Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Edit2.... Lejárt a szerk.
Hívó listában a hívás azt írja 1 perce.... Pedig fél órája is volt... Ez bug, vagy feature?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
C0d3r
addikt
-
Miért, te nem szeretnél a munkádért pénzt kapni? Nyilván a xiaomi olcsóbban kapta a SoC-ot így, hogy le van tiltva a gyorstöltés. Egyébként meg lehet, hogy pár ezerrel többe kerülne maga a telefon.
(#1003) tusik: egyszerre csak az egyik kártya lehet hálózaton, tehát ha az egyiken beszélsz, a másikon internet sem mehet. Továbbá, ha a 4G-s kártyán hívnak, akkor az levált 3G-be (ha van), mert 4G-n nincs hanghívás. VoLTE-n van, de az valszeg soha nem fog működni Magyarországon Xiaomi telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
carr
őstag
Reggelre a tárcsázó, a névjegyzékkel együtt omlik össze.... Jó lett ez. Megint gyári lesz. Fuck.
Ja gmail megjavult.
Érdekes hogy ha sms ből hívok akkor indítja a hívást. Suck...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Yellow73_a
tag
Sygic 17.1.13
Nekem folyamatosan frissül, mert két éve kb 15 euróért megvettem az örök Európa licencet.Most is jó ajánlatok vannak:
- örök Európa 17 €
- örök Európa + örök közlekedési infók 20 €
- örök világ 22 €
- örök világ + örök közlekedési infók 27 €Szerintem ennyit simán megér egy megbízható, folymatosan frissülő Tom-Tom térképekkel felszerelt navigációs program.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
A számbillentyűkkel, T9 segítségével keresed ilyenkor a kontaktokat? A global rom ilyen esetben csak az ékezet nélküli karakterekre keres, az EU rom tudja ezt a rocket-science fícsört.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Válts eu romra, nekem bejött - azóta a nejem 3S készülékére is eu romot tettem
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Jakuu
őstag
Az app draver hiany miatt en nova launcherrel hasznalom a 1s-t. Dupla kopp fooldalon, kereses es meg az sms-ek szovegeiben, dalok cimeben,telefonkonyvben stb, is megkeresi az adott keresest. Inkabb igy hasznalom a xiaomit, mert engem az app drawer hianya zavar, nem kellenek az ikonok a fokepernyokon, az csak falja a memoriat amugy is.
-
-
MODERÁTOR
-
emerzee
aktív tag
A videó felvétel tényleg szar hangú. A kuruttyolò effekt akkor szokott lenni, ha túl nagy a hangerő felvetel közben. Amit én videót készítettem, azzal az a baj, hogy a téma hangja nem nagyon hallatszik, csak az én szuszogasom. ⁴g n nekem is panaszkodtak a szar hangra. Vissza váltottam 3g re és nincs gond. Nem használok mobilnetet...
Ami nálam gond, hogy beállítottam az automata fényerőt de nem változtatja... 8.2.9.0...
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
MATEO6600
őstag
Akkor nem csak nálam van ez...
Valami borzalom.
Itthon szoktam gitározni nem nagy hangerőn és az előző szutyok telefon tökéletes minőségben vette fel az anyagot. Ezt meg elindítom, 2 mp-ig itt is fasza a minőség, aztán aminőség átvált valami orbitális szarhalomba és úgy is marad a végéig. Nem értem, ez valami hang normalizálás akar lenni vagy wtf?
Kipróbáltam egy másik hangrögzítőt is a gyárin kívül de sajnos az is ilyen -
carr
őstag
Ezzel, és
ezzel kapcsolatban írt már valaki a xiaominak?
Én megteszem, anno a B20ban is lobbiztam már, szóval, aki gondolja, nyugodtan vágjon hozzájuk egy angol nyelvű üzenetet, készülék típussal, telepített hivatalos rom számmal, hogy valamit csináljanak a kreálmányukkal, mert többen vagyunk akik átverve érzik magukat. személy szerint nekem a telefon használat lenne a fő szempont a beszéd minősége, azt ennek ellenére mi van.. vettünk egy antennás kutat. faszom.leveleiket ide várjuk:
service.eu@xiaomi.com360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
sz.j
nagyúr
Akkor mi a beszéd hangminőségével szerencsések voltunk, mert az ritka kiváló .., igaz sznte minden mással befürödtünk
A # 2490 hsz-ban említett hibával kapcsolatban megjegyezném, hogy azóta hogy a fiam átrakta 4G-ről 3G-re (ma reggel óta) minden hívást (50-ből 50-et) rögtön jelzett a telefon ... Kíváncsi leszek, hogy ez meddig fog tartani.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Daemos
tag
Szoftveresen van gondja szerintem, mivel le szedtem az "open camera" appot es ott a videó beállításoknál "hangforrás" majd a "hangra optimalizálva" módot valasztod, akkor tökéletes a hangja es nem olyan mint ha víz ala nyomtad volna a telefont rögzítés közbe...!
Ui: Szerintem is a 7-es verziora összpontosítanak így reméljük abba mar gyarilag meg oldjak majd!
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Akkor nalad valami gebasz van. Nalam a gyari toltovel is es egy xiaomi 5000-es powerbankkal is gyorsan tolt. Tegnap pl folyamatos sottal toltott a pbank 40%-rol 62-re 20 perc alatt. Merules se gaz, az elmult fel oraban wifirol netezve negy szazalekot esett csak a toltottseg, folyamatos sot mellett, teszem hozza, nalam a mobiljel 2g-n van csak, akkor kapcsolom at, ha adateleres kell a halozaton, valamint volte off.
[ Szerkesztve ]
-
Krisszalai
csendes tag
Mi?
Szerintem nézd meg a beállításokban a "telepített alkalmazások" közt a futó alkalmazásokat. Én nem berheltem még rá semmit, pár dolgot tettem fel csak, és így most 20 folyamatot mutat. Ebben van a google play, 6db android rendszer, témák, miui, swiftkey stb...a legnagyobb 89 Megás MIUI kezdőképernyő. Ha valami itt nagyon sok neked, akkor lehet az eszi.
(Nincs bekapcsolva a zseblámpa és leragasztva a LED? )Redmi 4x; Redmi Note 9
-
lócitrom
őstag
tucatszor le lett írva, de a válasz változatlanul nem. nagyon bénának kell lenni manapság ahhoz, hogy emiatt ugorjon.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
vince
őstag
dev eu rom van a telefonon (de várom nagyon a miuihu verziót )
(#2957) DJGABI
köszi, rendeltem egy mérőt[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
Na jaaa.
A gyári töltőktől sem lesz semmi baja.
Meg szerintem annak sem, vagy inkább annak nem tesz jót, amiről töltöd.
A gépeken lévő usb portokat nem töltésre találták ki, jó oké vannak notik, amin van sárga usb, hogy arról kikapcsolva is lehet usb-n keresztül tölteni, de azzok a gépen adatátvitelre vannak. De csak szerintem...Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
DJGABI
addikt
vékonykliens. lehet csak adatátvitelt tud az usb. bár 500mAh-nak azt hiszem akkor is át kéne csorognia. tudja fene.
volt akinél kiírta a gyorstöltést [link], de ugyanannyi idő alatt nyomta fel. szerintem le van tiltva ez a funkció(#3389) starr a hónap első napját állítsd át a maira, úgy elvileg nullázza
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vince
őstag
EU rom esetében felismeri ha gyorstöltőre teszem, lásd #2955. A múltkor rendelt áram és feszültségmérő kütyüm nem jött még meg, így nem tudom ellenőrizni a töltési paramétereket.
(#3397) DJGABI
Az áramerősség mértékegysége az amper (A), az akkuk kapacitásának jellemzője az amperóra (Ah), ne keverjük a kettőt[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Nemrég vettem le. 85%. bőőven jó.
Azt vettem észre, hogy nem mindegy mivel töltöm. Tegnap 20% körülről Xiaomi 10000mAh.s powerbankról toltam fel 83% kb- de reggel 6.00kor már csak 30% volt benne.... kissé kevésnek érzem.
De legalább alig használom. Mondjuk juteszembe volt benne 1 óra video hívás wifin. az szopkodta rendesen...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
szerk offolt.
mozgattam a kábelt. ugrott 1%-ot. átraktam másik dugaljba, igazgattam kicsit a vezetéken. és lám. rögtön a f.szom belevágom a szar minőségű kínai fos kábelbe. direkt nem a gyárit használjam, hogy jó lesz ínésges időkre, erre mi van b.zmeg? mi van ? Beszarik az a fos gyári kábel kb 30 töltés után.
Vigyázva tekertem fel is, nehogy megtörjön. Mint valami kibeb.szott hímestojás. Értem én, hogy gazdaság, meg, hogy kínai, meg kell a nem sokat bíró termék, de ez már túlzás. -.-360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Vjankovics82
senior tag
Én is 3 éve használom ezt a márkát! Még mindig kiröhögnek erre a márkára hogy xiaomi!
De kúr...ra nem érdekel! Ettől jobb márka nincs! tényleg bekap.h..ja az össze világmárka én is azt mondom! Inkább ez mint a sony vagy samsung! Fele annyiból kijön amúgy is az ára tudásilag többet tud mint a hazai 80 ezres telók! Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest