- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszalai
csendes tag
Háttérkép és téma a frissítése óta már el sem indul...
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Georgeo1122 #23466 üzenetére
Szedd le innen egyszerűen és annyi:
http://en.miui.com/thread-3481069-1-1.html -
Krisszalai
csendes tag
válasz
Georgeo1122 #23466 üzenetére
Na ezzel is volt bajom, letöltötte, de rettenetes lassan, sőt az elején ugyan így eldobta a letöltés végén. Nem is tette fel, azt mondta nem alkalmazható...töröltem. De közben töltött. Folyamatosan töltött, ilyet nem láttam még. Pedig lent volt a ROM. Wifi ki-be, újra ezerrel tölt. Kikapcsoltam mindenféle frissítési beállítást. Egész éjszaka töltött lefelé. De mit?! Aztán írtam hibajelzésben kína felé, hogy süllyed a komp, valamit csináljanak. Egyszer csak megállt ez a dolog, és most már ráment ez az FD végű ROM.
-
Krisszalai
csendes tag
Egy dolog, hogy elvették a kivetítés gyorsikont...de most már nem működik a kivetítés. Csatlakozás után ledob. Több tévével is próbáltam, amikkel semmi probléma nem volt eddig. Másnál hogy megy ez?
-
Krisszalai
csendes tag
9.2.3.0 NAMMIEK valaki? Jelzett, hogy frissíthető erre, ok, rányomok : nincs elérhető frissítés...
-
Krisszalai
csendes tag
Widgeteket nem tudok kitenni...kettő készülék van, egyiken sem...lemaradtam valamiről? Semmi mókolás, minden gyári. Látom az összeset, de nem lehet mozdítani egyet sem.
Solved 😁 -
Krisszalai
csendes tag
Volt egy analóg óra widgetem, amit elvitt a Nugát. Maga a widget él a képernyőn továbbra is, de nincs már bent a választhatók között. Most ha törlöm, elment...
-
Krisszalai
csendes tag
-
Krisszalai
csendes tag
Fénykép menti a helyadatokat. Fényképről hogyan tudok térképre ugrani?
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
hzsolee #7333 üzenetére
Nagyon is
Ahhoz, hogy leszedjem először a hátulsó műanyagot kell levenni, utána lehet csak az egészet. Nagyon szeretem, pár hátránya van azért. A jobb oldali gombok kicsit egyszerre nyomódnak néha. Így sikerül képernyőképet lőni véletlenül. Tornáztatni kell az anyagot, hogy kis rugalmasságot szerezzen. Az USB ajtó elég erős, két kézzel lehet csak töltőre dugni. A hangszóró hangja pedig kicsit módosul, mert előre irányítja a tok a hangot, de ez sem zavaró.
A 8.5.2.0 -ban eltűnt a megrázásra ikonhelyreállás???! Kétújjas csíptetés - telefonrázás - ikonok helyreálltak eddig...
-
Krisszalai
csendes tag
Igen, fel. Ugye ez fólia. Két telón használjuk és semmi por nem megy be alá, nagyon passzol a mérete. Ezért kicsit babra munka feltenni, nem csak feldobom. Szép tiszta, nem akadályozza a használatot. Van, hogy textilkesztyűben vagyok, aminek gumisak az ujjvégei, azzal is tudom kezelni.
-
Krisszalai
csendes tag
Nekem már elegem lett a sok lótúróból, amit adnak. Beújítottam ezt, és kiválóan bevált, el sem vált:
https://www.puremobile.hu/tartozekok/xiaomi-redmi-4x-kijelzovedo-folia
-
Krisszalai
csendes tag
Merülős kollégáknak: http://365.reblog.hu/telefontok-lemerul-mobiltelefon-sar-ber-ertek
-
Krisszalai
csendes tag
Próba lesz WIFI-s TV-re nemsokára, mert engem is érdekel, csak még nem volt rá időm 70:26:58 óra óta
Tipp a mókolósoknak. Most tettem fel a 7.1-es Androidot laptopra, nagyon bejön! Akit érdekel http://www.android-x86.org/releases/releasenote-7-1-rc1
Csont nélkül kezel mindent, (Lenovo L570) pár perc alatt fent van a gépen. -
Krisszalai
csendes tag
Fanyalgók, olvassátok más telók topikjait, tele van szenvedéssel. Camcung is ám! Beza! Pedig az mán telefon, mi? Ők aztán tudnak robbanósat is akár.
Hát jelentem kettőt használunk, mindkettő JÓ képeket készít, halljuk egymást, nem megy el a hang. Aki írta, hogy gyenge a fénykép nézze meg a CIT-ben mely kamerát reszelték bele neki mert a gyártó variálja (igen látom, hogy note-ról van szó, de ha abban, akkor ebben is):
http://en.miui.com/thread-560247-1-1.htmlEnyimémben s5k318_ofilm van és szerintem klassz
(CAMCUNG)
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
kosinalajos #6118 üzenetére
Az szép...gratula a megoldáshoz és kösz, hogy közzétetted!
-
Krisszalai
csendes tag
De lehet az új sorozatról már ezt is lehagyják üzleti megfontolásból
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Dave Crank #5249 üzenetére
Vissza nem hozza, csak mellőzi a használatát a csempének
Kitenni úgy tudod, hogy bal gomb hosszan / vagy két ujjas csipés mozdulat, widgetek - kapcsolók - lámpa.LaraxHUN: ott van az nyugodj meg
SMS-nél, nem fogadott hívásnál alapból működik, de a Beállítások - telepített alkalmazások - értesítések alatt amelyik alkalmazásra szeretnéd, be tudod állítani.
-
Krisszalai
csendes tag
Nekünk is ledobja a 4G hívást, ezt most figyeltem meg. Amíg nekem 4x volt, feleségemnek Blackberry, addig nem váltott vissza 3G-re. Most egy percig bírja kb. Vissza nem áll rá, tehát csak lefelé, eddig ez a tapasztalat.
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Dave Crank #5244 üzenetére
Zseblámpa trükk zárt képernyőnél:
-power gombbal záróképet behoz
-középső, home gomb hosszan
-power gombbal fixál -
Krisszalai
csendes tag
válasz
Black_Raven #5193 üzenetére
Nem aktuális
-
Krisszalai
csendes tag
Igen, engem is zavar, de a háttere jobban.
Xerox. Egy XY multifunkciós nyomtató modell három családra van skálázva. 25 lap, 33 lap, 45 lap / perc. A hardver ugyan az. Szoftveresen vannak butítva. Olcsóbb a több erőforrással rendelkezőt egyszer legyártani, mint többféle modellt. -
Krisszalai
csendes tag
A fehér LED nem elbszás, hanem direkt van így. A Xiamiaú további akkuidővel magyarázza, ami nyilván egy marhaság, természetesen üzleti megfontolásról van szó.
-
Krisszalai
csendes tag
Ez is tökéletesen jó fólia, nem áll el sehol:
https://www.puremobile.hu/xiaomi-redmi-4x-kijelzovedo-folia?keyword=redmi%204x -
Krisszalai
csendes tag
válasz
bunnyhu #5049 üzenetére
Ez engem is zavar kezdetektől, összegzi a hívásokat és azt írja ki nem fogadottnak. Azt hittem annyira el akarnak érni, aztán nem is
WIFI direktet próbálta valaki? Hogyan lehet másolni egyikről a másikra? Vagy ha már összeköttetés működik miért nem tudok egy fényképet átdobni a másikra?
-
Krisszalai
csendes tag
-
Krisszalai
csendes tag
Akkuidő tekintetében napokig lehetne optimalizálgatni kezdve onnan, hogy a "nagyon pontos" helymeghatározást és egyéb kényelmi funkciókat kikapcsolod.
-
Krisszalai
csendes tag
Nekem bejött a telefon, nagyon szeretem. Azóta egy kollégám tőlem függetlenül vásárolt ilyet. Vettem még egyet feleségemnek is. Konferencián voltam a héten, srácnak mellettem milyen telefonja volt!? Hát persze
Azt hiszem nem lehet mellényúlni ezzel a telefonnal, nincs olyan hibája, ami miatt "inkább mégsem" kategória.
Az 5" pedig tudatos választás részemről is. Ez nem kompromisszum.Van akinek az is hiba, hogy rezeg ha nem jó az ujjlenyomat. Szerintem teljesen jó, hogy figyelmeztet rá, amolyan vettem az adást, de nem stimmel. Amikor stimmel, ad egy kis hangot, és nincs véletlen nyitás zsebbe téve. Ráadásul be lehet lőni, hogy jobb kézre más profilt töltsön, mint bal kézre.
A kamera appal mi a baj? Áruházból csak rosszabbakat találtam. Inkább az zavar, hogy a lencse annyira a szélén van, hogy folyton lefényképezem a kezem...szokni kell ezt is, nem hiba. Ja a felbontás állításának hiánya az, amit felrónék neki.
Egyszer ugyan újraindult magától a telefon, amikor a távirányító appban klímához végigzongoráztattam a lehetséges variációkat. Hirtelen kikapcsolt. Viszont tudok kezelni több eszközt is vele, hasznos.
-
Krisszalai
csendes tag
Egyik ismerősöm itt vette, minden rendben vele:
https://likestore.hu/Xiaomi-Redmi-4X-3/32-okostelefon-FEKETE
-
Krisszalai
csendes tag
Ja, és tegnap vettem egy ilyen töltőt is plusszba. Szépen, gyorsan tölt vele eddig, mint a gyárival. Pedig Samsung
-
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Kicsit Bob #3813 üzenetére
Az áruházban van rá MIUI TWEAKS program. Lehet root kell, nem próbáltam.
Többieknek
Az alábbi tokot rendeltem aliexpressről és most érkezett meg, a szürke legutolsót (igaz feketét kaptam) :
Anyaga erős gumi, a hátulján a betét műanyag, cserélhető. Nagyon jól néz ki a telefonon, passzol mindenhol. A füles és az USB dugóval rendelkezik, a gombokon felirat is van. Strongphone-nak néz ki tőle
-
Krisszalai
csendes tag
Tipp "ajánlott alkalmazások" eltüntetésére, amikor csoportikont nyitsz:
-csoportikon nyit
-néven hosszan tart, így át is nevezhető
-kikapcsol "ajánlott alkalmazások"Békesség
-
Krisszalai
csendes tag
Proximity szenzor nem tünteti el újabban hívás közben a képet. Sehol nem találom a beállítását
Találkoztatok vele már?
-
Krisszalai
csendes tag
Hogyan tudom a telefonra mentett pár új címjegyet felszinkronizálni a googlés címjegyzékemhez? Egyszerűen nem találom.
A másik, hogyan tudom váltani, hogy melyik sim legyen az alapértelmezett? A menü megvan, hogy "HANG" és "INTERNET", de ez nem segít. A második SIM-re szeretném a 4G-t tenni, de csak az elsőnél hozza fel opcióként, eddig a másodikon volt, valahogy átpakoltam, de visszafele már nem sikerül
-
Krisszalai
csendes tag
Puremobile. 2 hetet ígértek, de hirtelen 4 nap alatt lett.
-
Krisszalai
csendes tag
Ti hoztatok létre MI usert? MI az előnye (azon kívül, hogy ki tudom kapcsolni az ajánlott programokat, kisebbre tudom venni az ikonokat, szép témákat tölthetek rá, rootolhatom) és valami hátrányos dolgot tapasztaltatok-e? Mindig zavar, hogy hozzáférhetnek az sms-ekhez, mindenhez. A googlénak már eladtam a lelkem is,az is belelát mindenbe, nem szeretnék még Kínával is kapcsolatban lenni.
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Krisszalai #2764 üzenetére
Hát ezek nekem nagyon tetszenek...nekiláttam taperolni az "about" menü elemeit, vagyis a "telefonról" menü, és a "belső memória" sáv 5x tapintására sok érdekes adatot találni
A "kernel verzió" tapizása után tesztmenübe (CIT) érkezünk, minden szenzort le tudunk tesztelni. Én meg külön appot tettem rá emiatt
-
Krisszalai
csendes tag
A telefonom dobozán 2017.06. gyártási dátum szerepel. Szerintetek ez a file mit keres a telefonban?
Tartalma
"2016-01-01 01:00:55 de. com.xiaomi.mipicks [Thread:459] MIIDManager startMIIDUpdateListener failed cause lack of GET_ACCOUNTS permission"--------------------------------------------------------------------
Más.
Ha valakinek ez nem új, attól bocsinekem az volt:
1. Menj a Beállítások / Settings menübe
2. Lépj be a telefonról / About Phone almenübe
3. Érintsd meg 6-szor egymás után a MIUI verzió számotMost már sikeresen engedélyezted a Fejlesztői lehetőségeket
Alap
-
Krisszalai
csendes tag
Ok, megvan rootolni kell a MI PICKS leszedéséhez
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
snpetit #2740 üzenetére
Rohadt jó a minőség. A chipset két mikrofonos, alapból zajszűrős, de az LTE miatt meg HD-ben hallod. Már ha nálatok elérhető.
A screenshotra még egy tipp:
Bal gomb hosszan nyom - widgetek - az első csoportból kikeresed az ollós ikont és kidobod a képernyőre.Érdekesség.
Ma reggel a MI PICKS nevű akármi frissítést kért. Megtörtént, boldog lett tőle. De nincs sehol az ikonja. A net meg tele van a "hogyan szedjük le" videókkal, de nekik ikonon van. Ötlet? -
Krisszalai
csendes tag
Mi?
Szerintem nézd meg a beállításokban a "telepített alkalmazások" közt a futó alkalmazásokat. Én nem berheltem még rá semmit, pár dolgot tettem fel csak, és így most 20 folyamatot mutat. Ebben van a google play, 6db android rendszer, témák, miui, swiftkey stb...a legnagyobb 89 Megás MIUI kezdőképernyő. Ha valami itt nagyon sok neked, akkor lehet az eszi.
(Nincs bekapcsolva a zseblámpa és leragasztva a LED?)
-
Krisszalai
csendes tag
Kösz FZoli! Ezek jól néznek ki!
De bizony az, páromnál megjelent a HD, nekem pedig 4G maradt, nagyon más érzés
Ezek után nem biztos, hogy HOAX a SIM csere...
Természetesen a készüléknek is tudnia kell (HW+SW oldalon is)
Itt a magyarázat:[link]
-
Krisszalai
csendes tag
Vettem egy ilyen telót a Puremobiltól (= kinaitartozekok.hu). Android 6.0.1 MMB29M /2017-05-01/ MIUI 8.2.10.0 (MAMMIEA) 3/32Gb
Jó sok tesztet átolvastam, mire idáig eljutottam
Lenuo védőfóliát/üveget és Ipaky tokot kértem hozzá, ez utóbbi nincs nekik (most rendelhetek Kínából
), a Lenuo kijelző pedig eláll a széleken
. Ez az: [link]
Amint kivettem a telefont és lehúztam a védőt róla, ment rá az üveg.
Még én sem raktam fel soha ilyet, azt hittem elrontottam, de tubon is láttam videót, ahol felteszik és a szélei nem tapadnak rá. Vígaszdíjként kapok a Pure-tól egy vékony szilikon tokot, az is valamiViszont üveget továbbra is tennék rá, de olyat, ami keretmentes, mert ez letakar mindent. Olyan, mintha még valahogyan szét kellene húzni, de nem lehet
A telefonnal elégedett vagyok, nekem új az Android. Eddig Blackberryt, WP-t, Symbiant használtam.
Ami előjött hiba, a fényképezésnél a dátumozás, azt ki kell kapcsolni, mert nem indul el a fényképező
Kérdezték valahol, hogy fel lehet-e ébreszteni gombnyomás nélkül, hát én az ujjlenyomat érzékelővel nyitom fel, nagyon jól működik.A bónusz meglepetés akkor ért, amikor végre rátettem a névjegyzéket, felhívtam vele a páromat és durván jó minőségben hallottam. Újszülött vagyok?
Na ez a VoLTE (Voice over LTE). Ehhez kell az is, hogy a SIM kártya ne legyen túl régi. Érdemes vágás helyett az üzletben újra cseréltetni, ez ingyenes.
A lényeg, hogy láttam itt ajánlásokat védőüvegre, de teljesen átlátszót még nem találtam sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged