ilyet?
Bár szinte tuti, hogy ez app probléma, és nem a telefon miatt van, mivel másik készüléken is tapasztaltam ezt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest